...

jag vet hur tårar smakar
jag vet hur läppar ler
jag vet hur kroppen skakar
när man inte orkar mer.


Söndag - Tea fisen på besök

Söndag! Gick upp vid halv elva och fortsatte på "Mors dag" projektet. När jag kom ner hade mamma och pappa dragit ut vår kyl och frys... Orkade inte gå ner i källaren för att hämta mat så sket i att äta... Vid cirkus klockan tre kom jag på att jag inte ätit frukost? Kom även på att det bara var en och en halv timme tills det var middag så jag sket i att äta frukost, var inte det minsta hungrig, känns konstigt att ha hoppat över frukosten.

Kände att ni behövde veta lite sånt ointressant :D

Vid tre kom också Anna, Tea och Jonas på besök. Anna hjälpte mig med det sista på min Mors dag present. Mamma blev jätte glad, toppen! Tea har börjat åla sig, gulligt. Hoppade in i en dusch och sen satte jag mig och läste bloggar :)




Mys kväll ute i solen!

Lördags kvällen spenderade inne hos Olivia och Charly.
Jag satt barnvakt några timmar då Jenny och Fredrik var på fest.
Det var jätte fint väder så istället för att sitta framför teven la jag ut filtar
på gräsmattan så satt vi där och gottade oss. Vi lyssnade på musik och de dansade hej vilt!
Härliga små skitungar. När det började bli lite kallare gick vi in och de badade
och sen gick och la sig. Resten av kvällen spenderade framför teven. Bytade mellan
Forrest Gump  och Eurovision Song Contest hela tiden. Såg dock inte alla bidrag men helt såld på Cyperns låt! Vid elva kom Jenny igen och jag drog hem.
Lättförtjänat pengar - Lovely!

Oyhes - Gullig min på sista bilden :)







Dagens Middag

Dagen middag bestod av:
Potatis med stekt fisk och skirat smör.
Till detta blev det rivna morötter och Cremé Fraiche


Saturday night - Love in first sight

Tog en rejäl sovmorgon, skönt! Vaknade upp med ett leende på läpparna, lovely day...

Halv tre åkte jag in till stan och köpte Mor's Dag present. Skrivit förr att jag varit ute efter en speciell bok som man fyller i själv. I alla fall, första gången jag var på Bokia så hade de inte boken men skulle beställa den. De fick mitt telefonnummer och skulle smsa när den kom. I fredags hade jag fortfarande inte fått något smsa så jag och Sabina knallade ner till Bokia och frågade vad som var fel. Då hade han tydligen inte beställt den eller så var det försenat... Men han fixade så någon från Center Syd kunde ta med den till Helsingborg. Snacka om tur att jag fick den tillslut, dagen innan och allt. Åkte hem halv fyra igen och då käkade vi middag!


Friday; I'm in love!

När jag kom hem från skolan i fredags tog jag tåget hem och gick sedan raka vägen hem, upp på mitt rum och somnade gott i min säng! Vaknade runt sex igen och vid sju åt vi middag. Jag och Erik beställde pizza. Tror bara jag klämt i mig en hel pizza några få gånger, orkar bara en halv och sen är jag proppmätt! Men jag äter ändå tills det känns som det är påväg upp igen, haha så gott!

Vid halv tio åkte jag in till stan och träffade Nicole, hennes pojkvän Bosse och hans kompis Mattias. Vi gick från Knutpunkten bort till Kemira. Där vi träffade på en gubbe som sov på trottoaren... Bosse envisades om att det skulle vara streetrace, men när vi kom fram verkade som de redan var klart så jag och Nicole tog bussen tillbaka till knutpunkten och gick sen runder och lullade och snackade! Mysig kväll och natt!

Försökte få en bra bild på full-månen som var enorm men gick inte så bra...


Fredag!

Fredag: Var något fruktansvärt trött när jag klev upp på morgonen. Ville bara somna i min varma säng... Dock lyckades jag ta mig upp ur sängen och tog mig iväg till skolan. På fredagar har vi bara tre lektioner Språk-Idrott-Matte. Väldigt segt, mellan idrotten och matten har vi mega lång rast! Varit bättre om man tryckt ihop allt så man kunde sluta tidigare. På idrotten hade vi simning. Fy satan vad tungt det är att simma med kläder! Livräddning var ju inte heller det lättaste, drunknade ju nästan själv, haha!






Angel!

Godkväll! Ska in till grannarna nu och passa Olivia och
Charly då Fredrik och Jenny ska på fest!
Gott gott, tjäna lite pengar denna helgen. Hinner tyvärr inte uppdatera om
gårdagen eller om dagen för måste rusa nu. Hörs imorgon!


Hel dag på Ven!

Friluftsdag! Klockan halv nio började vår båttur ut till den lilla ön VEN mellan Danmark och Sverige. Där spenderade vi en hel dag med alla åttor från PS1 och PS2. Blev en lång cykeltur och sen brännboll/fotboll och lite mer cyklande. Riktigt rolig dag och vi hade tur med vädret, sol och jätte varmt, underbart. Vi var TVUNGNA att ha hjälm, annars fick vi inte cykla. Fattar inte varför alla klagar... Inte speciellt jobbigt och ha den på huvudet förutom att det blev svettigt och nej man är inte jätte söt i hjälm men glad jag använde det idag då det hände att vissa krocka... Som Kalle, krockade-trillade-slog ut halva framtanden... Han är nog glad han hade hjälm.

