Pastasallad med grönsaker, melon, fetaost och baugette!

gårdagensen käk!



Eva och Adam!

Idag har jag faktiskt slängt in en massa inlägg! Dock orkar jag inte uppdatera om dagen så får bli imorgon istället. Är jätte trött så ska lägga mig och kolla på "Eva&Adam" och försöka somna. Sov gott alla där ute så hörs vi imorgon!

Jag just nu, trött och varm.

Ärtans väderstation

Igår efter jag sagt hej då till Lisa så tog jag tåget till påarp och gick hem till Linnea. Efter en stund åkte vi till stranden och träffade Emran och Hamza. Efter legat där ett tag så åkte vi in till stan så jag kunde köpa wok. Dock var stället stängt så jag fick köpa på 7eleven istället, det var väl sådär. Sen åkte vi till bårslöv och väntade på Emran och Hamza som skulle komma med bussen. Sen spenderades resten av kvällen och halva natten i bårslöv tillsammans med en massa folk... Kom hem inatt när klockan var lite över tre, trött och kall!

Rätt gullig skylt som satt på dagisets fönster...


Det finns aldrig ett bra tillfälle för att säga farväl.

När jag vaknade upp hos Linnea igår så käkade vi frukost och sen tog jag tåget hem. La mig och käkade lite under filten där Tea och Alva la och busade. Vid kvart över tre gick jag bort till dagiset/fritids och hämtade Olivia och Charly. Direkt när vi kom hem till dem slängde vi oss i poolen. Charly badade från att vi kom hem till Jenny kom hem (drygt en timme)... Rätt kul med tanke på att hon brukar vara badkrukan! :D

När jag kom hem blev det att ta farväl till Ingo, Lisa och Alva. Fruktansvärt jobbigt varenda gång, alltid massa tårar... Men snart kommer dem igen! Gick och myste med Alva och till slut somande hon i min famn.





Strandkväll!

Innan middagen i söndags gick jag in till Edvin lite snabbt. Kollade när han badade, testade köra deras stor fyrhjuling (sån som körs på vägar), rätt kul! Var dock bara hos han cirka en timme, lite mer. Sen tog jag tåget till påarp och träffade Linnea. Vi tog moppen till stranden där vi la oss och solade, gick ut lite i vattnet, hyfsat varmt. Sen åkte vi till Maxi och köpte glass och sen vidare till Bårslöv där vi var hela kvällen. Vid halv tolv kom vi hem till Linnea och där sov jag över.



Nypotatis, tilapifisk med pepparrotssås!

Söndagens middag....


When You Say Nothing At All

27 Juni!

I söndags så satte mamma och pappa upp poolen. Jag la och myste med Alva och Tea under en filt, passade Alva en kortare stund under tiden Lisa och Ingo var iväg och handlade. När de kom hem hade det med en liten Hello Kitty plask pool till Alva. Anna och Jag fyllde lilla poolen med ljummet vatten och sen badade Alva och Tea. Alva trivdes som fisken i vattnet, kul att se! Sen gick jag in till Olivia och Charly en stund, vi badade och solade. Så kul att även Charly vågar sig i poolen nu.




Godnatt!

Nyss kommit hem från en utekväll med Linnea. Nu blir det sängen, galet trött och iskall av att suttit på en moped från bårslöv till mörarp, lagom kallt... Hörs imorgon.

Älskade Palvan!

Nu ska jag iväg till stranden med Linnea så måste skynda mig.

Lisa, Ingo och Alva åkte nyss. Det känns som en sten åker upp i halsgropen, lika ledsen var gång dem åker...

Lilla alva <3



Oxfilé, nypotatis, bearniesås och sallad!

lördagens middag, det fanns även oxfilé i vinsås (gryta) och fläskkaré.
salladen var dock inte klar på de två sista bilderna...



Jordgubbstårta!

Nu ska jag försöka uppdatera lite, trots att jag vill ute i det fina fina vädret!!

26 Juni...I lördags eftermiddag kom farmor och farfar på besök. Vi fikade och åt äppleknyte, kakor och jordgubbstårta. Jag och Lisa hoppade på studsmattan och Ingo försökte få några bra bilder när vi var i luften, inte det lättaste! Sen började pappa och André på maten, blev jätte gott och åt massor. Framåt kvällen så gick jag in till Edvin. Vi spelade kort och busade lite. Sen beställde vi hem två filmer och kollade på. Farsan och Patrik 1,5. Sett båda filmerna förr, roliga!

Kommer inte ihåg så mycket mer från dagen...

Edde har sattit upp urklippet på mig från tidningen på hans vägg, gulligt!





Stranden nästa!

Lite dålig uppdateringen men ingen lust och sitta inne när det är sådant toppen väder utanför! Nu ska jag iväg till stranden med Linnea. Berättar mer om gårdagen och dagen ikväll eller imorgon :)

Badade en runda med Charly!

Bilder från Midsommar!

Här kommer lite bilder ifrån Midsommar.
De första är tagna med mobilkamera så de är lite halvsuddiga
och de andra är tagna med digitalkamera.

 

Har inte så mycket att berätta om midsommar.
Vi åt middag och sen gick vi ut och spelade kubb och crocket.
Sen åt vi tårta ute i kvällssolen.

ENJOY!


Strawberries!

Bilderna talar för sig själv. Midsommar mat och massa jordgubbar och snövitstårta!
Älskar grillat och nypotatis med bearniesås!

Ber om ursäkt för suddiga mobil-bilder.




Midsommar firande

Vaknade rätt sent idag, startade "Skönheten och Odjuret" och såg på den. Sen kom André och vi gick en lång runda, massa massa skoskav av mina nya converse. Illa! Tror jag skulle valt en halv storlek större men alla säger ju att converse är stora i storlekarna... Men men!

Idag har varit massa midsommar firande med familjen och det är fortfarande inte sluta så kan inte sitta här och dega utan ska ut i det fina vädret och mysa med la familia :)

filippa och en alva.
nej jag har inte ojämna ögonbryn, utan jag höjer på ena.

Resturang mys!

