Att försöka är en god start på att lyckas!

Oj... Tro det eller ej men jag har totalt GLÖMT bort bloggen hela dagen.

I morse steg jag upp i hyfsat tid och åt en god söndagsfrukost med Amanda och Mamma, dessutom så kom Anna och Tea på frukostbjudning. Finns det något bättre än ungsbakta bullar och ägg på morgonen, mums! Därefter gick jag in till Jenny och följde med henne och handlade, är inte på topp just nu och det känns så skönt att ha en vid sin sida som verkligen lyssnar på en och försöker komma med lösningar.

Därefter blev det lite höstmys i trädgården, vi krattade ihop en massa löv och försökte elda upp dem i en tunna, tyvärr gick det inte så lyckat... Det var ju något nytt, "går det verkligen inte att elda halv-blöta löv?" Aja, ett försök duger! Nu har jag nyss duschat och ska snart starta en film och sova.

- Nu är det faktiskt min tur att fota dig!


Olivias ögon


My world is falling apart and there's no light to break it


berätta aldrig dina problem för någon,
hälften bryr sig inte & resten är glada att du har dom.










Höstig eftermiddag

Sprang in till Jenny innan och fixade Olivias hår inför kalaset hon skulle på. Det blev en mysig eftermiddag i trädgården, Charly var duktig och krattade massa löv med Jenny undertiden som jag fotograferade. Därefter stack jag hem och åt bakpotatis med massa olika rörer, gott men tyvärr inte sugen. Inte ätit något på hela dagen förutom bakpotatisen... Inte hungrig eller sugen - INGEN APTIT!

Jag:
Du är duktig du, Charly!
Charly: Jag vet, det är bara för att jag tränat med pappa några gånger på gymmet!

Charly syftade ju på att hon blivit så stark "efter allt gymmande" att hon fixade krattningen lätt ;)









Motivation

God eftermiddag... Vädret är så jävla tråkigt utanför mitt fönster men jag är så galet sugen på att ta en riktigt lång powerwalking runda och träna. Just idag är min motivation på topp. Ska gå och duscha nu och sedan ringa Jenny och fråga om hon hänger med, my lovely neighbour!

Igårkväll beställde vi pizza och kollade på IDOL. Jag var jätteledsen igår och kände inte alls för att blogga eller någonting... Alla har vi såna dagar. Vi hörs senare!



Glömde göra ett förinställt inlägg så skic...

dsc03684 (MMS)

Glömde göra ett förinställt inlägg så skickar ett mms istället. Ja, bilden är väl ganska tydlig? Det är så jag brukar se ut om dagarna;) Känns väldigt trist att det är sista dagen. Har nyss varit ute och rastat två hundar och innan dess har jag suttit i en bur och lugnat en orolig valpis!


Jag ryser när jag hör ditt namn de bara e så...


Jag börjar inse vad jag känner nu, jag vill vara din prinsessa och jag ska göra allt jag kan för att göra dig till min. För du är den jag vill ha, och jag vet att det kan bli bra, de bara e så...


Jag ligger sömnlös på nätterna bara tänker på dig,
oavsett hur långt tid det tar... jag kommer vänta på dig!

...wish it was Christmas everyday

Idag har jag varit ledig så tog mig en riktigt lång sovmorgon, det behövdes. Förövrigt har jag inte gjort något roligt... Kollat massa vänner avsnitt och druckit te, det är så galet kallt i vårt hus så lite varmt te behövs. Nu måste jag lista ut vad jag ska ha med mig som matlåda imorgon till praktiken. Sista dagen, känns tråkigt :(

Dessutom har jag lyssnat på Jul-låtar hela dagen, gud vad jag längtar till julen och vintern. Älskar allt som har med julen och göra, det är så mycket. Höjdpunkten på året!












Här är lite bilder från vintern 2009. På den sista bilden står jag med min vän Emma och kastar popcorn i luften, det var verkligen fruktansvärt kallt att stå i bara linne... Vi ville ha snö men det fanns ingen så vi kastade popcorn som skulle likna det, några få dagar senare kom det snö.. ;p

Simutrustning!

Efter praktiken igår kom mamma och hämta mig och vi får iväg till badhuset. Där inhandlades en baddräkt, ett par simglasögon och en badmössa... Nu är jag back on track! Vi simmade faktiskt inte så mycket, vi pratade mest om simningen och annat. Jag dök och visade de olika simsätten och Madeleine som jag simmade med (hon simmar i gruppen jag förmodligen ska börja i) tyckte att det såg bra ut, dock måste jag öva på fjärilsim... Kommer knappt ihåg något av det och det var ju som sagt ca 6 år sedan jag simmade!

Fick sitta och vänta på bussen ett tag, missa tåget med ca 5 minuter så jag fick vänta i en timme. Jag var så trött att jag nästan somnade på tåget. När man blunder och vaknar av att det rycker till i huvudet för man håller på att trilla, då är man ganska trött!





Allt blev i märket SPEEDO!

Static power silicone cap (Badmössa) - 120:-

Simglasögon med UV, ImSkydd och Spegel - 220:-

Baddräkt - 600:-

Obduktion

God eftermiddag.... Igår när jag kom hem från simningen så hann jag bara lägga mig i sängen och sen somnade jag direkt, jag har nog inte varit så trött på vädligt länge. Skulle bara blunda ett tag och vila och sedan gå upp och fixa med bloggen, dock somnade jag och vaknade först åtta i morse!

Nåja, jag fick ju gå upp vid 05.20 igår...Jag var inte så trött när jag väl gick upp men när vi sedan kom till arbetet och jag satt i två timmar och bara glodde in i väggen trodde jag att jag skulle somna... Så tidigt på morgonen är det inga patienter (om det inte är akuta) och allt var städat och fixat så. Dagen flöt på väldigt segt och det var inga direkta spännande saker som jag kan berätta om, förutom att jag fick se en obduktion. Eller jag hann inte dit i tid så jag hann bara se när organen var ute ur kroppen på djuret.


