Shoppingen!

Nu ska jag lägga upp de jag köpte. Allt för utom skorna är från H&M. Brukar faktiskt inte hitta så mycket på H&M... Så var det inte denna gången, fick med mig några saker hem iaf.


String och spets trosor.

10 olika sorters öronhängen.

T-shirt med sjömans insperation.

Rutig blus. Testa den för någon månad sedan.
Dock fanns den inte i min storlek så fick vänta.

Hög-kjol som Mamma tyckte jag skulle köpa.

Skor som Mamma med tyckte jag skulle köpa.

Alva skrutten!

Idag kom Ingo. Lisas sambo och Alvas pappa. När jag kom hem från min träning passade jag Alva medans Lisa duschat. Alva tyckte det var kul att se sig själv i webben. Skrattar och börjar pratar jätte mycket när hon ser sin egna spegelbild! I helgen åker de igen... Det har redan gått två veckor, det kommer bli tomt.

Fick en navel-piercing av Lisa som hon inte använder längre. Toppen, slapp jag köpa nu. Tycker faktiskt det är dyrt... Min första jag köpte höll jätte länge men min andra gick sönder efter en natt...Tisha

Har inte så mycket att säga om skoldagen. Efter lunch hade vi dubbeltimme i SV/SO. Vi har börjat gå igenon Relgion... Just nu pratar vi om Judendomen. Vill de att man ska somna eller? Sjukt ointressant!

När jag kom hem från skolan så kom Anna, Tea och Jonas. Jag tvättade och städade deras bil invändigt och utvändigt. Lättförtjänta pengar... Sånt gillar vi! Sen käkade vi spagetti som syskonen lagat, efter det drog jag och tränade, vädligt missnöjd. Kan knappt jogga pga av den jävla benhinneinflammationen :(

Love my new t-shirt!Natti

Jag skrev häromdagen att jag inte fattar varför man ska lära sig ekvationer och skit... Antar att jag kommer förstå när jag blir stor vilken stod använing man har av matten. Alla vuxna säger alltid det till mig. Önskar man kunde vara ett riktigt matte snille... Men fortfarande fattar jag inte varför man ska kunna ekvationer... Det har man väl inte i vardagen?!

Jag hittade en riktigt härlig grupp på Facebook:

Vi som tycker matteboken ska bli vuxen och lösa sina egna problem!


Satt och skrattade åt det en hel kväll. Torrhumör? Oh yes. Trött? Oh yes. ;)
Nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig.

Väla - Shopping

Efter besöket på Yamaha Center for vi vidare mot Väla. Jag har märkt att jag springer in och ut ur butikerna, kollar snabbt och sen är jag klar. Om man inte gillar slöfåkar som går och drar bena efter sig i köpcenter ska man gå med mig, haha!

Blev lite shopping i alla fall... Dock bara några få saker som jag skrivit upp. Collage-Jackorna var slut och de vita shortsen var inte alls lika snygga i verkligheten så köpte de aldrig.

Mamma och jag åt... Jag beställde en jätte god pizza från "Blå Tuppen".

Ny hjälm+nackskydd!

Efter läkarbesöket åkte vi ut till crossbanan och hämta mitt medlemskort och sen vidare till Yamaha Center där vi inhandlade en ny crosshjälm till mig och ett nytt nackskydd. Är riktigt nöjd, tyckte hjälmen var så satans snygg!

Sen beställde de hem ett nytt kroppsskydd/jacka till mig. Som en jacka du tar på dig som har inbyggda skydd... Armbågsskydd, ryggrad, rygg, bröst, revben och mage, tror det är allt. Ska iaf åka och testa det när de fått hem de. Wiih, can't wait. I'm sooo excited!

Hjälm med märket FOX. 1899 :-
Nackskydd med märket Evs Rc Evolution 1999 :-Vi köpte ett lite stadigare och dyrare nackskydd än mitt gamla denna gången.
Man vill ju alltid köra säkert och man måste ju byta upp sig.
Dock blev bilderna lite suddiga. Sånt hade jag innan:
(Funkade skit bra det med)

Besök hos läkaren

Efter lunch gick jag och mötte upp Mamma. Vi gick upp till sjukhuset och träffade en läkare som vi pratade med om min mage. Ska göra tester för fyra olika saker. Ska se om jag har parasiter eller annat i mina tarmar som irriterar. 

Fick också reda på att jag har benhinneinflammation så antar jag får ta det lite lugnt med träning. Ska motioncykla, då belastar jag inte bena lika mycket. Vägrar sluta träna, det betyder mest för mig. Beroende av att träna!


Fick ta blodprov så sa läkaren: Du får ett fint litet
plåster med  björnar så alla ser att du varit här, gulligt :)


BlommorDagen i träsket

Idag började jag kvart över åtta, 45 minuter tidigare än vanligt. Buhu, där rök lite av min sovmorgon. I alla fall så skulle vi samlas på Knutpunkten och åka tåg till Vallåkra och med vi menar jag min klass och vår NO-lärare Claude. Vi spenderade hela förmiddagen i Vallåkra och vid "våtmark" som det hette. Snarare dammar och träsk... Det tyckte jag i alla fall. Väl framme så skulle vi håva och försöka få upp grodor och skit. Det var inte så jätte kul men Axel gjorde min dag som vanligt!

Vi hittade inte något speciellt i dammarna mer än en död fågel som det växt alger på, LOVELY!
Stackars Axel, tvingade honom att posa i blommorna, gayvarning... HAH :)

Natti

Nu är det hög tid att gå och lägga sig. Imorgon ska vi samlas klockan kvart över åtta på knutan, sen ska vi dra till Vallåkra och glo på någon mark eller något? Förstod inte riktigt...

På eftermiddagen blir det sjukhus och läkare och hela det köret. Sen ska jag på väla med Mamma!

