If you love two people, choose the second person. Because if you really loved the first one, you wouldn't fall for the second one.



A giant blue ball and a happy little girl







Polenresan 2011. Framme i Krakow!

När vi tillslut var framme med tåget som verkade gå i 30 km/h under hela resan fick vi gå in på vårat vandrarhem och ställa våra saker. Vi hann varken få våra rum eller packa upp något utan vi skulle bara lämna våra saker och sedan gå upp till frukostbuffén. Därefter fick vi lite fri tid och besöka Krakow på tu hand. Jag, Sabina, Olivia och Rikard begav oss till ett köpcentrum i närheten.

Därefter fick vi en guidadtur genom gamla stan
men dem bilderna kommer i ett annat inlägg!


Bilder ifrån vår fria tid mellan frukosten - rundturen.











Sailor!

Såhär såg jag ut igår på festivalen. Började med förfest hos Anton och sedan drog vi oss ner mot staden och såg The Sounds. Lullade runder, in i ett öltält och dansade till skön musik. Drog oss hemåt klockan två på ett fullpackat tåg med sångglada människor!

Ska snart dra in i duschen, göra v mig och sedan bege mig på förfest.
Ikväll står Joddla med Siv på scenen!




Våffel och byråmontering!

I söndags åkte jag och mamma till Smarteyes för att se om vi kunde hitta några glasögon till mig. Hittade i princip inga snygga, jag passar verkligen inte i glasögon! Kan det bli mer nördigt, glasögon, tandställning och håret var helt blötslickat i mittbena.

Därefter gick vi bort till IKEA och till min syster Emma. Åkte med henne hem, gräddade våfflor och monterade ihop en byrå som hon köpte. Gud vad jag hatar IKEA'S beskrivningar, det tog oss säkert 3,5 timme innan vi fick ihop byrån.



You don't deserve my tears, I guess that's why they ain't there. I think I found the good in telling someone goodbye.





Truth is, everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for.

Hej!

Har inte varit på topphumör de senaste dagarna. Fick reda på en sak som gjorde mig ganska knäckt så har inte haft någon lust till att sitta vid datorn överhuvudtaget. Har sovit över hos min fina vän Arbnora och umgåtts med henne, hennes pojkvän Anton och en annan fin vän som heter Ronja.

I tisdags for jag och Arbnora (Abbiz) in till stan för att kolla Kul i Juli. Inget som lockade oss när vi väl kom dit så vi gick vidare till ett fik som heter Mezo. Dit kom även Ronja och Anton! Därefter gick vi en sväng i stan innan vi begav oss hem till Abbiz. Vi glodde film och sedan sov jag över där.


(<-- Arbnora & Ronja -->)

I onsdags när jag och Anton äntligen lyckades få upp Abbiz (
Lagom trött människa!) ur sängen. Åkte sedan in till staden och la oss på stranden. Drog även med oss Ronja. Åt glass och gick vid havet innan vi åkte hem.



Åkte hem och gick in och pratade med min fina granne Edvin ett tag. Därefter åkte jag återigen in till stan med Abbiz och Ronja. Ronja käkade Subway, Anton kom förbi och vi gick bort mot havet en stund. Åkte sedan hem till Abbiz och såg film. Var planerat att jag skulle sova över men fick så ont i magen så halv ett kom Erik, Amanda och Niklas och hämtade mig.




Tack för allt under dessa dagarna

Empty

Arg, förtvivlad, ledsen, besviken, upprörd. Allt på grund av dig.

Avslutningsmiddag 13/6-2011 [DEL 4]

Har totalt glömt bort alla bilder ifrån Avslutningsmiddagen. Slänger upp ett gäng till nu så ska jag försöka komma ihåg dem i fortsättning och uppdatera med dem med jämna mellanrum!







En damm på ett koloniområde en bit härifrån

Min farmor och farfar äger en kolonin här i stan och inne på koloninområdet finns det en damm. När vi syskon var mindre och hälsade på farmor och farfar brukade vi ofta ta med oss brödbitar och mata änderna. Några somrar var änderna så tama att man kunde lägga en brödbit i handflatan och de vågade sig fram och ta den.

