40 days and 40 nights

Var i skolan och hade en lektion och sen åkte jag hem igen. Hade jätteont i magen och frös så jag skakade. Inget vidare att sitta i skolan då.

När jag kom hem gick jag och la mig i sängen och titta på "40 days and 40 nights" med snygging Josh Hartnett som även är med i Pearl Harbor! Filmen var helt ok, kan tänka mig att många killar gillar den, hehe :)

Skulle duscha innan och så ville Alva följa med trots att hon precis hade badat. Nu ska jag krypa ner i min säng och sova, blir det skola imorgon blir det också träning med Madeleine efteråt!


Så underbart det vore med sommar och sol, ligga på en äng och titta upp på alla stjärnorna!

Det stavas K-Ä-R-L-E-K


Något av det absolut bästa som finns. Motocross övervinner simningen men när man inte kan det ena så får man nöja sig med det andra. Jag vill verkligen satsa på simningen, jag önskar att mina träningar var fler dagar i vecka och längre pass. Förhoppningsvis utvecklas jag och kan gå upp en grupp, längtar!

Min helg

Fredag: Stack hem till Matildas mormors place (huset för oss själva) och fixade till mig med brudarna och förfestade. Därefter tog vi tåget till stan och vidare till Pascha. Det var helt okej kul, dock var det en stor diss att vi var så många på en så liten yta, TRÅNGT! "Fyllemat" på McDonalds och hem vid 2. Fick besök av Haydaar och Japhet när vi kom hem och somnade i soffan vid halv fyra.




Lördag: Vaknade vid halv elva och då blev det frulle med Ronja och Matilda och sen hem och packa träningsväskan. Tränade i en timme och jag var så jäkla trött efter natten ändå gick det grymt bra, gav allt - som vanligt. Åkte till syrran och hjälpte henne flytta, hem vid halv sex och käkade middag och sedan blev det att ta det lugnt hela kvällen.

Söndag: Tog en riktigt lång och behövlig sovmorgon till ca halv ett. Pappa fixade försäkring på iPhonen undertiden. Gick in till Jenny och sen gick vi en runda i det härligt vädret, SOLSKEN! Därefter hjälpte jag henne och kidsen att mublera och sortera ut massa saker i deras rum. Gick väl sådär med minstingen, hon tyckte tydligen att man skulle spara ALLT som fanns.



Idag åkte solglasögonen på, underbart!

Fredagens outfit



Kvällens outfit i fredags!

Mina nya lack tights från MQ åkte på, lite basic outfit men jag gillade det.
Dock åkte pumpsen av och jag tog på mig mina vita converse på dansgolvet!

I JUST L-O-V-E MY BRAND NEW HIGH HEELS





Gaaah, jag tycker dem är såå snygga! Dock är dem ännu snyggare i verkligheten än på bild.

Hittade dem inne på Scorett och dem gick loss på 799 :- Men lyckligtvis var det rea så jag fick dem för halva priset. Nu ska jag bara lära mig gå i dem, jätte höga ju. Jag kan ju knappt gå i 5 centimeters klackar so wish me good luck.

Detta är mina första hög klackade skor, jag tycker det är så snyggt med folk som verkligen kan gå i det. Det ser ut som man har så långa ben och det skadar ju inte att jag blir några centimeter längre. Tyvärr fanns det bara kvar i strl 36 (jag har 37) men dem sitter bra, klämmer lite på ena tån. Den provade skon sitter dock perfekt!

Avsluta bloggandet

Jag är världens sämsta bloggerska så jag funderar starkt på att lägga ner bloggen, känns som att jag inte hinner med den och när jag gör det är det bara ointressant inlägg... Får fundera.

UPDATE: Jag kommer inte radera min blogg, jag kommer isåfall bara sluta blogga.

Bolibompa

Var inte på topp när jag vaknade i morse så bestämde mig för att stanna hemma. På förmiddagen kom lilla Tea och Jonas på besök, trots att dem bor i byn så känns det som man nästan aldrig träffar dem. Annars har jag bara tagit det lugnt och i princip sovit hela dagen.

Imorgon blir det i alla fall skolan och på kvällen blir det att party med vännerna, längtar!


Två små sjuka flickor.


En styck Tea påväg hemåt igen.



Badstund och därefter Bolibompa!
Barnprogrammen var så mycket bättre när jag var liten än vad dem är nu.

