Vad tycker du molnet liknar?

Jag älskar moln! Jag älskar att ligga en varm sommar dag och titta upp på himeln mot alla moln som bildar alla olika sorters mönster och figurer. Det som är så kul med moln är att alla tycker dem ser så olika ut, fantasin får hetl enkelt flöda. När jag åkte in med mamma till mitt UTV-samtal förra veckan så såg jag ett moln som jag tyckte såg ut som ett hangarfatyg sett från sidan, vad tycker du?


Tea på babysim [22/3 DEL 3]







Håller tummar och tår för att jag inte blir sjuk.

Lång dag igår, började nio och slutade halv fyra. Därefter åkte jag och Emilia och inhandlade råvarorna till provmiddagen som är på fredag. Mådde konstigt hela dagen, ont i magen och obehagligt illamående, man kan ju hoppas att det inte är influensa på g. Idag stannade jag hemma för jag mår så konstigt, bultande skalle och tryck över bröstet. Blir varken träning eller mässa för min del.

Skrev detta inlägg igår men det kom inte upp så jag gjorde om det!


Förrätt och varmrätt: Omelett med räkstuvning och pasta med köttfärsås!

I fredags hade vi hemkunskap och vår lärare la fram lite råvaror och sedan fick vi hitta på vad vi ville laga, improvisera helt enkelt! Mitt förslag var att göra en köttfärsås som jag och mina vänner lagade för några veckor sedan i huset som dem passade. Den blev riktigt god och vi hade inte alla ingredienser som man har till köttfärsås så vi bara slängde i lite. Till detta hade vi pasta.

När vi insåg att köttfärssåsen gick väldigt snabbt att göra kom jag upp med idén omelett med räkstuvning. Jag blev väldigt nöjd med våran middag! =)





I am beautiful in my own way



Jag återvänder snart till Farmor och Farfars kolonin igen

När jag var och besökte farmor och farfar i torsdags så hade farmor fixat våfflor, det satt fint i magen! När vi hade ätit upp och var mätta och belåtna tog vi en runda bort till deras kolonin som ligger ca 1,1 km ifrån deras lägenhet. Det blåste lite småkallt ute men annars var det härligt väder med solsken.

Jag älskar att vara på kolonin, jag tycker det är så mysigt med trägårdsland, alla blommor och små stugor. Något ord som dykt upp mycket i min blogg kommer dyka upp nu igen: nostalgi. Allt känns så otroligt litet där, tiden går alldeles för fort...

Det var inte många år sedan jag och min syster julade rundor på gräsmattan och matade ändor nere vid dammen, påväg tillbaka gungade vi på de gnisslande gungorna och sedan sprang vi allt vad våra ben bar oss bort till stugan igen. Vi hämtade läsk i glasflaskor i förrådet och lekte med plasthästar under äppleträdet. När farmor inte såg snodde vi hallon och jordgubbar från landet, jag vill få tillbaka den tiden.








Jag återvänder snart igen till kolonin för att återuppleva flera gamla minnen.

Hemska värld, jag blir så frustrerad!

Jag kollade in på en blogg för några minuter sedan och där var det en låt som hon tipsade om. Jag läste igenom texten och lyssnade på låten och det var en väldigt fin men sorlig låt. Nedanför så hade hon lagt upp videon till låten och jag tittade på den...

Jag ryser, jag blir så frustrerad och arg. Det värsta är att det är inte bara en video, det är sådan som händer, vardagligen runt om i vår värld. Tårarna är påväg att komma i ögonen, kanske är jag känslig men jag tycker det är så jobbigt när det handlar om barn. Jag tänker automatiskt bara på lilla Alva och Tea, mina fina små systerdöttrar, mina underbara grannar Olivia som är 7 år och Charly som är 4. Det kunde varit någon av dem i den videon, det låter så hemskt att säga så men det är faktiskt en sån sjuk värld vi lever i! Jag ska alltid skydda er mina små prinsessor, aldrig ska någon få göra er något ont ♥♥ 

Pedofiler borde få kuken avklippt och nerkörd i halsen på sig själv, fy fan vad jag hade velat plåga sådana personer!



