Party pardeeey paaar...

Nyrakade ben, insmord, peelad, sminkad, plattat hår, ny klänning, strumpbyxor och snart bär det av mot stan! Det blir att äta middag hemma tillsammans med familjen och sedan bär det av mot stan och träffa vännerna. Blir nog en och annan fest och vid 12 slaget ska vi stå mitt i stan och skåla och titta på alla raketerna!

Jag sätter aldrig nyårlöften men jag har funderat ut några, berättar mer imorgon!


Gympass

Igår blev det en sväng till VÄLA/FAMILIA med Lisa, Ingo och Alva. Alva fick ett par nya skor som hon gick rundor på Väla i, duktig liten tjej som går så långt!

På kvällen blev det ett gympass... Blev 10 min på crosstrainern som uppvärmning och ca 50 minuter styrka. Med Bon Jovi på högsta volym och boxningshandskar på känner jag mig nöjd. Det bästa med gymmet är utan tvekan boxningspåsen, grymt skönt att få slå av sig lite aggresion och frustration.



Horoskop








Det är skrämmande så bra horoskopen stämmer ibland. Ett nyårslöfte som jag måste hålla är: Man ska aldrig acceptera att vara en "reserv" till någon. Ibland är detta så svårt att inse, speciellt när man tycker om någon person så mycket. Då är det nästan en tröst att man får vara något till personen överhuvudtaget.

Bruno Mars - Grenade


SPOTIFY

lovelovelove

You're like a drug to me

It really do hurt when you have someone in your heart but you can't have them in your arms.

Jag visst från första början att det skulle bli tufft, men inte så här tufft. I like you so badly.


Örngott

Några dagar innan julafton var jag på jakt efter en julklapp till min vän Axel, tyvärr hittade jag inget. Dock kom jag inte hem tomhänt, fick med mig 3 söta örngott. Mycket söta!

Vilken är eran favorit? Jag diggar "I ♥ You" skarpt.





En trött liten unge ♥

En styck Alva har nu anlänt till Skåneland och hem till mig. För en liten stund sedan somnade hon i min säng så passade på att knäppa några få bilder. Lilla Palvan




Mellandagsrean - Diss

Åkte iväg till väla köpcentrum idag för att kolla in mellandagsrean med Edvin. Helt ärligt så fanns det bara skit, jag hittade inte ett enda snyggt plagg! Fick med mig lite underkläder och en foundation-svamp i alla fall. Edvin blev jätteglad när jag sa att det var okej att han fick följa med mig. Tänk att man kan bli så glad för en sådan sak?

Efter VÄLA så har jag och Edvin spelat Need For Speed - Most Wanted hela kvällen. Jag har en dold talang, jag är grym på bilspel. XBOX och det spelat är beroende framkallande, vi spelade i säkert 4-5 timmar. Den enda gången vi reste oss var när vi skulle käka, inte ok!

Imorgon får det blir att dra ett pass på gymmet!

Taking chances can bring big

rewards so take a risk and find out!


There is 6,697,254,041 people in the world and I want YOU.

Bajs-Spelet

Hemma efter en kväll hos Edvin med xbox och nintendo DS spelande. Vi spelade även ett spel pappa Kenta fick i julklapp, bajs-spelet. Har inte garvat så mycket på länge som jag gjorde under tiden vi spelade det. Nu ska jag ta en dusch och sedan sova. Imorgon blir det att åka ut till Väla köpcentrum och Edvin ville så gärna följa med så han får hålla mig sällskap, blir nog bara en snabb vända. Men nu vet ni morgondagens planer med!

God natt


hittade en gammal bild på mig och min vän japhet, söta ;)

Skottning

Jag börjar trivas med min nya hårfärg! Blev inget IKEA i morse, istället blev det att skotta gården. Kenta (Grannen, Edvins pappa) kom förbi med en julklapp, blev så otroligt glad! Visar den sedan. Därefter blev det en sväng in till mina andra grannar och tacka ordentligt för mina julklappar. Nu ska jag spela xbox med Edvin, vi hörs!




Lycklig och förvirrad

Efter en helt fantastisk natt så behövde jag samla mig, tänka klart och komma på andra tankar. Svåra beslut kräver tid.



Tänka klart gör jag på bästa sätt med en otroligt livfull unge som alltid får mig på bra humör. Som muntrar upp mig och förstår mig trots hans ålder, min underbar granne Edvin. Jag är så lycklig som har så bra grannar, en andra familj. Jag känner mig som hemma där. Efter ha legat i deras soffa hela dagen, fikat och ätit gott så ska jag nu krypa ner i min säng. Imorgon blir det att åka iväg med Edvins mamma Marie på IKEA.