Igår kväll åkte jag in till stan med min granne Jenny, vi skulle ut och käka. Vi gick igenom hela norra hamnen men hittade inget kul så vi gick vidare bort till gröningen och åt på Mölleexpressen. Efter det gick vi bort till en glass kiosk och köpte caffe Latte och satt oss på några stolar och njöt av det fina vädret. Tackar för den mysiga kvällen... Underbar granne jag har!

Jag åt: Grillad fläskfilé med bearnisessås o pommes frites.
Jenny åt: Ädelostfylld kycklingfilé serveras med rödvinssky och potatisgratäng.

Min mat nedanför, fick pommes sidan om.






Sommar väder!

Idag har det varit riktig sommar värme, härligt! Självklart vill man ju inte sitta inne då... Så jag tog min handduk och la mig på gräsmatten och solade, där har jag legat hela dagen. Har även legat under parasollet med Alva och lekt. Anna och Tea kom också på besök, vi gick bort till affären och köpte glass. Provade Magnum "Temptation Chocolate", Ingen glass som föll mig i smaken!




Walt Disney

Igårkväll satt jag och kollade på "Skönheten och Odjuret". Första gången jag ser den, kanske sett den som liten men inget jag kan minnas. I slutet satt jag och grät, gud vilken fin film! Jag älskar alla Walt Disney filmer, så underbara.

Jag älskar Aladdin!

Några av Walt Disney filmer:

Snövit och de sju dvärgarna
Pinocchio
Askungen
Peter Pan
Lady och Lufsen
Törnrosa
Pongo och de 101 dalmatinerna
Djungelboken
Aristocats
Robin Hood
Filmen om Nalle Puh
Bernad och Bianca
Micke och Molle
Mästerdetektiv Basil Mus
Den lilla sjöjungfrun
Aladdin
Lejonkungen
Pocahontas
Ringaren i Notre Dam


23 Juni 2010

Grattis på födelsedagen My!
Gud vad jag saknar denna underbara kvinnan.

Säger även grattis till min Pappa...
älskar dig <3

Bild sen skolavslutningen - 09!


Dress code of today!

Blus - Gina Tricot
Shorts - H&M
Halsband - Guldfynd




Pyttipanna med ägg, tomater och röbetor



Babysitter

Vid elva tiden kom Tea hit och jag satt barnvakt fram till halv fyra. Vi hittade inte på något speciellt, ville inte gå ut för mitt hår var väldigt ofräscht och vågade inte gå och duscha när hon sov. Jag somnade också bredvid Tea i cirka 1 ½ timme. När Anna och Jonas kom och hämtade henne igen tog jag en lång dusch, peela, raka och smorde in kroppen med doftande body lotion! :)

Efter lite klättrande och försök att komma över "muren" hitta Tea
tillslut en "skön" sovställning.


Sexy By Sweden!

Äntligen har jag fått tummarna ur rumpan och beställt hotpantsen som hör till.
Beställde tröjan för några månader sedan... Glömt bort att byxorna hörde till.
Dessutom har jag velat köpa så mycket annat, men nu är de beställda! :D,

Sexy By Sweden shorts: 229 kronor




Powerwalking!

Runt sextiden mötte jag upp Anna och vi gick en lång runda. Tog en runda som vi inte brukar, det var mysigt för man hörde fågelkvitter, solen strålande genom trädens blad och det var lagom varmt ute. När vi var påväg tillbaka kom det svarta moln ovanför oss, dock kom det inget regn. La mig framför teven en stund när jag kom hem... Kollade på Ullared, dock råka jag somna i soffan. Följde med Lisa till stan och lämnade Emma för en liten stund sedan.

Fått rätt mycket färg idag, dock bränt mig med. Kliar på vissa ställen och är jätte röd. Usch!
Märkte också att jag var väldigt torr, kan ju vara det med som kliar...



Panncakes!


All the crazy shit I did tonight...

God eftermiddag! I morse efter frukosten tog jag och Lisa en liten promenad, gick även inom Anna och Tea. Blev bara en snabbis för Anna skulle iväg med bättre än inget. När vi kom la vi oss ute på gräsmatten och solade, Alva satt på en filt under parasollet. Min syster Emma kom också hälsade på, inte alla gånger man ser henne. Gick en för ett litet tag sedan och åt mammas nygräddade pannkakor med grädde och sylt, gott!


Halv suddiga mobil kamera bilder, men det får duga!










Swim Swam Swum!

Hemma hos Olivia och Charly blev det massa bad, till och med Charly vågade sig i... Okej om jag bar henne ovanför ytan med fötterna i... Efter en timme kom Jenny hem, vi käkade kyckligklubbor med varma grönsaker. Sen badade jag och Olivia ett bra tag, riktigt härligt var det. Sen stack Jenny iväg och handlade och jag passade dem i cirka en timme till. Vi kollade på Pippi Långstrump (tecknade versionen) och sen när Jenny kom igen stack jag hem. Legat och kollat film nere hos min bror och nu ska jag sova. Natti!














My Immortal

Monday! Vid ett kom Niclas och hälsade på - En gammal vän till familjen. Vi la ute i solen och lyssnade på musik och pratade. Sen gick jag och Lisa och handlade glass, Magnum Gold är jätte god utanpå... Dock inte itnuti... Efter lite solande och saft drickande gick jag bort till skolan och hämta Olivia och Charly - Lite sommarjobb.

Dagens outfit
har nästan bara bestått av bikini...
Dock hade jag en randig magtröja
och shorts från gina/hotpants från New Yorker på mig.
När det blir så varmt om man ändå bara badar tycker jag det
är skönt att kunna dra på hotpantsen istället för ett par vanliga shorts.





Grillad kyckling, nypotatis med kalla såser

Gårdagens:


Två roliga citat från Olivia idag

Jag och Olivia hade lite vattenkrig innan vi hoppade i poolen.
Jenny kom upp på trädäcket och skulle sätta sig med sitt kaffe.

Jenny sa: Sluta skvätt vatten för jag vill inte bli blöt.
Olivia: Nähe, gå härifrån då.