För er som inte vill se videon
så handlar det om en mamma som sitter och tittar på sitt barn som leker i ett bollhav, plötsligt kör en radiostyrd bil på mammans fötter och hon böjer sig ner för att vända den så den kan köra iväg igen. När hon tittar upp är hennes dotter borta, hon börjar leta men hittar inte henne. Under tiden som detta händer står det en man som jobbar där och sprutar antagligen sömnmedel eller något lugnande på en sockervadds pinne. Han får med sig ungen genom att locka henne med sockervaddet, man får se hur han tar med henne in på en toalett, han klipper av hennes hår och våldtar henne.

Tea på babysim [22/3 DEL 2]










Beautiful sunset



Tea plutt i sin morgonrock [Babysim 22/3 DEL 1]




Baddräkter

Två grymt snygga baddräkter som jag hittade på H&M's hemsida. Skulle inte tacka nej till dessa två baddräkterna, tycker att den röda är så jäkla snygg för att det är bar axel men den blå har så snyggt mönster på sidan. Kommer nog inhandla dessa längre fram. I vanliga fall kör jag bara på bikini men baddräkt kan också vara riktigt snyggt!



Hasselbackspotatis med grillat kött och bearniesås



söndagens middag när vi grillade hos Jonas syster med familj.

Bloglovin

Nu har även jag fixat Bloglovin. Med tanke på att jag är lite slarvig då och då så är Bloglovin perfekt för er, mina läsare. På så sätt kan ni lätt se när jag uppdaterat :)

NEJ, jag vill inte ha massa spamkommentarer nu om jag vill följa er blogg. Om jag känner för att läsa er blogg och om jag vill följa den då gör jag det.


Nu glömmer väll inte att jag har bloggsvar,
där kan ni lätt ställa frågor till mig :)

Life as we know it

Såg en jättesöt film i förrigår som jag kan rekomendera varmt för alla komedi och romantik-älskare. Filmen heter Life as we know it och kom ut år 2010 så det är en hyfsat ny film!

Filmens handling:

Holly Berenson (Katherine Heigl) är en lovande matleverantör i cateringbranschen och Eric Messer (Josh Duhamel) är en lika lovande sportchef på en TV-station. Efter en katastrofal första date är det enda ha har gemensamt att de ogillar varandra samt att de båda älskar sin gemensamma guddotter Sophie. Men när de oväntat och plötsligt blir de enda Sophie har i hela världen, måste Holly och Eric lägga sina olikheter åt sidan. De måste lära sig jonglera sina karriärsambitioner och kolliderande sociala kalendrar, så att de kan hitta en gemensam grund att stå på medan de bor under samma tak.




Josh är ju bara för jävla snygg!


Tea på sin nya cykel

Tea tuttan boll har fått en cykel av sin pappa Jonas. När man säger "tuta!" till Tea så tar hon båda händerna runt tutan (björnen som hon håller i på första handen) och trycker till så att det tutar och låter. Hon är så duktig så, lilla sessan!





Sötaste lilla busungen♥

Plommonspäckad fläskkaré med potatis och brunsås




Blommor






Förra fredagen köpte jag en bukett blommor till mamma och skrev en dikt till henne. Jag älskar att ge, jag älskar att se hur glada alla blir när dem får presenter. Det är så lätt att gå och köpa kläder, blommor, godis osv men det är mycket roligare att ge personen något personligt, något man skapat och gjort själv.

Våfflor och promenad i solskenet

Vid två tiden åkte jag in till farmor och farfar och där serverades våfflor. Tog med mig en bukett rosor och förhoppningsvis blev gubben och gumman väldigt glada! Vi gick sedan en runda bort till deras kolonin, solen sken och det var härligt väder, tråkigt nog blåste det en hel del. Därefter gick jag bort till simhallen som ligger ett stenkast från kolonin.