The winter's so cold

I've been here so long, I think that it's time to move
The winter's so cold, summer's over too soon
Let's pack our bags and settle down where palm trees grow


okänd bild källa

Tidig morgon

Det blev en lång dag igår och idag börjar jag tidigt... Redan klockan sju så jag får gå upp ca 05:15. Hoppas att de inte blivit så många operationer nu på natten utan att det är lika välstädat och fint som jag och Marie lämnade det! Jag slutar vid fyra och då kommer mamma och hämtar mig och sedan åker vi till badhuset och köper baddräkt, simglasögon och badmössa och därefter ska jag ha en liten simträning med Madeleine så jag kommer uppdatera på kvällen när jag kommer hem.


I wish you were right here beside me!

Andra praktikdagen på Djursjukhuset!

Godkväll alla mina läsare där ute! Jag blev så glad när jag kom hem idag och kollade på kommentarerna från mitt långa inlägg om min första dag på praktiken - Det glädjer mig att så många orkade läsa det och kommenterade om det. Jättekul :D

Idag fick jag lite sovmorgon så jag vi åkte först 08:50... Dock blev det en lååång dag, slutade först vid sju. Vi var där ett bra tag innan så Marie passade på att bada Egon. Där man badar hundarna så är det massa burar och där var en så otroligt söt och liten valp, ville bara sno med mig den i fickan och gå hemma, haha! Dagen har varit väldigt stressig, dock inte för mig för jag kollar ju mest bara... Men man märker när det är stressigt för det blir en helt annan arbetsmiljö där inne. Men det var en spännande dag med en massa djur.


Marie's hund Egon!

Idag fick jag se hur man kastrerar en honkatt, hur man tar bort en inflammerad livmoder, ett katthjärta som slog och en tarm fylld med massa skit som var tvungen att tömmas... Såg även en mjälte, har sett en massa organ! Ah det var väl det mest intressant som jag fick se idag. Det är spännande att titta in i djuren och se en massa organ, tro det eller ej!

"Förstår inte du att mamma är äkta vara!"

Igår när jag var inne hos Jenny, så har precis Jenny pratat med sin syster i telefonen och därefter berättar hon hur mycket hennes syster berömde mina bilder som jag har tagit på Olivia och Charly. Då berättade jag hur många det är på bloggen som skriver att hennes barn är söta och därefter

säger Jenny: Haha, jag undrar var personerna hade skrivit om jag kom ut på bloggen!
Olivia: (Ungefär något som låter såhär) - Nej du är för gammal mamma.
Fredrik: Sluta nu Olivia, mamma är ju lammkött!
Då utbrister Olivia i irriterat tonläge:

Tyst med dig pappa, förstår du inte att mamma är äkta vara!

Jag skrattade jättemycket, det är så kul när barn säger så roliga saker... Jag tror inte Olivia riktigt förstod vad hennes pappa Fredrik menade med lammkött, hehe :)

Första praktikdagen på Djursjukhuset!

Det blev en bra första dag på djursjukhuset. Jag har min praktik där och jag går tillsammans med min granne Marie som är narkosläkare (hon söver djuren, lägger om sår och håller koll på deras puls/hjärtslag under operationer). Det var inte så mycket djur där idag så dagen var inte så stressig, det var skönt för då hade Marie tid att visa mig alla rum och saker. Btw; Jag har praktik på smådjurs-avdelningen!

Det mest intressanta under hela dagen var den första operationen, vetrinären öppnade bröstet på hunden för att kolla på lungorna och jag fick faktiskt också titta... (Om jag var väldigt försöktigt, med tanke på att man får inte gå emot eller röra något i rummet som vetrinären ska ha, HYGIENEN) Så jag böjde mig fram och tittade in i bröstet och såg lungorna gå upp och ner och hjärtat pumpa. Det var riktigt häftigt!


Det är med Edvins mamma som jag har min praktik hos :)

Egentligen vill jag skriva så mycket mer men jag tror inte någon orkar läsa det... Fick sluta ca en timme tidigare för det inte fanns mer och göra. Sprang in till Jenny och grattade henne, hon blev mycket glad över sin present. Kom hem och åt lite och sen somnade jag, trött efter dagen. Nu ska jag gå och lägga mig, blir en lång dag imorgon så uppdaterar först på kvällen!

Music - Love

Kvällen blev precis som planerad... Super Nintendo, underbar och hög musik, massa data och fantastiska människor! Jag har haft en toppen söndag och jag önskar mitt humör kunde hållas såhär föralltid. Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp klockan sex imorgon för jag ska på praktik. Förövrigt så har jag praktik på djursjukhuset så ni vet, jag ska vara med min granne under operationerna och hjälpa till... Det ska bli spännande!

Dock kvarstår frågan; Hur ska jag orka mig upp?



MUSIK MUSIK MUSIK - Make's me happy!!

HIF-ÅFF

Blev en riktigt lång och varm dusch för min del innan idag. Fick skynda mig in till Jenny och ge presenten, tyvärr så var hon inte hemma så fick ge den till Fredrik istället. Därefter sprang jag ner till Edvin och kollade på HIF-ÅFF matchen, HIF vann med 3-0... Det går bra nu! Blev även bjudna på kex och ostar, gott gott...

Nu ska jag spela lite Super Nintendo och fortsätta pumpa hög musik ur mina högtalare, bästa!



Möblering på gång

God eftermiddag!

Vaknade vid elva av att pappa och min systers pojkvän Niklas kom in med ett datorbord till mig. Jag är så trött på hyllan som jag har haft innan så det var riktigt skönt att få in datorbordet. Jag har dammat av saker, sorterat, plockat ner hyllan och fixat till lite. Senare ska jag spring in till Jenny och ge hennes present för hon fyller år imorgon. Men först - DUSCHEN!