Bilderna är klickbara så ni kan se de i större format.
Jag måste verkligen ut och sola nu när det blir fint väder, vita ben, hah!







Låtarna Axel och jag lyssnade på hela tide, hah!
Galen dag. Vilka fina vänner man har <3



4 år tillsammans!

Godkväll. Igår kväll spelade vi match, gick inget vidare vilket var tråkigt då vi slått de förr! Men i alla fall. Efteråt fick vi reda på beskedet... Vår tränare berättade att vi har fyra matcher kvar, vi ska spela klart serien sen slutar han träna oss och började träna ett annat lag varav 5 stycken från laget följer med honom.

Vi är verkligen inget topplag osv... Men vi har haft en underbar tid tillsammans... Efter fyra år tillsammans ska vi splittras. Känns jätte konstigt, men så är det. Vissa vill satsa mer än andra, så är det!

Mamma <3

Onsdag...

Dubbeltimme i NO... Nu har jag och Alice fixat tak till vårt hus, det går framåt!
Jag hissar verkligen skolmaten idag, någon thaigryta typ...
På SV/SO har vi börjat prata om isländska sagor.
Riktigt ointressant, dessutom såg vi en isländsk film.
Herregud som de snackar!
Fixade klart mitt religion prov, hoppas det gick bra!

Mådde verkligen skit under SV/SO timmarna och efteråt.
Så direkt när jag kom hem åt jag lite och sen vilade jag en stund.

Efter skolan köpte jag rosor till mamma.
Hon har legat i sängen hela dagen och mår jätte dåligt...
Hoppas de piggade upp henne lite i alla, älskade mamma <3


Disappointed

Hallå... Rätt sur och besviken för tillfället så ingen lust
att blogga då det bara kommer bli negativa och sura inlägg... Alla har vi våra dagar.

Lovade att blogga kort om gårdagen så nu kommer lite:
Började halv elva, är klar med min illustration bild vilket känns skönt.
Efter skolan hann jag hem och käka lite innan jag packade träningsväskan och
drog upp till Vidablick för att sedan fara ut till Strövelstorp.
Matchen gick skit och jag tror väldigt många var förvirrade då vi inte fick
så roliga nyheter av vår tränare.
Kom hem runt halv tio, pluggade inför religion provet och sedan gick jag och duschade.
Kom i sängen väldigt sent, inte bra...


Confuuused.

Said you'd NEVER come back,

But here you are again.... ?


Dont Worry, Be happy!

Godkväll! Har inte hunnit uppdatera under dagen då det varit full rulle, bland annat match och pluggande! Uppdaterar mer imorgon, hoppas ni haft en bra dag. God natt!

Outfit:
Linne/Tights - Gina Tricot
T-shirt - H&M
Halsband - Guldfynd

Träningspriser!

Efter skolan när jag kom stod middagen på bordet. Fiskpinnar med vit sås och potatis. Gott gott, älskar simpel mat. Så som köttbullar och makaraoner... Inte massa avancerat shiiit :D!

Vait inne hos Jenny (grannarna) hela kvällen, mesta tiden har jag bara suttit och prata med Jenny. Hon är verkligen helt underbar, hon vrider alltid på allting så man ler inombord. Vi kollade även på "Norska Hollywood Fruar" och "Top Model". Kom hem runt tio, suttit vid datan sedan dess. Nu ska jag krypa ner i min säng. God natt!

Skulle slänga ner min pokal i min skolåda där jag har resten av min samling...
Dock upptäckte jag att jag har en hel del träningspriser.






Trä-armband!

Vaknade redan sex i morse... La och vred och vände mig i 20 mintuer till innan jag var tvungen att gå upp. Blev stressigt att komma i tid till idrotten uppe på Olympia, men det ordnade sig. Vi skulle jogga drygt tre kilometer, så man sprang rundan tre gånger. Orkade de två första och den sista blev det jogga/gå... Usch vilken dålig kondition jag har, dock är jag rätt nöjd. Inte tränat på tre veckor av olika anledningar så rätt nöjd det gick såhär pass bra ändå...

Engelska provet gick bra, magkänslan säger så i alla fall. Jag missade ju tyvärr lite saker som jag glömt och inte gått igenom då jag varit sjuk. På slöjden hade jag inget och göra så jag och Emilia började trä armband och sen var hela klassen igång med att fixa armband, lovely!

1. Alice och mitt no-projekt
2. Armbands-fix på slöjden
3. Magnus i den stiliga kepsen!
4. Magnus armband
5&6. Mina armband



Raps - Godnatt

Efter mitt härliga och långa bad käkade vi middag. Anna och Tea kom också på besök. Efter det tog jag en power-nap och sen gick jag ner och kollade på "Yesman" med Erik. Käkade glass i solskenet och mådde toppen! Har suttit och pluggat hela kvällen på grammatiken inför mitt engelska prov imorgon... Känner mig inte reda då vi ska kunna om massa städer som de gått igenom på lektionerna då jag varit sjuk, men men.