Nu ska jag se film, skola imorgon efter varit ledig i två dagar!


Even though I pretend that I've moved on

you'll always be my baby...


Rutiga tröjor och jeansshorts hemklickade!

I måndags hämtade jag Olivia och Charly efter skolan. Vi plockade med oss mackor och varm choklad ut i solen, nu är verkligen våren här och det kan man inget annat än att älska! När jag kom hem på kvällen beställde jag lite kläder och nu såg jag att dem skickats iväg, wiho!


Egentligen skulle jag bara beställa shortsen men sen hittade jag den snygga t-shirten. De två hoodtröjorna är liknande som en person i min klass har, den är så jäkla mysig och snygg och nu hittade jag en till mig själv! Det var ett erbjudande; 2for50£ så jag köpte två!

Gillar egentligen inte rutigt men dessa gillade jag ^^

UTV-samtal

Godkväll!

Mina ögonlock känns som bly och dem är påväg att falla neråt hela tiden. Idag har vi varit lediga för att vi har haft utvecklingssamtal. Det gick bra och jag är nöjd över mina betyg, dem kunde varit bättre men samtidigt kunde dem
varit sämre.

Efter UTV-samtalet åkte jag hem till Lisa och träffade Alva och Noah. Dem flyttade i fredags men det känns som det var flera veckor sedan man såg dem senaste, kanske för att man träffat dem var dag i ca 3 månader. Åkte vidare till träningen och sedan vidare hem till en varm dusch. Nu somnar jag snart så skriver mer imorgon.

förlåt att jag är så dålig på att blogga! Men imorgon är jag också ledig så förhoppningsvis kan jag fixa en massa inlägg då.


alva och jag i somras.

I'm forever keeping my angel close



I fredags flyttade Alva tillsammans med sina föräldrar Lisa och Ingo och sin lillebror Noah till sin nya lägenhet. Jag saknar henne så otroligt mycket ♥

Pucko - Chokladmjölk

För någon veckan sedan hämtade jag ut en Pucko - Chokladmjölk gratis ifrån 7eleven. Anledning var för att jag laddade hem deras app (7eleven appen) till min iPhone. Då får man olika erbjudande med några veckors mellanrum, perfekt. Gratis är gott!



Det tar några sekunder innan den är nere i magen, så god. Dessutom, kan man annat än älska "förpackningen"? Jag älskar att dem har behållt glasflaskan!

Min söndag

Gjorde ett inlägg igår men blev inte av att det publicerades och kunde ju inte publicera det på kvällen då jag redan gjort allt som jag skrev att jag skulle göra. Anyway, igår gick jag upp vid nio tiden, brukar aldrig gå upp så tidigt på söndagar men jag var pigg so why not!

Duschade och fotade lite i trädgården, skulle egentligen egofota en massa men så svårt när man ej har stativ eller en fjärrutlösare. Det går men bilderna blir inte det bästa. Träffade Olivia och Charly för första gången efter en månadstid pga olika skäl, det var kul.


Följde med min systers sambo, Jonas och min systerdotter Tea till Jonas syster och grillade. Det var mysigt! När jag kom hem på kvällen passade jag på att städa mitt akvarium, det behöves verkligen.

Det är du som får mig att le



Snödroppar






Familjeporträtt

Familjen Karlsson/Fredriksson. Det är min syster Lisa på bilden med hennes sambo Ingemar (Ingo) och deras dotter Alva.

Jag hade en bilduppgift i skolan då vi skulle gå och titta på en utställning och sedan välja ut tre bilder på den utställningen som vi tyckte om. Vi skulle därefter fotografera en bild som liknanade bilden på utställningen, jag valde en bild som föreställde ett familjeporträtt från förr. Den tredje bilden var den jag visade när jag redovisade, min lärare blev mycket nöjd med min tolkning!






Orginalbilden som jag skulle efterlikna men jag valde att göra den lite mer modärn!

Trerätters på hemkunskapen!