Skakar ett paket men kan ej gissa

Detta året fick jag ingenting från min önskelista.


(Inte konstigt med tanke på att jag inte önskade mig något)

Likt ett ex antal jular tillbaka så har vi julklappsleken på julafton. Vi lägger alla namn i en skål och drar sedan vars ett namn, den personen ska man köpa julklapp till för en viss summa pengar. Detta året fick jag PAPPA att köpa julklapp till och min syster EMMA skulle köpa till mig. Ut över detta får jag av Mamma och Pappa.



Strumpor/Choklad/Bh/Nagellack x2/Nalle/Ask - Av syster Emma

Träningströja/vattenflska/BB trosor - Grannarna, Familjen Paulsson


Helkroppsmassage/ansiktsbehandling/klänning/bh - Mamma och Pappa

Pengar - Farmor&Farfar. Armband - Axel!

I år så blev det Kalle Anka, men ingen Arne Weise!





Tea tyckte inte det var så kul med julkappar, det var mycket roligare
att släpa rundor på presentpappret och pilla på presentsnöret.
Strax därefter var det dags att inta platsen i soffan och invänta Kalle Anka.
Vi åt pepparkakor med olika ostar på och drack glögg.

Tomten kommer bara till snälla barn





Tea gick fram och tillbaka och hämtade/lämnade ljusen och la hos mig, snacka om lättroad.


Efter risgrynsgröten tog sig Tea en tupplur och vi andra umgicks och pratade.
När hon sedan vaknade igen blev det paketöppning för hennes del. Mitt batteri till kamerna
höll på att ta slut så jag var tvungen att ladda det, därav inga bilder när hon öppnar paketen.

Försöker hitta nöten som göms där djupt i gröten



Tog mig en rejäl sovmorgon och sedan blev det en lång dusch. Min äldsta syster Anna och hennes dotter Tea kom in en sväng. Vi lekte med Tea och strax därefter blev det risgrynsgröt.

& nu är julfirandet för detta året över!

Godkväll!

Julfirandet är över efter ett ex antal timmar tillbaka. Våra jular ser oftast likadana ut, man bryter ju inte en tradition! Imorgon lovar jag att det kommer komma en hel del bilder. Jag är nöjd över mina paket, detta året har jag inte önskat mig något så det blev en överraskning varje gång jag öppnade paketen!

Det kändes dock väldigt tomt detta året. Mina äldsta syster kom halva dagen med lilla Tea men gick framåt halv fem. Min syster Lisa och hennes lilla familj firar med hennes sambos familj. Och min saknade bror André befinner sig många många mil här ifrån - I USA. Miss u brother!



Förra årets julfirande.

Frisörbesök

GOD JUL allesammans där ute. Det känns inte som jul och det känns inte som julafton, varför vet jag inte riktigt. Jag önskar er iallafall en jättefin julafton!

Nu ska jag ner och plocka ut sängkläderna och bädda rent i sängen igen och sen blir det en snabb dusch och att sova. Har varit och färgat håret idag, jätte missnöjd. Jag bad om att få bli mörkblond/ljusbrunett. Det hela slutade med att jag blev mörkhårig, riktigt besviken. Pengarna sved att ge ifrån sig.



Jag välkomnar julen med AKON's låtar på högsta volym och online spel, stabilt! ;)

Det är svårt att acceptera att man tycker om fel person.

It's hard to wait around for something you know might never happen.
But it's harder to give up when you know it's everything you want.


Drömmarna finns alltid kvar, dem kommer adlrig lämna mig.

When you're too in love to let it go ♥


Varje gång jag tänker på dig så slår mitt hjärta ett extra slag,
det händer ungefär tjugofyra timmar om dygnet.

Gårdagen i text

Godmorgon! Gårdagen var fullspäckad igår och jag kände mig riktigt trött på kvällen vilket ledde till att jag inte orkade blogga. Tåget på morgonen var 43 minuter försenat så jag satt på stationen i en timme, mindre roligt! Det var fruktansvärt kallt och skånetrafiken meddelade inte i högtalarna om ett tåg skulle komma eller inte.

Vi hade mentorsmys hela dagen och kollade film och beställde mat. Efter skolan stack jag hem, tog emot julklappar av Farmor&Farfar och sedan blev det ett gympass på ca 45 minuter. En snabb dusch och vidare till VÄLA och köpte julklapp till Axel.