Ska köpa en Collage Tröja, shorts, pumps, bh och trosor.
Dock vet jag inte vad för par pumps eller bh/trosor.
Förhoppningsvis hittar jag något! :)

Cross = Kärlek

På kvällen drog jag in till Edvin. Vi tvättade av crossarna. Redan igårkväll när vi körde hem från crossen sa Kenta (pappa till Edvin) att jag kunde komma in och tvätta den hos de. Lite lättare, de har högtryckstvätt. Svårt när leran sitter som sten och försöka få bort det med en vanlig vattenslang! Efter tvättningen gick vi in och käkade pizza och satt och snackade en stund. Sen stack vi ut igen och Kenta spände min kedja och spände Edvins fotpinnar.

Vilka underbara grannar man har. Kärlek till såna personer. Som till och med kör tillbaka när de är påväg hem från crosskolan bara för att hjälpa en lyfta upp crossen. Erbjuder sig att man kan tvätta den hos de, spänner kedjan och bjuder en på mat. Såna saker kanske folk tar förgivet. För mig betyder det jätte mycket!


Edde tog bort all lera, fint ska det vara. Han klarade till och med att kicka
igång min cross, efter en stund. ;D

Alva - I love you.

Efter skolan busade jag och Erik med Alva. Älskar den lilla ungen, hon gör mig så glad. Fast hon gnäller och väcker mig jätte tidigt på morgonen när jag har sovmorgon och det är helg. Lisa hjälpte mig fixa ett Collage i Photoshop, fattar verkligen inte hur man gör men till slut fick hon ihop det. Kommer sen :)

Alva vill gärna pilla och kolla på mobilen, helst bita och dreggla lite på den.
Sitta still och le det är hon sämre på. Lika söt för det.
Tyvärr suddiga bilder.

Ekvationer... Höm ?

Tisdag - Började först halv elva. Dock måste jag gå upp halv nio för att hinna göra mig i ordning och ta tåget till skolan. Så egentligen blir det inte så mycket sovmorgon för min del.

Idag började vi med "Ekvationer" på matten. Jag säger bara en sak: Varför i helvete ska jag kunna det? Inget jag kommer ha användning för i framtiden, det är jag rätt säker på... Meningslöst. Har kommit jätte långt i mitt grammatik häfte på engelskan och har inte många fel så det känns jätte skönt. Älskar när man har rätt, får den glada känslan inom mig som säger: Du är så duktig!

För mycket självförtroende om man tänker så? Ja säkert någon som kommer klaga på det, att folk inte kan göra annat än trycka ner varandra...


Sebbe & LinneaIdag fyller Sebastian 20 år och Linnea 15 år.
Grattis till er båda. Fick bli min gamla favorit bild på Sebbe ♥
I miss u so much.

26 April!

Gick och la mig väldigt sent inatt, satt uppe och pratade på msn med en viss person. Trots att jag såg stjärnor när jag vaknade var det värt det, då mådde jag lite bättre i alla fall.

Skolan började med idrottslektion, har så satans ont i mina ben. Hoppas inte det är benhinneinflammation. Då dör jag, måste träna. Beroende av det nu för tiden!! Dagen flöt på... Efter skolan satt jag vid datan och slängde i mig lite mat. På kvällen blev det crossträning!

Bytade grupp till den mer avancerade gruppen, först tyckte jag det var skit svårt och bara tråkigt. Men efter ett tag blev det riktigt kul. Tror jag ska fortsätta gå där, måste ju utveckla mig. Kan inte köra i samma grupp varenda år ;P  God natt!


Lista - Lär känn mig bättre

År 2009 så..

Vilken klass gick du i - 7/8
Vad hade du för hårfärg - Blond
Hur lång var du - 158,5
vem var du kär i - Sebastian
Hade du nån Pojk/flickvän - Ja, Sebastian
Vad brukade du göra på fritiden - Träna och vara med Sebastian
Vilka umgicks du med - Alla underbar vänner i skolan
Var allt Bättre då - Yes
Skulle du vilja gå tibx dit - Japp, till en viss del
Har du förändrats - Ja, det tycker jag.

Nu:
Vilken klass går du i -
8 an
Vad har du för hårfärg - Blond
Hur lång är du? - 160
Vem är du kär i - Sebbe
Har du nån Pojk/flickvän - Nope
Vad brukar du göra på fritiden - Träna och träna. Plugga, vänner.
Vilka umgås du med - Har knappt tid på fritiden så det är de i skolan isf.
Hur ser du ut - Rätt kort, blåa ögon och blont hår. Knappt smink på mig om vardagarna ;d

Har du:
Kysst någon -
Självklart
sovit brevid någon med samma kön - Ja
sovit brevid nån med motsatt kön - Ja
slagit ner nån - Absolut inte
Ljugit för en bra vän - Tyvärr har jag nog det...
Svikit någon - Ja och blivit det

Vem:
Skrev du senast till på msn -
Sebastian
Kramade du senast - Jasmin eller Jonthe tror jag
sov du hos senast - Nicole TROR jag
Vill du vara just nu - Hos honom, tyvärr.
Ringde dig senast - Amanda

Vad:
Drack du senast -
Cola
Köpte du senast - Inträde till Ekebo ;p
Gjorde du igår -
Chillade galet mycket här hemma
ska du göra imorn - Tvätta crossen
Vill du göra just nu- Duscha
Åt du senast - Makaroner och kyckling
Är närmast dig som är rosa - Nalle

Kärlek :
Du är kär nu -
På något sätt jag...
Du har sårat nån så den började gråta - Tyvärr ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Oh ja, verkligen.

