Kenza och Tyra show!

Har precis sett klart första avsnittet av "Kenza och Tyra show"... Till och med jag kände mjölksyran i bena av att se de träna så hårt, vilken rolig utmaning trots allt!

Återvände till skolan idag och det gick bra. Morgonen hade dock inte bra start med sig, tåget var 40 minuter försenat och jag missat en del av matte lektionen, tyvärr. Behöver verkligen mina matte lektioner, missat så många pga tandläkare, sjuk, rättegång osv... Idag var dessutom första dagen jag hade riktig idrottslektion! Kändes riktigt skönt, har missat varenda lektion och om jag inte missat det har det varit teori lektioner så ingen riktigt idrott.


We can run away!

Godkväll... Nattade Alva för en liten stund sedan, stackaren var så trött att de räckte att jag la henne i mina armar så somnade hon direkt. Det gick bra hos tandläkaren, vi mätte ut ringar och gjorde en avgjutning med dem på. Därefter fick jag nya gummiband där uppe, lila! Dessa är grövre så spänner lite i munnen nu efteråt.

Nu ska jag ner och titta på teve och förmodligen trycka i mig lite marängsviss!


Taaandläkare!

Hello Cuties!

Var hemma från skolan idag med... Tror jag ska gå imorgon!
Får hoppas att jag mår bättre då, känner mig bättre nu än
vad jag gjorde i morse i alla fall. Men nu ska jag sticka iväg till
tandläkaren. Nu är det nära, snart tandställning...


Spagetti med ostsås, parmesan och skinka.

Jag känner mig sjuk...
Huvudet bultar och magen värker,
näsan rinner och halsen gör ont.

Idag i skolan var jag på en kick off som kamratstödjare.
Dagen var ganska seg och det mesta kunde jag redan...
Efter skolan lagade jag fiskpinnar och makaroner med min bror Erik
och sen gick jag upp och la mig.  Nu ska jag fortsätta sova och vila som jag
hittils har gjort sen jag kom hem från skolan.


gårdagens middag.

Huvudvärk och förkylning.

Stannade hemma från skolan idag. Hade en så äcklig huvudvärk när jag vaknade så hade ingen lust att gå till skolan. Dessutom tror jag att jag börjar bli förkyld, men så brukar jag känna mig när det börjar bli kallare och hösten kommer. Har passat på att baka kladdkaka idag och lagat pasta med ostsås. Myst med Alva och fått henne att sova i vagnen...

Nu på kvällskvisten var jag, mamma och Anna nere hos grannarna och såg HIF-AIK. Kul att de vann tillslut, hoppade in en dusch när jag kom hem och därefter nattade jag Alva. Nu ska jag gå och lägga mig. Sov gott!




Nu är det höst i paradiset...

... nu är den första frosten här, så håll mig hårt så håll mig nära... Så hårt som du bara kan!













Höstmarknad!

Godkväll. Det var en mysig höstmarknad på fredriksdal, vantar och mössa åkte på. Vi gick där i några timmar och smakade och köpte olika saker i alla stånden, tittade på djuren och gick in i de gamla affärerna. När vi kom hem var vi alla frusna, börjar kännas att det går mot kallare tider. Vi åt lite middag och sen gick jag en runda med Alva och Lisa. Därefter busade jag och Alva och nyss har jag fått henne att somna. Därav har det tagit sån tid för att få klart detta inlägget, massa andra saker kom emellan.. ;)

Här är några av alla bilderna som togs idag. Kommer lägga in dem andra i ett annat inlägg.























Pojken i den randiga pyjamasen

Igår kom  Alva och Lisa! Efter middagen och lite senare på kvällen gick jag iväg till en gammal kompis. Vi promenerade rundor och titta upp över den mörka himlen. Bakom molnen är himlen alltid blå... Ibland undrar jag faktiskt om det stämmer. Vi åt kladdkaka och såg "Pojken i den randiga pyjamansen", fruktansvärt hemsk film. Hade en stor klump i magen under tiden vi såg den ... :(

Strax ska jag, Mamma, Amanda, Lisa, Alva, Anna och Tea på höstmarknad.
Vi hörs när jag kommer hem igen!





Provencalsk köttfärslimpa med rotsaksfräs och örtsås!

Yesterday.


Prinsessan!

Blev en sväng till Tea och lekte lite med henne. Nu har jag insett att det inte är någon bra idé att leka med ett barn och hissa den i luften en timme efter den har ätit. En spya i håret och dryg en decemiter från huvudet... Det är sånt man vill ha serverat! :)










Fin inför att åka iväg och tura till Danmark!




Fläskfilé med banan och curry!

Gårdagens



Fredags mys!

Tog en "day of" när det gällde bloggen igår. Försov mig så jag kom tjugo minuter försent, men det fixade sig ändå! Klippte ut alla mina tygdelar på slöjden så nästa gång ska jag börja sy ihot mitt nattlinne.

Efter skolan kom lilla Tea på besök och efter det så jag gick jag ner till Edvin och tvättade crossen. Därefter hängde jag med in och spenderade min fredags kväll där. Hade så jäkla ont i magen så var skönt att bara ligga i soffan och sega och hoppa över festen. Kom hem efter tolv och då gick jag och la mig direkt.






Namnsdagsbarnet!