Nu ska jag fixa håret och annat för idag är det skolavslutning! Jag har sådan fruktansvärd träningsvärk i mina armar, hahah! Dags att börja träna på allvar nu.


Jag och Emma valde att beställa en bakad potatis istället för pizza!

Morgondagens planer

Dagen börjar med sovmorgon och sedan skola, mentorsmys hela dagen tror jag vilket innebär filmtittande och pizza. Efter skolan blir det att dra hem och byta om och sen sticka iväg och dra ett riktigt utmanande gympass! En snabb dusch och sedan mot Väla köpcentrum för att köpa julklapp till min lilla vän Axel!


Kort skoldag och träning = Perfekt!

Godkväll!

Kort skoldag idag och sista lektionen var musik. Jag har missat alla lektioner förutom en pga matansvar vilket har lett till att jag inte har kunnat träna på låten som vi skulle redovisa idag. Trots massa oväsen i musiksalen lyckades jag koncentrera mig och förbereda mig på några minuter.

Efter skolan blev det en tur upp till simhallen och träning i en timme. När jag kom hem slängde jag väskan innanför dörren och stack in till mina grannar. Hjälpte Jenny att hänga upp en gardin, att stå i en trappa med ena benet på räcket och andra i en fönsterkarm och trappan en meter under känns inte stabilt men jag klarade det ;)


And so the lamb fall in love with the lion.

Varje gång jag tänker på dig så slår mitt hjärta ett extra slag,
det händer ungefär 24 timmar om dygnet.


Jag kan inte sluta tänka på dig, hur jag vrider och vänder på mina tankar så lyckas du hela tiden dyka upp igen. Blotta tanken av dig gör mig varm inombords. Så fort jag hör någon säga ditt namn så kan jag inte låta bli att le, varje gång jag ser ditt namn på displayen och ett nytt sms känns det som jag får vingar och flyger iväg. Det är svårt att sätta finger på denna känslan, jag skulle beskriva den på ett sätt: Förjävla underbar.

Call Of Duty - Black Ops

Nu drar jag till Axel och lär mig spela COD. Önska mig lycka till!


Nervositet

Skakiga ben och skakiga armar, Varför blir jag alltid så fruktansvärt nervös när jag ska träffa nya människor? Men nervositeten gick fort efter, det var ju trots allt inte så "farligt" att träffa personen.

Ruttet äpple kan bli konst





Om du inte kan hantera någon när den är som sämst,

är du inte värd personen heller när den är som bäst.


så besviken på dig. när jag äntligen börjar tänka klart  ska
du återigen göra mig förvirrad. jag faller lättare än en fjäder för dig.

Matkassar = Bra träning för arm-musklerna!

Idag återvände jag till skolan, det kändes helt ok. Jag fick mitt betyg på mitt syslöjdsarbete och jag är riktigt nöjd, dock kändes det surt att hon skrev: "hade du arbetat lite mer självständigt hade jag satt ett högre betyg". Det är ganska svårt att arbete självständigt när man inte förstår ett piss o.O

Efter skolan träffade jag på grannarna ute på gatan och bestämde mig för att följa med in till dem. Det var ju trots allt ett tag sedan jag var där. Förutom att busa med Charly så hjälpte jag Jenny att handla, det blev en stor vagn fylld med massa mat... Jag fick ju veta att mina armar levde efter konka massa matkassar, ha-ha!


busungarna.

When I'm sick, I become a moviegeek!

Godkväll.

Det blev en hemma dag igen, kände mig inte jättebra i morse men imorgon blir det att återvända till skolan, oavsett hur jag mår. Vid åtta imorgon blir det att besöka tandregleraren och sätta dit en ny tråd, tandställning gick nämligen sönder häromdagen.

Idag har jag sett:

The Notebook
The Last Song
A Walk To Remember

Alla tre var otroligt bra och om du gillar snyft filmer rekomenderar jag dem skarpt! Jag har blivit en riktigt liten snyft-film-lover. Har sett 13 stycken filmer de senaste dagarna, nöööörd! Någon som har bra tips på liknande filmer?





Pearl Harbor

Nu blir det en snabb dusch och sen gå och lägga sig. Hoppas verkligen att jag kan återvända till skolan imorgon. Ser knappt vad jag skriver för jag gråter så mycket, såg precis en utav de absolut bästa filmerna någonsin! Om ni inte har sett den så måste ni se den. Helst idag - Senast imorgon.