Genetik prov

Nu ska jag snart hoppa in i duschen men först tänkte jag skriva lite.

Sista lektionen idag var dubbeltimme och vi hade prov i bilogi-genetiken och jag fick VG, mycket glad då NO inte är mitt starka ämne! Resten av tiden satt vi mest bort, kändes inte så nödvändigt. Fick sluta en kvart tidigare vilket gjorde att jag hann med mitt tåg, wiho!

Efter skolan blev det lite middag här hemma och sedan besök hos grannarna, ett tag sedan man var där på besök. Vi såg "I rymden finns inga känslor", otroligt söt film! Skrattade mig igenom den ;D





Charly bjöd på kaffe och macka i badet!

She's so beautiful, and I tell her every day ♥






Lång dag

Ångest, nu har jag gjort samma fel igen. Jag har gått och lagt mig och sovit några timmar efter skolan och så vaknar jag nu sent på kvällen. Men i eftermiddags var jag så arg och behövde komma på andra tankar och då är det ganska bra att sova.

Anyway, min uppdatering på bloggen är för tillfället jättedålig men det finns inte så mycket att göra åt det, jag bloggar helt enkelt när jag har tid. Dagen i skolan var jättelång kändes den som, mindre roligt.

Nu ska jag läsa igenom genetiken - Prov imorgon!


Ljuset blev lite konstigt på första bilden.

Mys dag

Är jättetrött så ska fatta mig kort om dagen och sedan ska jag krypa ner i min säng och se något avsnitt Vänner.

Morgonen började med att jag tog ett för tidigt tåg till skolan, bra jobbat! Hade engelska glosor som jag pluggat på hela helgen och självklart kunde jag dem, dock glömde jag en apostrof i ett ord vilket ledde till att jag fick ett poäng mindre, irriterande ;)

På lunchrasten gick jag med Olivia och Sabina till The Phone House och köpte 2 skal och ett displayskydd. Det sved lite i plånboken att ett plastskydd skulle kosta 199 :- . Nu slipper den bli repig iaf! Efter skolan har jag pluggat och myst med delar av familjen!


Hela la familja! + två systerdöttrar ;)

Ajphåne!

Berättade ju att jag beställde en iPhone 4, 16 GB. Dock ångrade jag mig när jag kom hem och det blev att åka tillbaka till Väla och köpa en iPhone 4, 32 GB istället. Inte för att jag behövde så mycket minne men jag ville så gärna ha den direkt i handen.



Har suttit och försökt fixa med den hela kvällen, det går framåt! Tror jag...

Alva busunge

"Mitt namn är Alva och jag är en riktigt liten busunge. Jag tycker det är väldigt roligt att reta min moster genom att ta hennes saker och springa iväg. Ibland brukar jag även gömma dem. Det tycker inte min moster är så kul... - Men hon tycker om mig ändå ;)"





iPhone 4

Swollen, treatment, doctors surgery... Och många flera ord snurrar nu i mitt huvud. Jag började igårkväll och nu har jag pluggat in mina glosor till imorgon, toppen!

I förmiddags åkte jag och pappa och beställde en iPhone 4 16 Gb till mig. Det fanns tyvärr inte i lager och kommer ta 2-3 veckor att levereras, tråkigt värre. Man kunde köpa en iPhone 32 Gb för samma månadskostande med första fakturan la på 500 :- mer. Gaaah, vad jag ångrar mig att jag inte tog den.

Dock sa expediten i kassan att 16 Gb är jättemycket och vad är inte 32 Gb då... Det som fick mig att tveka, jag behöver ju inte så mycket minne men jag hade fått den direkt i handen, jobbigt beslut.


Grillad rostas med potatis och bearniesås.



Natti

Så trött! Nu ska jag sova... Gick in till grannarna innan, blev att trycka i sig chips och glass, hej jag skulle ju bli nyttig! Anyway, förhoppningsvis träning imorgon, om jag inte har lika ont i magen som nu.


You just have to fake a smile

Godkväll. Kvällens planer var att se bio tillsammans med Axel, dock ändrades detta precis. Såg att sista bion gick nu kvart över och han är fortfarande och tränar, får bli en annan gång. Istället ska jag "knarka" ipren och hoppas min mensvärk går bort, den dödar mig verkligen förtillfället.