Grattis lilla prinsessan Tea på din namnsdag!
Moster älskar dig.
















Med detta inlägg säger jag godnatt.
Skönt med fredag och helg imorgon!

Ovältränad

Av någon anledning blev mitt inlägg om Tea två inlägg och mitt andra ang dagen försvann... Jag orkar inte skriva om det för jag är så trött men jag skriver kortfattat.

Läxförhöret/provet på SV/SO gick galant... Vilket känns jätte skönt. Slapp dessutom att stanna på matte läxhjälpen då jag kom ifatt på lektionen. Tror dock jag måste stanna en dag och få vissa saker förklarade. När jag kom hem från skolan hade mamma lagat en pastarätt med broccoli och valnötter. Därefter sprang jag ner till Edvin och kollade teve med honom, vilade mig ett tag i soffan innan vi stack iväg och körde.

Kände mig ganska ovältränad... Orkade några varv och sedan skakade mina fingrar, haha! Känns att man inte kört på ett halvår. Trots det tyckte jag att körningen gick bra. Körde i ca 1 ½ timme... Tror jag. När vi var påväg hem så stannade vi vid soptippen där det brann.


gammal bild från sjuan.

Syn-bort-fall

Godkväll folket. Jag är så sugen på marängsviss att jag snart blir galen, haha! Ska skriva klart detta inlägg och sen ska jag gå ner och fixa lite marängsviss. Sköt upp lite på pluggning och la mig framför teven och såg IDOL-BERG FLYTTAR IN-VÄLKOMMEN ÅTER och ägnade pauserna åt pluggningen. Jag kunde faktiskt det mesta/allt! De sista programmet var väldigt underhållande och mamma och jag fick oss några goda skratt.



Det märks att jag är stressad för jag har fått synbortfall under kvällen och det får jag bara när jag är stressad, så har lite svårt för att se vad jag skriver... Tog en Ipren och det hjälpte lite... Ska vila ögonen nu och hoppas på att det är bättre imorgon. Blir förmodligen uppdatering först på kvällen. Stannar förmodligen på läxhjälpen och förhoppningsvis blir det cross träning efteråt!

Caffe Latte!

Hinner inte skriva så mycket. Måste öppna böckerna och plugga inför imorgon. Typiskt mig att sitta kvällen innan, dock kan jag reda det mesta. Jag har en känsla av att min engelska uppsats var bra och det bara är några grammatik/stavfel jag ska fixa. Efter skolan stannade jag ca en halv timme och fick lite hjälp med matten. Missat mycket då jag varit hos tandläkaren.

När jag kom hem från skolan idag så låg det ett brev på köksbordet som väntade på mig.
Tackar så mycket Eleonore för presentkortet på en Caffe Latte!



Time out!

Gaaah känns som mitt huvud är som en karusell som fått något fel och inte vill sluta snurra. Från att gå från ingenting kom allting. Det är konstigt hur lärare planerar saker... Att inte få något i läxa under en lång tid sen helt plötsligt ska man få allt - SAMTIDIGT.

Hela morgonen och förmiddagen spenderade jag i tingsrätten i Helsingborg och var på rättegång. Dock vittnade jag inte eller hade något med det att göra. Jag var bara och lyssnade. Fallet är om min granne Olivia. Därefter gick dagen trögt och det snurrade bara i huvudet på mig. Efter skolan hängde jag med Edvin och Kenta till Familia och när jag sedan kom hem var det bara att ta itu med Engelska uppsatsen... När jag äntligen blev klar spenderade jag resten av min kväll inne hos Edvin!


Edvin och Ella!

HIPP HIPP HURRA!

HIPP HIPP HURRA FÖR IDAG ÄR
DET LILLA PRINSESSAN ALVAS FÖDELSEDAG!

♥ Grattis på 1-års dagen ♥













Svinrygg!

Godkväll!

Efter jag vaknat och ätit min frukost... Trodde ju som sagt att det var morgon men klockan var bara 7 på kvällen (läs i inlägget under) så placerade jag min rumpa på stolen framför datorn och började skriva på min uppsats som ska vara klar till på onsdag. Uppgiften går ut på att du ska skriva en uppsats som ska handla om: If I was a president for a day". Har snart skrivit en hel sida och det skulle vara 1,5 så det går framåt. Har hyfsat mycket skolarbete denna veckan så bara att bita sig igenom det!

Imorgon blir det förmodligen rättegång för Olivia.
Eller det blir rättegång men först imorgon får jag
reda på om det är stänga dörrar eller inte.


Amanda gjorde en svinrygg på mig igårkväll och ikväll.
Första gången hon gör det och jag tyckte den blev bra :)

Dogo Canario

Tåget idag var jätte mycket försenat så var inne i stan ca 20 minuter för sent. Sen skulle jag ta bussen till tandläkaren men hoppade på fel, suck. Det man inte har i huvudet får man ha i benen! Kom fram helt varm och anfådd. Iaf så satt de på gummiband mellan tänderna så det blir mer plats, spänner hyfsat mycket.

När jag kom hem efter skolan lagade jag lite pasta med stekt bacon och därefter la jag mig och tog en powernap. Den blev längre än jag trodde. Sitter här och skrattar för mig själv... När jag vaknade för ca 20 minuter så skyndade jag mig ner och hämtade frukost och när jag var påväg upp för trappan till mitt rum kollade jag klockan och såg att det var kväll... Klockan var alltså inte sju på morgonen! Hahaha... lurad!