Alva la och lekte på golvet och Olivia kom med sina två favorit
gosenallar... Hon gav den ena till Alva men bytade sedan och sa:


Olivia: Hon kan få denna istället för den är i sönder!

Låter kanske inte så kul när man läser det men när en sexåring står och säger en sån sak kan man inget annat än flabba! Så söt unge.

Nöjd med bilden på Charlys fötter. Hon stod och hällde vatten på dem och
solen reflektera så ser ut som glitter.


Mys dag @ grannarna!

Ska skriva lite kort om dagen innan jag kryper till sängs. Vaknade rätt sent, kollade på Grease 2 och sen gick jag ner och duschade, på 5 minuter! Är stolt över mig själv för att det gick så snabbt. Vid kvart över tre gick jag in till grannarna. Jenny, Charly och Jag tog en lång promenad ut mellan åkrarna i det fina vädret! Tunga svarta regnmoln hängde ovanför oss, dock kom det inget regn. När vi kom tillbaka badade jag och Olivia, 19 grader i poolen. Det sved så kallt det var, vilken liten badkruka jag har blivit, ILLA!

Lite senare kom även Lisa in och vi alla satt och snackade. Käkade en pizza slice för ett tag sedan. Imorgon ska jag hämta Olivia och Charly på dagis/fritids lite tidigare, lite sommarjobb. God natt!







Saturday night!

Godkväll!

Igår hände inte allt för mycket, hade ingen ork att göra något så la mig framför teven och startade två filmer. American Pie 1 och Föräldrafällan. Sett filmerna förr, AMP 1 är riktigt rolig och FF är en riktigt mysig och härlig familjekomedi! Framåt kvällen stack jag iväg till Stoffe och träffade Emma, Elin, Albin och Rickie. Vi käkade pizza och såg Kick-Ass. Riktigt rolig film! Efter det gick vi ut med Stoffes hund en sväng, gungade gungbräda och snackade... Mysig och trevlig kväll, såna man vill ha fler av.

Måste tipsa om "Mer-Passion/Grape Frukt" - ÄLSKA!



Tidsfördriv

-Vad ståre på din 20 sms? Är på väg mot la nu synd att jag inte visste lite tidigare... Men imorgon kanske? Om det passar? :) läter väldigt mysigt Filippa <3

-Vad ståre på din 10 sms? Jadå :) pussas dirr

-Vad och till vem skickade du sist ett sms till? Alexander / Jo jag mår bra. Tråkigt att det är så dåligt väder, förstör allt. Själv?

-Vad fick du för svar? Han har inte hunnit svara än

-Har du nån ''sparade sms? Nej, jag hade.

-Om du hade det vad ståre på den då? -

-Vem var den sista som ringde dig? Sebastian Gyllenlöf

-Har du strulat med nr 20 på din kontaktlista? Haha nej det har jag inte!

-Har du träffat den sista personen på din kontaktlista? Ja

-Känner du nr 2? Ja, han går i min klass :)




Shorts Collage!

Jag hissar verkligen alla shorts som pryder varje skyltfönster.
Mitt favoritplagg på sommaren är verkligen shorts, speciellt jeans-shorts.
Kommit in en massa nya shorts i affärerna och på internetsidorna.
Blommiga, färgglada, silvriga och guldiga, med kedjor och nitar,
knappar, snöre, hängsle...
Loove!

Slängde ihop ett snabbt collage,
man märker direkt vilka som är mina favoriter
.


Break your heart


If you really want to know
What I want in a guy...
Well, I'm lookin' for a dream on a mean machine
With hell in his eyes.
I want a devil in skin tight leather,
And he's gonna be wild as the wind.
And one fine night, I'll be holdin' on tight...

I want a whole lot more than the boy next door,
I want hell on wheels.
Just give me a fine motorcycle,
With a man growin' out of the seat.
And move aside, cause I'm gonna ride...

Nypotatis, korv, matjesill, tomater osv...


Bildbomb ifrån studenten!

Nu kommer en riktig bildbomb ifrån min brors student för en vecka sedan!

ENJOY!









Baka med Alva!

Steg upp rätt tidigt idag, Lisa vill bort och handla frukostbullar så hon drog med mig, halvvaken och trött... Köpte majsbulle, riktigt gott. Något jag rekommenderar! Efter frukosten var jag rätt trött så gick upp och kollade på några Vänner avsnitt innan jag bestämde mig för att baka. Satte Alva i barnstolen och började fixa ihop "Cornflakes snacks". Riktigt gott, dock onyttigt när det är sirap och margarin...

Outfiten till ICA:
Tjocktröja: Ullared
T-shirt: H&M
Shorts: H&M
Skor: Converse

Usch, måste kasta byxorna i tvätten. Haft ett par dagarna nu...
Hade de dock bara till ICA, första jag såg när jag gick upp ;)



Dresscode of today!

Mmmm, jätte söt min men bjuder på den ändå.
Kunde inte hålla mig för skratt när Christoffer försökte fota!

Jacka och byxor - H&M
Linne - Gina Tricot
Väska - Lindex
Halsband - Guldfynd
Skor - Eurosko/Sko Rönne

Middag på Haket!

Halv sex åkte jag in till staden och träffade Christoffer, vi gick bort till Norra Hamnen och kolla resturang, dock hittade vi inget ställe vi ville äta på. Gick vidare ner på gröningen och åt glass. Sen begav vi oss mot haket och käkade där, mycket gott men jätte mäktig så orkade bara... drygt halva portionen. Mätta som vi var gick vi bort till Stadsparken och gungade, sen tog jag tåget hem så jag var hemma halv nio!

Mysig kväll med mycket skratt, de tackar man för!

Jag åt: Pasta Mazzaro
Kycklingfilé, champinjoner, fetaost, vitlök, basilika, samba, persilja och krämig sås

Han åt: Örtmarinerade oxfile och kycklingfile på spett
Serveras med pommes, tzatziki och bearnaise

Dessutom fick vi en förrätt som bestod av en liten bit pizza och sallad!


Ingenting minner om dig!

Godkväll alla!