Handling:

Pearl Harbor följer historien om två bästa vänner, Rafe MacCawley och Danny Walker, och deras kärleksliv med sjuksköterskan Evelyn. Handlingen fortsätter när de båda går ut i krig. Filmen följer i stort de historiska händelser som utspelade sig innan, under och efter den japanska attacken på Pearl Harbor 7 december 1941. I slutet av filmen skildras Doolittleräden.

Krigsfilmer har jag aldrig varit intresserad av att se men denna var så otroligt bra och sorglig. Det är verkligen en utav mina topp 10 filmer!






Julbilder - Olivia 2010-12-06








Tyvärr är alla bilder lite suddiga, ljuset var så dåligt där inne och jag ville inte tända
lampan för då såg man inte allt ljus... Problem!

Man kan inte köpa kärlek av pengar

Jag har en miljon på banken men inget att leva för - Jag har läst denna meningen på två olika ställen idag och jag har verkligen börjat fundera över vad det står. Jag har insett att texten stämmer något otroligt bra. Pengar gör en inte alltid lycklig, du kan inte köpa kärlek av pengar... Du kan tillfredställa dig med pengar under en period sen är du inte nöjd längre. Det är så vi människor är, vi är nöjd för en stund, sen behöver vi nya saker.

Vi berättar alltid om allting vi vill ha, aldrig om det vi redan har.

Vampyrer Suger (ja, den suger)

Godkväll!

Det var ett tag sedan jag skrev ett riktigt inlägg men det beror på att jag har inte mått bra de senaste 3-4 dagarna, jag märkte ju det som sagt på min träning i lördags. Från söndag till idag har jag blivit sängliggande och hemma från skolan - Jag är förkyld. Jag har sett en uppsjö av filmer men vad kan mer kan man göra när man mår dåligt?

Jag såg de tre Twilight filmerna idag... Jag tycker filmerna är bra och väldigt spännande MEN ibland känns de lite överdrivet med allt kärlekssnack osv. Såg därefter Vampyrer Suger och det är den absolut sämsta filmen jag sett. Det var inget roligt i den och jag blev bara grymt förbannad över att jag slösade 75 minuter av mitt liv på en skit film, hihi ^^!


Nästa film - Remember Me!

Molnen stannar inte för evigt på himlen

Livet har motgångar och medgångar. Ibland för att man ska veta hur underbart det är så måste man veta hur förjävligt det är.

Molnen stannar inte för evigt på himlen och skymmer solen, även om det sträcker sig till horisonten så kommer solen till slut bryta igenom. Stå upp och stå ut, till slut kommer det ge pay off.



Du är det finaste jag vet ♥









Sjuker

Uppe på tok försent men jag fåt sådan obehaglig hosta så fort jag lägger mig ner. Funderar på att stanna hemma imorgon men samtidigt vill jag så gärna till skolan! Nu ska jag krypa ner i sängen, vi hörs imorgon!

Tea visar hur man åker rutschkana!

I ett ex antal veckor nu så har Tea lärt sig klättra upp för rutschkanan, sätta benen före och sedan åka. Hon brukar lägga sig på sidan och hålla fast samtidigt som hon åker, när hon sedan är nästan nere så släpper hon och åker den lilla lilla biten som är kvar!







Jag tolkar Teas min som att det kittlar ordentligt i magen!

Busunge

Några bilder från igår på Tea, det kommer att komma fler bilder lite senare.

Idag mår jag riktigt kasst, min hals gör jätteont och jag nyser hela tiden. Mådde inget vidare igår heller, det märkte jag på träning, kunde inte simma crawl en längre sträcka utan var tvungen att gå upp och andas hela tiden. Nu ska jag se Trollkarlens Lärling och sen ska jag nog gå ner och spela WII.


kass bild men ville ha med en där hon står upp.





Wii Wii Wii Wii

Hallå! Hemma efter träning och tacoskväll hos syster med familj.
Nu ska jag ner och spela WII, bilder kommer senare.

Träning

Egentligen så skulle det vara skönt att bara ligga kvar i min säng och sova bort hela dagen, dock har jag inte tid för det! Om 20 minuter ska jag iväg och träna och ikväkk blir det en tacos kväll hos min syster Anna!

Igårkväll la jag i soffan och kollade IDOL med min syster Amanda, det var ju inte oväntat att Jay skulle vinna. Btw; Vilken fruktansvärt dålig vinnarlåt! Resten av kvällen spenderades också framför teven, med en wii konsol i handen!



