Tea skitungen Feif!

I början av mars sov min systerdotter Tea över hemma hos oss. På morgonen byggde jag och Tea ett duplohus tillsammans. Skiljer sig kanske lite ifrån ett vanligt hus men jag tycker det blev ett riktigt mästerverk! Tea tyckte även att det var väldigt roligt att stå på pilatesbollen samtidigt som jag höll henne i händerna medan hos sprang fram och tillbaka på den så den rullade. Efter en stund gick vi bort till lekplatsen och gick hinderbana, åkte rutschkana och gungade.



Kommentarer
Postat av: ♥ Sojkas framtid ♥

Hej!

Jag hittade din blogg på blogstart, så jag vill passa på att tipsa om en helt ny trafikbytessajt. Om man registrerar sig via länken (ibland kan man behöva klistra in den i ett nytt fönster) har man chans att få livstids gratis platina-medlemsskap (ungefär som VIP, de 100 första får det).

http://www.merbesokare.com/signup.php?2052

Hoppas du får en skön söndag! :)

2012-03-25 @ 10:27:16
URL: http://www.sojkasframtid.se
Postat av: Eleonore- Kokboksutmaningen!

Wow vilket duplohus ni byggde!

sv: Åh så kul att han fyller år och att du vill göra en tårta. Gör det lätt för dig och köp färdiga bottnar, fyll sedan med något han tycker om. T ex chokladmousse, mosade bär blandat med grädde, lemoncurd etc. Sen kan du ju dekorera med grädde och bär, marsipan, sugarpaste(finns på t ex panduro eller i mataffären men den får du färga själv)som du även kan sticka utdekorationer i. Ja det finns massor av saker. Eller så gör du en chokladtårta som du delar på mitten, brer på ett lager sylt i mitten och sen täcker hela med en glasyr :)

2012-03-26 @ 21:23:29
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: Anna

Min lilla loppa, hon har det bra när hon är hos er

2012-04-06 @ 20:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0