Tog mig en rejäl sovmorgon i morse, gick först upp vid elva. Satte mig nere vid teven med Lisa och Alva. Det var rätt mulet och grått väder ute så jag hade inte så stor lust att gå ut. Tog mig en långdusch, passade på att raka bena och peela kroppen. Vid halv tre kom Anna och Tea på besök, la ute på en filt i solen och åt majskrokar.




Ähe, de var ju på rean!

Min eftermiddag och kväll spenderades inne hos grannarna. Pratade lite med Jenny (mamman), bland annat om sommarjobb och om att hitta på något en dag. Ungarna badade och skvätte vatten. Fredrik (pappan) skvätte vatten på Jenny och då gjorde så klart Olivia och Charly det med...

Jenny: Åh på min nya byxor!
Fredrik: Ähe, de var ju på rean!

Haha gud vad jag skrattade, lät så kul. Gick hem rätt tidigt igen. Kollat på VM matchen och suttit vid datan. Jätte trött nu så ska sova. Hörs imorgon!


Dagens middag

Potatismos med kötbullar.
Ketchup, rostad lök och tomater!



Dagens outfit

Avklippat byxor: H&M
När det blev varmare tog jag på mig hotpants från: New Yorker
Linne: Gina Tricot
Sandaler: Euroskor/Sko Rönne

Btw: När jag shoppade för ett tag sedan köpte jag de sandalerna.
Lite sent att berätta nu kanske men bättre sent än aldrig :)









Magnum - Temptation Fruit!

Dagens planer var att möta upp Christoffer, käka lunch/middag i norra hamnen och jag skulle få mina converse skort som äntligen har kommit! Dock blev det lite krångel så vi sköt upp det till imorgon istället. Hoppas på toppen väder!

Idag runt middagstid åkte Bo hem. Känns tråkigt att han bara var här i en vecka men så är det, kul att han var här i en vecka än ingenting alls. När han åkt hem kollade jag på film. "Dear John", riktig snyft film, dock en väldigt bra och fin film. Efter jag suttit och bölat över filmen tog jag Alva i vagnen och gick bort till ICA och köpte glass och köttbullar. Hon somnade precis innan vi kom in på gården, great!

Glassen var god, dock gillade jag inte att bären var "bitar"... När jag ätit upp min glass fotade jag och Lisa en massa, ska försöka lägga upp dem bilderna sen :)






Svar på tal!

Fick en fråga om jag var mamma till Alva.

Svar på tal:

Nej jag är inte mamma till Alva. Alva är min systerdotter och min syster som är mamma till henne är Lisa. Lisa och Alva bor längre upp i landet och kommer på besök då och då. När de kommer på besök sover Lisa och Alva i min säng för att jag har dubbelsäng och då får vi alla plats.


Konversation med Jonthe i kyrkan...

Konversation mellan mig och Jonthe i kyrkan.
Min klänning gled upp lite när jag satte mig ner, dock rättade jag till den sen.

Jonathan:
Oh, någon såg nu under din klänning nu!
Jag: Var?
Jonathan: Där (pekade under raden framförs bänkar)
Jag: Okej, isf lär dem väl se ett par söta trosor antar jag.
Jonathan: Har du string?
Jag: Ja?
Jonathan: Amen då är det ju sexigt, grr!

Hahah han är så söt, kändes inte så passande att säga det i kyrkan dock...

Skolavslutnings outift!



Klänning - Rare Fashion
Skor - Din sko
Armband - Gina Tricot
Halsband - Guldfynd

Skolavslutning!

Skolavslutning idag. (Tog dock inte med kamera och fota men jag vet att Sabina fotade jätte mycket så förhoppninsvis blir det några bilder lite längre fram... )

Steg upp vid halv 10. Åt frukost och fixade till mig. Blev rätt basic, dock blev lösögonfransarna jätte bra! Fram tills vi satt i kyrkan då de började lossna lite, åh jävla lim! Vi började halv två, snackade lite kort i våra mentorsgrupper och sen hade vi fritt i cirka en halv timme innan vi skulle samlas utanför kyrkan. Jag och Emilia köpte bulle med bulle och choklad, hungrig som vi var. Köpte även blommor till Caroline, perfekt att jag hann med det till slut!

Samlades i kyrkan och lyssnade på elever som sjöng och spelade olika instrument, lyssnade på predikan och våra rektorer höll ett tal. Till slut fick vi våra betyg och sen blev det sommarlov! Känns sorligt att alla nior slutar, kommer saknar vissa, speciellt Måns <3

När jag kom hem och ätit middag busade jag med Alva lite.


My life would SUCK without you.


Halv sex tog jag tåget till påarp och gick sen till bårslöv.
Skönt, fick man lite motion idag med.
Sen spenderade jag min kväll hos Sebastian.
Vid halv tio kom Lisa och hämta mig.
Nu ska jag sova!

Det är galet hur mycket man kan tycka om
en person... I mina ögon ser jag bara dig!

Klassens Dag!

Hallå... Idag började vi lite senare, klockan tio istället för åtta, näst sista dagen ju! Skolavslutning imorgon! I alla fall, när vi började så städade vi bara. Torka bänkar och sopade och plockade undan... Halv tolv begav vi oss ner mot gröningen. Grillade och åt glass, gjorde någon lek och lite sånt. Blåste rätt kallt och det var inte jätte mycket sol, brrr! Juni = Sommar... Inte här i alla fall. Fem över tre skjutsade Axel mig i rally fart på hans pakethållare genom stan till Knutpunkten, wiho hann med mitt tåg! :D




Powerwalking: 17,728 km idag!

Efter middagen gick jag upp och satte mig vid datan en stund. Hann dock inte sitta där allt för länge, skulle med tåget till påarp halv sex. Gick från påarp till bårslöv där jag mötte upp Mathilda och sen tog vi en lång och härlig powerwalk, längesedan man träffade henne ju! När vi var klara gick jag till Sebbe och pratade med honom en stund och sen kom Lisa och Erik och hämtade mig. Ja det är väl så min kväll har sett ut, myst lite med Alva och nu ska jag krypa ner i sängen. Imorgon har jag sovmorgon, det tackar man för.


Satt och ritade ut karta över allt vi gått idag...