Förr förra fredagen hade vi hemkunskap och vi lagade trerätters som bestod av:

Förrätt: Grön ärtsoppa
Varmrätt: Jambalaya
Efterrätt: Frukt med smällt choklad och glass

Jag ogillar ärtsoppa skarpt men tro det eller ej, det gick faktiskt att äta, har faktiskt ätit värre saker. Ovanpå dekorerade vi med bacon och grädde, det var så det stod i receptet. Jag skulle nog vilja blanda ner baconen istället.



Jambalyan smakade helt okej, tyckte dock det var lite torrt. Jag är mycket för såser, ketchup och creme fraiche, gillar inte att bara äta det rakt upp-och-ner. Ovanpå dekorerade vi med räkor och svarta oliver, dock tog jag bort mina oliver direkt, haha ogillar även oliver ^^



Till efterrätt slängde vi in kiwi, jordgubbar och banan men vit choklad smält ovanpå. Till detta la vi en kula vaniljglass!

Tomcats

Kom hem för ca en timme sedan efter spenderat min dag hos grannarna. Får lite abstinens för att det inte varit någon träning idag då den tyvärr har varit inställd. Imorgon ska jag nog gå en lång runda då det inte blev av idag. Kollade på HIF-MFF matchen och HIF vann med 2-1.

Vi såg en rolig film som gick på 6an
som jag kan rekommendera er alla att se!


Tomcats heter den och en beskrivning om filmen lyder:

För sju år sedan ingick ett gäng grabbar en pakt som gick ut på att den som lyckades förbli ungkarl längst av dem, skulle få en stor summa pengar av de andra. Nu, efter att ha förlorat en massa pengar i Las Vegas, måste Michael snabbt se till att vännen Kyle gifter sig, så att han själv kan vinna vadet och betala tillbaka sin spelskuld. Ett problem uppstår dock när Michael faller för tjejen han valt ut åt Kyle...


HIF-MFF

Somnade i sängen men datorn och godis sidan om mig. Vaknade vid nio i morse men bestämde mig för att ligga kvar och dra mig några timmar. Åt frukost för en stund sedan och nu ska jag eventullet duscha, klä på mig och sedan gå in till mina grannar.

Idag möter HIF-MFF nere i Malmö. För mig duger det att se det på teve, trots att det vore mycket roligare att se det live. Vi hörs senare!


gammal bild men idag är det underbart väder ute!

Hur många lingon finns det i världen

Ikväll såg jag och mamma Hur många lingon finns det i världen. Nedan kan ni läsa vad filmen handlar om:

Alex, 27 är en stor egoist och har misslyckats med det mesta i livet. Han har en usel relation till sin flickvän och är dessutom arbetslös.

När han så äntligen får ett jobb på Hudiksvalls Kommun vet han inte riktigt vad han ger sig in i. Plötsligt befinner sig Alex som ledare för ett gäng utvecklingsstörda och dom får honom steg för steg att se livet med nya ögon. Alex inser att alla människor är lika värda och har samma möjlighetatt växa bara man visar förtroende och respekt. Alex inser också attensam inte är stark utan tillsammans med andra blir man stark.

Filmen bygger fritt på Glada Hudik-teatern och deras verksamhet som gjort sensationell succé såväl i Sverige som internationellt.

GRYMT BRA FILM, många härliga skratt men samtidigt var den sorlig. Den får lätt 10/10 av mig! Om ni inte har sett den - Se den! Helst idag, senast imorgon.

Bio

Nu ska jag och mamma iväg och se biopremiären av "hur många lingon finns det i världen". Igår hann jag inte blogga men hinner förhoppningsvis imorgon, aja så blir det. Man har inte alltid tid och lust!

Lektion

Sitter i skolan just nu och har Svenska lektion så bloggar från iPhonen, första gången så får se hur det funkar. Nu slutar denna lektionen så nu bär det av till simhallen och ha idrott. Ska undervisa mina klasskompisar i simteknik. Därefter blir det träning i andra simhallen. Hann inte blogga igår men hinner nog slänga in ett inlägg ikväll, vi hörs sen!