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra -
Japp, bland annat lovat mig själv och brutit det.
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - Ja, som jag skrev ovan.
Jag har smugut ut utan lov - Behöver ej smyga
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - Har nog hänt för längesedan
Jag har en hemlighet som ingen vet om - Ja
Jag har fuskat i ett spel - Haha har jag säkert
jag har struntat i ett prov - Nej

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv -
Nej
Jag har druckit alkohol - Ja
Jag har tagit medecier mot drepression - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - Ja
Jag har vaknat gråtande - Ja
Jag har somnat gråtande - För många gånger

DÖDEN:
Jag hatar begravningar -
Aldrig varit på en
Jag har sett någon dö - Nej
Någon du Har känt som nyligen som dött - Nej

Söndagen den 25 April

Kom hem runt halv två inatt. Var helt blöt på fötterna. Det var skumparty och även om man ej står i skummet så flyter det runder på golvet. Blev att spola av skorna och sen gå och lägga sig, trött efter en lång dag.

Vaknade tidigt i morse, klockan åtta av att Alva gnällde. Dock halv sov jag fram till halv tolv. Min dag har bestått av datan och återigen datan. Inte orkat göra något... På eftermiddagen kom Anna, Jonas och Tea och då grillade vi. Sen satte jag mig i ett bad med Alva, Efter det hämtade jag mina saker hos Ella. Senare på kvällen gick Mamma, André, Lisa och jag en runda... Lisa och jag fixade med skorna hela tiden så mamma och André hann gå så långt fram så det blev mer som en jogging runda för oss!

Ekebo Natt!

Igårkväll for jag hem till Ella och pratade en bra stund med henne. Kändes så skönt, var verkligen ett bra tag sedan man pratade ut med henne.

Senare kom Nicole och då började det fixas inför kvällen. Vi stack till Ekebo som är ett diskotek. Dock blev vi jätte jätte besvikna när vi kom det. Det var max 50-70 pers. Hade verkligen stor lust att dra hem igen men kändes lite onödigt att betala 100 :- för att dra igen. Så vi stannade.


Min blick på den sista bilden är ju bara för porrig!

Grillad kyckling

Idag till middag serverades det grillad kyckling med ris och currysås.
Gelé och sallad. Mh, jätte gott! Älskar grillat.


Städdag!

Idag var jag uppe med tuppen, städat hela rummet! Dessutom har jag kollar igenom alla lådor under sängen i skrubben och lagt ihop så det får bättre plats. Wounderful!!

Min syster Emma kom på besök ett tag, alltid lika kul att ha henne hos oss.
Ikväll ska jag på diskotek-ekebo med Ella och Nicole!
Underbart, riktigt sugen. Nu jävlar ska vi dansa.

Jag vill bara glömma det förflutna och gå vidare.
Lättare sagt än gjort.

Friday I'm in love

Fredag - 3 lektioner. Matten gick skit bra, jag fixade en diagnos på 20 minuter typ. Väldigt nöjd faktikst. Dessutom glömde jag mitt tågkort hemma, tycker det är jätte pinsamt att komma på det på tåget och sitta och be om ursäkt.

På kvällen spelade jag som sagt match, vi vann med 4-2. Det var svin kallt, blåste och regnade. Duschade en lång och varm dusch när jag kom hem. Somnade vid halv 11 med Alva, jätte trött efter dagen. Dock vaknade jag nu, ska bara in och göra v mig sen ska jag sova för natten. Vi hörs imorgon!Why is it over?

Nu drar jag och spelar match. I'm out!

En låt som betyder väldigt mycket för mig.


Torsdag

Torsdag - En riktig klämdag innan fredagen.

Skolan idag som vanligt, lyckades faktiskt ta mig upp ur sängen, var jätte trött. Dagen flöt på och vid två befann jag mig uppe på lasarettet och röntgade tänderna... Nu får vi se. Tandställning eller inte?

Efter skolan kom jag hem och satte mig vid datan, orkade inte göra något. Mitt humör är verkligen på botten just nu.
Senare på kvällen blev det träning, skönt. Känns som det var jätte längesedan jag tränade. Älskar träna!

Nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs förhoppningsvis imorgon. Ska spela match då!

God natt!

Nu ska jag gå och lägga mig, varit en väldigt jobbig dag fylld med mycket röriga känslor. Vi hörs imorgon, då fortsätter jag uppdatera om mina senaste dagar :)


Måndagen den 19/4!

I måndags var det att återgå till skolan efter en lång helg. På något sätt gillar jag måndagar, trots att jag måste gå upp vid halv 7, ta tåget och sen springa upp till idrottshallen. Härlig start på dagen att ha idrott!

Efter skolan lekte jag med Alva. Sen käkade vi lite middag och sen lekte jag med Alva igen. Man kan inte få nog av den ungen. Skrattar och ler alltid, man blir så glad! Senare på kvällen blev det crosskola. Härligt, körde verkligen slut på krafterna. Dagen efter vaknade jag upp med träningsvärk i både lår och rygg. Mindre härligt :)
Söndags kvällen 18/4

När jag kom från Ulrika stod mamma i köket och bakade kanelbullar och negerbullar. Ja jag säger negerbullar och nej jag är inte rasist. Jag följde med Lisa och satt och kollade när Alva och hon badade. Alva satt och mös hos mig ett tag i sin badlakan. Mysigt. Sen gick jag och läste ut min bok (läxan). Egentligen ska den vara klar om 2-3 veckor men jag har ju inte haft något internet, inte så mycket att göra då. Dessutom var boken jätte bra och jag älskar när man väl fått undan allt :)

Sen gick jag vi och la oss, lilla Alva. Mysigaste lilla ungen ♥


Olivers Citat om middagen

Olivers citat en liten stund efter maten:

Det var så äckligt att jag trodde jag skulle kräka!


HAHAH gud vad jag kände mig dålig, stackars barn :(

Söndagen den 18/4 - Barnvakt.

