It really made my whole day!

Gå upp tidigt, äta frukost, få skjuts till jobb, stå i bassängen i flera timmar, ha lunchrast, återigen hoppa ner i bassängen, frysa, försöka dra på sig en slimmad våtdräkt, komma hem, äta middag, kolla lite på datorn, sova!

Ungefär såhär ser mina dagar ut nu förtiden! Inte så intressant men jag trivs. Dock inte idag för vi hade super kasst väder på eftermiddagen. Molnigt och blåsigt.

Snart är det helg och då ska jag träffa en person som gör mig så glad!


Fick en superfin teckning av en utav mina simskolebarn. Det gjorde min dag, tack sötis!

Att komma ihåg namnen på 49 barn är inte så lätt

Hej hej hallå!

Ni får ursäkta att jag inte skrev något igår men när jag kom hem var jag så trött att jag for i sängen nästan direkt och halvsov tills det var dax att sova för natten. Igår cyklade jag till jobbet klockan 07.40, Min bror Erik var snäll och följde cyklade med mig. Vi hade motvind hela vägen och det tog oss en timme att cykla ca 1.6 mil.

Det var en aning kallare igår och jag frös väldigt mycket i bassängen, jag tog mig dock igenom dagen och satte mig återigen på min cykel och trampade hemåt. Denna gången utan motvind. Att vara på jobb i 9 timmar och cykla 3.6 mil är ganska ansträngande. Dessutom hinner jag inte direkt äta något under dagen mer än lunch och dricka vatten är jag super dålig på!

Idag har vi haft fint väder, lite blåsigt. Tyvärr har jag mått dåligt hela dagen så det var otroligt jobbigt att arbete. Magen bråkar med mig och jag känner mig hängig och trött. Jag har så många söta barn men det är så svårt att komma ihåg alla namnen. Jag har totalt 14 grupper per dag. Varje lektion varar i 30 minuter. Totalt under hela dagen så har jag 49 barn.

Inte så lätt att komma ihåg vad alla heter...


Nu ska jag gå och tvätta ur min hårinpackning, ni kan tro att håret bli slitet och tovigt av allt saltvatten. Torra ben och armar har jag med så nu har jag smörjt in mig med bodylotion. Vi hörs imorgon igen!


En bild som är någon vecka gammal.

Första dagen på jobbet

Godkväll bloggläsare!

Är det bara jag som har svårt att inleda ett inlägg? Så svårt att komma på vad man ska skriva... Jag hinner bara skriva lite kort, måste gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon!

Idag började mitt sommarjobb, i tre veckor framöver kommer jag stå i poolen med småttingarna och göra mitt bästa för att lära dem att simma. Det var lite nervöst när jag hade första gruppen, jag var inte riktigt säker på hur jag skulle gå tillväga, som tur var hjälpte en annan "simfröken" mig. Förövrigt har dagen gått bra, det har varit roligt. Vattnet har varit ca 27 grader och solen har stekt hela dagen.

Imorgon får jag bli bättre på att smörja in mig, har lyckats bränna mig i ansiktet, speciellt i pannan ;/ Det är saltvatten i poolen så märker även att saltet har "slitit" på min hud. Men vi hörs imorgon.

Jobbetider är detsamma som alla dagar: 08.40-18-30


P-E-R-F-E-K-T

Godkväll!

Vill bara kika in och säga att min helg har varit underbar och en helg jag sent kommer glömma! Den har varit helt perfekt, mesta tiden iaf... Nu ska jag hoppa ner i sängen, klockan är ställd på 06.30 imorgon. Första dagen på jobbet, hoppas det går vägen. Hoppas likaså att vädret är på min sida så jag slipper frysa ihjäl nere i bassängen.

Skriver mer imorgon efter jobb, tack för tålamodet!


Glad midsommar!

Idag steg jag upp vid nio, tog en powerwalk tillsammans med Edvin och Ella. Därefter begav sig jag och Edvin ut på en cykeltur och letade efter blommor. Vi fick ihop en stor bukett som nu pryder deras bord så fint. Därefter gjorde jag en midsommarkrans till mig och strax därefter en till Alva och sedan en till Noah. ^^

Farmor och farfar kom på ett kort besök för att gratulera min pappa som fyllde 55 år igår! Nu ska jag börja göra mig i ordning och sedan ska jag iväg till min brudar och grilla/festa!


Avslutningsmiddag 13/6-2011 [DEL 3]

Här får ni ytterliggare lite bilder ifrån avlustningsmiddagen på PeterSvenskolan.







Olives, strawberries and cheese, a taste of summer!



Simskoleavslutning!

Här kommer några bilder ifrån systrarna Paulsson's (Olivia och Charly) avslutning på simskolan. Deras avslutning ägde rum den 8 Maj så det var ett tag sedan men jag har inte varit säker på om jag har velat lägga ut bilderna då de bara bär bikini/baddräkt... Därför gjorde jag min vattenstämpel lite mindre och istället rakt över dem!

Flickan som syns på bilden längst ner, likaså på ringen tillsammans med Olivia heter Klara!