När jag var på besök i Juni på kolonin så var det en sköldpadda som la och solade sig på en sten. Antagligen var det någon som hade en stuga i området som lämnat sin sköldpadda i dammen.





Strawberries and sugar

Vill ni veta en hemlighet? Jag har aldrig direkt varit speciellt förtjust i jordgubbar.



Tropikariet 2/7 [DEL 3]








Idag är det inte regn som faller, det är tårar.

Egentligen skulle jag bara vilja klaga på hur dåligt jag mår för tillfället. Hur jobbigt det är att mina ögon rinner hela tiden och klibbar ihop sig varje morgon tack vare min ögon inflammation. Hur obehagligt det är när jag böjer mig fram och jag får en sån fruktansvärd spännings huvudvärk så jag vill gråta. Hur trist det känns att det regnar ute när jag har sommarlov och det känns som det är Oktober istället för Juli.

Men jag tänker inte lägga ner någon tid på att varken klaga eller tycka synd om mig själv eller någon annan som klagar på "den svenska sommaren". Alla mina tankar går till det hemska och tragiska som inträffat i Norge. Jag ryser varje gång jag går in på Aftonbladet och läser allt fler artiklar om tragedin.

Jag beundrar de människor som nästintill riskerat sitt egna liv för att rädda så många andra. Jag önskar att det fanns något jag kunde göra för alla de drabbade. Jag känner med alla föräldrar som förlorat sina barn, personer som behövt se sina bästa vänner bli avrättade mitt framför ögonen på dem. Det är vidrigt!

Ibland undrar jag om man inte skulle införa dödsstraff. Men när jag vänder på det, att dö är väl ganska milt? Ett skott i pannan och du känner ingen smärta. Nej, en person som gör något sånt här ska få lida. Han ska få lida lika mycket som de totalt oskyldiga personerna som varje morgon ska behöva vakna med tanken:

"Min son finns inte mer, jag kommer aldrig kunna se honom le igen."
"Jag förlorade min bästa vän, h*n blev skjuten framför mig och jag kunde inget göra."
"Jag har inte någon mamma jag kan krama godnatt längre".


Jag är tom på ord, jag lider med er alla. ♥♥

Tropikariet 2/7 [DEL 2]








Fotboll

Godkväll!

Lördag och regnet öser ner utanför fönstret. Derby matchen mellan Helsingborg och Mamlö är nu avgjord och slutade med 2-2. Kan man annat än bli vansinnig när domaren dömmer fel? Jag förstår att Gerndt blev förbannad och slog till Miljan Mutavdzic i bakhuvudet. Jag förstår inte hur en del domare resonerar, ska det vara okej att Miljan Mutavdzic puttar Gerndt, ger honom en armbåge i huvudet utan de minsta tillsägelse?

Nog om fotboll, vaknade i morse med ögoninflammation. Tror jag i alla fall att det är... Kan även bero på min linser (används dagligen), klorvatten (jobbat i bassängerna) och rök (vänner som röker) läste jag och mamma.

Nu ska jag snart dra på mig lite kläder, eventuellet kladda på lite mascara och dra mig vidare mot Emelie.



Orange County

Godkväll!

Efter väldigt många timmar simsspelande i Emelies källare, lite sömn och en styck torr kladdkaka beslöt jag mig för att jobba två dagar. Min första dag var idag och sista imorgon. Jag hoppade in som vikare på samma jobb som jag jobbade på i förra veckan, alltså som simtränare i bassängerna på råå.

Har precis sett klart sista avsnittet av serien O.C! Gråter nästan, hatar när serier man älskar tar slut, buhu!! Tips på någon bra tv-serie? Har även hunnit se filmen "Up", riktigt söt.

Nej nu ska jag sova, ni får ha det så bra, god natt!

Shoppingrunda

Godkväll! Hemkommen efter en runda på stan tillsammans med Emelie, Lysette och Matilda! Var på jakt efter ett par Levis shorts, tyvärr fann jag inga. Kom däremot hem med ett par svarta shorts och ett par tights (cykelbyxor). Hittade ett par grymt snygga kängor men vilken vettiga människa lägger 2995 :- på ett par skor? Nu ska jag packa ihop lite saker och bege mig mot Emelie som jag dessutom spenderade natten hos. Jag och Matilda satt och mördade Sims till halv fyra på morgonen så. I tänkte kör en repris så jag hinner bygga klart min lyx villa, tar bara ett ex antal timmar då jag ändrar mig hela tiden. Först ska vi dock grilla med våra fina vänner! Skriver ev mer ikväll.