Imorgon börjar jag redan vid åtta så får gå upp halv sju, bäst jag går och lägger mig. Dagen börjar med idrott uppe på Olympia, 3 km runda. Döda mig, jag har sämst kondition!

Raps... Fail att Tea blundar på båda bilderna.








Crossavslutning

Idag gick jag upp vid nio. Skulle vara ute vid crossbanan redan tio på crossavslutning. Vi körde i ca två timmare, sedan blev det uppvisning och vi fick grillad korv. Sist av allt blev det diplom utdelning och en pokal.
Var hemma igen runt halv tre.

Får bli några få bilder, de flesta bilderna pappa fotade blev suddiga så...









Strandkväll

Lördag kväll... När jag kom hem från cykelrundan igår bytade jag om och sen stack jag ner till tåget och mötte upp Sebbe igen. Vi tåg tåget till stan och påvägen mötte vi upp Linnea, Ellinor och Mikaela. Vi promenerade ut till Norra hamnen och sen vidare ut mot Gröningen. Det var ju egentligen såhär att vi skulle bada, men det var jätte kallt i vattnet, ingen sol och helt dimmigt... Haha så vi bangade, får ta det en annan dag!

Ni kommer kunna se dimman på bilderna nedanför:

Sebastian du betyder så galet mycket för mig, som du stöttar mig igenom
all skit som händer för tillfället. Du är guld värd, helt galen kille <3<3






Cykeltur med Sebbe ♥

Hallå, blev ingen uppdatering efter jag duschat. Jag gick ner och åt och sen gick jag upp och tog en power-nap! Men nu ska jag skriva om gårdagen och om crossavslutningen.

Efter middagen igår träffade jag Sebbe, Vi båda var väldigt uttråkad och visste inte vad vi skulle hitta på. Så jag tog som förslag att vi skulle cykla till stan och bada. Dock började det bli lite sent och vi visste inte om vi skulle komma hem innan solen gick ner så vi satte oss på våra cyklar och cyklade iväg till Påarp och sa hej till Ellinor som tog konformationen. Stannade enbart och sa hej och sen cyklade vi hem igen, duktiga vi är! Min kondition är verkligen inte på topp, kommer ihåg i sjuan då jag och Emma cyklade från Påarp till Mörarp på 10 minuter. När jag och Sebbe cyklade tog det kanske en halv timme om inte lite mer, haha måste verkligen träna upp min kondition!

Dagen outfit: Linne och jeansshorts.

Det sista jag behöver är någon som du!

Hemkommen från crossavslutning för drygt en timme sedan.
Ska in och duscha nu så får uppdatera om gårkvällen och dagen senare istället! Vi hörs..

Bild från förra årets avslutning.

Grillat

När matchen var slut så stod middagen på bordet.

Det blev fläskkaré/oxfilé, bearniesås, potatis och sallad!




HIF i alla väder

Kom hem runt två igårkväll efter en ute kväll med Tobias, Sebbe och tre andra...

Vaknade runt halv elva i morse. Satte mig och läste igenom bloggar och åt sedan en risifrutti till frukost. Drog in till stan halv tre och skulle kolla efter en "Mors Dag" present, dock fanns inte det jag letade efter så butiken skulle beställa hem det till mig. Åkte hem igen så jag var hemma till HIF-HBK matchen som började klockan fyra. HIF tog hem matchen med 2-1.








Kattungar

Igår stannade My ett tag och vi satt och snackade, vi värmde även en pizza i ugn. Dr. Oetker ristorante, vad tvungen att testa en sån, man blir ju alltid så sugen när man ser reklamen på tv!

När vi ätit upp gick vi hem till My en stund, vi käkade daimtårta och egentligen skulle jag käka hamburgare med men jag var mätt så jag kunde spricka så blev bara ett nybakat bröd för min del, bara för att vara trevlig mot Irene, hah! Sen gick vi en lång rund i skogen och tillbaka och sen till skogen och tillbaka igen... Motion fick vi i alla fall.

Kattungar och bilder från skogen.
Den stora kattungen ville smaka daimtårta, kraffsa på paketet.
















Your love is my drug

Hallå, han aldrig uppdatera igår. Det kom andra saker emellan så jag hade helt enkelt inte tid.

Gick upp "skoltid" igår. Var helt insatt på att gå till skolan, efter frukosten började magen spöka med mig så jag stannade hemma. Vädret var lite sådär, ibland sol och sen helt plötsligt molnigt. Lite svårt att ta beslut till vilka kläder man skulle ha på sig.  Dagen flöt på, la i källaren hos min storebror och kollade massa avsnitt "Solsidan".

Jag och Erik åt smörgåstårta.









Underbart väder!

Torsdag och hemma dag. Mådde inte så bra idag så jag stannade hemma. Missade dock trippen ner till Malmö som klassen gjorde. Skulle besöka Moskén och ett Museum. Vi har ju religion just nu.... Lite synd för vi skulle få en massa tid över att gå runder i Malmö och shoppa osv, men men :)

Jag har istället haft en rejäl sovmorgon och sedan legat ute i shorts och bh och solat... Orkade inte byta om till bikini så tog det jag hade, det funkade lika bra. Sen tog jag en kort promenad genom Mörarp och köpte glass. Stekhett ute, till och med byggarbeterna gick utan t-shirt.









