Kladdkaka

I lördags kväll blev jag så sugen på choklad så jag ställde mig och bakade en kladdkaka. Tog ut den för tidigt och när jag skulle skära så var den helt rinnig, fick sätta in den i ugnen lite till, blev lite för hård. Gillar när dem är riktigt kladdiga!

Anyway, testade att vattenstämpla bilderna. Jag tycker personligen att en vattenstämpel förstör hela bilden och att det tar så sjukt mycket längre tid. Tvekar på att jag i fortsättningen kommer vattenstämpla mina bilder.







Kommentarer
Postat av: Jennie

jag håller med dig.. vattenstämpeln är bara ivägen..

2011-04-11 @ 13:17:26
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: KHANGKHENG

aha okej, du får ta och hälsa honom :D

2011-04-11 @ 14:59:25
URL: http://scenbloggen.com/khangkheng
Postat av: fialisakung

sv: yes yes, du också :D?

2011-04-11 @ 17:19:59
URL: http://homosaregay.blogg.se/
Postat av: Marielle

Åh vad gott det såg ut! =D

2011-04-11 @ 17:28:42
URL: http://mariellep.blogg.se/
Postat av: my - mitt liv som 12åring!

Tror du på ryktet, att dom ska ta bort facebook för de har blivit för stort ? :P

2011-04-11 @ 17:30:14
URL: http://mmysandra.blogg.se/
Postat av: CJ

Tack snälla du!

2011-04-11 @ 17:30:46
URL: http://cjs.blogg.se/
Postat av: Felicia (fotoblogg)

sv: tack tack! :D

nej va gott! :o

2011-04-11 @ 18:08:16
URL: http://macrobild.blogg.se/
Postat av: rebecka.blogg.se

åh, gott! :)



sv; vad bra :)

2011-04-11 @ 22:41:05
URL: http://rebecka.blogg.se/
Postat av: Amanda Rieem - Toppbloggare på Scenbloggen

oh gott! :D

HEY!



Har precis dragit igång en tävling i samarbete med STILBRUDEN.se där du kan vinna ett smycke till ett värde av 200 kronor! Anmäl dig nu.



Direktlänk till tävlingen hittar du här: http://scenbloggen.com/amandarieem/2011/04/11/smyckes-tavling-i-samarbete-med-stilbruden



LYCKA TILL!

2011-04-12 @ 01:13:56
URL: http://amandarieem.com
Postat av: thaipinnen

åhhh vad gott !<3

2011-04-12 @ 13:54:02
URL: http://thaipinnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0