Vuxenpoäng!

Åkte lite tidigare från crossavslutningen så tyvärr missade vi prisutdelningen... Inget bra väder så var inte så kul att stå där ute. Följde med hem till grannarna och lekte med lilla Vilmer i väntan på att Edvin skulle komma hem. Därefter gick vi till en lekplats i närheten och då passade jag på och fota massa bilder. Nedanför ser ni dem jag tycker mest om!

Ikväll har jag fått vuxenpoäng!
Har klarat tvätta mina jeans och min body i tvättmaskinen (dock lite hjälp av mamma i andra sidan luren, hehe) och jag har tömt diskmaskinen. Nu tänkte jag införskaffa lite fler poäng och därför ska jag gå ner och kolla hur det går i Valet!












Absolut bästa bilden!

Crossavslutning

Kalset igår blev lyckat och jag hade en jätte trevlig kväll. Vi åt en fisksoppa med vitlöks baugette och till efterrätt blev det kladdkaka med grädde. Kom hem lite över tolv och då kollade jag lite bloggar innan jag intog sängen och somnade... Därav skrev jag inget igårkväll.

I morse gick jag upp vid lite över nio och fixade vid mig lite snabbt. Följde med Marie, Anton och lilla Vilmer ut till crossbanan och tittade på Edvin's crossavslutning. Tyvärr strulade hans cross ganska mycket så blev inte så jätte mycket körande.










Kalas - Outfit!

Hello Sunshine's!

Tog mig en rejäl sovmorgon innan jag hoppade in i duschen. Har haft ansiktsmask idag och målat mina tånaglar. Ska på kalas hos Olivia om ca en timme. Jag kör på tripplat hår, mascara och kajal. Ganska basic, men jag gillar det! Nedanför har ni kvällens outfit. Bloggar kanske senare ikväll när jag kommer hem :)



Ang Casting!

Jossan om I'm glad I shared this with you...:
Hur gick det på den där castingen du var på?
Och hur fick du reda på att det tex var casting där? :D

Svar: Det var en casting till en kort film som heter "4 veckor i Juli". Det var första gången jag gick till en casting/audition och jag var jätte jätte nervös för jag kändes INGEN av personerna som var där. Men det var ett härligt gäng, vi skrattade jätte mycket tillsammans! Tyvärr fick jag inte rollen.

När jag gick i femman så anmälde jag mig till ett "Film-Maraton" på fritidsgården som var under spotlovet. Då kom det en filmpedagog som hette Nina och lärde mig och ett gäng vänner hur man gör film. Vi gjorde en kortfilm på några minuter som vi skickade in till Pixel Festivalen i Helsingborg och vann! Sen tipsade Nina mig om en kvinna på Dunkers som var i kontakt med unga som ville bli filmare/skådisar. Så skickade hon e-mail till mig om en casting och på så sätt fick jag veta att den var där! :)

4 VECKOR I JULI - BLOGG!
Här hittar ni information om filmen.
Hoppas du fick svar på frågan!

Dagens dresscode.

När jag kom hem från skolan la jag mig i sängen, käkade lite pulvermos och såg några vänneravsnitt som jag somnade till, Tog en kort powernap. Amanda och Mamma har åkt så nu är det bara Jag, Pappa och Erik hemma. Det känns tomt och tyst i huset. Kvällen blir lugn!


Kavaj - H&M
Linne - Gina Tricot
Jeans - Cheap Monday
Stövar - Din sko
Ring - JC
Halsband - Guldfynd
Väska - ?

Skolfoto

Skolfoto idag... Jo det gick väl sådär. Han bad mig höja hakan och det såg jätte dumt ut på bilden. Vi får väl se hur jag tycker när jag får dem i brevlådan. På textilslöjden hade vi en vikarie som inte var en textillärare så jag kunde inte fortsätta på mitt nattlinne utan fick börja med ett annat litet projket vid sidan om. Det ska bli en present till en av mina systerdöttrar!

Idag fick vi även rösta. För att se hur det går till och hur man gör... Vår klass fick räkna ihop alla röster och på första plats kom MODERATERNA och på andra plats SVERIGE DEMOKRATERNA.


Bjuder på bilden -.-

Sommarbilder

Hallå... Tror dock de flesta av Sveriges ungdommar sitter och kollar på IDOL just nu. Men inte jag för jag ska gå och duscha, föna och platta håret för imorgon har vi skolfoto. Jag har inget direkt att säga om skoldagen, den flöt väl på och gick bra! Förutom matten... Ligger ganska mycket efter pga av tandläkare besök och att jag varit sjuk. Det är inte så lätt att ta hem och försöka plugga när man inte förstår något.  

På sista lektionen var vi och lyssnade på en debatt mellan Folkpartiet, Kristdemokraterna, Moderaterna, Socialdemokraterna, F!, Miljöpartiet och Sverige Demokraterna. Det var en väldigt intressant debatt och för var dag blir jag bara mer och mer intresserad för politik. Intressant och spännande ämne. Ska skriva om mina åsikter senare.







sommar sommar sommar

Barnvakt!