Du tog mitt hjärta med en enda blick.

You touched my heart you touched my soul
You changed my life and all my goals
And love is blind and that I knew when
My heart was is blinded by you
I've kissed your lips and held your head
Shared your dreams and shared your bed
I know you well, I know your smell
I've been I am addicted to you
And as you move on, remember me
Remember us and all we used to be

I've seen you cry, I've seen you smile
I've watched you sleeping for a while
I'd spend a lifetime with you
.

Jag saknar dig mer än vad jag kan beskriva.
Båtten är nådd, jag vettefan hur jag ska ta mig ur detta.
Lägger ut en gammal bild, den tiden var så mycket lättare än nu.


Every minute of the future is a memory from the past

Onsdag, dagen började med mentorstid, Sen blev jag och några elever intervjuade av skolinspektionen, hur vi trivs på skolan osv. Efter det hade vi NO, jag och Alice har kommit en bra bit på vårt "hus" som vi bygger vilket känns toppen då jag missat en massa lektioner. Efter lunchen hade vi religion prov, jag gjorde halva. Klarade inte mer, mådde så dåligt så jag sa till min lärare att jag gör omprov och går hem istället. Det spelar mig inte så stor roll, det är inte ett omprov för jag blev underkänd utan jag har valt det själv. Så jag gick hem redan halv två, Resten av dagen har jag legat och vilat.

Jag mådde värre än vad jag gjorde igår och kunde helt enkelt inte koncentrera mig pga det, hade så ont i magen att jag inte kunde sitta still ensengång. Kändes som jag skulle svimma och hela jag skakade. Började nästan gråta, fruktansvärt obehagligt när såna saker händer. Fattar inte vad det är med mig...

Ett gott skratt förlänger livet

Tisdag - Började halv elva idag och slutade tre. Dock gick jag en halv timme innan, hade så ont i magen att jag knappt kunde gå. Var helt skakis och yr... Efter skolan gick jag in till Jenny (grannarna) och pratade ett tag. Vi grillade hamburgare och korv. Minstingen i familjen, Charly på 4 år... Hon skrattar hela tiden, vad man än gör så skrattar hon. Bara av att titta på henne så blir man glad, om ett gott skratt förlänger livet så kommer både hon och jag leva i evigheter!

Satt och pluggade religion ett tag med mamma, känner mig lite skakis inför provet imorgon, håller tummar och tår för att det ska gå bra. Missat så mycket i skolan, genomgångar osv... Vet inte om jag svarat rätt på mina  instuderingsfrågor, isåfall pluggar jag ju helt fel. Lite över åtta cyklade jag upp och kollade när laget spelade match. Nu ska jag gå och lägga mig, god natt!








Motocross ♥

Måndags kväll spenderades ute på crossbanan, sista träningen innan det är avslutning för denna termins crosskola. Banan var otroligt lerig, på vissa ställen var det så mycket skit att det stod upp till motorn, vi fick till och med spärra av banan på vissa ställen då en massa trillade och fastnade. Som tur var trillade jag inte en enda gång, bara stannade några gånger pga av all jävla lera och köer.

För att komma till banan var man tvungen att köra igenom en pöl, i pausen tänkte jag inte om den var djup så dum som jag är kör jag rakt igenom den och det står vatten upp till sadeln kändes det som. Var helt dyngsur, fy fan vad kallt det var! Riktig dusch... Mamma har tvättat mina kläder flera gånger, luktar gammal ost och spya, fy fan vad var det i den pölen?










Måndagens update.

Nu ska jag uppdatera lite snabbt om gårdagen och dagens händelser...

Måndag: Fick lite sovmorgon då vi inte hade någon idrott, skönt! Det är verkligen inte behagligt att behöva gå upp klockan halv 7 en måndag morgon och starta dagen med idrott... Eller nu när jag skrev det... Jo ibland är det skönt! I alla fall... Skoldagen var väll rätt... O-händelselse-rik. Kändes skönt att träffa vissa personer igen som man inte sett på över en vecka då jag varit sjuk.

Fick stanna kvar i skolan, mentorsansvar... Vilket betyder att en gång per termini två veckor var städar varje mentorsgrupp skolan och en termin tar hand om lunchen och disken. Sjukt tråkigt men jag klagar inte, man får betyg av det.

Saknar dig så det gör ont i kropp och själ.

Skakis.

Svarar på kommentarer och uppdaterar imorgon... Mår inte alls bra för tillfället, helt skakis och kan inte fatta det som hänt, återkommer imorgon med bilder osv...

Nu ska jag duscha och Försöka att somna!

Bh'size!

Skulle precis logga ut ifrån msn då en kille skriver till mig:

får jag ställa en utav dom met random frågorna du kommer få?
håller på med en diskussion med en kompis och det gäller bh-size's
och då undrar jag en personlig fråga ehhe vd har du? don'tworry I don't take it personaly



Gud vad jag skrattade, vad är det med folk?
Hahah, nu ska jag sova!

