Svenska sommar ♥


Why so serious?


Fantastiska människor som aldrig ger upp!

Såg precis en video som gjorde att jag blev så fruktansvärt rörd att jag fick tårar i ögonen. Helt fantastiskt vilka själar som finns där ute och som är strängt beslutna med att aldrig ger upp. Dem kämpar in i det sista, oavsett vad som händer. Finns bara ett ord för sådana personer - FÖREBILDER.Tyvärr går inte videon att dela så om ni trycker på länken nedan kommer ni vidare till youtube och videon. HÄR HITTAR NI DEN.

Ledsen - Mindre ledsen - Glad

Hihih, lilla Noahis pruttunge!

Tjejkväll hos Rebecca 28/4

Om 32 dagar bär det av till Magaluf tillsammans med nio stycken av mina tjejkompisar! Efter ha planerat det och bokat sedan September månad började det klia smått i fingrarna. Vi ska vara där i en vecka och vi åker den 9 juni, en dag efter studenten. 

Förr förra helgen åkte vi alla (förutom Elin som ligger hemma med körtelfeber) hem till Rebecca och hade tjejkväll. Vi grillade och Rebecca hade lagat potatisgratäng och skurit upp sallad. Till efterrätt hade hon bakat en rabarberpaj. Vi alla sov över där och hade en trevlig kväll med musik och spel.

Någon som spelat spelet? Man ska sätta en lapp med en kändis i en kompis panna och så ska personen få gissa vad det står. Man får bara lov att svara ja och nej på frågorna personen ställer. Kan säga att Herr Nilsson och Tjorven var INTE en av Matilda. Hon gissade på Pippis, Madickens och Tommy och Annikas pappa hela tiden...

Slottsparken

Den 12 april åkte jag och Martin hem till honom i Malmö. Tog en tur till Slottsparken där vi köpte kebab som tydligen skulle vara Malmös bästa. Var det den bästa kebaben jag ätit? Jag vet faktiskt inte, jag tyckte den var lite torr, jag vill ha massa vitlökssås, mums!

När vi ätit upp åkte vi ner till Ribersborgsstrand och kollade. Det inlägget hittar ni HÄR.


Nedanstånde bilder är från den 16/4 också tagna i Slottsparken när vi tog en promenad där. Jag säger bara en sak, änderna och ankorna är läskiga. Men det är i och för sig alla fåglar som halvt jagar en!


Plockande en liten bukett med blommor av dem som nyligen slagit ut.

Frukostbjudning hos syster Anna.

Den 7 april var hela familjen bjuden till min äldsta syster på frukost. Det var min äldsta syster Anna och hennes dotter Tea. Min andra syster Lisa, hennes sambo Ingo och hennes barn Alva och Noah. Min tredje syster Amanda och min pojkvän Martin som var där.

Barnen var som vanligt helt uppspelt när dem leker tillsammans. Martin kröp rundor och lekte körragömma och Tea och Alva tjöt av glädje när dem sprang genom rummen. Det värmer i hjärtat när man ser ens pojkvän ha så bra hand med barn. 


Pastagratäng ♥


Fina syskonbarn!

Bilder från 23/5-12.

9 månader ♥

Idag har jag och Martin varit tillsammans i nio månader, helt otroligt vad fort tiden går!

Jag tänkte att jag skulle berätta lite om Martin..

Jag beundrar Martin väldigt mycket. Han har så många fina sidor som jag önskar att jag själv hade. Den egenskap jag värdesätter högst hos Martin är att han är en otroligt positiv och glad människa. Han bjuder alltid på ett leende och är bokstavligt talat alltid glad! Det finns gånger då Martin stöter på hinder men oavsett vad det är så lyckas han alltid se saker ifrån en ljusare vinkel. 

En annan sak jag värdesätter högt hos Martin är att han är inte långsikt. Om vi bråkar och sedan blir vänner igen släpper han det som varit DIREKT. Till skillnad från mig själv som hänger upp mig på saker i evigheter. Återigen, en egenskap hos honom som jag önskar innerligt att jag själv hade.

Han har även otroligt mycket tålamod vilket lär behövs med mig för att jag kan bannemig inte vara en lätt person att ha ett förhållande med! Martin blir sällan arg och om han blir det är det ytterst sällsynt att han skulle höja rösten mot mig. Han är alltid lugn. Om han mot förmodan skulle göra det förtjänar jag det, jag kan vara väldigt provocerande.

Alla människor har brister och det gäller självklart Martin med. 

Martin är en ytterst viktig person i mitt liv. Jag vet att jag kan lita på Martin trots att han en gång bröt ner min tillit till honom totalt. Jag vet om att han alltid sätter mig i första rum och skulle kunna gå genom eld och vatten för min skull. Han finns alltid till hands och hjälper och stöttar mig.

Inget förhållande är perfekt och det är inte mitt och Martins heller. Trots allt motgångar vi har som får en att vilja ge upp så har jag lärt mig en sak: Oavsett hur påfrestande det känns för stunden så kommer det vara värt det i slutändan. Det som inte dödar dig gör dig starkare.

Om jag och Martin besluter oss för att gå skilda vägar skulle jag förlora väldigt mycket. Jag skulle nämligen inte bara förlora min pojkvän utan en helt fantastisk och underbar vän, min bästa vän! Personer som säger att kärleken kommer och går har aldrig mött en person som Martin. Och oavsett om vi bryter upp idag, imorgon eller om fem år så kommer min kärlek till Martin för evigt leva kvar.

Cause there ain't no doubt I love this man ♥♥♥

Förkyld eller allergi?

Mina ögon och näsa rinner HELA tiden. Jag nyser var tredje minut och min hals ömmar. Huvudvärk kommer smygandes och jag är så trött i hela kroppen. Jag undrar om det är en förkylning eller om jag är har pollenallergi? Hur som helst hoppas jag att det försvinner snarast, har varken tid eller lust med att vara sjuk!

Idag åkte min fina pojkvän till Las Palmas på träningsläger. Min syster och hennes pojkvän åkte till Mallorca. Jag är ganska avundsjuk men jag nöjer mig med tanke att jag och mina vänner åker till Magaluf om 35 dagar. 

Snart ska jag in till Olivia och Charly och passa dem medan Jenny och Fredrik ska på fest.

Skallebank bank

God förmiddag.

Idag blev jag hemma från skolan. Har mått hur bra som helst dem senaste ca 2 veckorna men igårkväll började min mage bråka med mig. Vaknade med en fruktansvärd huvudvärk så jag blev hemma. Mindre bra med tanke på att vi hade nationella idag och att vi har en massa prov och inlämningar i skolan denna och nästa vecka...

Bara att masa sig upp ur sängen, äta lite frukost och PLUGGA! Förhoppningsvis kan jag sitta ute i trädgården i alla fall, ska bli upp emot 20 grader idag. LOVE ❤


Ge mig, ge mig, ge mig!! ❤

Jag är helt förälskad i trasig jeans. Jag vill hitta ett par riktigt söndertrasade jeans, så jäkla snyggt! Tyvärr så går det väl antagligen inte att köpa dem jag vill ha utan man får helt enkelt slita och gör ett par själv...

Jag älskar dig ♥


Donken mat + havet

I söndags köpte jag och Martin med oss McDonlads mat och satte oss nere vid havet.
Det enda som saknades var en fin solnedgång och lite värme i luften.

Grillad oxfilé, potatis, bearniesås och jordgrubbssallad.

Nutella-kladdkaka, jordgubbar och grädde

RSS 2.0