Hata fysik

Har en känsla av att jag failad ganska hårt på mitt nationella, fan också. Trots att jag pluggat som satans på papperna vi fick ut av vår lärare kom i princip inget av det på provet. Om 20 minuter ska vi ha labb, det kommer jag nog faila ännu hårdare på, hatar no!

Hektiskt dag väntar...

Efter skolan stannade jag en timme och gick igenom det sista inför nationella provet i fysik som vi ska ha imorgon bitti, snart är det överstökat. Jag läser men jag fattar inte hur, hur fan gör man en atombomb? Jag förstår inte hyr man kan klyva en atomkärna, man kan ju inte se atomen?! Kalla mig dum men jag fattar inte...

Imorgon blir det nationella i några timmar och därefter slutar vi (tror jag). Blev lite förvirrad nu, tänkte att det var torsdag imorgon men sån tur hade jag inte. Imorgon väntar iaf innebandyträning och inte simning som jag tänkte. Kommer vara hemma hyfsat sent så får ser hur det blir med bloggandet!


Paint skillz that killz!

Myskväll med hemmagjord pizza och melodifestivalen!


I lördags hade jag myskväll med tjejerna. Vi gjorde egen pizza varav den ena innehöll tacoköttfärs och den andra med bacon. Dem blev jätte goda men vi alla åt så mycket att vi hade så fruktnsvärt ont i magen efteråt, haha! Vi kollade även på Melodifestivalen och promenerade en kortare runda. Drog mig hemåt vid halv tolv-tolv så jag kunde vila ut inför tävlingen, tack för den mysiga kvällen ♥

Repetitioner inför Nationella provet i Fysik!

Måndag morgon, det känns alltid lika förjävligt att gå upp då. Skulle vara så skönt att bara vända på huvudet, dra täcket över huvudet och somna om. Istället masar jag mig upp och går iväg till skolan. Efter lunchen var jag och bytade till en grövre skena i underkäken och spände tandställningen, aj.

Slutade halv två och var hemma vid kvart över fyra. Stannade kvar i ca 2,5 timme och fick hjälp att förbereda mig inför Nationella provet i Fysik. Vår vaktmästre på skolan är jätteduktig på matte och NO och så han har hjälpt mig några timmar förra veckan att gå igenom vad vi har gjort under 6-9 inom fysiken. Självklart inte allt, vi har fått ut ett papper om vad som kanske kommer på provet, det har vi repeterat.


fysik är enligt mig riktigt tråkigt, dock är vissa saker ganska intressant.

Svar på frågan


Svar: Det stämmer. De FLESTA av personerna som jag simmade emot var ca 12 år och yngre och en del uppåt. Jag började simma i höstas och detta är min första tävlingen. Min tränare och klubben behöver se vilken nivå jag ligger på, man måste börja på botten för att nå toppen. Dvs, dem anmälde mig till 25 meter för att se om jag fixade det (vilket dem förstod att jag skulle) för att sedan kunna flytta mig uppåt. Nästa tävling kommer jag simma 50 meter bröst och rygg.

Rakt ut sagt: Nä, jag är väl inte så duktig med tanke på att jag tävla mot yngre då? Jag vill bara påpeka att min kompis Madeleine är mycket bättre än mig och tränar i grupper högre än mig, hennes lillasyster som är ett par år yngre än oss är mycket bättre än oss och hade lätt kunnat slå oss i tävlingar. Det är inte åldern som spelar någon roll!

Simtävling - Medaljjakten

Vår nya fina arena!

Jag är så glad att jag deltog, det gick så jäkla bra. Jag simmade bara 25 meter så jag inte deltagit innan, man måste ju börja någonstans så dem vet vad man klarar av. 25 meter fixade jag lätt så nästa gång det är medaljjakt blir det 50 meter på både rygg och bröst, fasar redan för vändningarna. Men dem ska finslipas och bättras riktigt mycket under våren nu!