You just have to fake a smile and pretand that everything is ok - Like this ;)

Mysko drömmar

Nu ska jag berätta mina otroligt konstiga drömmar. Min första dröm handlade om att jag var med i ett krig, eller min drömkille var med i kriget så jag var på semster där. Och jag sprang rundor under skottlossningar och folk försökte kidnappa mig etc, mysko dröm.

Min andra dröm handlade om:

Jag hade bråkat med Pontus pappa och Jonnys pappa (Pontus och Jonny är två bekanta, typ...) Så typ hade jag dödat deras pappor.. Nej men det var sånt mega bråk mellan massa och på något sätt hade jag dödat dem. Sen kom jag till sjukhuset och min pappa kom och hälsade på. Vi stod och kollade på målningar i en tunnel på sjukhuset tydligen och plötsligt vänder jag mig om och hör min kompis Michelle och Jonny prata. Då ser jag en pistol och pang så skjuter de mig. Rakt i halsen. Jag lägger mig i sängen och de går för de tror jag är död. Jag trycker med fingrarna för att stoppa blodet som rinner och försöker ringa 112 (haha när jag ligger på ett sjukhus). Sen så kommer en sjuksköterska och så åker jag till operationen. Lite overkill att jag överlever jag blir skjuten i halsen, där är ju halspulsådern.

I söndags var min tredje dröm, också om att jag blev skjuten. Jag slog upp detta i drömbok och det betydde att jag har en fiende eller att jag känner mig attraktiv. HAHA!?

35 minuter träning - Dead body

Mått dåligt hela dagen och gör det fortfarande. Ska plugga lite och sen blir det att gå och lägga sig... Förhoppningsvis kommer jag i sängen tidigt idag, Behöver vila ut mig.

Var riktigt aktiv på idrotten idag, ibland är det kul att spela fotboll med killarna trots att de skjuter jättehårt, haha! Efter skolan åkte jag till Farmor&Farfar och var där i ca trekvart och sedan körde Farfar mig till träningen.

När jag hörde 35 minuter träning, det är ju inget! Ångrar dock vad jag sa, efter ha kickat ett ex antal längder var man ganska seg i bena! Jag har fortfarande inte lärt mig fjärilssim, tycker det verkar helt omöjligt. Men efter att min trnare visat mig så försökte jag och då sa hon: Du kan ju visst det! Det kändes bra att höra när jag inte trodde jag kunde överhuvudtaget.


Träning

Nu ska jag gå och lägga mig.

Imorgon är idrott sista lektionen och därefter blir det att åka till badhuset och träna. Jag hatar mina nya träningstider, det är så korta. Vi tränar 35 minuter imorgon och en timme på lördag, på tok för lite tycker jag. Finns dock inte så mycket och göra åt saken. Får hoppas på att jag blir uppflyttad till en annan grupp, dock måste jag jobba mig upp till den nivån först. Inte simmat på ca 6 år så jag har mycket att hämta.


Sommar, ja tack!

Sesamnuggets med spagetti och stekta champinjoner




Jag är inget större fan av Spagetti&Köttfärssås så jag bestämde mig för att laga min egna middag. Min tallrik blev överfylld med mat men det skadar ju inte när den till största del består av grönsaker och svamp. Blev riktigt mätt efteråt!



Kan Dee Shop


Linnet kommer ifrån Kan Dee Shop och kostade 269:-



Hissar verkligen denna sidan, jättefina saker och man får sådan service med sin beställning. Så fort du skickat iväg din beställning fick du ett mail om att betala, när det var betala fick du mail om det osv osv. Ganska skönt att få så mycket service och hela tiden vara medveten om vad som händer!


En stor hiss!

En jäkla morgon.

Min morgon och dag har varit helt upp och ner och jag har faktiskt inte alls varit på humör.

Igår så avbokade mamma min tandläkartid för att jag inte skulle missa min friidrottslektion idag. Jag vaknar 08.10, den tiden jag behöver gå till tåget. Fick lite ångest, blev att slänga i sig frukosten och kasta ner sakerna i en väska och sedan skjutsade mamma mig till idrotten. Jag kom i tid men det kändes inte alls som jag gjorde bra ifrån mig, kanske pågrund av att jag får jätteont i magen/illamående och huvudvärk när jag behöver stressa.

Friidrott... Hm, jag tycker helt enkelt inte det är särskilt kul. Anledning till att jag verkligen inte fick missa lektionen idag är för jag missade de två förra vi hade förra terminen. Vi har bara denna friidrottslektionen på hela terminen. Med tanke på att vår lärare betygsätter varje moment så är det viktigt att inte missa.