Hif vs Kalmar

Hello! Får bli ett snabbt inlägg, ska strax krypa ner i sängen och sova. Min kväll spenderades inne hos mina grannar. Egentligen skulle jag sett HIF matchen här hemma men skulle den tydligen gå på Canal Digital så stack in till grannarna som köpte hem det!

Galen match, Kalmar lyckades göra mål efter 6 sekunder av första halvlek... Helt sjukt, riktigt köttig match, alla bara skadade sig kändes det som. Dock måste jag erkänna att det var Kalmars match... Jäklar vad säker deras målvakt var!

Jonas, Tea och Anna kom på besök ett tag.
Marie bjöd på en efterrätt under matchen.




Religion pluggande

Suttit och pluggat religion ett tag nu, dock har jag lite kvar som jag ska fixa snart. Just nu snurrar allt i huvudet och jag fattar inte vad jag läser... Ärligt talat tycker jag religion är väldigt ointressant.

Ikväll blir det HIF inne hos grannarna, nu ska jag ner och äta lite, vi hörs!

Dagens middag & Efterrätt

Dagens middag bestod av: Ris och någon form av kyckliggryta/gratäng med smak av curry.
Innehållande mandariner, kyckling, bacon och banan och ja... sås.


Dagens efterätt: Ananaspaj med grädde.


Lördag

Tog en riktig sovmorgon idag, gick upp först runt halv ett. Kunde knappt somna i morse, hostade hela tiden. Riktigt irriterande. Min dag har varit rätt lugn, tyvärr så har det regnat hela dagen och varit blött och tråkigt ute så inte känt för att gå ut. Tog dock en liten rund ner till tågstationen.

Mer kan jag inte berätta om dagen för att jag vill inte vissa personer ska ha reda på de sakerna...

Ibland funderar jag på att sätta gästlösen så enbart
folk man vill kan läsa ens blogg, Men men.





Fredag kväll och natt

Fredags kväll och natt spenderades ute i Mörarp med min vän Sebastian. Vi var ute och gick med hans hund ett bra tag och sen spelade vi fotboll. Hur jag vågade gå genom skogen när det var bäckmörkt ute det fattar jag inte själv, känner mig riktigt modig. Haha, jag är faktiskt väldigt väldigt mörkrädd.

Kvällen blev galen med en massa skratt, till slut gick vi hem till honom och kollade på någon konstig film som gick på ettan... Efter en stund somnade vi båda två, vaknade vid 5 på morgonen och begav mig hemåt. Så kan det gå!

Halv suddiga bilder tyvärr, tagen med mobilkamera.






Hostaaaar

Åhh jag hostar konstant och hela tiden,
det kliar i halsen och den jävla hostan försvinner aldrig.

Hur fan ska jag kunna sova då?!


Halloja!

Hallo! Min uppdatering är rätt seg för tillfället, vet inte riktigt vad jag ska skriva om... Mina dagar ser rätt tråkiga ut för tillfället... Går upp ganska sent, sen degar jag framför Teven och Datorn.

Nu börjar jag känna mig frisk igen så hoppas på bättre väder så man kan vara ute!
Legat och kollat Bella och Tyras show, skrattade igenom avsnittet med Kissie, hon är så jävla rolig men så blåst!

Vad tycker ni om Kissie?


Baseball Hoodie!

Jag tycker College tröjorna som alla går runder i är riktigt snygga. Dock har jag börjat ogilla de lite... Så tråkigt att ALLA går i det, lite uttjatat. Jag själv har varit väldigt sugen på att köpa en men antingen har de varit slut eller så har jag ångrat mig. En blogg jag läser visade en liknande "tröja" på sin blogg. Den tyckte jag var mycket snyggare, lite mer hoodie! Väldigt sugen på att köpa, vad tycker ni?

Snygg eller ful?

Städning!

Torsdag... Gick upp rätt sent, satte mig framför datorn och slöade. Resten av dagen har jag städat och städat akvariumet. Det behövdes verkligen städa, jätte dammigt och äckligt, speciellt under sängen... Men men nu är det fräscht igen, skulle egentligen behöva byta i sängen med... Men jag orkar verkligen inte! Nu vet jag vad man har män till!

Mina fiskar är glada igen, nu när deras hem är rent och snyggt!
Efter en riktig storstädning tyckte jag att jag förtjänade lite fika :)



Onsdag

Onsdag... Fortfarande inte riktigt frisk så jag stannade hemma idag. Nu är vi lediga i hela fem dagar, ha-ha man kan ju hoppas på att jag är frisk tills måndag? - Såklart jag är!

Idag har också varit en riktig slöedag... Regnet har öst ner och de har varit en riktigt tråkdag pga av det. Kollat två filmer. A Cinderella Story & 17Again, båda två är toppen filmer. Kärlek kärlek kärleks filmer.

Idag fick vi besök av Anna och Tea. De stannade i någon timme och då passade vi på att fika. Mamma hade bakat kanel/vanilj bullar och choklad-rulltårta.

Jackass

Awe, thats so sweet! How many other girls are you saying that to?

Åh vad jag är förbannad, ledsen och sur för tillfället!