Anna och Jag: 7,441 km

Mathilda och jag: 6,538 km

Sen gick jag själv biten mellan Påarp och Bårslöv: 2,552 km
Läste även på Eniro att det tar 31 min om man går sträcka (5km/h)...
För mig tog det 20 minuter, wiho!

Totalt har jag gått:  17,728 km idag, känner mig riktigt duktig!


Dagens Middag!

Provencalska biffar med kroketter och grönpepparsås


Tea fisen

Godkväll... Gick bort till Anna vid halv ett, då satt hon och matade Tea. Åkte sedan iväg till Familia och kollade i några få butiker och gick sen in på City Gross och handlade. Galet vad dyrt det är att handla mat, (tur jag inte har det problemet). Åkte hem igen och packade upp varorna, fickade lite och gick sedan en lång runda på drygt 1 ½ timme. Efter det gick jag hem, då stod maten på bordet.

Köpte två kuddar. Elefant till Tea och Apa till Alva.
Köpte en Giraff kudde häromdagen till Alva :)



Gosiga bebben!

Alva hjärtat, lilla sessan som alltid får mig på så bra humör med sitt gullig leende och söta skratt! Gud vad jag älskar den lilla plutten, fast hon väcker mig halv sju varenda morgon... ;)


Uppe med tuppen!

Godmorgon! (Eller god förmiddag kanske passar bättre?) Vaknade rätt tidigt idag av Alva. La och drog mig och försökte somna dock gick det inte. Satte mig framför datorn för en liten stund sedan. Precis dammsugit av golvet och hyllorna osv. Nu ska jag ner och äta frukost och duscha, efter det ska jag åka ut till köpcentret Familia med min syster Anna och hennes dotter Tea. Bästa att jag skyndar mig! Ikväll blir det powerwalk med Mathilda, härligt!
Hoppas det inte regnar.


Sötis bild på min fina systerdöttrar.
Bilden är lånad av min syster Lisa

You make me so sad baby.

Inget att blogga om idag.
Riktigt tråkigt väder, inte mått jätte bra, varit
jätte trött så jag gar bara suttit
framför datan och teven. Nördat rebubbled...
Nu ska jag sova och hoppas att jag är gladare imorgon.

Tänkte gå ut och powerwalka men det blåste
och de hängde tunga moln över huvudet
på mig, så hade ingen lust.

Shopping.

Förlåt... Kom på att jag har glömt fota och lägga upp det jag shoppade, ska försöka göra det imorgon. Jag kan i alla fall berätta vad jag shoppade så kommer det komma bilder i efterhand.

Löparbyxor Nike
, Intersport, 300 :-

Lösögonfransar x2, Kicks, 99 :-

Gladiator Sandaler, Euro sko/Sko Rönne, 349 :-

Kudde med giraff på till Alva
, City Gross, 30 :-

Nalle och uppblåsbar klubba till Erik (studenten), City Gross, 92 :-


When you cried... I'd wipe away all of your tears

För ett år sedan var jag inne på akuten för min körtelfeber. Tacksam än idag att den var så lindrig att jag inte behövdes läggas in och att jag kunde åka till Spaninen med Emma. En sak jag aldrig glömmer var att Sebbe kom upp på sjukhuset, från sin skolavslutnings fest... Halv full, stank sprit och cigaretter! Smått pinsamt, dock blev jag väldigt glad att han kom... Little sweetheart.

Om man ändå kunde vrida tillbaka tiden och få uppleva de bästa minnena igen...
Man lär sig av sina misstag... Jag hade dock inte velat leva om mitt liv och
ändrat på något. Då hade det ju inte varit mitt liv längre.

Student firande för bror!

Godkväll alla där ute! Regnet öser ner och man hör hur vinden viner utanför... Ska snart krypa till sängs, är väldigt trött efter en lång dag. Jag måste säga att de här med lösögonfransar är nog något av det mest pilliga och svåraste jag har gjort, TÅLAMOD! Dock fick jag hjälp av Lisa vilket underlättade en hel del. Vid halv två sprang Erik ut från hans skola och fick sin skylt och nallar/blommor runt halsen. Efter en stund begav vi oss ner mot kärnan där alla studenter kommer nerspringade. Regnade massor, hade en kort klänning... Dock frös jag inte speciellt om bena, först när jag kom hem.

Vid fem käkade vi. Det blev smörgåstårta och till efterätt studenttårta och cupcakes. Gott men var så otroligt mätt att jag trodde jag skulle kräka upp allt igen, freshy! Var i alla fall jätte trött efter maten så gick upp och kollade på "Snabba Cash" och satt mig vid datan.

Bilder kommer troligtvis imorgon.










Student fix!

Uppe med tuppen, vaknade redan klockan sju dock la jag kvar en stund och drog mig lite, kan behövas inför en lång dag som denna. Nu har jag börjat fixa till mig så smått. Hunnit med lite iaf!

✔ Duschat


✔ Peelat kroppen


✔ Rakat mig


✔ Ansiktsmask


✔ Smörjt in kroppen


Saker jag har kvar:


Sminka mig

Sätta på lösögonfransar

Platta håret och göra en frisyr

Måla tånaglarna

Noppa ögonbrynen


Tror det är allt som ska göras, bäst jag sätter igång! ;)

Jätte söt bild -
Allt handlar om att bjuda på sig själv!



Snickare glor mycket...

Btw... Jag måste bara skriva om detta innan jag går och lägger mig!

En sak jag har lagt märke till är... Om du är ute och går osv och går förbi en plats där de är byggarbetare/snickare. Varför stirrar det alltid på en så mycket?! Eller det är bara jag som upplever det? Tänkt på det sååå många gånger och nu var jag bara tvungen att skriva det!

Kommer ihåg när jag och Mamma var på sjukhuset ang min mage för några veckor sedan... Påväg ner och ut från hissarna går vi förbi två rätt unga killar i snickar byxor... Hinner knappt gå förbi förrän de börjar vissla...

Som sagt, bara jag som upplever att byggarbetare/snickar glor jätte mycket på en?


Two beds and a coffee machine.