Dessutom var jag tvungen att få in datorbordet så jag kunde ha mina högtalare!






Jag är själv nöjd... Fick flytta om lite i hyllan under akvariet så jag fick plats med alla
video-filmer. Tyvärr fick inte alla mina filmer plats så fick bära ner några... Dock åker
snart den hyllan med och jag får en ny så jag kan ha en större teve :)

Jag bar dessutom upp Super Nintendot, gaalet roligt!

Jag önskar du vore här

Mötte upp Axel utanför badhuset och sedan gick vi in och tittade på de små barnen som simmade. Vi var lite tidiga så vi underhöll oss genom att titta på småttingarna, jag förstår att tränarna inte har tålamod för vissa ungar där... Herregud säger jag bara, hade god lust att kasta ungen i vattnet så kan vi se hur mycket han skrattar då. Gruppen verkade helt okej och min teknik verkar ligga på ungefär samma nivå som vissa så det är mycket möjligt att jag börjar.

Åt middag för en liten stund sedan och nu väntar efterrätt... Ska gå och ner och vara med i kalaset lite nu!



OnePiece

Uhe... Är verkligen inte på topp idag, är trött och har ont i magen men jag ska ändå iväg och kolla på simträningen. Min vän Axel är vänlig och följer med mig, lite pinsamt att gå dit där själv, hih! När jag kommer hem igen så blir det kalas för mamma. Så... Vi hörs senare!






Oh, ge mig en OnePiece's mysdräkt...
Hade kunnat dö för att få ha en sådan här i vinter, de ser sååå mysig ut!

Grattis Mammi <3

Idag är det min mammas födelsedag så grattis till henne. Imorgon blir det kalas för henne och då ska hon firas ordentligen, hela 51 år "ung" blir hon ;)

När jag satte mig på tåget idag hann jag bara åka en station för att det var något godståg som hade stannat. Från att tåget stannade till att bussen kom fick jag vänta ca 45 minuter, mindre roligt. Utvecklingssamtalet gick helt OK idag, Var på god väg att höjas i några ämnen så jag är hyfsad nöjd. Dock önskar jag att jag kunde vara stjärneleven som hade MVG rakt igenom. Efter utvecklingssamtalet sprang jag och köpte blommor till mamma och en present till min granne Jenny som blir 33 på måndag!



Det blev en pizza kväll idag med la familia! Ska snart gå och lägga mig för jag har så galet ont i magen. Imorgon blir det att titta på en simträning - ev gruppen jag kommer börja i...
om jag börjar igen
;)

Olivia Paulsson 2010-10-21











Utvecklingssamtal

Har nyss lockat håret och sminkat mig. Just nu sitter jag med tandborsten i munnen och strax ska jag gå ner och välja ut vilka kläder jag ska ha. Jag är ganska nervös inför utvecklingssamtalet för jag har ingen aning om hur jag ligger till med betygen...

Slänger upp några bilder från igår när lilla Charly (3) skalar sin första potatis, mycket stolt!




Hagel

Hejhej! När jag gick in till mina grannar så möttes jag av två små glada tjejer i dörren. Jag satte upp Olivias hår och därefter hämtade vi min kamera och tog några porträttbilder på henne ute i trädgården. Det var synd att det regnat/haglat/snöat idag för då kunde vi inte ta några sittande/liggande bilder, vi ville ju inte förstöra hennes fina kappa.

När vi kom in målade vi och ritade vi. Jag och Charly skalade potatis och hon var så stolt när hon lyckades skala sin första potatis... Kollade även på Lyxfällan med Jenny och jag ställer mig fortfarande frågan: Var tjejen allvarlig eller skämtade hon? Man visste inte om man skulle skratta eller gråta, grymt blåst person!




4 minuter senare




När jag la kollade film någon timme efter lunch så hörde jag hur det "knackade" på rutan... Drog upp rullgardinen och kollade ut och ja... Bilderna säger väl ganska mycket vad jag såg?

You make me smile, babygirl!

Efter ha legat i sängen i 4 dagar nu pga av förkylning och magknip så har jag spring i bena... Jag ska springa in till Olivia och Charly och leka av mig lite - ta fram min barnsliga sida ;)

Det är säkert flera stycken där ute som tänker - "hahah gud vad omogen, ska du leka med några barn?" Det är först när man inte leker längre som man är omogen, tycker jag. Våga släpp lös din fantasi, ta ut barnet inom dig, le och skratta för den underbar tiden du får tillbringa med barn som gör dig glad!

- Jag älskar dig med hela mitt hjärta din sagolika lilla unge! Jag kan fortfarande minnas de första gångerna jag bar dig, du var bara några få månader... När jag fick byta blöja och klä på dig, när vi satt vid köksbordet och jag matade dig. När jag gungade dig "enda upp till himlen" och du skrattade så hjärtligt. Du är som en lillasyster för mig Charly, likaså din storassyter Olivia <3

Svar från frågestunden!

Är du laktoskänslig? Vet du vad det är för fel på magen?
Svar: Jag har varit och kollat mig mot laktos och jag är inte känslig mot de. Efter många år och många återbesök, olika diagnoser och medicinier vet jag nu vad det är för fel på min mage. Jag har IBS (Irritable Bowel Syndrome) och forskarna har fortfarande inte kommit fram till vad orsaken är... Men det mesta tyder på stress och oro.

Jag undrar hur lång är du? Vad var det som fick dig att börja blogga?
Svar: Jag är 161 cm kort. För något år sedan så började jag blogga för att en hel del klagade på att jag skrev så långa texter på bilddagboken varje dag. Jag använde helt enkelt min bilddagbok som blogg, därefter hjälpte min syster starta en men sedan la jag ner den och sen startade jag denna... Jag ville helt enkelt skriva av mig och dela med mig av min dag och mina bilder till andra.