Blev ingen sovmorgon på hela helgen för i söndags gick jag också upp tidigt. Skulle iväg och passa Oliver och Nicole. Åkte dit vid halv 11. Efter ett tag tog vi bussen ner till stan och till Gröningen. De lekte på lekplatsen och jag läste i min bok (läxa). Det blev riktigt kallt efter ett tag, blåste och började smått regna lite. Så vi skyndade oss hem. Jag lagade Korvstroganoff. Dock blev det misslyckad, aldrig lagat det. Man ska bara ha lite tomatpure... Jag tog nästan hela tuben, USCH... Smakade bara tomatpure men de åt det iaf, stackars barn.

Efter middag och efterrätten gick de in och badade. När jag kom tillbaka till badrummet var det en pool på golvet och massa skum överallt, jippi! Skulle föröska ta reda på allt då jag råkar dra ner dusch-draperiet. Lite pinsamt men jag fick upp det igen ;) Efter en stund kom Ulrika hem och sen körde hon hem mig.

Oliver plockade blommor.


Bad de le... Oliver fejkade så bad han le ordentligt det resulterade i andra bilden.

Lite väl röd korvstorganoff?Lördagen 17/4

I lördags blev det att gå upp tidigt! Jag, André, Pappa, Edvin och Kenta åkte bort till Kvidinge och körde. Det var ett halvår sedan jag körde så man kan ju minst sagt säga att jag var riktigt stel. Men det var kul.

Efter crossen var jag jätte trött så jag la mig och kollade på Vänner och vilade. Senare på kvällen kom Lisa och Lilla Alva. Vi käkade en kycklinggryta som pappa blandat ihop, gott. Efter det försökte jag bygga ett hus i "Google Sketch-up" (teknink-arbete). Satt och pysslade en stund, inte så lätt!

Sen kollade vi på "Millenium" på TV och sen kröp Jag, Lisa och Alva ner i sängen tillsammans.

Fredagen den 16/4

Nu ska jag uppdatera om helgen. I fredags var det ju skolan som vanligt och efter skolan åkte jag och pappa bort till Väla och Nilsson. Nilsson är en butik som säljer allt som hör motorcyklar och crossar till. Vi köpte en massa reservdelar. När vi kom hem satte jag mig vid datan en stund och sen på kvällen kollade jag talang.

Köpte en jätte god glass påvägen hem. Den käkade jag upp snabbt, gottie!


I nöden prövas vännerna

Nu funkar internet igen!
Dock är jag väldigt nere idag... Bara massa gråt.
Så helt ärligt har jag inte lust och skriva något.

God natt!

Hinner tyvärr inte uppdatera om dagen. Måste gå och lägga mig...
Är så trött och illamående.

Imorgon hoppas jag på fint väder så att det blir körning! God natt

BoomBox

Skolan idag gick bra! Gud, känns som evigheter sedan jag var där... Är faktiskt bara en vecka sedan. Verkar inte som jag missat så mycket vilket känns jätte bra. Dock är de några få saker och de ska jag jobba med i helgen :)

Efter skolan gick jag en kort stund hos Olivia och Charly. Olivia åkte inlines med hennes två vänner och jag lekte med Charly. Jag snurrade henne en massa, hon blev ju aldrig yr!!
När jag kom hem från Olivia kollade jag Wallander - Hemligheten (Sista med Ola och Johanna)... Så sorligt, hatar när en bra serie eller filmer slutar och man gillat den. Ola är så grym... Oh my, blev nästan en liten tår på slutet. ;)

Sen blev det träning, det gick bra! Nu ska jag sova, ska läsa lite i boken (läxa).Kvinnlig ordlista - Stämmer perfekt!

Kvinnlig ordlista


"OKEJ"
Detta är ett ord kvinnor använder för att få slut på ett gräl, när de känner att de har rätt och att det är hög tid för dig att hålla käften! 


"5 MINUTER"

Detta betyder i själva verket ca. en halvtimme. Det kan jämföras med de
fem minuterna som din fotbollsmatch (alt. dataspel?) kommer att hålla på innan du går ut med soporna.


"INGENTING"
Detta betyder att det faktiskt är "något" och du bör definitivt vara på din vakt. "Ingenting" används vanligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit dig. "Ingenting" kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer att vara i "fem minuter" och som kommer att sluta med ordet "okej".


"GÖR SOM DU VILL"

Detta är en utmaning till dig. En utmaning som kommer sluta med att kvinnan blir förbannad över "ingenting".


"EN DJUP SUCK"

En "djup suck" betyder för det mesta att hon för ögonblicket tycker att du är en idiot, och frågar sig själv varför hon kastar bort sin dyrbara tid på att diskutera "ingenting" med dig.


"DET ÄR OKEJ"
"Det är okej" betyder att hon har tänkt tänka över grundligt på vilket sätt hon skall straffa dig för något du gjort mot henne. "Det är okej" används ofta tillsammans med ordet "okej" och i förbindelse med "gör som du vill" (med höjda ögonbryn). Tolkning: inom en snar framtid kan du förvänta dig stora problem.


"TACK SKALL DU HA"
Detta är något helt annat än "tack". En kvinna säger "tack skall du ha" när hon är fly förbannad på dig. Det visar att du har behandlat henne på ett känslokallt sätt. "Tack skall du ha" kommer följas upp med en "djup suck". Var försiktig med att fråga vad som är fel efter en "djup suck" eftersom hon bara kommer att svara "ingenting".


Kryssning!

När man ser alla reklamer på teve från apollo/fritidsresor/wounder cruises osv... Blir jag så grymt sugen på att åka iväg. Om jag varit miljonär hade jag rest jätte mycket hela tiden. Tänk så mycket man får uppleva, se och vara med om. Jag tycker det verkar spännanade att åka på kryssning. Dock är det väldigt dyrt men vilka resor utomlands är inte det? Om det inte är sista minuten resor och inga speciella hotell... Dock åker man ju inte på semester för hotellet skull.