Godkväll! Bloggar vidare där jag slutade. Gick som sagt ner och käkade, kollade slutet på Forrest Gump med Erik, älskar den filmen. Mamma, Lisa och Alva åkte ju som sagt iväg till Väla... Min pump till akvariumet (några veckor gammal) är kass igen, så mamma tog med den så fick jag en ny. Tredje pumpen...

Efter middagen spelade vi spel. Du har ett papper och skriver olika kategorier (tex djur, namn, städer) , väljer en bokstav och sen ska du skriva så snabbt som möjligt och försöka få så mycket pöäng, riktigt kul men svårt. Kvällen spenderades nere i källaren framför teven där jag och la familia kollade på filmer sen vi var små. Haha rätt kul och se, dock skäms jag otroligt över mig själv... Pinsam man var ibland. ;)

Vid halv tio kom Anna och vi gick en lång runda, regnade dock men det var ändå trevligt. Nu ska jag sova, student imorgon! God natt.


Stanna Världen En Stund

God eftermiddag! Mådde inte speciellt bra i morse heller så jag stannade hemma. Samma sak igår som idag. Gick ner och åt, gick upp och la mig igen och sen kom Alva och sov med mig. Lisa och Mamma åkte iväg och handlade så när Alva vaknade gav jag henne gröt och sen gick vi en liten runda i vagnen, viktigt att komma ut fast man inte mår jätte bra. Som tur regnade det inte, men det var rätt kvavt. När vi kom hem igen höll Mamma och Lisa på med att lägga ihop smörgåstårtorna till imorgon (Studenten). Gick och badade/duschade med Alva och sen rensade jag min garderob! Nu ska jag ner och äta lite. Vi hörs sen!

Lite halv suddiga webb-bilder på mig och Sessan!


Du är mitt ljus i mörkret.

Vid tre åkte Jag, Mamma, Erik, Lisa, Alva och Bo till Familia. Var tvungen att lämna in min nya klocka på "Ur&Penn" så de kunde ta av några länkar så den passade bättre. Köpte student present till bror, sandalar, lösögonfransar och löparbyxor till mig. Bilder kommer imorgon! Åkte inom Väla för jag skulle in på indiska på jakt efter ett linne jag såg för ett tag sedan, dock fanns det inte kvar i min storlek, Typiskt.

Kom hem runt halv sju från shoppingturen. Köpte MAX-mat på vägen. Käkade och satte mig en stund vid datan. Sen gick Jag och Erik till Anna och deras nya lägenhet. Hjälpte Anna packa ner maten från förra lägenheten och ta med andra saker. Kom hem för ca 1,5 timme sedan. Mår jätte illa så ska gå och lägga mig och hoppas det är bättre imorgon, natti!

Alva

Tea


Vegas, baby!

När jag vaknade i morse och gick ner och åt frukost mådde jag så fruktansvärt illa att jag trodde jag skulle spy. Magen var inte heller på topp så gick upp och la mig, efter en stund kom även Alva och sov med mig. Sov i några timmar och när jag vaknade var det bättre. Gick ner och åt och sen började samma skit igen, börjar bli riktigt trött på detta. Hoppas verkligen att ultraljudet på tarmar osv visar något nu...

Idag bakade mamma kanel/vanilj/neger-bullar, gott gott.

Var jätte dåligt väder i morse och fram på förmiddagen, regnat en massa.
I morse satt Alva och tittade ut genom fönstret på regndropparna som slog
mot rutan, gullet!

.

wouldn't it be ironic if you

died in the living room?



6 dagar kvar till skolavslutning på PeterSvenskolan.
Förra året var det på Påarp och dagen efter skolavslutningen åkte jag
och min före detta bästa vän Emma till Spanien - Alicante
med hennes familj. Saknar!


Bild från förra årets skolavslutning.

Dagens middag

Till middag blev det: Potatis med köttgryta
och knäckebröd med ost!


Delicious!

När jag kom hem från skolan sprang jag bort och hämtade paket på posten.
Det var min klocka som jag beställt! Jätte glad att leveransen gick så snabbt,
dock måste jag lämna in den någonstans  (vågar inte själv om jag skulle förstöra den)
och be de ta bort några länkar så själv armbandet passar, på tok för stort!

Efter det käkade jag middag och satte mig en stund vid datorn.
Halv sex kom mammas morbror (Bo) från Hälsingland-Edsbyn. Var uppe hos honom
förra sommaren tillsammans med min familj och mitt ex Sebastian. Jätte mysigt och härligt
att vara där uppe, dock HATAR jag alla mygg som är där.

På kvällen blev det "avslutning" på fotbollen. Sista träningen med laget...
Det var även föräldramöte så blev inte mycket träning, vi disskuterade vad vi skulle
göra med våra pengar vi fått in - BAKKEN. Dessutom fick vi äta upp alla kakor, godis
och dricka upp alla läsk som inte hunnit bli sålt.




Empire State ✔

Hej... Den vanliga hälsningsfrasen i början av ett inlägg, smått tråkigt. Dock hinner jag inte fundera över det mer nu för ska skriva lite snabbt om dagen och sen krypa till sängs.

Vaknade halv sju av Alva, inte så kul med tanke på att jag satte klockan på halv nio då jag hade sovmorgon... Sånt är det! På bild lektionen så skulle vi "gröpa ur" en platta som var gjord av någon form av lera(?). Göra ett motiv och sen tog man någon form av färg och tryckte av "lerbilden" på ett vanligt papper. Mitt motiv blev ett ankare med vågor och texten "SAILOR" ovanför... Dock tänkte jag inte så när jag var klar visade det sig att texten skulle bli bakvänd, så är det! Har inte så mycket mer och berätta om skolan... :)

Jag undrar om någon förstod min berättelse om "lerbilden" ;)


Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Hela eftermiddagen har jag bara legat och vilat/sovit, känner mig så otroligt trött.
Som om jag inte sovit på flera år. Liak trött nu så ska gå och lägga mig.
Suttit och jobbat i min Engelska bok, sånt vi inte behöver göra men känns ändå nödvändigt!
Vill verkligen bli jätte duktig i Engelska.