Lisa muntrade upp mig genom att skicka bilder på Alva,
då kan man ju inget annat än le.
Jag smälter av att se henne, lilla hjärtat!
Moster saknar dig jätte mycket! <3

Tisdag kväll

Tisdag - Forfarande sjuk.
Sitter och snörvlar och halsen gör ont... Usch vad jag hatar att vara förkyld och i Maj månad? Känns inte som de passar ihop direkt. Idag har varit en riktig vilodag. Bland annat så har jag kollat två filmer: Bruce Den Allsmäktige & Livet Är En Schlager. Sen kom My med mina SV/SO böcker så pratade med henne ett bra tag :)

Inte varit lika fint väder idag, lite trist. Varit ensam hemma nästan hela dagen... Tycker inte om det, så stort hus och känns som någon är överallt, haha eller så är jag bara fjantig.

Nu ska jag krypa ner i sängen, blir att stanna hemma imorgon med.

Happytears

► Play the moment.

▌▌ Pause the memories.

■ Stop the pain.


◄◄ Rewind the happiness.

(Ett par skor i ett par andra... Så kan man ju också ha det)

God natt!

Kom precis ut från duschen, mina fiskar har ny syrepump... Den har varit sönder de senaste dagarna så har bara kommit några få bubblor. Som tur var åkte Mamma iväg och köpte en ny pump idag och ingen av mina firrar är döda!

Nu ska jag gå och lägga mig. Tror jag stannar hemma imorgon med... God natt!

HIF I ALLA VÄDER!

Satt och kollade på GEF-HIF matchen med Mamma. Vilken underbar match. HIF hade ju hela första halvlek, utan tvekan. I andra halvlek fick GEF in ett mål... Trodde direkt att HIF skulle förlora matchen, men sen vände det igen! HIF fick in 3 mål och matchen slutade 1-3 till HIF, helt underbart!

Käkade chokladpudding som jag gjorde innan idag, gott!

Vårväder!

Idag stannade jag hemma från skolan, mina näsa rinner hela tiden och jag känner mig så jävla yr! Hoppas verkligen att det blir bättre inom kort, känner att jag missar så mycket i skolan... Prov nästa vecka och missat mycket av SV/SO lektionerna, illa :(

Jag hatar vara hemma, så tråkigt! Så jag städade min brors rum, dammsög halva huset och klippte gräsmattan, gud vad jag är duktig!








Always on my mind!

Mitt hjärta är ditt att förstöra och jag
skäms att säga att du är kvar i mig,
skratta åt det då kommer jag kanske över dig.
Och alla vill väl ha dig nu... Dom har ju väntat på det här.


Dagens Middag

Dagens middag bestod av:
Grillad kycklig med potatis och kalla såser.
Till detta fanns även sallad och halloumi.



Det gör så ont att tänka tillbaka...

I do mean... you are the cutest boy I've ever seen and you've got that something,
something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream.

Jag vill ha dig nu, så som jag hade dig förut..



Dagens Middag

Till middag idag blev det köttfärsbiff med provencale krydda.
Potatisgratäng och sallad.



Glass i stora lass!

Min hals blir bara värre och värre för varje minut,
det är riktigt plågsamt att svälja.
Fy fan, hoppas verkligen detta blir bättre snart...
Tänkte strax krypa ner i min säng och sova.

Följde med Erik till ICA och så köpte han glass till mig, tack bror <3
Jag tog en Sandwich och en GB-gräddglass förpackning.

Carl Tillenius trollar fram en prins

I brist på annat har jag suttit och spelet Tetris hela dagen, beroende framkallande spel... ^.-
Till slut tyckte jag det blev enformigt så gick in på www.tv4.se och kollade på massa klipp från Talang.

Detta är nog något av de skickligaste jag sett, amazing!

Sjukling

Min fredags kväll spenderade jag framför datan... Hade sån magknip att jag inte orkade göra något överhuvudtaget. Min lördag har jag spenderat i sängen av den anledning att jag är sjuk. Vaknade med en klump i halsen och kunde inte svälja, ögonen rinner och jag kan knappt prata. Får hoppas på att det är en vanlig förkylning.

Jag är jätte sugen på glass men har ingen lust att springa iväg till affären...

Jag saknar dig mer än ord kan beskriva, ♥

Don't make a girl fall in love with you if your not ready to catch her.

A real man doesnt love a million girls, he loves ONE girl in million ways

Love isn't about finding someone to live with.
it's about finding someone you can't live witout

Heden!

Idag fick jag gå upp extra tidigt, skulle vara ute på Heden 08:10. Fick ta tåget halv åtta och sen promenera från Ramlösa till Heden, tog bara 20 minuer. Härligt, fick man upp värmen. Idag har det varit riktigt kallt ute. Hade underställ, t-shirt, fleece, jacka och tränings tjocktröja... Det var absolut inte varmt men fick någorlunda värme i alla fall. Varit stel som en pinne hela dagen, inte kunnat delta så bara suttit stilla, inte konstigt att man fryser.

Mamma hämta mig runt två, då var dagen slut. Härligt med helg nu!