Drömjobb?
Svar: Enda sedan jag varit liten har mitt drömjobb varit att bli en framgångsrik och stor skådespelerska.

Om du bara fick välja en enda butik att köpa kläder på i resten av ditt liv, vilken skulle du välja?
Favoritfilm? Jobb? (Eller ja annan sysselsättning?)
Svar: Oj, svår fråga... Jag har faktiskt ingen aning. Jag handlar oftast på Gina Tricot eller på H&M så jag antar att det hade blivit någon av de affärerna. Jag älskar att kolla film och jag tittar på film var/varannan dag så jag har ganska svårt att välja ut just en. Men jag gillar verkligen Unwed Father och My sister's keeper. Jag har inget jobb men jag brukar passa min grannar och några andra barn vi känner, om det var de du menade med jobb.

hur länge har du bloggat?
vilken är din favorit artist,bok och film?

Vem är din förebild?
Svar: Jag har snart bloggat i ett år. Jag lyssnar på allt och har ingen direkt favoritartist, men jag gillar Håkan Hellström! En utav de bästa böckerna jag har läst är Pojken som kallades Det och film är många... Jag vet inte riktigt vem min förebild är, men den första som dyker upp i mitt huvud är Jennifer Aniston!

ser att du har en chaäfer på din heder, är de din hund? Vad heter den? =)
om du fick tre önskingar, vad skulle det dåd vara?
Svar: Hunden i min header är min grannes hund och den heter Ella. Om jag fick tre önskningar skulle det vara att jag blev framgångsrik och hade massa massa pengar, att jag blev riktigt duktig inom motocross och simning och att alla krig var slut.

Hur gammal är du? Vart bor du?:)
Svar: Jag är 15 år gammal (snart 16) och jag bor nere i Skåne i staden vid havet - Helsingborg!

vad gör du idag?:)
Svar: Just nu så svarar jag på frågor från frågestunden och tittar på Ensam hemma 2!

Hur gammal är du? Vilken plats i världen skulle du vilja bo på? Vilket är ditt drömyrke?
Svar:  Jag är 15 (snart 16)... Mitt drömyrke är att bli skådespelerska och jag hade velat bo i USA-New York.
Speciellt på vintern och julen, för de verkar ha så fantastiska jular där (enligt filmer ;)

Har du någon blogg som du följer varje dag och måste in och titta in till?
Vad vill du jobba med när du blir äldre?
Har du träffat den rätte eller lever livet än för dig?

Svar: Jag följer nog 35 bloggar och sen tittar jag in på alla bloggar som kommenterar... Jag vill som sagt bli skådespelarska eller jobba med att hjälpa folk. Jag har inte träffat den rätta och livet leker fortfarande för mig!

Tja, vilken är din favoritfärg?
Svar: Min favorit färg är nog blå...

Hur gammal är du? :)
Svar: Jag är 15 år... Men snart blir jag 16 år (den 9 januari)

Hur gör du för att få ditt hår så snyggt ?:)
Svar: Jag gör inget speciellt med mitt hår. Någon gång ibland så plattar jag det men om du syftar på bilderna och på min frisyr så ser mitt hår ut så efter jag har duschat. Bilden är nämligen tagen direkt efter jag kom ut från duschen då jag har lockigt hår.

Vilket är ditt drömyrke?:)
Svar: Skådespelerska är som sagt mitt drömyrke. Men annars så hade jag velat bli polis eller med att  hjälpa folk (socionom, psykolog etc) Det finns så många yrken ju :D

Och en massa frågor om hur jag mår...
Svar: Jag mår bara bra, tack.

Saknar de långa ljusa kvällarna

Godkväll!

Det rycker i armar och ben på mig, jag är jätteglad just nu, tack vare en person som befann sig på rätt plats och rätt tillfälle just och läste mina inlägg om simning! Anyway... Duschade för en liten stund sedan så ska snart krypa ner i sängen och kolla på en film. Imorgon och på fredag är vi lediga från skolan för vi har utvecklingssamtal.

Imorgon kommer svar från frågestunden, godnatt!




I blew it

Fick några frågor om simningen osv så jag berättar lite kort om det så slipper ni fråga.

När jag var mindre så tränade jag simning, jag gick både på simskola och därefter började jag träna crawl. När jag var 9 så gick jag upp en grupp och började träna intensivt flera gånger i veckan och det var även tävlingar på helgerna. Jag gick i gruppen i någon vecka, tävlade en gång och vann silver... Jag var en hundradel ifrån att få guld, jatack ganska surt... Anledning till att jag slutade var för jag tyckte träningarna var alldeles för tuffa och för att jag ville umgås och leka med mina vänner mycket mer.

Anyway, det är på tok för sent att börja igen. Jag menar, dem personerna i min ålder har ju förmodligen tränat sedan dem var små så de kommer ligga hästlängder före mig i teknik och kondition.

Jag hade min chans - I blew it

Ibland gör man misstag som man alltid kommer ångra


Regnet smattrar på fönstret, solen är långt borta och allt känns bara grått och tråkigt. Jag antar att detta är höst... Helst av allt vill jag bara krypa ner i min säng och sova bort hela dagen, men det känns ganska onödigt. Enda sedan jag vaknade i morse har jag funderat på en sak som jag verkligen inte kan få ut ur mitt huvud....

Om jag kunde spola tillbaka tiden och få ändra en sak i mitt liv så skulle det vara att jag aldrig slutade simma. Jag ångrar mig så otroligt mycket att jag slutade, det var ju något jag verkligen brann för! :'/ Det sägs att ur det negativa kommer något positivt, jag vet bara inte vad som har varit positivt med det...