Yesterday... Börjar jag med! Jag passade Nicole och Oliver efter skolan vilket gick jätte bra. Hämtade dem från skolan och dagis, lagade hamburgare med pommes frites, diskade och badade dem. En rolig liten konversation mellan mig och Nicole löd såhär:

Jag: Hur gammal är du Nicole... Fyra eller fem?
Nicole: Fyra...

några minuters paus

Jag: Hade du roligt på dagis idag?
Nicole: Ska du veta allt eller? Vill du veta vad min mormor heter i efternamn med?

Jag skrattade så jag nästan vek mig, haha! Mamma hämtade mig vid halv åtta och därefter blev det HIF kväll nere hos grannarna. Tyvärr tog vårt kära Helsingborg inte hem vinsten.




Lycklig 7 åring!

Igår på skoljoggen tog jag på mig mina nya powerwalking skor och gick rundan i raskt tempo istället, jogging är inte min starka sida. Jag var helt svettig och trött i bena när jag kom fram. Märker verkligen skillnad i vaderna av Reebook-Easytone, Det spänner!

Kom hem cirka 1,5 timme tidigare än beräknat. Gick nästan direkt in till Olivia och gav henne presenterna, hon blev nöjd och var glad över vad hon fått. Jag, Olivia och Charly la framför brasan i teve-rummet och värmde oss. Olivia spelade på sitt nya rosa Nintendo DS som hon var lycklig över att ha fått!


El lilo!

Kolla HIF-MFF så slänger upp gårdagens outfit.
Blir med uppdatering senare!





I am so sorry guys!

Jag är ledsen att jag knappt hinner uppdatera längre och jag märker det på statistiken med. Men jag har annat att göra som går före. Direkt när jag kom hem efter skolan idag gick jag in till Olivia och grattade henne på hennes 7 års dag. Stannade på middag och sen när jag kom hem var jag tvungen att plugga och så såg jag teve. Full rulle hela tiden!

Imorgon kommer det inte heller bli något...
Ska passa Oliver och Nicole till 8 på kvällen och därefter HIF-MFF matchen.



Denna killen är bara för underbar. Vet inte hur många gånger jag lyssnat!

Motocross

Lite bilder från igår då jag var med Edvin på crosskolan.













Skoljoggen!

Låter dessa bilder jag tog igårkväll tala för sig själv. Imorgon är det skoljoggen och jag tror jag kommer ligga i någon buske och kämpa efter andan efter cirka 2 meter... Min kondition skämtar man inte om! Efter skolan blir det att kika in hos Olivia och säga grattis för lill loppan fyller nämligen 7 år!




Bäddade om i helgen... Älskar mina påslakan!

Cheap Monday!

Goddagens!

Det blev en lysande start på måndagen - Jag försov mig. Jag kom dock bara 10 minuter försent så det var ingen fara. Annars var det en skön dag i skolan, sköna lektioner så dagen gick undan! Efter skolan stack jag bort till Tretton och inhandlade ett par nya, svarta Cheap Monday Jeans till mig. Det behövdes.

Efter skolan åt jag en god kalops som pappa tillagat. Därefter sprang jag ner till Edvin och vi tog en cykelrunda. Solen sken och inget moln så långt ögat kunde nå. Följde även med Edvin på hans crossträning, så sött med alla små barn som kör rundor!





Hittade ett par gamla Cheap Monday byxor i min garderob. Sist när jag skulle ha dem på mig (sjuan) så fick jag kämpa för att få på mig dem... De är 3 storlekar mindre än de svarta... Jag kan lova er, denna kampen gick inte lättare! Men jag fick på dem ;)




Reebook - Easytone!

På Väla hittade jag och köpte äntligen mina Reebook - Easytone och jag kan säga att de kändes verkligen i vaderna efter powerwalking rundan med Anna och Erik. Dock känner jag inget i rumpan... Haha vaknar kanske med världens träningsvärk? Hittade dock inga jeans, kollade på JC på massa svarta jeans som det var rea på, dock fanns de inga som satt jätte bra. Antingen för stora där nere eller för hårda upp till.

Ska snart ta bort handduken från håret, göra mig i ordning
för sängen och lägga mig och läsa lite.
Vi hörs imorgon efter skolan!






I'm glad I shared this with you...

'cause you set me free, showed me how good my life could be!

I couldn't see how every sign pointed straight to You...
That every long lost dream led me to where You are...
That God blessed the broken road, That led me straight to You





Väla!

Just nu sitter jag med tandborsten i munnen och ska strax bege mig till Väla tillsammans med Mamma. Det blir en snabb vända för att hitta det jag behöver. Förmodligen kommer jag köpa jeansen i stan istället för på Väla, butiken finns nämligen inte på Väla.

Nu vet ni vad jag ska ha för mig. Skriver när jag kommer hem igen :)



Nu är det lördagsmys!

Min kväll har varit lugn och skön. Suttit vid datorn och spelat lite sims, lyssnat på bra musik och sett ljusens låga flamma bredvid mig. Tog även en lång dusch och smörjde in hela mig i body lotion och fötterna med en fotsalva, bara kom vintern... Jag är redo!