Nu ska jag gå och tvätta av mascaran, borsta håret och tänderna och
sen gå och lägga mig, sovmorgon imorgon.
Ska fixa min "Isländska Saga" på morgonen, läxa... LOVELY

Plattade håret i morse, satte upp det i en "lös boll"
när jag sov och nu är det mega lockigt...
Inte kul.


Jag har en längtan som aldrig vill gå över

Måndag och tillbaka till skolan. Mådde inte så bra när jag vaknade så väntade en timme och tog nästa tåg istället. Tyvärr fick jag sitta och vänta i en timme i skolan på att No-lektionen skulle börjat! Blää, då hade jag kunnat ta ytterliggare ett senare tåg men men.

Fick reda på våra no/eng betyg idag. Nöjd med No men missnöjd med engelskan. Dock sa Caroline att det är på gränsen så jobbar jag på kan jag få högre i nian. På textil-slöjden gjorde jag och Alice diadam. Vi satte tyg runt det och en rosett, riktigt fult! Gav min till Alva, hoppas hon gillar det. Hon gillade ju ormen jag gjorde till henne! ;)

Toppen väder? Långt ifrån!




Citat.


Folk förändras inte, man lär bara känna de bättre...




Var ska vi sova i natt

Din kropp:

hur lång är du: 160
vilken sko storlek har du: 37
är du nöjd med din kropp: Ibland, ibland inte
skulle du kunna plastikoperera dig: Kanske
välj en sak du tycker är fulast med dig: Näsan
hur mycket väger du: 50-51
vilken ögonfärg har du
: Blå
vilken hårfärg har du: Blond/brun
har du lång överkropp:
Normal?
har du långa armar:
Normala?
har du långa naglar:
Nej


Dina känslor, tankar och humör:

hur är ditt humör nu: Trott
vad tänker du på just nu: Shopping
saknar du någon just nu: Nej inte direkt
är du kär: Nej
är någon kär i dig? Ingen aning
älskar du någon: Ja
hatar du någon: Nej, verkligen inte
hur är du om du är hungrig: Sur
hur är du om du är trött: Gnällig
om du sovit i tre timmar: Olika


Dina önskningar:

du skulle egentligen velat heta: Inte funderat på
du skulle egentligen velat bo:
USA/Australien
din högsta önskan är: Bli skådis, uppleva allt jag vill.
du skulle vilja ha: Massa pengar!


Ditt rum:

vilken färg är det i ditt rum: Svart/Grått/Silver
har du en tv i ditt rum: Ja
har du en dator i ditt rum: Ja
har du en säng i ditt rum: Ja
vilken färg är ditt påslakan: Gul/Orange/Röd
har du kläder på ditt golv: Nej
har du tidningar på ditt golv: Nej
har du något annat på ditt golv? Ja


Dagens middag!

Dagens middag:

Panerad pangasiusfilé med potatis och pepparrotssås.
Vid sidan om: Tomater, sallad, citron och persilja.





En sväng med motorcykeln!

Som sagt åkte jag en sväg med André på hans motorcykel. Blev en tur på cirkus 1 ½ timme. När vi kom hem höll pappa på med maten. Kvällen har spenderats framför datan och utomhus. Duschade för en stund sedan så tänkte gå och borsta tänderna, smörja in mig och sen lägga mig i sängen.




Alva och Tea! :)

Hallå! Idag har inte vädret varit på topp, soldis och lite kvavt. Gick upp vid halv tio, käkade frukost och duschade sen följde jag med Lisa, Pappa och Alva till City Gross och handlade. Legat ute en stund på en filt med Tea och Alva med. Precis åkt en runda upp över Söderåsen med min bror på hans motorcykel, riktigt härligt!

Snart är det mat och nu ska jag ner och hoppa studsmatta!








Alla har vi varit små

Idag kom Lisa och Alva hit. Härligt att ha de här igen, trots att de sover i mitt rum. Min kväll har spenderats framför datan och med familjen. Jag och Lisa var ute och fotade en stund och hoppade sedan studsmatta med Erik. Har för en stund sedan bäddat klart sängen, jävla jobb! Dock slapp jag ta i täckena i påslakanen, för varmt att ha det nu. Hade egentligen behövt duscha men är så trött så tar det imorgon istället, nu ska jag krypa ner i min säng! Kanske träffa Ella imorgon, great!

Alla har vi varit små bebisar :)




Dagens middag - Grillat

Dagens middag:

Karé/biff, med potatis samt bearniesås.
Till detta fanns även sallad, fetaost och halloumi-ost.



Underbart väder - Första doppet.

Lördag - shalalala! Tog mig en härlig sovmorgon, underbart. Dock går det inte att vara i mitt rum så fort solen kommer fram, blir som en bastu... Jobbigt om något när man ska sova.

Tidig eftermiddag gick jag in till grannarna. Pratar som vanligt lite med Jenny och busade med Olivia och Charly. Tog även mitt första dopp i poolen, 20-21 grader var det. Kallt men ändå skönt, längtar tills det blir varmare. Älskar bada! Det var Olivia som puttade i mig, jag gick på kanten och retades med henne och sen råkade jag tappa balansen lite och så puttade hon i mig... Smått ägd. Vi köpte glass, testa Magnum Gold. Chokladen runt om var god, det innuti smakade kaffe tyckte jag. Framåt eftermiddagen kom Jennys syster och hennes två barn, hennes kille och hans dotter. Vid halv fem knallade jag hemåt.


Friday Night - Myspys

Friday night blev en riktig myskväll!

Efter beach handbollen kom jag hem, la mig i solen och åt glass och hoppade sedan in i en dusch. Gjorde v mig lite smått och packade ihop mina saker. Tog sedan tåget in till stan och träffade Nicole. Vi gick bort mot gröningen i det underbar vädret och la oss på en filt. Väntade på hennes pojkvän och när han väl kom startade vi grillen och åt korv med potatissallad, mega gott! Satt där en stund och snackade och åt... Sen rörde vi oss mot kärnan och träffade Robin och Ragnar. Stannade där till efter midnatt och tog sedan tåget hem, stelfrusen... Härlig och mysig kväll, den tackar man för.