Barn är så söta

Känner mig helt hängig och borta så jag tror att jag ska gå och lägga mig nu och kolla klart på en serie som jag sett hela dagen. Stänger förmodligen inte av datorn och det är möjligt att jag kommer svara på kommentarer men detta blir sista inlägget för i dag/kväll.

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!



Otroligt söta bilder...
Kommer från typ google...

Simmare

Sovit hela dagen för min hals har gjort så ont... Blivit lite bättre nu framåt kvällen, får väl se hur det är senare, dock tror jag att jag kommer bli hemma från skolan imorgon med. Fryser, känner mig hängig och har ont i huvudet.

Anyway, kom nyss hem från babysimmet med Anna och Tea som varade i en halvtimme. Skönt att stå i bassängen och vara i varmt vatten. Dessutom så höll jag på att dö för det var så sjukt snygga, vältränade och sexiga killar på andra sidan... Herrejisses säger jag bara!


bild från google.

FRÅGESTUND

- Ask me anything...

Svarar på frågorna imorgon! (20/10)



Förkylning på G!

Som sagt så mådde jag inte bra i skolan så jag gick hem efter en halvtimme och efter det la jag i sängen hela dagen. Var inte trött men hade ingen lust att göra något heller så blev att jag sov. Magknipen släppte i eftermiddags men nu är den tillbaka och nu är den värre, får väll se hur det blir imorgon! Dessutom har jag jätteont i halsen... -.-

Stack ner till Edvin och kollade HIF med mamma.
Dem spelade jättebra och det var en spännande match!




Lilla Tea fisen kom på besök!

Magknip

Gick till skolan, gjorde min engelska glosor som jag pluggat på hela helgen för jag inte fått in dem i min skalle... Men tillslut satt dem äntligen och det var klart för läxförhör, så kommer bara alla lätta ord jag hela tiden har kunnat.... Smått besviken men får se det som en bonus; Nu kan jag en massa ord iaf :)

Gick hem efter en halvtimme igen pga magknip. Så jag gick hem och vilade och hittils har jag legat i sängen hela dagen. Hoppas ni mår bättre än vad jag gjorde för nu har magknipet släppt!


gammal bild

FROST

När jag vaknade idag så såg jag att det var fröst på nästan hela gräsmattan, trots att solen sken. Så jag bestämde mig för att gå ut och fotografera lite inna frukosten. Klockan fem i eftermiddags när jag gick ner för att äta middag var frosten kvar på större delar av gräsmattan, galet! Vi går mot KALLARE tider nu.

Var inne hos Edvin innan och spelade spel med han och hans Mamma-Marie. Mysig kväll och avslutning på denna söndagen och helgen. Anyway... bäst att gå och lägga sig, tung vecka framför mig känns det som.






Musik = kärlek

Hallå alla bakfulla och mindre bakfulla...? Säkert en hel del som festade igår, jag var inte en av dem... Jag satt hemma och pluggade asset av mig. Mindre roligt men nödvändigt. Därefter la jag mig i sängen ett tag och lyssnade på musik, mina nya högtalare som jag fick av min granne är totally awesome, kärlek! Kollade även på två filmer så det blev en lugn kväll.

Tog en lång sovmorgon idag och därefter har jag bara skrivit på min uppsats och läst en jäkla massa bloggar. Mamma var snäll och hjälpte mig trots att hon inte alls mådde bra, så hon invaderade min säng och ärligt talat tror jag hon gillar min säng och mitt byggarebob täcke mer än sin egna säng. Höhö... Dessutom måste jag bädda klart min säng kom jag på -.-






I wanna be the smile you put on your face


Hur mycket jag än funderar kan jag inte förstå hur HAN kan tycka om mig så mycket...
Men en del saker kanske inte är meningen att vi ska förstå?

(väldigt göllig mobil bild... not)

Massa massa pluggande

Igårkväll vid tolv så kom tre små nissar hem till mig och knackade på... Det var min förra pojkvän Rickie, min barndomsvän Tobias och en annan gammal vän som heter Albin. De var och lanade hos Tobias och ville att jag skulle följa med så jag slängde i mig min medicin, drog på mig stövlarna och vinterjackan och traskade sedan med hem till Tobias. Träffade även mina andra barndomsvänner; Mattias och Kristoffer, det var kul att träffa alla igen. Där stannade jag till sex i morse och sedan följde Tobias mig hem igen och jag somnade dirket. Gick upp vid tre idag och käkade lite frukost. Resten av dagen och kvällen ska jag bara änga mig åt att studera, tyvärr... Det lockar men samtidigt inte!

Vi hörs i alla fall senare för jag har jätte mycket och göra nu.

Hittade en gammal bild på mig

Rosanna

Godkväll.

Jag fick ett oväntat samtal från min granne idag som bad mig komma in och hämta en sak. Det var ett par helt nya högtalare (2 högtalare och en bas), snacka om att jag blev glad! Stannade där och kollade IDOL och nu ska jag bege mig till mina gamla killkompisar, vi hörs imorgon!

Gud vad jag älskade hans framförande och låtval!

Mustigt hälsobröd - bildrecept!

Jag hann aldrig lägga upp de mustiga hälsobrödet igår som jag och min granne bakade i förrigår... Så ni får receptet idag istället! Vi gjorde en tredubbel sats så på bilderna är allt jätte mycket!








The Joneses

Oh jag vill bara krypa ner i min säng så jag ska fatta mig kort om dagen!

Jag försov mig i morse så jag missade matten, men dagen knallade på endå. Vi började se en jättebra film på svenskan som jag såg innan i kväll "The Joneses" heter den, rekommenderas verkligen. Sista lektionen var idrott och då skulle vi springa slingan (ca 3 km), jag har inte tränat på ett halvår och efter ett varv trodde jag att jag skulle dö, man kanske ska börja träna trots allt?

Efter skolan läste jag igenom läxan och åt mammas goda limegryta. När jag hade fått lite krafter av maten började jag sortera och städa mitt rum, dra av sängkläderna och tvätta dem (snacka om vuxen-points!).