Imorgon ska jag och mamma åka till Väla. Måste köpa ett par svarta jeans, ett par tights och förhoppningvis kepsen som jag suktat efter så länge nu. Får hoppas att de fått in den! Dessutom ska jag inhandla ett par nya jogging skor... Dock kom jag på att jag powerwalkar mycket mer än vad jag joggar så jag ska köpa ett par powerwalking skor istället. Jag tänker köpa Reebook Easytone för jag tycker de verkar som ett bra par skor, hoppas de är så bra som reklamen får de att framstå som ;)



Storstääädning!

God eftermiddag solstrålar!

Sitter just nu och kollar in i spegeln som sitter framför mig... I den kan jag kolla ut genom fönstret som är bakom mig och det är riktigt höst väder idag. Lite små regningt, grå himmel och lite halv taskigt väder helt enkelt!

Som tur är har det inte stört mig idag för jag har städat hela huset med Mamma. Det tog 5 timmar totalt för oss, inget litet hus. Jag har ont i mina händer efter använt kalkavlagring i badrummet och i duschen. Skulle använt handskar som mamma sa, men det är lätt och kolla i backspegeln och se vad man gjorde fel ;)





Pasta Carbonara!


Stek champinjoner tills vattnet ur dem försvinner. Använde inte smör på järnet.
Stek bacon och lägg dem därefter på ett papper så allt fett rinner av.

Häll champinjoner, bacon och chaminjonsås i en bunke och blanda.
Tillsätt därefter grädde och pressad vitlök.
Häll i pastan och rör runt, tillsätt eventuellt grädde för en krämigare sås.
Därefter strör du gratäng ost som ett täcke.


Här er en kort beskrivning på mammas fantastiska pasta carbonarna
som jag hälpte till att laga idag! Gott blev det :)

Kavaj och over knee stövlar!

Hej alla där ute som förmodligen ligger och myser med sina nära och kära i soffan eller är ute och festar med sina vänner! Det är långt ifrån vad jag gjort ikväll... För jag har suttit och pluggat och jag är inte klar än. Känns faktiskt bra att få undan sakerna sen om det är fredag eller onsdag spelar mig ingen roll, jag vill ha undan sakerna!

Lyckades pallra mig till skolan idag och ta mig igenom lektionerna. Känner att jag missat mycket pga de tre dagarna jag varit hos tandläkare och varit sjuk. Textilslöjden gick bra och nu har jag äntligen fixat mallar till mitt nattlinne!


Kavaj - H&M
Jeans - Replay
Stävlar - Dinsko

Misslyckad myskväll!

Myskvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Fastnade vid datorn så kom i badet alldeles försent vilket ledde till att jag hann ligga där i två minuter innan jag började schamponera in mitt hår... Blev ganska stressigt och jag trodde vattnet skulle vara varmt och skönt, dock kollade jag det inte undertiden så det blev lite halv kallt, illa! Fick skynda raka bena och sen kliva upp igen och springa ner till teven och i pausen hämtade jag nattlinne och smörjde in min kropp... Inte riktigt den kvällen jag förväntat mig ...

tre sommarbilder på mig från förra året!



Kokar över

Jag kokar snart över, jag är så arg att jag snart ser rött! Varför ska alltid folk lägga sig i vad man gör, yttra sig om vad de tycker och vara elaka?! Kan inte folk lära sig att sköta sin EGNA poblem och sitt EGNA liv och sluta lägga sig i andras. Herregud...

I alla fall så ska jag lägga mig i ett varmt bad och tina upp... Ska passa på att ta peela kroppen, använda ansiktsmask och body lotion efter. Nu känns det verkligen att det är höst när man måste smörja in sig hela tiden. Efter det ska jag gå klä mig i mjukisdress och gå ner till teven och så "Halv åtta hos mig"... Kanske blir det att jag ser IDOL med.

Nu vet ni hur jag ska spendera kvällen. Vi hörs kanske senare ikväll!


Bild : google

Personlig Almenacka!

God eftermiddag!

Stannade hemma från skolan idag, vaknade med samma spännings huvudvärk som jag gick och la mig med så var inte alls sugen på att gå upp från sängen ensengång. Nu mår jag lite bättre, tog en Ipen och två Panodil vid halv elva så ska ta 3 till lite senare, hoppas jag mår bättre imorgon!

Jag tänkte tipsa om en jätte häftig och smart almenacka jag såg på en internet sida. Det är en personlig almenacka där du designar den själv efter storlek, färg och vad som ska finnas i den! Jag blev nästan sugen på att köpa en själv men med tanke på att jag redan har en som jag får av skolan så känns det lite onödigt att ha två...


Du hittar sidan --> HÄR!
Jag tror att jag har hittat den perfekta julklappen till en viss person!

Skallebank bank bank!

Godkväll!

Nu har jag hämtat ut min mobil från lagning, skönt att ha sin egna. Blev en snabb runda på VÄLA och IKEA och sen vidare till Mormor och Morfars grav och vattnade blommorna. Har legat nere i soffan med mamma och kollat på teve... Känner mig helt slut efter dagen. Har sån jäkla skallebank, måste vara från tänderna... ?

Nu ska jag i alla fall sova, vi hörs imorgon

...lived happily ever after!

God eftermiddag!