Jag tror aldrig det har varit så komplicerat att starta en engångsgrill som det var för oss. Bosses tänder funkade inte så vi fick inte igång grillen. Då lånade vi av ett par, vi trodde den startade men den släcktes igen... Ville inte fråga samma person igen så frågade ett gäng om vi kunde låna deras. Fick tändstickor och försökte... Trodde än en gång att den skulle starta... Gick inte. Lånade ytterliggare tändare av en och då startade den... FAIL!







Hatar tights och shorts men var så kallt att jag var tvungen...

Beach Handboll!

Hallå! Blev tyvärr ingen uppdatering igår, det var full rulle hela dagen så hade inte tid :)

Hela dagen spenderades ute på Fria bad där det var beach handboll. Det gick väl inte super lyckat för oss så att säga. Vann en match, förlorade två matcher stort och två med typ 1-2 poäng, surt... Men men, det var kul och jätte härligt väder! Sol och blå himmel, hade gärna hoppat i och badat men det var lite för kallt tyckte jag.

Det var ritkigt jobbigt och spela, man var tvungen att ha två tjejer på planen hela tiden, vi hade inga avbytare så jag och Thea spelade hela tiden. Var lagom död efter några matcher. I sista matchen stukade jag mitt finger så illa att jag inte kunde röra det på hela dagen/kvällen, Bandage! Ett stort pluss var att jag fick träffa många ifrån min förra klass, gud vad jag saknar påarp ibland... :(

Med tanke på att vi inte gick vidare slutade vi redan runt tolv. Dock stannade jag till tre och la och solade och snacka med Emilia och Nicole!






You never leave me

Torsdag vilket betyder - En dag till Fredag ;D!

Idag kollade vi klart Romeo och Julia på engelskan, väldigt... rörig film.
Slutade sorligt tyvärr, buhu. Eller det beror på hur man ser det.
På svenskan har vi börjat skriva på en isländsk saga, allting handlar
bara om mord och hämnd... Får se hur det går med den uppgiften :)
Efter musiken gick vi bort på max och käkade.

Axel bjöd på en Maxbox, blev proppmätt...
Så kommer Kalle med sitt HIF mål + meny...
Frågan är om jag äter lite eller han mycket?


Med tanke på att en del i klassen ska spela Beach Handboll imorgon
så fick vi göra vårt matte prov efter skolan på läxhjälpen istället.
Jag trodde det skulle gå dåligt men helt ärligt kändes det riktigt bra när jag var klar!

Efter skolan tog jag bussen till bårslöv och träffade Sebbe.
Blev en mysig dag, fint väder + glass!

Summer feelings.

Fråga mig inte vad Dennis, Kalle och Axel gör på en bild...





Sagoland

Onsdag...

Strålande sol och härlig dag! Axel och jag gick ner i stan och köpte varma mackor till lunch.
Satt ute vid hamnen, riktigt härligt väder dock blåste det lite. På eftermiddagen när vi hade
dubbeltimme SV/SO fick vi tillbaka våra religions prov, oh yes!
Toppen, blev inte underkänd!

Efter skolan la jag mig ute i solen, riktigt härligt nu när man kan ligga ute i
bikini utan att frysa. På kvällen blev det match uppe i Höganäs.
Det var fruktansvärt varmt och jobbigt att spela, dricka dricka dricka!
Till en början gick matchen bra... Märktes på slutet att vi var jätte trött för vi tappade.






Snabbt inlägg

Hinner inte uppdatera bloggen! Kom ut från en dusch för en liten stund sedan efter en tuff och svettig match uppe i Höganäs. Nu ska jag fixa repitionerna inför mitt matte prov imorgon. Har en känsla av att det kommer gå åt helvete, så mycket som jag missat i skolan... :/

I natt åker Mange till Grekland, kommer sakna dig lilla fjant! <3

Wow-Jocke

Kvällens underhållning har varit Youtube!
Kollat på massa klipp med Björn Gustavsson när han är med i parlamentet. Riktigt härlig kille, älskar när han spelar brat, så jävla rolig! Sen har jag kollat på Filippa Bark och Centralskolan.

"Du är precis som en priest som inte healer.
Det är precis såna som du som skapar hat på internet!
"

"Wow-Jocke" är ju bara förjävla rolig!

23.10

Min tisdag har spenderats i sängen, inte mått något vidare idag så stannade hemma från skolan. Jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva om dagen, regnat och varit tråkigt väder. Dock är jag lite glad för att jag äntligen beställt min klocka och mina hörlurar. Hörlurarna behövs verkligen till datan nu när Lisa och Alva kommer ner igen, så jag kan ha musik fast Alva sover :)

Duschade för en stund sedan, nyrakade och insmorda ben är det bästa som finns!
Nej nu ska jag krypa ner i min säng och försöka sova. Massa tankar som snurrar runder.





Beautiful night!

I gårkväll var det jätte fint väder, hyfsat varmt och blå himmel så jag och Tobias drog ut och cyklade. Vi cyklade även inom Stoffe och hämta ut honom. Vi kom inte långt förrän vi bestämde oss för att spela basket. Spelade 21:an men gick inget vidare för att vi blandade ihop våra poäng och räknade fel hela tiden. Efter ett tag tröttnade vi på det och cyklade en runda istället. Härlig kväll! Boysen makes my day :D

Stoffe blev sur när Tobbe tog bollen så han hängde upp hans cykel på en pinne(?)
Då tog Tobbe, Stoffes cykel och hängde upp den i basketkorgen... Störda!










I walk on the slang!

Nu ska jag uppdatera! :)

Måndagen började med idrottsteori. Kollade Romeo och Julia på engelskan, väldigt jobbig film. De rimmade i varenda mening. På slöjden gjorde Jag, Magnus och Dennis otroligt meningslös uppgift, vi satt och rullade ull-bollar. På lunchrasten var det jätte fint väder så innan vi stack till slöjden gick vi ner till stadsparken och gungade på de stora gungorna. Mysigt, vilka underbar klasskompisar man har  ♥






RSS 2.0