Cam Gigandet - Hottest man alive!

Godkväll!

I lördags åkte jag till Abbiz och där var lite förfest innan vi drog oss vidare mot Landskrona karnevalen. Fick med mig ett linne hem och jag lyckades trycka i mig både en voffla och ett grillspett. Efter två åkturer i karusellerna begav vi oss hem mot Abbiz igen. Vi kollade film och sedan somnade alla där.

Igår vaknade jag upp hos Abbiz med folket. Åkte sedan hem och käkade och for sedan vidare till Matilda och såg Burlesque. Riktigt bra film, Cam Gigandet är sjuuuukt snygg. Vi åkte sedan vidare mot Abbix och spenderade våran kväll där med massa fina vänner. Jag, Matilda och Anton lagade middag till oss alla och därefter blev det film med popcorn och chips. Begav oss hem vid halv tolv och somnade gott i min säng.

Idag har jag och mamma cyklat en massa massa mil. Berättar mer om våran cykelrunda imorgon för nu måste jag borsta håret och dra på mig kläderna och sedan dra hem till Emelie och ha filmkväll!



Tropikariet 2/7 [DEL 1] - Hajrevet

Här kommer några få bilder ifrån när jag åkte med grannarna till Tropikariet. Bilderna är tagna ner i "Hajrevet". Tyvärr fick jag inga särskilda bra bilder då det var väldigt mörkt i rummet och jag inte fick använda blixt där nere. Det hade ändå inte hjälpt med tanke på att det var glas jag fotade emot ^^







Sammanfattning av mina tre veckors arbete!

God eftermiddag!

Jag har inte varit den bästa bloggerskan på senaste tiden. Nu har jag fullföljt mina tre veckor i bassängerna på Råå som instruktör för de små barnen. Igår var sista dagen och det kändes vemodigt att behöva säga hej då till alla barnen. Man har fäst sig vid en del barn än andra och jag kan med handen på hjärtat säga att jag kommer sakna dem väldigt mycket!

I torsdags bjöd våran ledare, Matilda hem oss som jobbat på Råå (Jag, Rebecca, Jakob och Simon) till henne. Vi lagade tacos och åt marängsviss. Då tågen strular hela tiden sov jag över hos Matilda, tackar så mycket!


Vi hade jäkligt fint väder i nästan två veckor!

Jakob hade alltid med sig den minsta matlådan med kalla makaroner och socker.


Jakob förvandlades till en vampyr....?



Vi lyckades bli riktigt solbrända och jag fick en super snygg bonnabränna!

Regn och blåst sökte sig till oss men vi hade trots kylan det riktigt bra!

Det har varit tre händelsefulla veckor och jag har haft det jätte roligt, barn är små enerigkällor. Dagar då jag bara ville lägga händerna mot ansiktet och gråta över något som hänt fanns barnen där och hoppade och skrattade och gjorde mina dagar mycket bättre. Kärlek till alla er 49 barn som jag har haft!

Förkyld

Ligger just nu i min säng och dör av trötthet. Nyser, ögonen nästintill rinner, ont kroppen och huvudet. Bara två dagar återstår av min tre veckor som simlärare. Jag längtar så mycket att få sova ut på morgonen och att få slippa stå i en bassäng hela dagarna, oavasett 25 grader och sol eller 13 grader och regn/blåst. Nu ska jag sova, vilket jag hitintills gjort hela kvällen. Sov så gott alla där ute så hörs vi mer en annan dag!

det är svårt att acceptera när man tycker om fel person.




One week left.

Hej!

Kikar bara in här snabbt innan jag lägger mig i sängen. Kan ju inte påstå att jag mår på topp för tillfället, varit ganska ledsen hela dagen och allt bara snurrar. Jag antar att alla har sådana dagar men dem är inte så uppskattade ifrån min sida i alla fall...