Började nio idag, var så trött att jag såg stjärnor i morse när jag var tvungen att gå upp från min varma och sköna säng. Jag önskar att jag vore en morgon människa så jag slapp de problemet! Förövrigt gick skoldagen bra och jag lyckades äta i skolan utan problem, skönt! Nu har jag nyss ätit middag och ska nu packa in mig i bilen och åka iväg till Väla och hämta min mobil som varit på lagning och hitta present till min systerdotter!

Idag på lunchrasten hittade jag present till Olivia som fyller 7 den 14 September och födelsedags present till Alva som fyller år det 21 September. Dock ska jag hitta mer till Alva :)

Söta mjukissaker på IKEA!


Tevekväll!

Riktigt teve kväll har det blivit...Från halv åtta till lite över tio har jag suttit framför teven. Först kollade jag halv åtta hos mig, gillar faktiskt det programmet. Vissa saker ser så otroligt goda ut och vissa undrar man: är det middag eller kattmat? Efter det blev de IDOL, brukar inte kolla på det eller gilla det men hur som helst såg jag på det. Många duktiga var det med. Sen sprang jag ner till Edvin och kollade på hans nya cross som han stolt visade upp, jätte fin var det! Följde med och såg slutet av Sverige matchen, man kan ju lungt säga att vi tog hem det!

Bilder från babysimmet på Mamma, Syster Anna och Systerdotter Tea!












Dra ut tänder...

Legat i sängen och framför teven hela dagen. Haft så ont i munnen att jag börjat gråta ett ex antal gånger med... Inget vidare. Det gick så bra förra gången! Nu ska jag iväg på babysim med Tea, Mamma och Anna!

Läs inte om ni gillar nudlar, haha ^^
Efter några timmar när bedövningen släppte skulle jag äta. Så tänkte jag "Nudlar"? det är lätt att svälja. Men jag tänkte inte att de är hala och gled över i andra sidan. Jag märkte att en nudel bit var vid hålet och försökte pilla med tungan men den åker bara ner i hålet. Går och tittar i spegeln så ser jag något vitt i hålet... Försöker dra upp det med tops men gick inte. Sen tog jag med en tandpetare som jag fick rota med i den nya hålet... :( Trodde det var en liten bit, sen slinker det upp en cm lång nudel från hålet, FYFAN!



Mi casa

Sitter här och klöks och springer till vasken var annan minut. Jag vägrar svälja, hela munnen smakar blod och jag kan inte spotta heller... Hur fan gör man? Denna gången var så mycket värrre än förra. Sprutan gjorde jätte ont, till och med så ont att jag fick tårar i ögonen. Det spänner jätte mycket och gör ont i hela munnen :'(

Update: Jag har varit hos tandläkaren och dragit ut två tänder.






One love!

Nu ska jag gå och lägga mig. Har så satans ont i munnen och haft det sen sist jag drog ut tänder... Är det för tänderna flyttas då de märker det inte är lika trångt? Ont som F-A-N gör det i alla fall. Imorgon blir det ingen skola för min del, ska till tandläkaren på morgonen och dra två tänder på andra sidan. Jag undrar hur tandläkarna har tänkt att jag ska kunna äta....




random bilder

Eclipse!

Hade redovisning i morse på engelska. Som vanligt blir jag sjuk när jag vet jag ska redovisa, får jätte ont i magen och kallsvettig. Dessutom skakar så jag tror jag ska svimma, men det gick bra! Så är jag alltid innan redovisningar, tycker inte om det. Slutade halv två idag, ganska skönt på en måndag!

Idag stod min syster och jag för middagen, Det blev spagetti med köttfärssås. De senaste timmarna har jag spenderat i min säng med datorn framför mig, jag har sett Eclipse! Tyckte den var den bästa i twilight sagan. Dessutom, kan inte sluta skratta åt Edwards och Jacaob's konversation i tältet, hahaha!

'


I wanna celebrate and live my life!






Facelook y dresscode!








Facelook and facebook!
Nej nu blev det lite fel... Menade outfit.

Linne - Gina tricot
Shorts - Zäta
Skor - Converse

Ang min skola!

Anonym: Kan inte du berätta lite om din klass och skola du går i? :)

 

Självklart kan jag göra det. Jag går i årskurs nio på PeterSven skolan inne i stan. Det är en privatskola som har olika profiler du kan gå. Musik Fotboll Gymnastik och såklart Vanlig. Man hör på namnet vem som byggt upp skolan: Peter och Sven-Ingvar. Det finns 4 PeterSven skolor som är placerade i Höganäs, Åstorp och två i Helsingborg. De kallas PS 1 och PS 2, jag går på tvåan.

Peter och Sven-Ingvar

Första bilden: In till höger är skolan. Vi är på ovanvåningen. Den ligger i centrum.
Andra bilden: De längst till höger är ingången till skolan.

Jag började på PeterSven skolan i 8an. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om min klass. Den kan vara väldigt upp och ner och jobbig och andra dagar kan man trivas som fisken i vattnet. Det jag inte gillar med min klass är att det kommer ut väldigt många elaka och dumma kommenatarer mot folk . Vissa kommer man bra överens med och vissa inte. Det kommer alltid finnas folk i ens närhet man inte tycker om! Men vår klass är väl som vilken klass som helst, dock är vi väldigt få tjejer. Enbart sex stycken.

Förra årets skolkort!