Ungefär såhär sur var jag i morse... (Bild på Olivia)

He is the one ♥

Känner mig inte motiverad till att blogga, återkommer en annan gång.
Helst ikväll och senast imorgon, hehe!

Gästblogg

Hej på er allihopa!

Mitt namn är Amanda och det är jag som är Filippas storasyster. Och för er som inte känner till mig kan klicka på länken för att komma direkt till min blogg. Hoppas ni ska trivas!

Filippa har precis begett sig till sin skola där ett obligatoriskt skoldisco väntar. Har aldrig förut hört att en sådan sak är obligatorisk. Vad hemskt det måste vara för de som känner att de verkligen inte vill men som måste! Jag har själv aldrig varit en stor idol av discon, kanske av den anledning att jag aldrig känt mig bekväm och om man dessutom känner sig tvingad för att det är ett måste borde vara hemskt. Jag lägger en tanke på er som kämpar ikväll!

Här har ni mig!

Ugglebadet

Idag har jag varit på Ugglebadet med Jenny, Olivia och Charly. Vi åkte så vi var där vid ett och kom hem kvart över fyra, lång dag. Det sista 20 minutrarna spenderade jag med Charly och det bestod av rutschkana åkning. Efter ha åkt ner, lyft upp Charly från vattnet-upp på kanten, hivat upp sig själv och gjort det sisådär 20 gånger så är man ganska trött i armarna.

Lärde även Olivia dyka och tydligen tyckte en kille som såg ut att vara några år äldre än mig att detta var väldigt intressant för han stod på gymmet intill och tittade väldigt mycket...

När jag kom hem blev det mat och Pearl Harbor - Bästa filmen!
Dessutom är det underbart att solsidan har börjat igen, nu ska jag sova!



Jag har sån jäkla träningsvärk i mina armar sedan träningpasset igår, just love it!

Syskonkärlek

Trots att det känns förjävligt ibland, trots alla bråk och smånagg så är jag glad att ha er här. Trots att Alva kniper mig i armen varje gång jag sitter vid matbordet och man säger nej och blir irriterade så går det inte att motstå den lilla terroristungen när hon trycker fram krokodiltårarna.

Att bråka om att juicen är uppdrucken eller att man går med för tunga steg i trappan, Jag antar att detta kallas syskonkärlek.




Alva och Ingo på bilderna. Ingo är Alvas pappa och Alvas mamma är ju min syster, Lisa!

Provencalska biffar med kantarellsås och potatis




Dock väljer jag "barnvaritionen". Jag gillar inte den franska kryddan så för mig blir det vanliga köttfärs biffar. Ruccolasallad med gurka och tomat, toppat med flingsalt och olja!

Nya vänner är som nya skor, man går bäst med de gamla.


















Tyvärr har jag inte bilder på alla mina fina vänner som jag syftar på. Bilderna har visats många gånger förr, 7an var absolut den bästa tiden i mitt liv. Har aldrig haft det så kul som jag hade då och jag hade verkligen världens finaste vänner. Ni vet vilka ni är.

Förrigårs köp

Det är en väska som jag suktat väldigt länge för men som min plånbok inte tillåtit mig att inhandla, dock klickade jag hem den igårkväll. Hoppas nu att den är fin, det värsta är när man har höga förväntningar och så får man hem något kasst.

Den finns att hitta på Modekungen och den kostade 899:-



Busunge som inte kan hålla fingrarna i styr

Man vet att Alva har varit på besök i mitt rum när min lilla hylla med min parfym och dylikt är huller om buller. Det är inte heller ovanligt att man hör en duns och hittar något liggande på golvet ett gömt någonstans.



Nu sticker jag och hämtar Olivia och Charly på dagis/skolan!

Update: La upp inlägget vid tre och såg precis att det inte kommit upp... Eller det kom upp, men under ett ex antal inlägg, tydligen. Skumt!

Clerasil och lite annat bra att ha

När jag var iväg med mamma på lite ärende handlade jag lite smått krafs som är väldigt bra att ha. Köpte även en toppliknande bh(?), perfekt att ha över en bh när man använder ett oversize linne, blir jättebra till mitt nya linne. Mindre kul att visa hela bh:n för linnet är så stort.