I miss you so badly my little princess!<3


Charly Paulsson 2010-10-13










Onsdagsmys

Vissa dagar blir inte riktigt som man planerat dem...

Idag hade jag somsagt studiedag och jag hade planerat att jag skulle plugga och få undan saker, dock blev detta inte av. Jag gick istället in till grannarna, tog en powerwalkrunda och därefter fikade. Jag har även varit ute en sväng med Charly och fotograferat i alla löven. Blev en god middag som bestod av lax och potatisklyftor. Dagen och kvällen slutade med att jag och Jenny bakade ett mustigt hälsobröd... Bilder och recept kommer imorgon!






Studiedag

God eftermiddag!

Idag har jag studiedag vilket jag tycker känns skönt men samtidigt tråkigt. Jag gillar att gå i skolan och lära mig massa saker, tro det eller ej... Jag är glad varje kväll när jag vet att jag ska till skolan dagen därpå. Jag vaknade hyfsat sent idag, åt havregrynsgröt till frukost och därefter tog jag en dusch. Nu har jag smörjt in mig med bodylotion och satt på mig träningskläder... Snart blir det en härlig powerwalk runda med grannen!

Egentligen skulle jag hämta mina grannar Olivia och Charly idag men deras mamma Jenny ringde för en stund sedan och sa att hon inte mådde så jätte bra och var hemma. Så vi ska ta en liten runda och snacka!


Gammal bild. Jag hade kunnat döda för mina träningsbyxor, sååå sköna!

Ullareds shopping

Här kommer bilder från köpen i Ullared!
Dessutom fick jag med mig en fanta, marabou polka och toblerone med mig hem.
Så småningom kommer ni få se min systerdotter Teas födelsedags present med.
Tyvärr kan jag inte lägga upp bild på det i bloggen, då ser ju hennes mamma det ;)

Tackar mamma för hon betalade det mesta

Hårinpackning: 40 :-
Mascara: 93 :-
Deodorant: 12 :-

Benvärmare: 30 :-
Torgvantar: 30 :-


Svart overknee: 30 :-
Gråa overknee: 20 :-


Svart och vitt bas linne: 40:-/st


Stickad tröja: 149 :-


Skid/Regnjacka: 359:-


Perfect presentation...


... Fick jag höra av min lärare idag efter min engelska redovisning om en person som står mig nära. Jag valde att göra en redovisning om min Mamma. Jag hade jätte ont i magen innan redovisning och när jag hade gjort den och skulle gå och sätta mig började jag skaka jättemycket, som jag alltid gör efter en redovisning...

Anyway... Idag så hade vi idrott och jag måste erkänna att jag är fruktansvärt dålig på volleyboll. Jag önskar att jag vore duktig på det för det är väldigt kul. Fick en grym huvudvärk under lunchrasten så det var nästan så jag åkte hem, är man inte dum i huvudet så blir man det av våra raster. Alla skriker och smäller med böcker, spelar musik och jagar varandra. Nu menar jag alla årskurser på skolan... 6-9.


My lovely mother!

Crying like a baby!

Hej alla kära barn där ute...

Samtidigt som jag är ledsen och allt känns hopplöst är jag så glad och så det känns som jag svävar fram. Ganska konstig och ovanlig känsla... Monday-morning är aldrig en hit men jag var faktiskt utvilad när jag vaknade i morse och skoldagen flöt på som vanligt. Efter lunchen tog jag en promenad med min vän Axel och pratade lite, därefter gick jag upp till Ungdomsmottagningen.

Efter skolan skulle jag vila ett tag, det ledde till att jag sov några timmar... Har sett "My sisters keeper" ikväll, andra gången jag ser den och jag grät igenom hela filmen. Den är så otroligt sorlig men samtidigt så fin, verkligen sevärd! Nu ska jag läsa igenom min redovisning och därefter sova.


I inlägget igår så nämnde jag den där platsen som betyder mycket för mig...
Det är platsen ovan, just där vid vattnet...
<3 <3

Dagens funderare!

Hmmm en sak jag tycker är märkligt som jag gärna vill ta upp är när folk berättar och skriver på sina bloggar... TEX: Idag fick jag MVG på mitt Svenska prov, helt galet och oväntat med tanke på att jag inte har pluggat någonting.

Vi snackade faktiskt om det i klassen idag om min lärare sa: Jag tycker inte man ska behöva sätta sig och råplugga en kväll innan provet, jag tycker inte man ska behöva plugga överhuvudtaget för om man har deltagit och varit aktiv på lektionerna så bör man kunna allt. Jag håller med henne. Dock pluggar jag alltid innan mina prov, det känns bäst så. Jag vill vara välförberedd! Men vad spelar det för roll om man pluggar eller inte? Det är väl jättebra om man kan få MVG om man inte pluggar men det visar ju bara att man är väldigt insatt på lektionerna!

Jag vill inte ge en pik till någon av er och vill inte att ni ska känna er träffade för det är ingen person jag menar med texten.


10-10-10

Kvällens humör: Fundersam och nere
Kvällens känsla: Förvirrad
Kvällens borde: Plugga och ordna upp några saker
Kvällens frisyr: Nersläppt och plattat
Kvällens bästa: Promenaden med Axel
Kvällens smink: Mascara
Kvällens klädsel: Shorts, strumpbyxor, linne och kofta
Kvällens planer: Inga
Kvällens materiella vill ha: iPhone 4
Kvällens beroende: Honom
Kvällens tråkigaste: Allt blev fel...
Kvällens längtan: Honom
Kvällens tidning: Ingen
Kvällens låt: Det snurrar i min skalle & Good bless the broken road



Söndagsmys!

