Bye bye braces!

I tisdags tog jag ut min tandställning. Om jag inte är helt fel på det så satte jag in tandställningen den 7 Oktober 2010. Jag kommer ihåg att jag tyckte inte det gjorde ont för fem öre att sätta in den men att jag snabbt tog det tillbaka då jag fick så sjukt ont på kvällen i munnen! Gick inte att tugga en banan för att mina tänder var så ömma.

Första natten med tandställning var jag så rädd att den
skulle trilla av och att jag skulle råka sätta den i halsen och kvävas, haha!

Grillad kyckling, potatis och kall löksås.

En maträtt som står högt upp på min gilla-lista är rätten nedan. Grillad kyckling tillsammans med potatis och kalla såser. Vi brukar ha romsås och löksås, yumi!

Ber om ursäkt för suddiga iPhone bilder.

Tea skitungen Feif!

I början av mars sov min systerdotter Tea över hemma hos oss. På morgonen byggde jag och Tea ett duplohus tillsammans. Skiljer sig kanske lite ifrån ett vanligt hus men jag tycker det blev ett riktigt mästerverk! Tea tyckte även att det var väldigt roligt att stå på pilatesbollen samtidigt som jag höll henne i händerna medan hos sprang fram och tillbaka på den så den rullade. Efter en stund gick vi bort till lekplatsen och gick hinderbana, åkte rutschkana och gungade.Glasögon

För några veckor sedan inskaffade jag mig ett par glasögon. Dagligen så bär jag linser men jag har saknat att kunna ha ett par glasögon att ta på mig om jag ska sätta mig framför teven en timme på kvällen och inte haft linser i på hela dagen. Känns smått onödigt att sätta in ett par linser för att ha en timme. Likaså, när jag är sjuk är det skönt att bara kunna ta på ett par glasögon! 

Beställde dem i svart färg. Tyvärr så fanns dem inte kvar så jag fick välja mellan ett par röda eller ett par brunmelerad med lila insida. Det sista alternativet fick det bli!
Då jag känner mig väldigt obekväm i dem, det känns inte som "jag" så får ni två
väldigt oseriös bilder bara för att kunna se hur mina glasögon ser ut!

Instagram - Mars månad.

1. Middag på IKEA med Martin.
2. Grillning på stranden med Lisa med familj.
3. Promenad på stranden med Martin.
4. Malen-Martin i mitt akvarium.
5. Rosor som jag fick av Martin.
6. Min och Martins "pizza-picknick".
7. Besök på Tropikariet!
8. Present från Martin 
9. Vårtecken!
10. Grillad fläskfilé med potatisgratäng.
11. Mitt täcke
12. Martin hund.
13. Besök på Sundspärlan.
14. Middag hemma hos Lisa.
15. Alva och Noah 

Söndags promenad ♥

I söndags åkte jag och Martin hem till honom. I vanliga fall så sover vi ALLTID hemma hos mig, väldigt sällan vi åker ner till Malmö och hem till honom. En del undrar säkert varför men det känns smidigare att sova hos mig än hos honom då vi båda jobbar och tränar och i mitt fall går i skolan i Helsingborg.

Hur som haver, I söndags åkte vi hem till Martin och när vi kom dit tog vi hundarna på en promenad. Det var jätte fint väder. Solsken, nästintill vindstilla och så pass varmt att det räckte att ha en tjock tröja på sig. Vi gick 7, 15 kilometer. Passade på att gå till en hundrastgård där hundarna fick leka av sig. Kan säga att när vi kom hem var jag nästan lika trött som hundarna. Dem rastade mig minst lika mycket! ;)

Alltid så svårt att veta vilken katergori man ska lägga det i.. 
Djur eller händelser i veckan?

Varm choklad med vispad grädde

Första provet för denna terminen avklarad och min magkänsla säger att det gick bra! Det var ett prov inom medicin, matspjälkningssystmet närmare bestämt. Det är något mystiskt med vårt klassrum... Varje morgon när man går in där får man en sprängade huvudvärk och varje gång man får lämna klassrummet är det en befrielse. Dålig luftkonditionering?

Hur som haver, vädret är riktigt tråkigt idag. Det är grått, regnigt och allmänt deppigt väder. Igår var det solsken och nästintill vindstilla, härligt vårväder. Det firade jag Amanda och hennes två vänner Viktor och Nina med att fika i Norra hamnen. Sommaren kom...Kony 2012

Ta trettio minuter av din kväll och kolla på videon nedan. Trettio minuter kan låta länge men det är det värt. En video som har fått miljontals visningar på bara några dagar. Det är ett otroligt fint budskap och om alla kämpar tillsammans så kan man åstadkomma det han pratar om i videon.

Dela denna videon, visa den för din kompis. Lägg ut den på facebook eller skicka den till dina nära och kära. Det kostar ingenting, det ligger några klick bort för att bli genomfört och genast har flera av världens alla människor där ute uppmanats. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. 


KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo

RSS 2.0