Min fredag

Mitt prov är inget jag vill hoppa högt över, igårkväll satt jag och bankade in det sista kapitlet i boken om den Industriella Revolutionen, dock kom inget av detta på provet! Har en känsla av att det gick dåligt.

På slöjden hade jag en kort redovisning om mitt nattlinne som jag gjort under hösten och idag fick jag ta hem det! Jag är faktiskt förvånad över vad jag har lyckats åstadkomma, mina kunskaper inom textilslöjd är inget att skryta över.

Efter skolan blev det att handla julklappar till min pappa och i denna svängen hittade jag även vars en julklapp till mina två systerdöttrar, de kommer få samma saker men jag tyckte den saken var så söt så jag bestämde mig för att köpa vars en till dem!
Så ingen ska känna sig mer älskad än den andra ;)


Blev även klart med mitt lilla sidan om projekt, en mjukis svamp ;)
(På bilden är svampen ej klar, gammal bild)

Guld värd

Vissa vänner är mer än guld värda! För ett par veckor sedan började jag prata med person som jag vet att mina gamla vänner har varit kompis med en längre tid. Denna person har redan kommit att betyda mycket för mig. Han finns där när jag mår dåligt, han pratar med mig, han piggar upp mig och han hjälper mig!

Jag satt och pluggade hela kvällen igår om den industriella revolutionen och jag bad honom att förhöra mig på skämt! Efter en stund så skriver han; Ja, nu kör vi. Fråga nummer 1! Jag tänkte "hur ska detta gå, han har ju inte läst om detta på ett ex antal år". Men under tiden han var borta så hade han rotat fram sina böcker och uppgifter, det kallar jag att finna för en och verkligen vilja hjälpa en!

Kärlek till sådana personer - Det borde finnas fler av dem!



Enkla tips till att undvika kräksjukdomar!

Jag har mått konstigt hela veckan. Jag har ingen aptit och jag får nästintill tvinga mig i mat för jag känner aldrig någon hunger längre. När jag väl fått ner maten i magen så börjar jag må jätteilla och vill bara kräka upp det igen. Jag förstår inte vad det är med mig, det kanske är någon magsjuka som går? Det är en del i klassen och likaså en del på skolan som känner likadant... Ont i magen alltså.

Hoppas inte vinterkräksjukan/maginfluensa och magsjuka träffar mig! Men det hoppas man väll egentligen aldrig men jag har verkligen inte tid med att vara sjuk nu. Vill lägga ner så mycket tid som möjligt i skolan nu innan betygen sätts och innan vi går på jullov!


Enkla tips jag använder mig av:

1. Tvätta händerna regelbundet eller sprita dem!
2. Dela inte drickor osv med vänner!
3. Ta inte i dörrhandtag och dylikt utan att ha vantar (vantar-vintertid nu ;)
4. Pilla dig inte i ögon, mun och ansikte utan ha tvätta händerna.
5. LÅNA INTE UT DINA PENNOR TILL KLASSKAMRATER,
du vet inte var de haft sina händer! HAHA :D

Det gäller att prioritera rätt saker först!

Godkväll!

Idag har det kommit viktigare saker emellan och jag har därför lagt bloggen åt sidan vilket jag tycker folk bör ha förstående för och acceptera, ibland måste man hinna med viktigare saker!

Försov mig i morse och vaknade 20 minuter innan tåget gick, som tur var hann jag med det! Vi har börjat på ett nytt kapitel i matten och jag förstår ingenting, jag har jättesvårt för matte och så fort jag inte klarar det ger jag upp. På rasten satte jag mig och försökte räkna och jag gav mig f*n på att jag skulle klara de sista uppgifterna, vilket jag efter många om och men klarade helt själv!

Vi hade även dansuppvisning vilket jag tyckte gick bra, dock kom jag av mig och gjorde fel steg men det är lätt hänt! Blev ingen träning idag för jag har pluggat till mitt prov imorgon om den industriella revolutionen. Sitter verkligen och försöker banka in det sista i huvudet, vill så gärna prestera bra imorgon och få bra betyg!


föräldrarna har minnen som lockar barnasinnen

när mamma granen smyckar, i ögon lyser lycka




publicerade detta inlägget vid 8 i morse men det dök upp på ett annat ställe i bloggen konstigt nog. Men nu ska det funka, skriver med sen. Sitter i badet för tillfället!