Råttinvasion

Som jag har berättat förut har mina stackars grannar (Jenny och Fredrik) fått "råttbesök" under året. Råttorna tyckte antagligen att husets isolering var ett bra ställe att bosätta sig på. Jenny och Fredrik höll inte riktigt med vad jag har förstått! Dem har fått sanera under huset, dra ut all isolering och osm ni ser på första bilden gräva upp för rören... Inget roligt arbete, tyvärr kan man inte ta sitt pick och pack och bara dra.



Men tänk så fint det blir efteråt ;)

Lite kort uppdatering om vad som händer!

Klockan är ställt på 08.30 och imorgonbitti väntar en powerwalking/jogging runda med grannarnas hund. Det hjälper inte att sitta och klaga om man är missnöjd, man måste ta tag i det och göra det bästa man kan.

Uppdateringen är som på senare tiden inte den bästa, jag har mina perioder då jag kommer tillbaka och skriver lite. Men jag mår bra och livet flyter på. Jag har sommarlov med det sämsta vädret och de senaste dagarna har jag bara legat i sängen och kollat Sex and the city avsnitt och när den serien tog slut övergick jag till OC.

Idag har jag städat hela huset, dvs dammtorkat, dammsugat, blöttorkat, dragit fram möbler hit och dit och fixat och donat! Det är faktiskt väldigt krävande att städa... Eller det är bara jag som blir sjukt varm av det?

På fredag firar jag min midsommar tillsammans med mina fina vänner i ett hus som dem passar. Vi ska grilla och äta gott innan och därefter startar festen. Det ska bli väldigt roligt förutom att jag inte vet vad jag ska ha på mig ännu.

Nu har ni fått lite kort uppdatering om vad som händer för tillfället hos mig, har faktiskt dåligt samvete för jag inte skriver mer. Jag har egentligen all tid i världen nu när det är sommarlov men vad ska jag skriva när jag inte har något att skriva om? Anyway så hoppas jag att jag ska få loss mina händer och göra några inlägg imorgon för just nu väntar ett OC avsnitt och sängen. Ledsen att jag sviker er ikväll med klockan är faktiskt ställd på 08.30!

Avslutningsmiddag 13/6-2011 [DEL 2]

Här kommer sju bilder ifrån avslutningsmiddagen i skolan den 13 Juni. Vi fick våran bordplacering, fick cider med hallon i och små pratade med varandra. Därefter höll folk tal och vi fick se bilder på en stor skärm ifrån våran tid på PeterSvenskolan. Det var roligt att se bilder ifrån mina klasskompisar ifrån 6-7, dem var så små, haha ^^

Jag började ju först på PeterSvenskolan i åttan efter gått ett år på Påarps skola.







Veronica Maggio!

Biljetter till Veronica Maggios besök på Sofiero är nu bokad, om drygt två veckor är det dags!

Kladdkaka med fudgetopping och grädde med färska hallon!



So simple, so easy, just a smile...

Inte speciellt bra bilder men jag gillar dem trots att skärpan är kass!


Polenresan 2011. Tåget från Swinoujscie-Krakow!

Än en gång ber jag om ursäkt för min dåliga uppdatering när det gäller bildern ifrån våran Polen resa! Anyway, nedanför kommer bilder ifrån tågresan mellan Swinoujscie och Krakow. Som ni ser var själva kuperna INTE så stora. Utöver det så var kuperna otroligt varma, svettades som en gris. Det fanns inget lås utan bara en liten hasp som till på köpet inte funkade, great.

Toaletterna på tåget var det värsta jag har sett, bara tanken av dem får mig att rysa. Jag skulle egentligen ha tagit en bild på dem så ni kunde förstå vårat helvete, 12 timmar på ett tåg med en toalett som såg värre ut än bajamajorna på festivaler!







Hey, what did I expect?




Ingen stjärna på himlen kan jämföras med dig.


Don't cry over the past, it's gone, don't stress about the future, it's hasn't arrived, live in the present and make it beautiful






Potatisgratäng med jorgdubbssallad och grillat kött!




I don't mind spending everyday, out on your corner in the pouring rain.



Flingor-youghurt-jordgubbar



När jag gråter, torkar jag tårarna. När jag ramlar, kliver jag upp igen. När jag blir sviken, går jag vidare. När mitt liv rasar, bygger jag upp det igen. Men om jag förlorar er, får tårarana rinna. Då kliver jag inte upp igen. Då går jag inte vidar




Avslutningsmiddag 13/6-2011 [DEL 1]

I måndags hade vi som sagt avslutningmiddag för alla nior. Snälla Alida stylade och fixade mig, vi gjorde en halvuppsättning efter mina önskemål, likaså sminkning. Är inget annat än supernöjd, speciellt med frisyren.

Fick väldigt mycket beröm under kvällen om hur vacker och fin jag var och det berörde verkligen. Du ser Alida, you did a great job! ;)





SKOLAVSLUTNING!

Efter en lång kväll som slutade vid ett beger jag mig nu till skolavslutningen! Ikväll blir det antagligen gröningen med brudarna från skolan, vi hörs sen!