Innan jag duschade så såg jag klart jurassic park, tyckte faktiskt inte den var speciellt bra. Det var riktigt skönt att tvätta ur mitt fettiga hår och mitt gamla smink. Orkade inte tvätta av sminket när jag kom hem efter festen så sov med den och åkte upp till Ullared med samma frisyr och smink. Efter två nätter med samma smink och frisyr är man inte så fräsch, haha!

Vid halv sex åkte jag in till stan och träffade min kära vän Axel. Vi spelade FIFA och därefter tog en cykelrunda ner till stan och käkade cheeseburgare och kollade ut över havet, det är många vår/sommar/höst/vinter kvällar vi gått just DÄR... He means so much to mee, my bestfriend

Nu ska jag äta nudlar, bara käkat (frukost) spagetti och köttfärssås idag vid 5 och en cheeseburgare, Not good!

Linne - Gina Tricot | Shorts - Systers | Jacka - H&M |Vantar - Ullared |Halsduk - Vet inte

Ullared!

Godmorgon!

Nu har jag beslutat mig för att pallra mig upp ur sängen och gå och duscha. Fastnade vid datorn igårkväll och skulle se Jurassic park, men den var så dålig att jag somnade. Det blev i alla fall en lång dag igår, somnade ca halv fyra på fredag natt och sen upp halv nio och därefter Ullared en hel dag. Man kan ju säga att jag var lagom trött! Hittade en del saker på Ullared som jag så småningom kommer visa upp i bloggen. Efter att ha släppt av Alva och Lisa i Göteborg och tryckt i oss McDonalds började vi bilresan hem, var hemma lite innan 9 och då hade pappa gjort räkmackor.




Jag saknar dig redan lilla prinsessan, önskar att jag kunde vara med dig varje dag ♥

Pardeeey

Hallå, jag ber så mycket om ursäkt för helgens uppehåll när det gäller bloggen men jag har helt enkelt haft mycket bättre saker för mig och därav har bloggen fått lida. I fredags förmiddag fick jag springa upp till tandregleraren och klistra på 3 plattor som trillat av, det var inte särskilt skönt när hon drog i munnen på mig när mina tänder ömmade så mycket... :(

Strax innan halv sju
började jag göra v mig inför kvällen och sedan tog jag tåget in till stan, bussen till tågaborg och hade en helt galen natt med mina vänner... En kväll jag sent kommer glömma!




Hyfsat kul igår på festen, jag hittade några söta masker!

Ville bara skicka en liten hälsning från G...

dsc03564 (MMS)

Ville bara skicka en liten hälsning från Göteborg som jag befinner mig i just nu och släpper av Lisa och Alva. Klockan 9 i morse begav vi oss till Ullared, tyvärr fick vi köa i nästan två timmar för att komma in. Snart ska mamma och jag bege oss hem igen, trötta efter dagen!


TANDSTÄLLNING!

Hade galet ont i magen i morse, tror det var för jag var nervös. Klockan ett befann jag mig på folktandvården och la och gapade i 1 ½ timme, nu har tåget anlänt i min mun... Under tiden den kom på och nu när jag sitter med den frågar jag mig själv "Hur f*n kunde jag tjata mig till en tandställning"?

Jag får se det från den positiva sidan, när jag väl fått av skrotet har jag förhoppningsvis raka tänder! Tyvärr måste jag ringa tandläkaren imorgon och berätta att 3 plattor har åkt av, har varken ätit eller bitit i något utan bara rört omedvetet med tungan förmodligen. Men hon sa det är vanligt i början, speciellt när det är så trångt som det är i min underkäke.












Skriver det så ni slipper fråga:

Ella - Renrasig schäfer
Egon - Dogo canario

Beautiful eyes!




Soppdiet

När jag klev in genom dörren hos grannarna möttes jag av två glada barn och det var ju såklart Olivia och Charly. Strax därefter kom även Jenny hem, vi pratade ett tag och sedan åkte vi till MAXI och handlade massa massa grönsaker och rotfrukter. Jenny och Fredrik (föräldrarna) ska börja på en soppdiet, det är riktigt soppa med massa grönsaker och rotsaker i. Så jag hjälpte Jenny att hacka och laga soppan, efter att ha stått bredvid henne när löken hackades fick mig tårögd, gud vad starkt löööök är! Undertiden den stod och puttrade hjälpte jag även henne med facebook och jag visade filmen jag gjort till Olivia och Charly med bilder på dem och musik. Hon tyckte den var jätte fin!

Nu har jag nyss duschat och nu måste jag gå och lägga mig.
Imorgon byggs det en järnväg i min mun!



Redovisning

God eftermiddag alla barn!

Jag var så galet trött i morse... Måste försöka lägga mig tidigare, men så säger jag alltid men blir det av? Nej aldrig, men det känns bra att säga att man ska i alla fall. Hade redovisningen på engelskan och den gick bra, var jätte nervös och efteråt satt jag och skakade, som vanligt efter jag har redovisat...

Nu ska jag sticka över till Olivia och Charly en stund, vi hörs senare!







Jag vill känna din kropp emot min

... höra pulsen slå, din mun tätt emot min & hjärtat snabbar på!




Happyface Svampbob!

God eftermiddag!

Om några få timmar kommer det vara kolsvart ute, hösten är ganska deprimerande trots allt... Det är så vackert med alla löven som skiftar färg men jag ogillar skarpt att det blir mörkt så fort. Funderar på att låna min grannes hund och ta med honom ut och fotografera och skjuta upp pluggning till ikväll, Sounds like a pretty good idea in my head!

Anyway... Jag hade en hemsk morgon, tåget ersättes med buss vilket gjorde att jag kom en kvart för sent in till stan. Jag hoppade på fel buss men intalade mig att det skulle gå bra ändå, tyvärr gick det inte så bra. Åkte långt åt a helvete från var jag skulle befinna mig så gick en bit och sedan kom pappa och hämtade mig och körde mig till IH, där jag skulle ha idrott. Kom 40 minuter försent men hann ändå orientera, döda mig... Min kondition skojar man inte med. Har haft sådan fruktansvärd mensvärk hela dagen men jag överlevde och tog mig igenom skoldagen.