Btw, ni måste testa Extra Drops med lakrits smak, mums! ;)



Köpte även Clerasil, jag tycker den ansiktstvålen är den bästa. Köpte denna gången med små korn i, så det blir riktigt peeling och rengöring för ansiktet. Ett coverstick inhandlades också, alltid bra att ha. Detta täcker man finnar med, mycket bättre än foundation för detta "bryter ner" finnarna samtidigt som det täcker med en hudliknande färg.

Pythagoras sats

Godkväll.

Jag har börjat få fruktansvärt ont i halsen igen, gör riktigt ont att svälja. Jag som var säker på att min förkylning var påväg att försvinna, suck. Sista lektionen var idrott men trots min hals så gick det bra!

Idag började vi på ett nytt kaptiel i matteboken, Pythagoras sats heter arbetsområdet. Matte är mitt svagaste ämne i skolan, jag har riktigt svårt för det. Trots detta kan jag tycka det är väldigt kul många gånger, jag önskar att jag var ett riktigt snille i det, man har så mycket använding för det! Detta arbetsområdet verkade dock hyfsat lätt, ensålänge.

Efter skolan blev det att äta lite middag och kolla Vänner. En sväng in till grannarna som jag inte träffat på två veckor, fick två biobiljetter som födelsedagspresent. Nu har jag nyss gjort klart läxan och nu ska jag sova, vi hörs imorgon!


Dagens planer

Nu ska jag springa iväg till tåget. Matte första lektionen, inte ok. Idag såg jag att det var ärtsoppa till lunch, alla säger alltid att det är så äckligt, jag är en av dem. Ärligt talat vet jag inte om jag verkligen har smakat det någon gång... Kanske får ta det stora steget och smaka den gula saken, ryser lite av tanken.

Idrott sista lektionen, hem och äta och sedan in till grannarna. Över två veckor sedan jag träffade dem, tiden går fort!





Ny akvarieväxt

Igår köpte jag en ny växt till mina små fiskar, Boris och Ludvig som mina bror Erik så fint har döpt de till. Alva och Tea tycker om att titta på akvariet, precis som mig. De brukar stå och hålla i kanten på bordet och peka på glaset, som tur är blir inte fiskarna rädda.

Alva skulle ju såklart hjälpa till, men att kasta växten i golvet var inte så stor hjälp. Hon nöjde sig istället med att äta på fiskmatsförpackningen. Man kan verkligen inte släppa blicken ifrån de små skitungarna för då är det nya bus på gång!





Inom en snar framtid hoppas jag på ett större akvarium och flera fiskar. Dock tänker jag vänta tills dessa dör innan jag skaffar större och nytt. Helst av allt hade jag velat ha saltvatten akvarie med massa fiskar från medelhavet!

Trött

Hemma efter första skoldagen detta året, det kändes väl helt okej att komma tillbaka till skolan.

Igårkväll skulle jag vara duktig och gå och lägga mig tidigt enligt mig. Så jag gick och la mig vid elva. Hade musik i lurarna och la och stirra in i väggen till 01.15 och kunde inte somna. När jag väl började slumra till börjar Alva gallskrika och gråta och det höll på halva natten. Mindre kul att komma till skolan jättetrött.

Blev ett återbesök på Ungdomsmottagningen med och det gick bara bra! Ska försöka hålla mig vaken nu så jag kan somna tidigt ikväll. Vi hörs senare!


Omnia vincit amor

Badade Alva igårkväll. Det var mycket lättare när hon var 3 månader och bara låg i sin filt, då låg hon stilla och det gick att fota, Nu är det nästintill omöjligt att fotografera henne. Hon blev lycklig över att bada iallafall, allt gick bra tills blöjan skulle på. Inte riktigt fått in taktiken, tar mig en evighet att få på den. Stackars unge.





Nybadad unge med massa lockar!

Försenad julklapp och spring i affärer

Första dagen på lovet som jag känner mig riktigt trött vid denna tiden. Men jag vet att när jag försöker lägga mig kommer jag bli klarvaken och inte kunna somna, typiskt mig.

Blev en sväng ut till väla och framkallade/förstorade upp ett foto som jag gav till farmor och farfar i julklapp (lite försenat). Skulle egentligen beställt bilden tillsammans med fotoboken till mina grannar i julklapp men det blev något konstigt med beställningen så det gick inte. Farmor och Farfar blev glada för presenten trots otrolig försening, hoppas bättre sent än aldrig funkar :)

Blev middag på IKEA med mamma, kikade i lite affärer, handlade på Maxi på hemvägen och köpte en ny växt till mitt akvarium. Helt slut efter ha varit borta en dag och farit och flängt fram och tillbaka.