Jag hoppas du fick svar på dina frågor. Annars får du ställa igen
så ska jag försöka svara och formulera mig bättre!

 


I gömmorna

Igårkväll hjälpte jag mamma och pappa med att städa och sortera ut saker inne i vår klädkammare. Hittade en hel del saker jag hade som liten... Så som teckningar, leksaker, nallar, väskor och skolmaterial. Ganska kul faktiskt. Idag när jag drog ut allt skit ur mina skrubbar så hittade jag samma saker... Så jag tog kort på en hel del som jag ska dela med mig av! Lite annorlunda inlägg med ja...



Pixel festivalen!


Ett sött litet julkort jag fick av mina kära granne för ett par vintrar sedan


Alla hjärtans dag present av en kille i min klass som var kär i mig då... Sweet!

När min cross-kompis var på semster köpte han ett halsband till mig. Var så rädd
att förstöra det så jag har aldrig använt det, så hittade jag det nu!





Italien -06... Så kallat brun!

Alla har vi varit små och när jag var liten skrev jag i min kompis bok att
min äldsta syster Anna var bäst!


I mina gömmor så samlar jag också på saker!
Biobiljetter + åkband.

Kommer ni ihåg plast armbanden som var så populära för något år sedan?

Teckning som ritades när jag var 6 år

Teckning jag ritade när jag var 5 år

Skolarbete i 6an...
Fick ett citat man skulle rita?

Kan man säga annat än att jag var kär?




Fläsk ytterfilé, kroketter med pepparsås!





Roses are red

...Violets are blue Sugar is sweet And so are you

... & jag som skulle förbereda mig inför min redovisning på måndag,
Blev det av? ICKE... Istället har jag sett tre filmer,

"Allt för min syster"
"BECK - I stormens öga"
"BECK - Levande begravd"

Den första filmen var en riktigt snyft film och jag försökte hålla tillbaka tårarna men det gick inte till slut. En väldigt gripande och sorglig film. Det handlar om en familj som har två barn, en dag får de reda på att deras dotter har cancer. De planerar en graviditet på konstgjort sätt som gör att bebisen har samma gener eller något som deras dotter. Sen blir denna bebisen en donater hela livet till sin syter. Tills hon är 10 år och stämmer sina föräldrar för hon vill ha sina rättigheter av sin egna kropp!


Finalist!

Hej hopp igen!
Det är såhär att jag är med i finalen av "dagens blogg" hos Lisa!
Så alla ni som läser min blogg och uppskattar den får hemskt gärna lägga
en röst på mig. Jag kräver absolut inte röster och jag tänker inte kommentera
hos alla att ni ska rösta på mig men jag hoppas som sagt ni gör det!

Tack på förhand till alla som tar sin tid att trycka in där och gör det.
Här är länken till tävlingen ---- HÄR







Titta vilken vacker ros jag fick igår!



Höstbilder!

God eftermiddag! Sitter med handduk lindad runt mitt huvud och nyss fått på mig mina kläder på min kladdiga kropp som är insmord av body lotion. Det är lika bra att börja i tid för om några veckor kommer min hud vara torr som fnöske, det blir den alltid på vintern och hösten.

Igårkväll så hjälpte jag pappa lite ute i förrådet med dörrarna. Något med isolering runt dörrarna, tror jag!. Efter det så hjälpte jag mamma genom att dammsuga hela huset. Sprang även ner till mina grannar och lämnade tillbaka en film jag fått låna. De ville gärna jag skulle komma in och kolla Sverige matchen men tyvärr så tackade jag nej för jag var tvungen att springa hem och göra lite skolarbete. Satt igång med mitt textilarbete och gjorde två bokrecensioner. Så nu har jag inte det hängades över mina axlar! :)



Två höst bilder på mig från - 08!

Respeklösa föräldrar!

I morse när jag stod och väntade på bussen blev jag verkligen rasande! Det kom ett par med en barnvagn där det satte en liten flicka som var ca 1 år. Mannen som kör vagnen har en cigarett i handen. När de sedan står och väntar tar kvinnan upp en cigarett och börjar röka. Min kompis Linnea berättar  under tiden att igår när hon stod och väntade på bussen såg hon de paret dela utt cigaretter till minderåriga. Efter en liten stund kommer de några ungdomar som omringar vagnen och paret. Snart ser man cigarett paketet glida upp ur fickan och de delar ut cigaretter. Lilla flickan i vagnen sitter runt fem personer som röker.

Jag blev så fruktansvärt arg att jag nästan ville gå fram och skrika på dem! Vad fan är det för föräldrar (antar de är föräldrarna) som står och röker bredvid sin dotter? Hur respektlöst är inte det... Stackars barn som ska behöva andas in den skiten, usch... Vad förbannad jag blir på såna personer!








På tal om annat såg jag i min studieplan innan att Alva har namnsdag idag
så nu lägger jag upp de bilderna jag är mest nöjd med på henne :)



Ge mig/ge mig!

Jag är med och tävlar om ett jätte snyggt nattelinne från http://toplady.se
Tillsammans med http://maddiiieek.blogg.se så har de ordnat en tävling.
Det är ganska simpelt.