You know that it is true, I'd run a thousand miles to save you ♥

Skulle hämtat Olivia och Charly i fredags men så var STUDENT i stan så blev aldrig av att jag stack dit direkt efter skolan. Åkte istället med Jenny (deras mamma) och hämtade dem tillsammans. När jag och Charly gick ut från dagiset så sa Charly:

- Var är bilen?
Jag: På parkeringen
Charly: Men var är dina bilnycklar?
Jag: Jag har inga...?

Charly såg fundersam ut och sa sedan: Oh nej, Då kan vi inte komma hem!

Jag utbrast genast i skratt och förklarade för Charly att Jenny kör då jag inte har körtkort. Känns lite roligt att Olivia och Charly tar mig som en vuxen. För några veckor sedan frågade Charly mig om jag har barn... Charmig liten tjej ♥



Baby when you're gone, I realize I'm in love!



There's a boy in my mind and he knows I'm thinking of him, He's been gone for some time but I know I truly like him!



Om sanningen ska fram är det han jag vill ha!

I couldn't see how every sign pointed straight to You




You know I'll never go as long as I know... It's coming straight from the heart.






Even though he broke my heart... he is the one that I want.


Grekisk pastasallad

Här kommer bilder på resultatet av pastasalladen jag gjorde till familjen för drygt en vecka sedan. Den blev riktigt god och populär här hemma. Det enda minuset med pastasalladen är ruccolan, avskyr det ;)




Sex and the city

Min dag startade klockan fem i morse då jag la och vred och vände mig i alla dess ställningar för att hitta någon som jag inte svettades så mycket i. Helt omöjligt! Det var så varmt på mitt rum, jag tvekar inte på att et kan ha varit 35 grader här inne.

Klockan 18.00 idag befann jag mig på ett möte angående mitt sommarjobb. Jag längtar faktiskt, jag tycker att det ska bli roligt. Det är inte lång tid kvar nu men först ska jag avklara en till vecka i skolan. Imorgon har vi beach handboll nere på stranden tillsammans med alla nior.

Nu ska jag se ett avsnitt Sex and the City och sedan försöka hitta en lämplig sovställning i mitt otroligt varma rum. Återkommer imorgon, sov så gott!

Ägg-toast!

Min bror visade mig för några veckor sedan att göra ägg-toast. Någon som har ätit det?
Riktigt gott enligt mig, try it!



Polenresan 2011. Båten från Ystad-Swinoujscie!

Min uppdatering med inlägg med bilder ifrån Polen har inte varit den bästa. Här kommer några bilder från båtresan mellan Ystad och Swinoujscie. Den tog ca 6 timmar och var lite halv tråkig då det bara var massa dö tid att slå ihjäl. Vi underhöll oss med att springa i korridorerna, spela kortspel, äta pizza och lyssna på musik.










Life's tough - get a helmet






Breakfast

Denna frukosten är en utav mina favvo frukostar. Ett löskokt ägg med salt på. En skål med yoghurt och flingor, gärna toppat med kokos. Till detta en macka med kokt skinka!

På första plats kommer nybakta bullar och/eller bullar som är värmda i ugnen!


Tuttan boll!






Today I don't feel like doing anything, I ...

img_8014 (MMS)

Today I don't feel like doing anything, I just want to lay in my hammock!


United states of America!

Antar att de flesta av er just nu ligger ute i solstolen eller steker på stranden. Jag själv sitter här och pumpar hög musik i mina högtalare som jag fick av min granne för några månader sedan (thank you so much)! Vet inte vad jag skulle gjort utan mina högtalare, underbara!

Nyss käkat lite sen lunch. Ska vidare ut i trädgården och spela fotboll med brorsan och senare ska jag eventullet in till staden.



Grillad flintastek, potatisgratäng och vindruvssallad.

Bilder från den 21/5.



Nothing hurts more than being disappointed by the single person you thought would never hurt you









Jag känner mig så lycklig för tillfället!

Hej! Jag har stått i köket sedan i ca två timmar idag, har gjort en grekisk pastasallad till familjen och bakat en kladdkaka med fudgetopping. Pastasalladen blev apgod, har inte hunnit smaka på kladdkakan då den står och svalnar. Nu ska jag ut i det fina vädret, skriver senare.

Har en massa bilder på lager!


In a world full of evil and darkness, I always see a light... and the light is You.





Fyll inte ditt liv med dagar utan fyll dina dagar med liv.

Kvalitén på bilderna är inte direkt så bra men jag gillar bilderna ändå. Lisa vill inte att vi använder för mycket blixt när vi fotar Noah och det var ganska mörkt i rummet så bilderna blir korniga.






Frukost

Det bästa på frukostbordet enligt mig är nybakade bullar eller bullar som är värmda i ungen. Olika sorts pålägg i form av grönsaker, ost och skinka. Att ha en löskokt ägg och juice är höjdpunkten!



For every minute you're angry, you lose 60 seconds of happiness.




RSS 2.0