Nej nu ska jag sova... Back to school imorgon. Hoppas hoppas jag inte mår dåligt imorgon bitti!

(Hann inte hitta några bra bilder... Ska sova så blev snabbt inlägg!)

Edde Pedde Fisbanan!

Jonas, Anna och Tea kom på besök idag. De skulle byta däck på bilen. Tog ett tag innan vi hittade de och innan vi visste var vi skulle sätta domkraften, hehe... Efter en stund kom Edvin och frågade om vi skulle "leka". Det var ju ett tag sedan så jag tänkte jag skulle vara snäll så jag följde med honom hem.

GTA-Inlines/Cykling-Glass-Matteläxa... Get it?;)


Sommar bild!

Klockan ringde halv sju i morse. Dock stängde jag av den och vi somnade om. Skadade inte mig för jag var ledig men Sebbe missade ju skolan. Dock hade han bara en lektion så det var ingen fara.

Vid lunch åkte jag och Mamma in till stan - Utvecklingsamtal. Det gick jätte bra, kändes så skönt att komma tillbaka till skolan, dock fick jag ont i magen när jag var påväg dit. Det är något, på helgen mår jag bra sen när jag vet jag ska till skolan mår jag dåligt... Trots att jag trivs skit bra i skolan!
Jätte glad att jag höjt mig i några av betygen och det inte var några klagomål! HAPPYFACE.

Ni får en gammal härlig sommarbild. Gud vad jag längtar till sommaren!

Gårdagen

I tisdags kom Sebbe till mig halv tolv. Han slutade väldigt tidigt och åkte till mig direkt. Vi kollade några Wallander filmer, helt inne i de för tillfället. Har Wallander-maraton. Dock har jag bara en film kvar. (Av de Ola och Johanna är med i).

Sen blev det träning! Det var fint väder och det var härligt att kunna spela i bara shorts. Dock blev det jätte kallt så fort solen gick i moln. Vi började på gräs, underbart. Dock var det väldigt jobbigt, inte van och springa på gräs, så mjukt att man sjunker ner. Efter min träning kom Sebbe igen! Blev en snabb dusch och sen sova.

Sebbe och jag spelade fotboll i min trädgård och spelade plocke-pinn.
Dock drog vi bara några pinnar... Haha det var inte så kul ;)

Dålig uppdatering.

Inte riktigt sugen på att blogga. I vanliga fall kan jag tycka det är jätte kul men har inget direkt sug efter det. Känns som det tar så mycket tid av ens vardag. Dessutom vill jag inte behöva känna mig låst, utan blogga när jag vill och kan...

Därför blir det lite kasst med uppdatering just nu.

Sol sol sol - Underbar sol!

Idag var det fint väder. Väldigt soligt förmiddag/tidig eftermiddag... Sen framåt sen eftermiddag blev det lite mörkar ute. Solen gick i moln och det såg ut som de skulle bli regn. Dock blev de aldrig det så jag fortsatte stå och passa fotboll med mig själv... I brist på annat. Börjar bli tråkigt och vara hemma från skolan.

Stannade hemma idag igen, mått rätt hyfsat så back on track i skolan på torsdag.
Saknat skolan... Hatar vara hemma. (Ledig tisdag/onsdag. UTV-samtal.)Think!

Så jävla trött på dig... Du kanske ska börja tänka på vad du säger till folk.
Du kanske är van att alla kan spy på dig och säga vad de vill till dig hela tiden.
Men alla är inte som dig, öppna dina ögon och se skillnaden.

Jävla idiot.

Klockor!

Jag älskar klockar, ovanliga och konstiga klockar. En unik klocka som inte många har.
Dock är jag helt såld på en sån här som är rätt många har.
Riktigt snygg och rolig accesoar som kan pigga upp en tråkig outfit!

Jet set klockorna som går att köpa på UR&PENN för 498:-Jag älskar min orange klocka jag fick av Sebbe i julklapp och min
testbilds klocka jag köpte för någon månad sedan.

Den orange är färgstark och gör lätt en tråkig outfit rolig.
Man sticker ut på ett fräckt sätt!

Min testbilds-klocka är väldigt ovanlig. Tror inte det är så många som
skulle vilja ha en sådan men jag tycker den är riktigt grym!

Lonely!

Tycker inte om att gå och lägga mig ensam,
i den stor säng natten efter jag sovit tillsammans med någon annan.
Det känns så tomt... ♥

Kort-trick!

Legat och kollat på "Pappa Polis" och försökt tvinga mig att må bättre. Filmen slutade lagom till jag skulle ner och se "Wallander" på teve. Egentligen skulle jag inte sett den, man ska ju se de i ordning och jag har bara sett den första, men men :). Under tiden jag kollade på Wallander spelade jag och Erik stress, poker och jag la patients.
Erik bjöd på en hel del korttrick, blir helt galen! Fattar inte hur han gör... Scary!

Nu ska jag sova, natti!


Båt-shoes!

Vi blev faktiskt lite deprimerad då vi kollat klart på Tusenbröder, gick upp och bländades av solen. Gud vilket underbart väder och vi satt inne! Mamma och Amanda satte sig i vars en solstol och jag letade igenom förrådet på en pumpad fotboll, stod och bollade en stund. Dock gick solen i moln rätt ofta så vi gick in istället.

Mamma rensade klädkammaren här om dagen... Hon hittade mina gamla så kallade "båtskor".
Älskade skorna när de passade mig, tyckte de var såå snygga!
Tyvärr är de i storlek 34 och jag har 37, baaad :(
(Haha, jag hade pimpat till de med snurrade skosnören istället för vanliga vita)


Glass glass glass i stora lass lass lass!