Jag är på gott humör för vi fick tillbaka våra Svenska prov och jag var den enda i klassen som hade VG, jag är väldigt stolt över mig själv att jag klarade mig bättre än de riktigt duktiga i klassen som har höga betyg!

Bruno Mars - Just The Way You Are

Nu har jag bytat ut låten Cryin som jag skrev om i mitt
förra musikinlägg till denna underbara låten. Igår lyssande jag nog på den
20 gånger om och om igen. Det är en sådan låt jag blir jätteglad av och får fjärilar i magen av.



Ska bättra mig!


Anonym: hej, jag läser din blogg och följer den och så men skulle veeerkligen vara roligare om du uppdaterade oftare och skrev mer, du skriver ju så bra! :D

Första och främst, tack så jätte mycket. Kul att få höra att det finns folk där ute som uppskattar när jag skriver och bloggar. Jag försöker vara så flitig med bloggen som möjligt, men det är inte lätt när man har skolarbete och andra saker som kommer emellan. För jag prioriterar mitt skolarbete före bloggen... Vissa dagar har jag ingen inspiration till att blogga och då låter jag hellre bli än lägga upp ett inlägg där det står "har inget roligt att skriva om idag, allt är bara tråkigt så tack och hej" jag tycker personligen att det är tråkigare att läsa ett sådant inlägg än inget alls. Men jag ska försöka bli bättre... Förresten hade det varit roligt att veta vem du var :)

Pluggande!

Konstigt nog vaknade jag hyfsat pigg idag, en måndag... konstigt om man får säga det själv. Innan skolan fick jag tillfälle att prata med min bror som är och studerar i USA via skype, jag har inte pratat med han sedan han åkte i Augusti så det var kul. Kan ju lugnt säga att jag saknar honom men det känns bra och veta att han trivs!



På engelskan idag fick jag reda på att vi har en redovisning till på onsdag...  Jag frågade klasskamrater i förra veckan om vi hade fått några läxor och personerna i fråga svarade nej, det känns verkligen jättebra att ens klasskompisar inte kan tala om vad vi fått i läxa om man är sjuk. Så jag har tillbringat kvällen åt att få ihop en muntlig redovisning.

Förövrigt så hade vi en oförberedd NO-redovisningen idag, vi skulle kortfattat berätta om våran uppsats. Det gick bra tills jag kom till mitten av redovisningen då plötsligt att ögonen riktades mot min lärare, jag blev ganska irriterad för jag försökte redovisa men alla skrattade och tittade åt ett annat håll så jag gav upp och sa "Jaha, ja jag är väl klar nu då"... Sen tog min lärare en plastlåda och satt och klöktes, han började plötsligt må jätte illa och trodde han skulle kräka, mindre roligt att titta på. Så vi fick sluta ca 20 minuter tidigare.

Helgen i bilder!

Gårdagens - Tacokväll!






Dagens - Kalas!













Full rulle

Jag har haft fullt upp hela helgen därav kass uppdatering. Igår hade vi en myskväll med hela familjen förutom André, dessutom var systerbarn och respektive med.  Det var en mysig men högljudd kväll, blir väl lätt så när man är många och har olika åsikter om saker. Senare på kvällen tände jag ljus i hela rummet och pluggade, kvart över tolv på natten... Då är det något som INTE stämmer.

Idag har vi haft kalas för Alva som fyllde ett år den 21 September. Farmor och Farfar har varit här och förutom kalas firande så har de hjälpt mig med min uppsats som gick ut på att jag skulle intervjua någon äldre om elektronikens historia. Är snart klar med min uppsats så nu ska jag gå ner och kolla fotboll, se till och vinn nu trelleborg!



Det är detta min uppsats ska handla om, bilder från kalaset kommer ikväll!

Solnedgång

Igårkväll var himlen riktigt häftig! Det såg ut som det brann...Satt och hejade på Olle så jag blev blå i huvudet igår, jag ville verkligen att han skulle gå vidare och det gjorde han! Därefter gick jag en runda med en gammal killkompis och kvällen avslutades med en film hemma hos honom. Somnade där och sen vandrade jag gatorna hem tre i natt...

Vaknade sent idag, tog en dusch... Gick en runda med Alva i vagnen och därefter lockat mitt hår. Har precis sett GAIS-HIF matchen och den gick allt annat än bra, tyvärr. Nu ska jag ner och ha tacomys med familjen!





En av varje ska det vara!

Aerosmith - Cryin' ♥

Detta är en av mina favorit låtar för tillfället...
Spelar den om och om igen hela tiden.
LOVE



Spotify

Gräddvit päls och lysande gula ögon


Varje 60 sekunder du spenderar upprörd, är en minut av lycka du aldrig får tillbaka.




Underbara höstkväll!

Igårkväll passade jag lilla Tea, När jag kom dit tog hon sig en simtur i badbaljan och därefter busade och myste vi. Kollade även lite på Bolibompa - Jag tror att jag tyckte det var roligast... Hon somnade sedan gott i sin säng efter legat och snackat med sig själv en stund. Kollade IDOL och Kniven mot strupen, blev riktigt besviken när jag såg att Olle åkte ut, han skulle ju verkligen vara kvar. Han slår alla med hästlängder!


När jag skulle gå hem ryggade jag tillbaka av kylan...
Jag tittade upp på den mörkblå himlen som tindrade av alla stjärnor
En frisk doft av kvällens dagg som borrade in sig i min näsa...
Se alla trädens grenar sprida sina brandgula löv som ett täcke ovanför mig

Det är få gånger jag kan uppskatta en sådan kväll så mycket!

RSS 2.0