Jag simmade 25 meter rygg på: 20.07
Jag simmar 25 meter bröst på: 22.97



Min kompis Rebecka simmar på banan längst hitåt.

Kass bild men här tar jag emot medaljerna iaf.


Efter bröst simmet som var min första gren, mötte jag en domare på vägen upp på läktaren som sa: Du är ju snabb som en vessla!

Det gjorde min dag, alltid kul att få positivt kommentarer, mitt självförtroende ökade otroligt!

25 m ryggsim och bröstsim deltog jag i. Ha...

img_7384 (MMS)

25 m ryggsim och bröstsim deltog jag i. Hade bästa tid idag och kom etta på båda, så två guld och silver medaljer fick följa med mig hem.


Mer skrivande och svar på kommentarer när jag kommer hem ifrån simtävlingen imorgon!

Dagen har spenderats i simhallen då jag har haft träning och kvällen hos min vän Matilda med Elin och Emelie. Vi gjorde pizza och kollade Melodifestivalen. Kom hem för en liten stund sedan och nu ska jag sova. Imorgon kommer farfar och hämtar mig vid halv 9 och då bär det av mot simhallen - tävling.

Jag är redan nervös och min mage spelar mig ett spratt...
Ogillar att tävla, jag är inte den typen av människa.

farfar ♥

I saw you for some minutes and it made my whole day.

och pulsen börjar slå... du är en längtan utan slut.


Helgens planer!


Såhär ser mina planera ut för helgen. Precis som det ser ut ska jag provträna i ett lag i Helsingborg som heter FCH och antagligen kommer jag att börja på innebandy.

Anledning till att det är ett frågetecken efter Simtävling-Medaljjakt är för att jag ännu inte bestämt mig för om jag vill delta. Vad tycker ni, ska jag delta eller inte?

Ättilo



Min syster Anna har en perserkatt som är ett år yngre än mig, gammal kisse! Han är så fin och han har så otroligt vackra ögon. Han är så mysig att klappa och gosa med, nackdelen är att man blir så hårig.

Jag tror min simtränare vill ha ihjäl mig...

Godkväll!

Min dag, som förväntat kan beskrivas med två ord: Plugg och träning. Sista lektionen hade vi som sagt simning och jag fick vara "lärare" eller rättare sagt tränare för min klass idag. Fick visa lite simteknik för bröstsim, ryggsim, crawl och fjärilssim. Min lärare var glad över att jag var en sådan bra ledare och att jag hade en sådan bra simteknik så han sa att jag kommer få MVG i momentet simning, det gjorde min dag!

Dagens simträning:

Hade träning därefter och det var en utav dem jobbigaste träningarna. Vi körde något som kallas Helsingborgaren. Vi skulle simma 15 längder, dvs 375 meter. Inte så mycket MEN vi skulle simma crawl och vi skulle simma det snabbaste vi kunde på varenda längd. Det är inte allt... Vi skulle dyka i, simma och sedan dra oss upp för kanten, göra 10 armhävningar och simma över till andra sidan av bassängen, återigen häva oss upp för kanten och denna gången göra 10 situps. Efter tredje längden skulle vi göra 10 upphopp och efter fjärde längden vindmöllan, dvs du står bredbent med sträckta ben, böjer dig ner och rör höger hand på vänster fot och tvärtom. Så återupprepade man detta tills vi gjort 15 längder.

Jag kan säga en sak: När man skulle dra sig upp orkade man knappt resa sig upp för armhävningar och när man skulle hoppa ner igen trillade man nästan i för att man var helt yr efter allt. Känns riktigt bra nu iaf :D

hoppas ni förstod min förklaring.

Dansade gjorde Nippertippan

Några bilder som jag glömt visa. Lilla Tea brukar dansa med sin kusin Elias och det roliga är att när hon dansar med honom tar hon alltid tag i hans händer, ser så gulligt ut. När vi var på besök hemma hos Tea för några veckor sedan ville Tea göra samma sak med Alva.



