Underbara systerdotter!

Om allt skulle varit som planerat skulle jag just nu befinna mig på en maskeradfest tillsammans med mina fina vänner. Tyvärr ändrades planerna och jag sitter istället hemma och städar mitt rum en lördagkväll! Kanske lika bra det... Börjar träna klockan tio imorgon bitti.

Förövrigt så har jag pluggat lite smått idag, alldeles för lite egentligen. Dessutom så har Tea sovit över hos oss idag så i morse åkte jag, Tea och pappa till City Gross för att handla. Tea busade rundor hela tiden och hon är så underbar när hon hela tiden skrattar!

Ingo, Lisa, Alva, Noah och Emma kom också på besök idag. Pappa lagade en god och wok som vi alla åt! Nu ska jag fortsätta att plugga lite smått på musklerna/benen och deras namn på latin.


Pommes galen unge!

Kommentarer
Postat av: Jennie

tråkigt när planer ändras!

2011-10-16 @ 11:34:54
URL: http://hallon8.se
Postat av: DR

- så söt!

2011-10-16 @ 13:24:32
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: MADDES

hihi så söt

2011-10-16 @ 18:27:56
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej hej! fin blogg :D Jag har startat en ny kategori, "veckans ämne". Den här veckans ämne är mobbning! Eftersom det är så viktigt att ta upp, tänk hur många mobboffer som går hem och gråter varenda dag efter skolan liksom? Gå in på min blogg och få reda på hur just du kan hjälpa till och stoppa mobbningen! Tack för besväret! <3

2011-10-28 @ 19:54:14
URL: http://meniee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0