Snöbilder - Charly 2010-12-06





Charmtroll!

Skånetrafiken makes people walk!

Tänkte slänga in ett inlägg i morse men var så förbannad så inlägget hade till mesta del bara bestått av svordomar. Jag blev jättearg för mitt tåg var inställt, Skånetrafiken och alla politiker snackar om att man ska åka med kollektivtrafiken men då för de förfan fixa så det går ordentligt! Alltid förseningar, signalfel eller inställda tåg, speciellt på vintern. Det är inte mening att man alltid ska komma försent till lektioner och tillochmed missa lektioner pågrund av tågen, detta blir min DISS för dag... Riktigt förbannad!

Förövrigt gick väl dagen helt okej, mina teckningar på bilden utvecklas hela tiden vilket jag tycker är kul, Det går framåt nu! Min engelska uppsats blev jag inte så nöjd med, tyvärr. Stannade kvar efter skolan och övade på vår dans till idrotten imorgon. Kom hem för en liten stund sedan, tryckt i mig lite pannkakor och snart ska jag iväg på möte på skolan! Om vad får ni veta sedan.


kärlek till mina stövlar, går i dem var dag!

Bad

Förstår inte var jag konstant känner mig så fruktansvärt trött. Jag vet att jag går och lägger mig sent, ca 12-halv 1 men jag är en nattmänniska och har inte lätt för att somna tidigt på kvällen.

I morse fick vi sovmorgon och sedan var den ensemblekonsert, trevligt. Var där i en halv timme och sedan begav jag mig till UM vilket gick jättebra. Fick prata med en jättebra och riktigt trevlig doktor, bra när man får en sådan så man känner sig lugn. Slutade vid halv fyra och det är ganska deprimerande att gå ut från skolan när det är mörkt ut.

Ligger med handduken snurrad runt håret, tog ett långt bad ikväll efter min långa powernap!


Snö snö snö, man kommer ju knappt fram på morgonen!


Jag blir varm i kroppen, från foten å till knoppen.







Jag sjunger till er alla som sitter där och fryser
för ingen ska vara ensam när julens stjärna lyser.

Lussebakning!


Här kommer lite bilder från bakningen igår! Det gick väl sådär, vi glömde pensla bullarna på ena plåten så de brändes vid lite. Dessutom bråkade Olivia och Charly om vem som skulle hälla upp och blanda vad, ganska trist att stämningen blev så dålig ett tag men det är inte lätt när båda vill göra samma saker. Två barn med starka viljor!











Ibland måste man inte vara som alla andra...



Sura miner av småflickor som bråkar om vem som ska hälla upp vad!

Utmattad

Jag har varit igång från att jag gick till skolan och till att jag kom hem vid åtta. Därefter blev det två teveprogram och nu ligger jag här, utmattad i min säng. Har bakat lussebullar hela dagen med mina grannar! Har dåligt samvete för jag inte bloggat men jag har verkligen inte hunnit och just nu orkar jag inte. Jag är så trött! Imorgon blir det ensamble konsert hela förmiddagen och på eftermiddagen är det vanliga lektioner, slutar först vid halv fyra, segt!

Idag fick jag tillbaka min artikel som jag vi hade till läxa i fredags och jag fick VG på den, glad! Dessutom gjorde vi ett gammal nationellt prov på engelskan för ett tag sedan, en hörförståelse och jag fick 21 av 22 rätt. Dock betygsätts inte detta och det kändes galet surt!



Känner mig lika trött som lilla Charly som somnade i soffan.

BTW; Imorgon kommer en massa bilder.

Jag hoppas du skämtar din hjärtlösa människa

Jag antar att en hel del vet om detta jag ska skriva om... Hur kan man sjunka så lågt, hur kan man bara uttrycka sig så och trycka ner en oskyldig person på detta sätt? Om hon har fått ett barn är det väll jättekul och man ska väl peppa henne istället för att trycka ner henne. Jag tycker det är stort av henne att vara 14 år och kunna ta hand om sitt egna barn.

Jag finner inte ord, jag är så fruktansvärt förbannad.

Jag skriver som många andra; Jag tycker synd om denna killen som uttrycker sig såhär, det måste vara något fel i huvudet på honom annars är man inte så hjärtlös och känslokall. Jag hoppas han får den hjälp han behöver, sinnesjuk människa. Och har han sett sig själv i ansiktet? Det är ju nästan så jag kommer drömma mardrömmar inatt, han ser ut som en missbildad barbiedocka som stuckit fingrarna i ett eluttag.