Bilden jag förstorade och ramade in på farmor&farfar.

Sista dagen på jullovet

Gääääsp. Jag undrar hur jag ska orka mig upp så tidigt imorgon inför skolan... Det är så typiskt att man alltid vänder på dygnet på loven och försöker vända tillbaka det natten innan skolan börjar, hmm...

Satte alarm på åtta i morse men jag drömde en så weird dröm så jag stängde av alarmet och drömde vidare. Gick upp vid halv tio och tog en dusch. Nu har jag precis spelat sims några timmar och nu ska jag klä på mig och åka med mamma och handla.
Vi ska även inom VÄLA och fixa lite :)


Det skulle vara en lögn att säga att jag inte saknar dig

Beacuse I miss you so freaking much my dear brother ♥





Min födelsedag

God eftermiddag.

Igår firade jag min sextonde födelsedag tillsammans med min familj. Blev väckt på morgonen av att större delar av familjen kom in och sjöng för mig och jag fick lite presenter. Till största del så sov jag bort hela dagen eller kollade film, jag är fortfarande jätte förkyld vilket inte känns så kul.

Vi åt tacos och ananaspaj. Jag ville inte be mamma gör en stor tårta med tanke på att hon också mår dåligt och är sjuk. På kvällen kom min näst äldsta syster Emma och jag fick ett hemma-spa-kit av henne. Det är en maskin med olika massage saker och den tar bort hår osv. Kul present :) Förövrigt fick jag pengar!



Igår hade jag på mig en militärgrön klänning och uppsatt hår. Sminket struntade jag i för jag inte orkade när jag ändå bara låg i min säng hela dagen.

Jag är nog mer stark än svag

Nu har jag bestämt mig. Jag tänker inte lägga ner mer energi och tid på dig, det är inte värt det. Jag tänker inte ge dig glädjen att få mig ledsen och nertryckt.
Jag är nog mer stark än svag, nu går jag mot en morgondag.

Idioter som dig hör inte hemma hos mig.
Nu säger jag godnatt och grattis till mig själv, idag är det min sextonde födelsedag.


Förkyld... Eller?

Hosta, snörvlar, snor, ögon som rinner, huvud som bultar, öron som gör ont och en hals som knappt fungerar... U name it, jag mår inte så bra idag. Denna jäkla förkylningen går mig på nerverna. Imorgon fyller jag 16 och jag känner mig inte taggad för fem öre, GÖR MIG FRISK!



Får hoppas att det händer något kul ikväll!

Gårkvällen var lyckad trots massa komplikationer.

Det var mening att jag skulle ta tåget till stan 19.54 men tåget var inställt så det vara bara att vänta på nästan. Åkte sedan över med båten till Danmark och satte oss på en pub. Folk rökte fruktansvärt mycket där inne och det går inte att beskriva så äckligt mina kläder luktar idag, fy fan!

Tåg båten hem någon gång vid halv tre(?). Mina tjejkompisar var dock kvar i Danmark och försökte samla ihop gänget men jag åkte hem med pojkarna. Satte oss på Donken och beställde in lite "fyllemat" som det så fint kallas.

Skulle sova hos en kompis men blev inte så, tågen var inställda, bankautomaterna avstängda och den som verkar funka snodde min kompis kort... Till slut kom kortet ut igen, vi hittade en taxi och for hem, galen natt!


I'm about to lose control and I think I like it

Snart drar jag mot staden och sen vidare till DK med brudarna,
tonight's gonna be a good good good night!






När jag skulle fixa formaten här på bloggen blev allt knas och på vissa bilder ser det ut som jag har jätterunt huvud och på andra som jag har avlångt, haha!

- Har ni en favvobild?

Friday I'm in love

God day!

Sitter med tandborsten i munnen och snart är det middag, känns lönt att borsta tänderna då? Idag är det fredag och jag hoppas verkligen på något roligt ikväll! Nu ska jag fortsätta fixa mitt hår och borsta tänderna. Eventuellt blir det en snabb sväng inom grannarna för att se hur de mår.

Idag kom mitt linne, happyface!


Muppbild

I'll act like I don't care at all...