Vilken härlig dag, shala la la!

Jag och Sebbe gick upp rätt tidigt för han skulle in och se på HIF-matchen. Vi duschade och käkade frukost och sen åkte han, en mysig morgon.

Lite senare framåt dagen kollade Jag, Mamma och Amanda på de två sista avsnitten av Tusenbröder. En grymt bra serie om ni frågar mig... Om man väl ser en bra serie och den tar slut, får man alltid den sorliga känslan inom sig. Man vill bara se mer och mer hela tiden.

Glass. Tycker faktiskt inte om de silvriga "strössel" kulorna.
Hällde på för det skulle se bättre ut ;p

Teve kväll!

Igårkväll kom Sebbe, Vi tittade på Millenium med Mamma, Pappa och Amanda. Efter det så kollade Jag, Mamma och Amanda två avsnitt av tusenbröder. Vi har bara två avsnitt kvar sen har vi sett hela serien. Den är så grymt bra! Sebbe verkade inte vara på humör för att se på det för han somnade i fåtöljen så när vi kollat klart gick vi upp och la oss... Därför hann jag inte uppdatera!

Min lördag blev en mysig dag... Jag börjar må lite bättre nu, skönt!Hos Oliver och Nicole!

Hann tyvärr inte uppdatera igår kväll!

Min lördag spenderades hos Oliver och Nicole. Kom dit vid halv elva, då spelade vi tevespel - Nicke Nyfiken! Sen gick vi bort och handlade så vi kunde laga mat. Det blev: Tacokorv med pasta, gott! Efter maten kom Olivers kompis Olivia och hämtade honom, de skulle leka en stund. Vid fyra tiden kom Ulrika hem och då kom pappa och hämtade mig.


Sjuk

Dålig uppdatering... Försöker fixa det ikväll.

Moonlight Shadow

Gick och la mig runt elva igår. Mådde jätte illa, trodde minst sagt jag skulle spy... Som tur var gjorde jag inte det. Hatar att spy och hatar att ha maginfluensa, dock brukar man inte få det så här års :)

Vaknade med samma illamående och magknip så jag stannade hemma. Mår mycket bättre nu!

Idag såg jag klart "Innan Frosten". Bra film. Tycker Wallander har blivit så dåliga utan Johanna och Ola.
Ska iväg och fixa håret snart... Egentligen hade det varit bäst och flytta tiden med tanke på att jag inte mår hundra men då brukar det vara så lång väntetid. Lika bra och få det gjort.

Sjukling

Idag har jag varit hemma från skolan. Vaknade med en bultande huvudvärk och magknip. La kvar i sängen och vilade ett tag. Vid halv elva åkte jag och mamma in till stan. Jag skulle vara hos tandregleraren klockan elva. Fick fotografera tänderna och bita i vax så det bildes avtryck av mina tänder. Sen fyller man det med gips och så kan man se före och efter resultat. Lite häftigt tycker jag!

Tyvärr skulle mamma iväg och jobba så jag fick ta tåget hem, satt och väntade i tre kvart... Mindre roligt. När jag kom hem var min bror hemma så vi kollade alla avsnitt av "Solsidan". Sen kollade vi "Zoombieland och Johan Falk-GSI". Nu har jag läst igenom alla bloggar, kollat facebook och bilddagboken (heltidsarbete ;)

Tänkte gå ner och duscha och sen kolla Wallander där snygge-Ola är med!


Besök hos Ulrika, Oliver och Nicole!

Efter skolan stack jag hem en runda. Blev att äta lite snabbt och sen la jag mig och vilade.
Sen åkte jag in till stan vid fem tiden och träffade Ulrika och hennes barn Oliver och Nicole. (Barnen jag ska passa på helgerna). Vi hade det trevligt, pratade jätte mycket. Väldigt längesedan jag träffade Ulrika, flera år... Hon har bott granne med oss, så vi känner henne och min syster umgås en del med henne. Vi åt spagetti och köttfärssås. Oliver åt som en häst, inte sett en unge som ätit så mycket spagetti! Sen skjutsade Ulrika mig hem vid nio.

När jag kom hem kollade jag Efterlyst med Mamma och Amanda. 19/20 åringen som blivit så brutalt misshandlad av sin ex-pojkvän... Jag finner inte ord, helt stum. Förstår inte hur man kan?!

Oliver och Nicole.

Skola

Onsdag: Klassråd-No dubbeltimme-So/Sv dubbeltimme.

På svenskan såg vi på Hip Hip Hora. Sett den förr, tyckte faktiskt den är bra. Hämnden är ljuv ;)
Förövrigt så mådde jag jätte knas idag i skolan... Kallsvettades och hade konstig magknip.
Dock klarade jag av att stanna hela dagen. På lunchen gick Jag, Alice, Kalle, Calle, Jasmin & Jonthe ut i solen.
Riktigt härligt väder... Nu är värmen påväg, Lovely!

( Hah, nej Jasmin är inte bög. Han ville bara testa mina sunglasses ;)Ola Rapace - Oh my...

När jag kom hem lagade jag pesto-pizza och kollade två avsnitt av Tusenbröder med mamma.
En av de absolut bästa serierna jag har sett! Ola är snyggast. <3

Kom ut från duschen för ett tag sedan... Ska strax krypa ner i sängen.
Imorgon väntar en lång skoldag och efter det ska jag hem till Ulrika och hennes barn Oliver och Nicole.
Barnen jag ska passa varannan helg (helgjobbet). Det ska bli kul, bra med lite extra pengar :)


Dagen!

Idag började skolan idag... Kändes både bra och dåligt, skönt med lov.
Få göra vad man vill och inte ha all press på sig hela tiden.
Dock var det kul och träffa alla vänner och lärare igen.
Blev en kort dag 10.25-15.00!