"Dansade gjorde Nippertippan, dansade gjorde vi dansade

gjorde alla som i ringen var. Klappade gjorde Nippertippan,

klappade gjorde vi, klappade gjorde alla som i ringen var"


Good Night

Har nyss gjort klart min powerpoint inför redovisning imorgon, duschat, packat träningsväskan och hängt fram morgondagens kläder, pluggat på glosorna som vi har till fredag och nu planerar jag att krypa ner i min säng och sova.

Imorgon kommer bli en lång dag och jag tvivlar på att jag kommer hinna blogga, eventuellt gör jag något inlägg nu och laddar upp under dagen. Börjar vid halv nio och slutar vid tre. Sista lektionen har vi idrott och vi ska ha simning. Hinner bara duscha och sen ska jag vidare till den andra simhallen i staden och ha träning.


Lilla sessan är sjuker.

I ♥ DAD




- "Drucken man talar var nykter tänker"

Jag är mångas vän fastän jag gör dom illa
Jag har splittrat många äktenskap
Jag har dödat många människor
Jag driver många att begå brottsliga handlingar
Jag gör många människor till invalider
Jag kostar samhället stora pengar
Jag är samhällets parasit
Jag är orsak till många våldtäkter
Jag är orsak till att många barn blir olyckliga
Jag är orsak till många trafikolyckor
Och ändå är jag så omtyckt..
mitt namn är ALKOHOL

Sorgligt men sant. Likaså är det till stor del med cigaretter och snus, ärligt talat förstår jag inte hur allt detta kan vara tillåtet? Knark är strängt förbjudet men alkohol är okej... Jag förstår inte hur det går ihop.

Bloggen strular

Inläggen kommer inte upp?!

Återkommer imorgon när det löst sig. Bara jag som har problem?

Pappa's pojke ♥



Blue and white stripes!


Nostalgi

Skulle lägga mig tidigt men just när jag ska stänga av så kommer en reklam på Spotify angående Melodifestival-låtar. Kunde inte låta bli att klicka in och lyssna igenom de flesta låtarna. Beskriver det hela på ett sätt: Nostalgi. Sååå många minnen som dyker upp från att när man var liten och satt spänt i soffan med familjen och tittade på Roger Pontare etc.

Det var på den tiden då det var riktiga SCHLAGER låtar, det kan man inget annat än ÄLSKA!

Melodifestivals låtar

Spotify-listan

 


Ny vecka, ny tag, nya besvikelser och nya framgångar.

Vi slutade tidigt idag och när jag kom hem la jag mig i sängen och somnade med solen strålande in genom fönstret, härlig känsla. Nu är äntligen våren påväg, solen går ner senare och det är varmare ute. Har passat på att städa mitt rum idag och bada med Alva.

Dem flyttar snart,
det tynger mig. Efter bott ihop i ca två månader kommer det bli otroligt tomt och tråkigt att de flyttar. Jag tror i alla fall att dem kommer stormtrivas i sin nya lägenhet.

Imorgon har jag matteprov, jag har en känsla av att det kommer gå väldigt dåligt. Jag har jättesvårt för matte och veta att man ska ha prov och snart nationella känns jobbigt.


Bild från igår då jag och Tobias var ute och promenderade!

Du lyser upp mitt mörker ♥



If you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much.

If you knew how much this moment means to me ♥



We are the ones who make a brighter day so let's start giving.












I fredags efter skolan begav jag mig ner på stan och köpte lite mer saker till Noah, kunde inte låta bli... På bilderna ovan ser ni vad jag köpte. Lite större storlekar så han kan ha det längre fram. Köpte även en barbapapa väska till Alva.

Alva brukar titta på hennes lampa och nalle som liknar barbapapa och säga: Baba!


Det jag egentligen var ute efter var en amningsbh till Lisa då jag visste att hon var i stort behov av det. Kunde dock inte låta bli att plocka åt mig massa annat.

Pasta med köttfärsås och färska champinjoner.