Helst av allt hade jag velat gå och lägga mig och vakna upp på onsdag när skolan börjar. Mitt humör är inte på topp, min födelsedag är på söndag och jag är inte det minst spänd för det, kan lika bra skippa den känns det som.

Idag är jag väldigt posivit förresten, såna dagar måste man också ha!
Nu ska jag spela sims, se vänner och sen sova.


Min natt och morgon i ord

Godkväll! Efter ha sovit några timmar känner jag mig lite piggare så nu tänkte jag ta itu med alla kommentarer osv. Först ska jag berätta om min kvällen igår, natten och min morgon.

Igårkväll stack jag hem till Linnea och träffade Emma, Elin och Ella. Vi satt mest och pratade och tog det lugnt, trevligt! Därefter kom Ellas mamma och hämtade oss och vi for hem till Ella. Där gjorde vi inte så mycket mer, jag fick testa på att spela Sims 3, haha ^^

Vi bestämde oss för att dygna och ta 06:54 in till Knutpunkten och äta frukost på McDonalds. Därefter köpte Ella med sig lite fika från Pressbyrån och när vi gick rundor på Knutpunkten tänkte vi att det kunde vara kul att ta båten över till Danmark. Så vi turade och sedan gick vi i snöstorm hem till Ella. Tog mina saker och tåg tåget hem igen, gick hem med converse i 20-30 cm snö - KUUUUUL


Godnatt

Efter en lång natt och en oändligt lång morgon är jag otroligt nog inte speciellt trött... Jag tror min trötthet vände när jag klev av tåget för en liten stund sedan och pulsade hem i snö i abra tygskor, fy fan för snö! Igår skottade jag hela parkeringen plus en bit av gatan och nu är allt igen snöat igen, sorgligt.

Nu ska jag sova, skriver ikväll!

She has big beautiful eyes






Lasange







Lasange är en utav mina favoriträtter, jag kan äta det på längden och tvären, mums!

Städning

I förrigår när jag skulle städa rummet och bädda rent i sängen ville Alva hjälpa till. Jag kan inte påstå att hon hjälpte mig speciellt mycket men hon satt jättefint i sängen och pillade på armbanden medans jag dammsög och dammtorkade.
Snacka om lättroad, sitta i nästan en timme och bara pilla och titta på armband.







Alva gillade mitt halsband. Men istället för att hänga det runt halsen hängde hon det runt om nacken, sweetie!

Snowman

Efter tagit en dusch tog jag en promenad tillsammans med min barndomsvän. Det snöar otroligt mycket och efter ett tag såg man ut som en snögubbe. Efter gått en runda bestämde vi oss för att gå in i ett tag... So, we went home to his place. Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra.


Ganska snöigt ute ;)

You change your mind like a girl changes clothes


Du brände dina chanser när du gjorde det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Blåmärke

På nyårafton hände något, jag kommer ihåg att jag trillade inte iallfall, trots att gatorn var som en hockeyrink. Jag måste ha slagit i eller fått en smäll för dagen efter märkte jag ett blåmärke som bara blev större och större på mitt knä.

Ont som satan gör det. Speciellt när Alva lägger märke till att det är helt blått på knäet och vill känna, det är inte så att hon petar utan hon greppar med hela handen runt om blåmärket!


Förlåt för väldigt kassa bilder, gick inte riktigt att fota det ;s

Ansiktsmask

 

Här om kvällen smetade jag på en ansiktsmask innan jag skulle gå och lägga mig. (Nej, jag sov inte med den för er som inte fattar det)

 

Det känns så skönt efteråt, man känner sig så fräsch i ansiktet igen och det känns verkligen att det har gjorts rent på djupet. Tänk att en liten ansiktsmask på ca 15 :- kan göra så mycket.

 

Fick en ansiktsbehandling av Mamma i julklapp som jag tänkte utnyttja snart, ska bli så skönt. Få lite tips om vilka krämer man ska använda osv.

 


In a world full of evil and darkness,

I always see a light... and the light is You!





Fika

Igårkväll for jag in till staden och träffade mina gamla tjejkompisar och fikade. Vi satt i källaren på cafet Mezo som ligger mitt i stan. Det var jättemysigt och roligt att träffa mina gamla vänner igen och prata! Jag fikade dock inte för jag var inte sugen på något men påvägen hem kunde jag inte låta bli att beställa en McDonalds meny. I vanliga fall äter jag aldrig sån mat så fick inte sååå mycket ångest över det, jag som skulle bli nyttig!