Efter skolan blev det käka lite, vila och sen drog jag och tränade!
Sista grusträningen. LOVELY, börja på gräs.
Nu känns det äntligen som vår, härligt.


Ingenting kan ändra redan tagna steg...

Det gör så ont att se alla bilder på oss, tänka tillbaka på alla minnen.
Det spelar ingen roll om det är över, du kommer alltid finnas kvar hos mig.

Forever and ever - always in my heart.

Fråga om Tusenbröder


Fråga: Vad handlar Tusenbröder om?

Svar: En vanlig tvåbarnspappa, Jan "Hoffa" Lenhoff, startar en målarfirma med namnet Hoffas måleri tillsammans med sina två vänner Niklas och Hamid. Firman går till en början bra, men efter ett tag går det sämre och sämre. De blir skyldiga folk pengar och ser ingen annan utväg än att råna en bank. Skulderna blir större och större och de är skyldiga stora summor som måste betalas. Allt blir till en ond cirkel då de dras in i en värld av kriminalitet som får konsekvenser för deras familjer.
(Taget av wikipedia)

Semsterbrun

Tränade drygt 40 minuter med Jenny. Blev en rätt seg träning... Ingen av oss hade egentligen ork/lust. Men men, vi förbrände ju lite i alla fall!

Klockan börjar ticka iväg, skola imorgon. Dags att gå och duscha och sen gå och lägga sig. Trots att det är jätte skönt att ha lov och min mage mår mycket mycket bättre om jag får vara hemma ska det bli skönt att komma tillbaka till skolan :) Nej nu ska jag gå och duscha... Vi hörs kanske senare!

Hittade en bild på mig precis när vi kommit hem från spaninen...
Jag tyckte inte jag var speciellt brun... Oh my gooosh! GE MIG!

Nu ska påskgodiset bort!

Runt ett idag kom Olivia in och hälsade på. Hon spelade lite på www.bolibompa.se och jag fixade bokrecensioner och donade med lite pick-o-plock. Efter någon timme inne hos mig beslöt vi oss för att gå in till henne. Vi han bara upp för trappan... resten av familjen skulle till lekplatsen. Olivia hade ingen lust så jag gick in med henne och passade henne under tiden. Vi byggde med lego. Sen badade jag Charly och sen käkade vi lite. Kom precis hem... Ska byta om och sen ska jag in och gymma med Jenny. Nu måste allt påskgodis bort!

Har ni haft en bra dag? :)


God eftermiddag!

God eftermiddag :)

Satte alarmet på klockan nio... Stängde av det och somnade om till halv tolv.
Jag undrar hur jag ska orka upp imorgon när skolan börjar igen.

Var precis ute och värmde upp crossen lite.
Bytade olja och smorde kedjan.
Nu ska jag kolla "Supercross" och sen ska jag in och duscha. Vi hörs!


Dagens middag/efterrätt!

Till middag blev det:
Grillat, pommes, bearnaisesås och olika sallader.

Till efterätt blev det:
Ananaspaj med grädde.

Natti!

Jag hade fel... Det var Johan Falk först imorgon.
Gick inget roligt på TV så jag och Mamma startade serien
Tusenbröder istället. Kollade tre delar. Vi får kolla lite varje dag,
blir så mycket om man ska sitta och titta flera flera timmar i rad.

Fixade en bokrecension med, great!
Nu ska jag kolla lite Vänner och sen ska jag sova.
Vi hörs imorgon :)


Anna och TeaFish

Igår kväll kom Sebastian och sov här. Vi gick upp väldigt sent idag men så fort vi vaknade satte vi igång och städade akvariumet. Nu är i alla fall mina fiskar glad, rent och snyggt hem med mycket vatten att simma i!

Sebbe stack hem runt halv tre och då kollade jag klart slutet av "Flickan som lekte med elden".
Vid halv fem kom Anna, Jonas, Tea, Emma och André på besök. Vi har grillat och käkat ananaspaj, gott gott.
Emma har även fixat helgjobb till mig så nu är jag jätte glad.

Ikväll är det Johan Falk.

När jag flyttar hemifrån ska jag ha ett jätte stort akvarium med massa fiskar.
Egentligen hade jag velat ha saltvatten så man kunde ha lite annorlunda fiskar :)

Dagens middag/efterätt

Ingen i vår familj är direkt förtjust i påskmat så
vi hade lite andra saker på vårt middagsbord idag.

Min portion.

Ungefär som prinsesstårta.

Kladdkaka - Ballerina kakor

Anna och Tea

Anna skickade massa bilder vi tagit på henne och Tea... Dock var jag inte vid datan och hade ingen möjlighet att ta emot de. Imorgon kommer det nog bli ännu flera bilder så det kommer bli en riktigt bildbomb på Tea snart :)

Suddiga bilder pga att de är kopierade från Annas blogg.Påskafton

Nu är snart påskafton över. Har haft en jätte mysig dag med familjen. Anna, Jonas och Tea kom ju på besök. André var också här och hjälpt till med maten. Runt halv åtta stack de hem... Resten av kvällen har spenderats framför tven med mamma. Först kollade vi lite på körslaget och sen slog vi över till millenium. Tycker alla de filmer är skit bra! Dock tycker jag han blonda långa våldsamma saken är fruktansvärd läskig... Tänk att man gör hur mycket motstånd som helst och personen man gör det på känner inte ett skit!

Jag vet att det är film... Men ändå ;)


Maten kallar

Hjälpt André med maten. Anna, Jonas och Tea är här och snart ska vi käka.
Lite påskmat och lite vanlig, inte så förtjust i jul/påsk/midsommar mat osv...
Vi hörs senare. GLAD PÅSK PÅ ER ALLA! :D

I morse kom mamma in med ett påskägg och sa:
Jag tyckte ändå ni skulle få ett påskägg...