Hur kan man skriva något sånt här? FY FAN SÄGER JAG BARA!
Jag ska inte skriva mer nu, är så jäkla frusterad att jag snart kokar över!

Snö snö snö, vackra snö!

Aj aj aj... Fick plötsligt så ont i min mage :(

Anyway, kom hem för en stund sedan från att ha hjälpt Jenny med att ladda upp bilder på Facebook. Vi planerade även in att vi ska baka lussebullar imorgon och busa i alla snön tillsammans med barnen såklart, blir nog många härlig bilder! Nu ska jag ta något lätt att äta, lägga mig i sängen och starta Råttatouille eller Vänner.






Snön har fullständigt vräkt ner idag!

Charles Darwin

Känns härligt! Min uppsats om Charles Darwin är nu klar och mitt rum är städat och min säng är renbäddad. Funderar på att ge mig på lite mattetal men jag förstår verkligen ingenting... Först blir det att springa in till Jenny och hjälpa henne att ladda upp bilder på facebook!


Ice Princess

Tog mig en rejäl sovmorgon, det behövdes med tanke på att jag gick och la mig vid halv fyra efter en härlig kväll med Emma och Linnea. Tanken var att jag och Emma skulle åka pulka men backen i vår lilla by är så liten så det var inte så roligt... Vi gick hem till Linnea och kollade film och sedan begav vi oss mitt i den mörka natten hemåt.

Har nyss sett Ice Princess, väldigt bra film. Tänk vad häftigt att kunna åka skridsko som de gör i filmen, konståkning är riktigt grymt! Nu ska jag plugga vilket jag inte alls känner för och sedan ska jag gå ut och fota... Snöar för fullt utanför mitt fönster!



Pulka time

Träningen gick bra idag dock var den jobbig men det gillas. Vi tränade väldigt mycket teknik men även långa längder. Förövrigt har jag inte gjort ett piss sedan jag kom hem, tryckt i mig massa skräp och kollat webbteve, nog död lördag. Nej nu drar jag ut och åker pulka med Emma!


en gammal bild på mig och lindstrand när vi åkte pulka genom påarp och käka popcorn!

MattyBraps


Tänkte slänga upp ett snabbt inlägg innan jag drar och tränar. Igår såg jag på en blogg detta otroligt söta klipp, hela jag smälte, gud så söt unge och att han bara är 7 år och gör något så fint för sina 4 åriga syster. Titta själv så får ni se, jag kunde inte sluta le... Man blir ju helt rörd!


Twist and shout!


,

Det där med powernap...

Trött trött trött...

Mina powernap's varför på någon konstig vänster alltid i flera timmar vilket gör att jag är mer trött när jag vaknar än vad jag var innan jag somnade. Nu ska jag ner och käka lite och titta på IDOL. Blir en galet lugn hemmakväll idag, behöver det. Imorgon blir det träning, nu taggar vi till!


okänd bildkälla

Paket!

När jag kom hem igår la det ett paket i brevlådan och väntade på mig. Paketet innehöll ett spetsnattlinne från Evasunderkläder. Jag tävlade ju om ett presentkort därifrån och jag blev den lyckliga vinnaren, presentkortet gick till att köpa nattlinnet! Jag blev lite överraskad när jag upptäckte att det kom ett par stringtrosor till... Trevligt med paket!



Jag tyckte det var gulligt inslaget, i en liten låda, huhu!


bild lånad från hemsidan.

Shopping i bilder

Här kommer shoppingen i bilder. Det var bara ett par saker men jag är nöjd, speciellt över att jag äntligen fått mina HUNTER'S. Nu är dessutom mamma jätteglad för nu vet hon att jag har något ordentligt på fötterna i detta slaskvädret... Tydligen är inte tygskor det bästa? ;)



En kofta från H&M som mamma tyckte jag skulle ha.
Den var på rean så den kostade bara 100 :-



Kappa/Jacka från H&M. Den var på rean så den kostade 249.50!


HUNTER gummistövlar, fleece strumpa och olja. 1870 :-




Ljuset är inte riktigt rättvist, det är alltså SVARTA och INTE gröna stövlar. Som ni ser är det lite konstigt färg och dem ser nästan lite smutsiga ut... Det var därför jag köpte oljan, jag vill att stövlarna ska vara blanka! Det stickade som sticker upp över kanten är ett par tjocka strumpor så man inte fryser :)

If you snooze you lose

Snoooooze! Ja, ibland är den knappen väldigt bra... I morse råkade jag trycka på stäng av istället för snooze vilket ledde till att jag försov mig och missade min mattelektion. Känns verkligen inte bra, vi har börjat med ett nytt kapitel som de flesta kommit en bra bit in i och jag har inte börjat ännu. Så är det när man har matansvar och lektioner försvinner, illa som satan!