Flower

Här kommer två bilder som jag fotade igår kväll när jag var på promenad genom stan...
Eller genom den lilla by som jag bor i.  Kom hem rätt sent, hade en super mysig kväll <3

Happytears :')



Converse!

Även jag har fallit för converse-febern. Ska inhandla två par inom kort.
Varit väldigt sugen på ex marinblå eller röda. Hade varit coolt att ha limegröna...
Lite svårt att matcha till kläderna bara.

Jag har i alla fall bestämt mig för att jag vill ha ett par höga vita.
Vilken färg tycker ni ska vara på de andra paret?

Godnatt!

Idag stannade jag hemma från skolan, vaknade med illamåenda och magknip... Ingen rolig start på dagen. Har legat och sovit hela dagen, mått rätt okej fram tills nu på kvällen då jag mår sämre än vad jag gjorde i morse. Hoppas det är borta till imorgon för då ska vi till Heden - Friluftsdag.

Dock kan jag ju inte idrotta pga mina ben så ska nog hjälpa till bara.
Kom ut från duschen för en liten stund sedan, ska krypa ner i min säng nu.
God natt!

Chokladpudding är mums mums!

Axel's citat om Helsingborg.

Axel's citat: Helsingborg är fan en enda stor uppförsbacke. Var man än kör är det uppförsbackar.

Axel skulle skjutsa mig upp för en jätte brant backe, hela tiden sa jag: "Nej jag hoppar av, jag går". Men han forsatte att svära och trampade som en idiot, haha!

En utav de härligaste killarna jag träffat, tror aldrig jag skrattat så mycket med någon som jag gör tillsammans med honom. Det är så man får ont i magen. Sjukt underbar vän. <3

Gårdagens uppdatering

Gårdagen: Efter skolan följde jag med Axel till MQ och hjälpte honom hitta jeans. Efter det stack vi hem till honom och sen vidare ut till Bajrams grav. Axel hade inte sett graven sen begravningen så vi bestämde oss för att åka dit och kolla. Efter det hämtade mamma mig och vi åkte till Familia där jag köpte tre saker på Gina :)

Bajram gick i den klassen jag går i nu förra året.
Har aldrig träffat killen och vet inte vem det är mer
än att han dog förra sommaren i en bilolycka.





Natti!

Galet trött, mina ben är som spagetti! Har haft en sjukt underbar kväll... Axel du gör min dag<3
Nu ska jag gå och lägga mig, ni får veta mer om min dag imorgon! God natt

äckel... fy fan säger jag bara.

Blogg I gotta a feeling that tonights gon...

dsc02105 (MMS)

Blogg I gotta a feeling that tonights gonna be a good night!


No, I won't let them take you, won't let them take you.

När jag kom hem stod middagen på bordet, pastagratäng. Efter det gick jag och vilade tills jag skulle träna. Tränade bara en timme, var tvungen att sticka hem och fixa läxor. Dessutom orkar jag verkligen inte träna när mina ben är som de är.

Har suttit nere i köket och framför datan den senaste timmen med mamma och försökt göra läxan. Ska svara på instuderingsfrågor till judendomen. Fattar verkligen ingenting, dessutom har vi inte fått någon bok om det så vi måste söka på svaret på internet själv... Känns lätt när svaret inte finns.

Nu ska jag duscha och sen sova. Ciao!

Sovmorgon

Tisdag - Sovmorgon. Dock vaknade jag redan vid halv åtta typ... Sen kunde jag inte somna om så vilade lite, kollade klockan, vilade och kollade klockan igen. Vilken bra sovmorgon. Är snart klar med min illustrations teckning på bilden. Känns bra, tror jag kommer bli nöjd. Sen är jag helt awesome på grammatik för tillfället känns det som, bara flyter på :D

När jag kom hem hade mamma bakat bullar, lovely!

Gottegris

Idag har jag varit en riktig liten gottegris!
Ätit en glass + en chokladpudding.

Suttit med en "Vibratone" på magen i en halv timme nu.
Skakar och vibrerar jätte mycket, riktigt roligt.
Nu ska jag krypa ner i min säng. God natt :)


Solnedgången

En del av min kväll har jag spenderat ute i Mörarp med min vän Kristoffer. Vi tog en runda på våra cyklar. Ner i skogen och runt lite här och där. Härligt, blev lite kyligt när solen gick ner, tyvärr.

Vi cyklade ner till skytte-banan. Jätte mjukt gräs och det var bara vått och dyngigt.
Båda två var helt pricka på ryggen och rumpan...
Såg ut som när man sprutmålat toan, härligt! :D






Solero Berry-Berry!

Efter skolan åkte Jag, Mamma, Amanda och Niklas till Familia.
Jag följde med Mamma ut till Väla för hon skulle fixa med sina nya glasögon.
Sen gick vi in på Familia där jag köpte ett par svarta enkla pumps. Tack för tipset Emma <3
Handlade lite snabbt på Maxi och sen for vi hemåt igen :)

Älskar Solero Berry-Berry.

Flower Power - I am happy

Måndag... Snart sommarlov. I am so happy!
Idrotten gick väl sådär, hatar verkligen benhinneinflammation.
Blir deprimerad när jag inte kan träna :(
Vår lärare var sen så vi missade 20 minuter av vår NO-lektion...
Stör inte mig så mycket ;D

Älskar blommor och bladens härliga färger! Nu är våren här.