Det blir mycket godis denna påsken!

GODIIIS!

Mamma tyckte vi var för stora för påskägg...
Men jag kan inte klaga, hon fyllde alla skålar med
godis vilket betyder att jag fick mer godis än vad jag fått i påskägget.

Får ni påskägg? :)

Talang/Solsidan!

Idag kom Anna och Tea på besök. Blev massa bilder på Tea som jag ska be Anna skicka. Sen käkade vi pizza och efter det drog Jonas&Erik på pokerkväll. Kvällen har spenderats nere i soffan. Talang/Solsidan. Jag tycker talang är riktigt roligt, dock tycker jag det är tråkigt att så många kommer dit och sjunger, det är inte idol...!

Solsidan är lika roligt som alltid! Suttit och kollat massa videoklipp från Talang från föregående program och även från "Britain's Got Talent". Jag missade visst talang 2009. Jag trodde inte det fanns något... Besviken :(

Såååå söta! Krista och Charlie, bästa vänner och jätte duktiga!

Håkan <3

Idag fyller min svenska favoritartist år, Håkan Hellström.
Goosebumps av hans röst.


Dagens middag

Idag serverades det: Oxfilé Provençale...
Oxfilé med vitlök på och råstekt potatis.
( Grymt gott! )

Himlen är oskyldigt blå

Frusna på en strand,
Flög vi med drakar medans
tiden flöt iland.
Vi var barn som ingen ondska kunde nå
himlen var så blåLista - I brist på annat ;)

Är du kär? Nej
Är du ihop med nån? Nej
Är du en sportfåne? Inte direkt men gillar sport!
Går du i en sport? Motocross och Fotboll
Är du rik? Nej
Är du shoppingsugen? Ja
Är du ressugen? Absolut
Är du skolsugen? Lite
Är du irriterad? Nej
Vilken film såg du senast? Rasmus på luffen
Vilken internetsida besökte du senaast? Bloggar
Vad sa du senast, till vem? Anna i telefon - Hej (då)
Vad gjorde du i förrgår? Var med Sebbe
Vad har du gjort idag? Bara tagit det lugnt och varit på apoteket.
Vad ska du göra ikväll? Kolla på Talang och Solsidan
Vilket land besökte du senast? Danmark
Vad såg du senast på tv? Lyxfällan
Senaste köp? Taco-shit
Vad har du dåligt samvete för? ... ;)
Vad har du för skor? Ett par svarta tyg skor
Vad har du på dig nu? Shorts och t-shirt
Är du vegitarian? Nej
Vad drack du senast? Vatten
Gillar du att laga mat? Ja!
När sjöng du senast? Jag vet inte...
Håller du det städat? För det mesta
Vad gör dig lycklig? Crossen och familjen
Vad gör du just nu? Lyssnar på musik, funderar på att gå ut.
Lyssnar du musik just nu? Ja
Favorit-färg? Blå... Annars alla
Favorit-mat? Pasta
Favorit-skådis? Ola Rapace, Joel Kinnaman och Jennifer Aniston
Favorit-film? Många.
Favorit-tvpogram? Solsidan
Favorit-låt? Skin
Favorit-godis? Choklad
Tar du många "ego-bilder"? Nej
Gillar du att fotografera? Ja
Egen mobil? Ja
Egen kamera? Ja
Egen dator? Ja

Grattis Ingo <3

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Ingos födelsedag, HURRA HURRA HURRA!
Grattis på din 30-årsdag Ingo. Hoppas du får en bra dag. ♥


April April jag kan lura dig VART jag vill :)

1 April!

Eller nu är det den andre för jag uppdaterar lite sent...
Men men, bara två stycken har försökt lura mig idag varav en lyckades.
Den första var My som skickade ett sms om att jag snackat skit osv, gick på det!
Blev jätte nervös och tänkte: "Nej jag har inte gjort något?! :O"
Tills jag fick se slutet och att det bara var ett skämt.
Sen försökte min syrra lura mig fast jag gick inte på det!

Har ni blivit lurade idag?:)

Tvmys med Mamma!

Min kväll har spenderats nere i soffan och framför mamma.
Har blivit masserad ett bra tag. Tack så jätte mycket mamma ♥
Har haft jätte ont i ryggen de senaste dagarna, fattar inte varför?
Sover/sitter på något konstigt sätt?
Nu har min nya madrass kommit, jag har nybäddad säng, vädrat och dammsugit.
Känns bra att gå och lägga sig nu!
Vi hörs imorgon, godnatt.


Snabbt inlägg

Vaknade klockan sju i morse. Somnade om runt nio och sov i en halv timme. Åt och duschade och sen åkte jag och pappa till IKEA och NILSSON. På IKEA hittade vi en ny bäddmadrass till mig, finally! Och på Nilsson hittade vi olja och kedjeolja... Kom hem för ett tag sedan, bäddat nytt i sängen. Solen skiner och jag är på bra humör.
Vi hörs senare!  =)


Natti Natt!

Kom nästan precis hem. Först var jag ute en runda med Salma. Vi promenerade i en timme. Sen träffade jag Tobias och Kristoffer. Vi trodde vi skulle cykla men Stoffes cykel hade fått punka så vi var tvungna att laga den först. Precis när vi var klara ringer Tobias pappa och säger det är tid att komma hem, så jag och Stoffe går in istället. Vi åt pizza och jag la mest och kollade när Stoffe spelade Battlefield. Som tur var kunde han slita sig från datan en stund och följa mig hem. Nu ska jag krypa ner i min säng. Vi hörs imorgon! :)

Erik har ju fått hem sin nya data.
Vi skulle testa om vi kunde komma ner i lådan den kom i och stänga.
Det gick till slut!

RSS 2.0