TRODDE de hjälpte offren på Haiti

ÅHH JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD!
Sitter och googlar om Haiti jordbävningen,
så kommer det plötsligt upp och facebook grupper.
Tagit upp detta en gång innan i ett tidigare inlägg,
läs om det:
HÄR 

Som sagt googlade runder och hittade det här:

Trodde de hjälpte offren på Haiti - Gick med i nekrofilgrupp

Facebook-gruppen ”2kr per medlem till jordbävningsoffren i Haiti” samlade snabbt på sig över 200 000 medlemmar som trodde att de hjälpte de drabbade. Men då meddelades plötsligt att Svenska Nekrofilföreningen stod bakom – och att gruppens syfte var att flyga hem lik att ha sex med.

Facebook-grupper som först samlar medlemmar för att sedan byta namn till något helt annat har börjat dyka upp allt oftare den senaste tiden. Ett av de senaste exemplen är gruppen som lovade att när man nått 200 000 medlemmar skulle två kronor per medlem skänkas till jordbävningsoffren i Haiti. Efter att tillräckligt många gått med i gruppen dök en ny beskrivning upp:

”Som många redan vet är det alltså Svenska Nekrofil-föreningen som nu skänker 500 000 kr. för att försäkra oss om att liken som förs hem från Haiti är i så gott skick som möjligt, dvs vi kommer inte behöva ha sex med folk som är lemlästade.”


Andra exempel på grupper som bytt inriktning är en grupp som lovade att skänka tre kronor per medlem till hjärt- och lungforskning för att sedan säga sig kämpa för att avskaffa kvinnlig rösträtt. Gruppen ”Tjejerna mot killarna, först till 100 000 användare” hette plötsligt ”Vi som haft sex med våra föräldrar”.

HUR SJUK I HUVUDET FÅR MAN BLI?
ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD ATT JAG SNART KOKAR ÖVER
ÅHH DÖ ÅT SÅNA HÄR MÄNNISKOR!!!

Läs hela artikeln: Här


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0