Natti

Vid sju samlades fotbolls-laget  borta vid ica. Vi skulle dela ut flygblad från Mörarps IF så vi kunde dra in pengar till laget/klubben... Vet inte riktigt var de går. Jag och Matilda tog moppen och körde ut i Benarp. Tog knappt en timme... Alltid kul att umgås med henne, sjukt härlig är hon! När jag kom hem käkade jag lite, sen har jag bara suttit vid datan och kollat runder lite. Nu ska jag sova! God natt






Motocross morgon

Vid halv elva åkte jag och pappa ut till crossbanan. Lagom trött i morse när jag vaknade,
men blev taggad när jag visste jag skulle köra så piggnade till snabbt!
Kom hem vid ca tjugo i två. Träffade även Kalle, han skulle kolla på en kille som körde.
Trevligt, inte alltid man träffar honom! :)

Orkar inte ladda upp en massa bilder... Blev inga bra.
Pappa är inte så "haj" på tekniken.



Lördag kväll

Gårdagen var en riktigt slappedag. Vaknade runt åtta då Alva började snacka.
Jag var fortfarande jätte trött med tanke på att jag kommit hem så sent natten innan så jag la
kvar i sängen till lunch typ. Framåt kvällen åkte jag och Salma in till stan. Det var inte
fullt så kallt som det var kvällen innan men det var ju ingen värme!

Vi lullade runder på tivolit och sen träffade vi Ella, Linnea, Mikaela, Matilda och Elin.
Sen spenaderade vi resten av kvällen med de.
Tog tåget hem halv tolv och sen gick jag och la mig ;>

Köpte en ny navelpiercing :)

Körde på en basic-outfit.
Blus, linne och 2 leggings (Kalllt ute ju :D)

Grillat...

Igår till middag åt vi grillad karé, pommes, bearniesås och sallad.
Det var jätte gott... Älskar när sommaren kommer och man kan börja
grilla igen. Underbart helt enkelt.


Solen skiner!

Solen skiner, jag har precis ätit sjömansbiff... Spenderat morgonen ute på crossbanan!
Min dag har varit jätte bra. Dock är jag lite ledsen nu... Ingo, Lisa och Alva åkte precis.
Om 5 veckor är de här igen, men de känns som de är sååå långt bort :/

Ja det var ju mycket jag åt av mitt påskägg ;P

Min Valborg

Gårdagen blev inte som planerat. Hela familjen åkte till mammas vännina Anita och åt middag och kollade på bålet. Jag stod framför speglen och gjorde v mig. Åkte först in till stan halv 10. Skulle på fest ute... någonstans. Kände dock bara en sen hade jag ingen lust att åka iväg till ett ställe som jag inte visst var det låg. Så jag stannde i stan och träffade Matilda och Co. Min kväll spenderades med de. Inne i Helsingborg på tivolit och i Norra hamnen.

Kom hem tjugo i två i natt. Då gick jag och la mig direkt. Var stelfrusen efter allt regnaden och den kalla blåsten.
Så såg min kväll ut, helt okej... Dock lite seg. vill nog styrka några grejor...

Google bild.

10 sanningar om mig

10 sanningar om mig

1: jag gråter lätt.
2: jag älskar min mamma mer än allt annat på denna jord.
3: jag hatar när folk förändras.
4: jag är rätt så blyg, rädd att skämma ut mig ;)
5: jag vill gå teater högskolan i göteborg, min dröm är att bli skådis.
6: jag är beroende av tuggummi
7: jag är väldigt sparsam och ekonomisk
8: jag älskar att träna
9: jag är fruktansvärt mörkrädd

Pixel-festivalen 2007


FOX - skyddsväst

När jag var påväg hem igår ringde mamma och sa vi skulle iväg till Yamaha Center. Hann bara kliva av tåget och sen var det att åka igen. Min skyddsväst som vi beställt hade kommit, underbart. Den sitter perfekt och är skit fin. Så jävla glad. Vi åkte även och hämta pappa, sen åkte vi hem.

Skyddsväst med märket FOX - fint ska det vara!
1699 :-



Friday

Gårdagen: Fredag och sista april, snart sommar! Dock var det jätte tråkigt väder. Blåsigt, regnigt och skit kallt. Jag och Alice höll i idrottslektionen, det gick skit bra! Dock har jag så sjukt ont i bena att jag inte alls kan jogga. Tycker inte om detta, jag vill träna :(

Efter skolan stack jag ner på stan. Bort till H&M för att se om de hade kvar en korsett jag ville ha. Dock var det ett tag sedan jag såg den och den fanns ju självklart inte kvar. De får ju in nytt hela tiden. Sen gick jag bort till Pistachis och köpte lite godis. Längesedan jag käkade godis så köpte lite choklad. Billigt och onyttigt... Haha!

Jag köpte Marabou - Polka. Första tuggen påminnde om "Vinter" tyckte jag. Smakade inte polka enligt mig.
Sen köpte jag snickers och Smarties chokladägg med smarties inuti.


RSS 2.0