1. Gå in på Maddies blogg och säg du är med i tävlingen
2. Skriv ett inlägg i din blogg att du är med och tävlar
3. Länka till bloggen och hemsidan och berätta du deltar

Så lätt var det!
Här är de snygga nattlinnet, give me.


Använda sin fantasi!

God eftermiddag! Idag på slöjden började vi med ett stort arbete. Det går ut på att du ska göra din egna mall av något, tex ett klädesplagg. Du får bestämma allting själv, tyg, detaljer, modell osv. Tyvärr fanns det inte tyger som alla vill ha och då får man köpa det själv, lite dåligt att skolan har så dålig budget att vi ska behöva köpa vårt tyg själv. SÅKLART har de tyg, men kanske inte just de man vill ha. Det verkar spännande och jag har bestämt mig göra ett nattlinne. Dessutom ska du göra ett skriftligt arbete om det från början till slut!

Efter skolan kom pappa och hämta mig och vi åkte till nya IKEA som öppnade i förrigår. Gud vad stort det är... Tar ju en evighet att gå igenom hela. Sen passade vi på att kolla när min vän My uppträde i dans utanför på scenen. :)




Ta röstmöjligheten när du får den!

Idag satte schemat igång och allvaret börjar återigen i skolan. Det känns bra och jag ser fram emot allt som ska hända. På SV/SO har vi börjat prata om Valet som vi ska arbete med nu framöver. Jag var verkligen inte det minsta intresserad av politik och har ingen aning om vad de olika partierna vill, men nu har jag blivit lite mer intresserad.

Dock tycker jag att när vi har demokrati och möjligheten att vara med bestämma/rösta tycker jag man ska göra det. Jag tycker det är så fel med folk som klagar över hur landet styrs, Sen när man frågar vad de röstar på och får svaret: Jag röstade inte! blir jag irriterad. Ta möjligheten som du får och var med och bestäm istället!

Här kommer några fina bilder på min söta lilla systerdotter Tea som kom på besök idag.










Pratade med My på msn så skrev hon:
mattan du har i ditt rum börjar bli lite gammal..  är det
inte dax att fräscha upp hemmet och införskaffa en alldeles ny fräsig ikeamatta i helgen? ;)


Liten söt förfrågan! Det är faktiskt så att My ska uppträda på de nya IKEA som har öppnat här i Helsingborg så en dag i helgen ska jag befinna mig där och titta :)

Panerad tilapiafilé med potatis och skirat smör!



You make my heart beat

Every time when I hear your name
I feel so warm inside. You make me smile.
You are like a drug, easy to like and hard to be away from.

Mitt hjärta slår dubbelt varje gång jag tänker på dig,
det händer cirka 24 timmar om dygnet.


Tandläkare!

I morse befann jag mig hos tandläkaren för att dra ut tänder, Jag tyckte det gick så bra så jag tyckte de lika bra kunde ta två när jag ändå var där.  Den första tanden gick ut på två röda och när de väl fått ut den undrade jag om de menade allvar att de var klart så snabbt, Den andra var mer envis så där fick de lirka ett tag men det gjorde inte ont. Jag tyckte det var kul bara, haha! Det är ju bättre att ha positiv inställning till det jobbiga!

Resten av dagen har jag spenderat hos Jonas, Anna och Tea. Anna och Linda (Jonas syster) skulle iväg på invigningen av de nya IKEA. Jag stannade hemma med Jonas, Tea och Elias (Lindas barn). Vi gick till lekplats i det fina vädret och lekte även inne. Bra studiedag!







All the crazy shit i did last night!

Igår var sista dagen med introveckor så det avslutades på kvällen med ett disco på Wallmans, I vanlig fall brukar vi ha det på Tivoli. Jag hade en riktigt rolig kväll med mina vänner/klasskamrater. Dock dissar jag DJ:ns musik val, enbart uttjatade låtar spelades. Och en sak till... LUFTKONDITIONERING?! Riktigt hett där inne men annars var det kul!

Inte nöjd med någon av bilderna men lägger ändå upp dem...
Såhär såg jag ut igår och jag säger hej till min söta finne i pannan!





Har ju också lovat en bättre bild på min söta ring som jag hade igår!

What if that was you!

Är trött så ögonen svider så ska skriva kort innan jag somnar här... Strul med tåg och buss i morse för de bygger om så kom 20 minuter försent men det gjorde inget för vi hade ingen lärare på hela lektionen. Vår stackars platschef och mattelärare höll på med våra schema och glömde bort vår lektion. På lunchen åt jag på graffiti med Sabina, gud vad mycket man får för pengarna. Jag åt en varm potatis med curry och skinröra. Efter skolan la jag mig i sängen och slockande direkt, jag blir så trött efter skoldagarna. Inte riktigt vant mig än...

Imorgon är jag ledig och ska dra ut tand på morgonen men
efter det ska jag berätta mer om min kväll :)
En bild från sist när jag var hos tandläkaren!

Update:
Jag menar absolut inte elakt med det jag skrev i förra inlägget. Det är inget fel att gå barn och fritid, det ville jag när jag gick i sjuan för jag tyckte det var så kul med barn. Men jag kan lika bra ta bygg som exempel? Det enda jag menar är att jag inte vill gå en sådan linje och jag tycker det är synd när folk får ta en linje de egentligen inte vill pga av de inte har betygen som krävs.

RSS 2.0