Tack Ingrid för julklapparna!


På Julafton så deltog jag i Ingrid's julkalender med mitt bäst julminne,
Ingrid tyckte tydligen om mitt julminne för det var jag som vann!

I morse när jag gick ner så låg det ett paket på köksbordet till mig och jag förstod genast att det var min julklapp av Ingrid. I paketet så låg öronhänge, en polkagris och en mössa. Tackar så jättemycket för de fina presenterna!

Tycker alla ska gå in och titta i Ingrids blogg, enorm inspiration!



Hjälp mig välja



Denna måste inhandlas, den var kärlek vid första ögonkastet! Dock tycker jag att 269 :- för ett linne är ganska saftiga pengar. Vet inte vilken jag ska ta... Vit eller Svart?

Alva!


Alva pekar på fiskarna och säger "Pippi".




Min nyårsafton

Några har frågat vart mitt nyårsinlägg blir av och jag har inte haft tid eller lust att skriva det men nu kommer det!


Jag tog en lång sovmorgon och sedan satte jag igång med att platta håret, sminka mig, dra på klänningen och göra mig beredd för att åka. Därefter åt jag mammas underbara smörgåstårta tillsammans med familjen.

Vid halv åtta så tog jag tåget in till stan och med buss vidare till min vän Angelica. Där blev det lite förfest, vi drog vidare ute och sedan hem till Jonathan och värmde oss + letade fest. Därefter blev det käk på Max!

Klockan tickade och vi gick bort och kollade på alla raketer vid kärnan. Vädret var hemskt, det blåste och regnade, STORM! Kort därefter gick mina vänner som jag skulle vara med hem och jag hakade på resten av random folket. Vi gick vi ner till busstationen men bussen kom inte så vi satt där ett bra tag och funderade på om vi skulle överleva kylan. När bussen väl kom åkte vi på efterfest i Ramlösa.

Drog därifrån vid halv fem tiden, bussarna gick inte så vi fick helt enkelt gå ner till stan igen. Tog farväl till folket jag knappt kände men ändå varit med hela natten. Gick ner till knutpunkten och snart rullade tåget in och jag for hemåt. Gick och la mig vid sju på morgonen och jag mådde som jag förtjänade när jag vaknade igen!

Frågor och Svar


Anonym ang Örngott: Jättefina! Var har du köpt dom? :)

Svar: Örngotten kommer ifrån Lagerhause och kostade 50:- styck!



N ang Frisörbesök: God Jul! Btw, du passar jättefint i brunt oxå, ser mkt äldre ut ;) :D

Svar: Tack så mycket, kul att höra :)



Nyårslöften

Jag har funderat på nyårlöften men det gick inget vidare... Jag kom dock på fyra stycken som jag tycker är bra löften, annars kanske ni kan komma på några bra nyårslöften man kan sätta?

1. Träna flera gånger i veckan
2. Äta nyttigare och undvika skräpmat
3. Ta tag i mitt skolarbete mer
4. Få sommarjobb



Mitt 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, verkligen!

Har du några nyårslöften?
Nej, sätter aldrig nyårslöften, funderar dock på det!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nix

Vilka länder besökte du?
Jag tror jag bara har besökt Danmark!
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
18 & 26 December

Vad var din största framgång 2010?
Ingen aning faktiskt!

Största misstaget?
Inget jag vill skriva här :)

Bästa köpet?
Kameran!

Vad spenderade du mest pengar på?
Systemkameran

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Många presoner :)

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Just the way you are - Bruno Mars.
Swing life away - Rise Against.
Mishka - Coastline Joruney,
En hel del Bon Jovi låtar och massa flera låtar!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det har gått i vågor tror jag

Vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat/Tränat och träffat en person :)

Favoritprogram på TV
Ung och Bortskämd och Våra Vänners Liv

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Var hemma med familjen och min granne Edvin kom också in. Dessutom var mitt ex där.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Hmm.. Jag vet inte riktigt.
Den bästa nya personen du träffade?

Många men framförallt en som jag inte vill skriva ut :)


Godmorgon

Godmorgon... Kom hem vid 7 i morse så jag är fortfarande ganska trött, ska nog ta lite käk och sen sova igen. Jag hade en grym natt, berättar mer om det sen! Men nu vet ni att jag lever :)

RSS 2.0