Efter skolan mötte jag upp mamma och mini-shoppade en liten runda. Nu ska jag plugga och jag behöver verkligen städa mitt rum, tror dock inte jag hinner det. Vi hörs senare då det kommer upp bilder från mini-shoppingen!







jag saknar dig min lilla goding, systerdotter alva <3


"Nej lärare, vi har absolut inget annat på fritiden än plugg, så snälla, ge oss lite till!"


Fredag:
Slöjdarbetat klart + skriftligt arbete - Öva på redovisning!
Skriva en artikel som ska handla om något från industriella revolutionen.

Måndag i nästa vecka: Uppsats om Charles Darwin

Onsdag i nästa vecka: "Prov" - Skriva en uppsats på lektionen om industriella revolutionen.

Utöver detta: Förbereda inför idrott - egen lektion/göra klart dansen.
Öva på engelska grammatik och plugga massor av matte!

Eventuellt får jag hoppa över den korta simträningen imorgon vilket jag verkligen inte vill, jag vill verkligen träna men skolarbete är verkligen jätteviktigt. Jag vill få undan så mycket som möjligt och slippa sitta på lördag kväll och ta itu med detta. Dessutom har jag en lång träning på lördag som jag inte får missa!


woops, bra att jag kladdar och glömmer spara orginalbilden.

Klok liten nioåring!

Detta är min lilla granne Edvin, på bilden nedanför har jag fixat hans frisyr. Jag gjorde massa olika frisyrer men hans kommentar till denna var bäst, han sa:

- Åh, nu ser jag ut som han där... Justin Bieber!

Vi spelade ett kortspel som heter stress vilket som ni hör på namnet är väldigt stressigt, det gäller att vara snabb i fingrarna och tänka logiskt. Det var första gången jag spelade det tillsammans med Edvin. När han tyckte det gick lite för fort så sa han:

- Sluta stressa mig! Det kallar jag krävande tant...!

På någon vänster kallar han mig väldigt ofta tant, dock kan jag inte påstå att jag är så pass gammal! Söt liten unge som oftast säger väldigt kloka saker.

Svar på frågan: Matansvar och städ!

Det var någon som kommenterade och undrade vad matansvar på vår skola är för något. Det är som det låter, vi har ansvar för maten. En gång per termin så får alla mentorsgrupper har vars två veckor matansvar och nästa termin så har vi två veckor städ.

När man har matansvaret så plockar man fram och undan maten, ställer in saker i diskmaskinen, håller ordning så allt som ska vara framme är framme osv... Vi är som små mattanter. När alla har ätit upp lägger vi över maten i spannar som vi sedan ger till någon firma(?) som sedan ger det till uteliggarna i vår stad. Vi städar matsalen och torkar utan, går ut med sopor och torkar disk.

När man har städ så städar man skolan. Efter skolan får man stanna kvar en stund och tex; tömma papperskorgar, dammsuga och moppa golven, städa toaletterna, dammsuga och moppa trappan. Detta gör man enskilt eller två och två. Detta går på ditt betyg i Hemkunskapen. Det kan verkar tråkigt och det är det faktiskt med, men samtidigt är det lärorikt att vi själva får lära oss inte anställer städare och massa mattanter. Dock har vi en som hjälper oss i maten och som städar skolan.


När man är i maten så måste man ha förkläde och mössa, haha!

Arbetsro

Gääääääsp! Mitt huvud känns så tungt, mina armar känns så svaga, jag fryser och är framför allt jättetrött. Tyvärr kan jag inte tänka på det nu för nu måste jag plugga. Tror jag ska lägga mig tidigt ikväll, men så säger jag alltid sen är jag inte i säng förräns halv 1.

Dagen har verkligen varit jättelugn i skolan idag vilket var perfekt, arbetsro för första gången på väldigt länge och detta berodde på att ett par stycken var iväg på någon fotbolls cup(?). Stannade kvar en timme efter skolan och tränade på min, Olivias och Sabinas dans. På idrotten ska vi komma på en dans som vi håller på med för tillfället!


RSS 2.0