Min helg har i alla fall varit bra, den kunde dock ha varit bättre. Imorgon påbörjar jag min tredje arbetsvecka. En vecka kvar och sedan är det slut på arbetandet. Då ska jag sätta igång att gymma och träna och få kroppen jag vill ha, hur många tror jag kommer göra det? Till och med jag själv tvivlar på det när jag skriver det.

Nu ska jag gå och lägga mig, det blev antaligen inte ett av de roligaste inläggen men det är så jag känner för tillfället.


Jag ryser när jag hör ditt namn, det bara är så... ♥

Jag ligger sömnlös på nätterna bara tänker på dig,
oavsett hur långt tid det tar, jag kommer vänta på dig.





Baddräkt - H&M
Shorts - Terranova
Armband - Ullared, Spanien och Tropikariet

Ibland följer oväntade ting med i flingpaketet




En styck liten, ivrig och vit hårboll!








Vi kommer alltid ha Paris

Godkväll!

Mina ögonlock är så tunga och jag vill bara lägga mig i min säng. Jag ska dra lite kort om dagen... Gick upp som vanligt vid halv åtta och blev sedan skjutsad till jobbet. Vi hade verkligen vädret på våran sida idag! Vi hade sol hela dagen dock blåste det en del så var lite kallt när man stod med axlarna ovanför ytan. Jag tänkte att solen tog inte så mycket så struntade i att smörja mig, tji fick jag och har nu röda armar...

När jag kom hem ifrån jobbet åt jag lite middag med familjen och for sedan ut på en cykel/fotorunda med Matilda! Vi stannade i en liten "skog" här i närheten och for sedan vidare ut mot en åker. Jag tror det blev en hel del bra bilder. Är inte riktigt bekväm att stå framför kamerna och poser om det är någon annan som fotar. Som tur är så känns det bra när det är Matilda som fotar!

Nu ska jag borsta tänderna, tvätta av mascaran och sedan lägga mig i min säng. Imorgon hinner jag inte skriva något, blir att åka direkt från jobbet hem. Äta middag och duscha av mig. Sedan far jag vidare mot Sofiero och njuter av Veronica Maggio.


Ville inte doppa håret då jag skulle ute och fota så jag hade mitt hår uppsatt och keps över under hela dagen. Självklart var Jacob (en annan simtränare) tvungen att jävlas med mig och kastade i mig i bassängen när det bara var en timme kvar, gaaaah!

Man måste dö några gånger innan man kan leva










Midsommar 2011!

Här kommer lite bilder ifrån mitt midsommar-firande! Jag firade min midsommar tillsammans med mina fina vänner i ett hus som de passade under några dagar. Kvällen var riktigt lyckad och jag hade sååå roligt. Men det är okej att spåra ur... för jag vaknar med ångest, vaknar med smärta blandade känslor, tyngd i mitt hjärta...















Fattiga riddare

Testade att göra fattiga riddaren för ett bra tag sedan. Kommer ihåg att jag tyckte det var riktigt gott när min bror gjorde det när jag var yngre, tyckte det var så jäkla gott! Testa som sagt att göra det, var ingen höjdare... Tror inte jag skulle använda det brödet, men men!


expecting less means hurting less







A small bowl of fruit!



For better or worse, Till death do us part, I'll love you with every single beat of my heart! ♥

Godkväll!

Vill bara kika in och säga att jag har haft en riktigt bra helg och söndagen har varit mer än underbar. Allt som är planerat inför de kommande veckorna och massa mysigt prat, jag har de finaste vännerna man kan önska sig! Mesta dagen har jag tillbringat med Matilda och vi har haft så mysigt, kärlek till dig mina fina vän ♥

Imorgon påbörjas jag en ny jobbevecka, alltså inne på min andra. Det ska bli roligt... Eller där ljög jag, inte så sugen på att jobba imorgon. Vill enbart tillbringa massa tid med mina fina vänner och killen jag tycker om så mycket.

Nu har ni fått ett kort inlägg ifrån min sida, har massa bilder på lager men hinner inte lägga upp dem, sängen kallar!


RSS 2.0