Kärlek är att ge mer än att ta





Tulpanerna min syster Lisa fick dagen efter hon fött Noah

Los Angeles i två veckor

Just det, jag skulle berätta två roliga nyheter och det var bara den ena som kom upp på bloggen - Noahs födsel. Nu tänkte jag berätta den andra och det är:

I Oktober (v. 44-45) på höstlovet och veckan därefter kommer jag att befinna mig i USA i mina kusiners nyköpta hus. Till en början var det bestämt att jag och min farmor&farfar skulle åka dit ensamma men det ändrades ganska fort och jag fick reda på att min farbror, hans fru, min kusin och deras fosterbarn ska befinna sig där med.

Huset ligger ca 20 mil utanför Los Angeles i ett område som heter Palm Springs! Vi har planerat att göra olika saker: Fara till stranden Sant Monica i LA, Besöka Hollywood och Walk of fame (Oh my gooosh, dreams are coming true!). Eventuellt blir det även en tur till Las Vegas.

Btw, det är min farmor och farfar som bjuder mig på denna resa.




Rikstävling i Discodans, 26/2 (DEL 4)

Blonda tjejen: My Skoog
Bruhåriga tjejen: Miranda Helgesson
Killen på de sista bilderna: Peter Kjärsgård
















Rikstävling i Discodans, 26/2 (DEL 3)

På alla bilder syns: Miranda Helgesson!








Snoddmapp till skolarbete

Iförrigår åkte min mamma till Väla med min syster och då bad jag henne köpa en mapp som man kan samla alla papper i. Hade något liknande förra året men den var så stor. I alla fall så kom hon hem med en, toppen till alla papper man får i skolan.

Kom på att när jag gick i stan för några veckor sedan med en klasskompis tipsade hon om en sådan, förhoppningsvis blir hon inte allt för ledsen för jag fått en likadan/något liknande! ;)





Ont i ryggen

Tjena moss, nu ska jag lägga min på spikmattan i hopp om att jag har mindre ont i ryggen efteråt. Min rygg är för tillfället helt sne och jag har jätteont, kan bero på att jag bär Alva hela tiden och bär på tunga skol/träningsväskor.

Efter skolan tränade jag igen efter inte tränat på tolv dagar pga uppehåll då det har varit lov. Det var jätteskönt att komma igång igen. Blir dock lite irriterad på vissa i min simgrupp, om tränaren säger att man ska ge max, varför ger man inte max på dem längderna då?! Det är inget vilohem, gå hem om du bara ska sprattla rundor och förstör inte för oss som vill SIMMA!


Bebiskläder-shopping

I söndags föddes lilla Noah så i måndags efter skolan köpte jag lite presenter till honom och Lisa. Köpte ett mjukisset, tröja och byxor, en mössa och två på strumpor inne på Kappahl. Märket är Newbie och det ska tydligen vara lite mjukare material och bättre kvalité, lite dyrare i pris men jättefina saker!




Idag när jag gick i stan och väntade på min doktors-tid så gick jag in på H&M och Lindex för att titta på ytterliggare kläder till lilla Noah. Jag tycker det är så kul att köpa barnkläder, så fina saker. Man blir lite shopaholic, kan inte motstå.





Tycker det är så kul att Noah blev en pojke så man kan köpa lite pojkkläder med, Tea och Alva är ju flickor så en pojke satt fint! :)

Rikstävling i Discodans, 26/2 (DEL 2)

Denna gången ska jag även presentera vem dansarna är.

My Skoog, hon som är med på dem flesta bilderna. En person som jag lärde känna i sjunde klass, vi blev jättebra vänner men gled ifrån varandra då jag bytade skola. Nu har vi inte jättebra kontakt men det finns fortfarande gånger då man hörs vid eller ses.

Miranda Helgesson - My's danspartner, dem dansar par tillsammas. Hon dansar även singel.
Peter Kjärsgård - My, Miranda, Peter och ytterliggare några personer tävlar i grupp tillsammans. Han dansar också singel.




'







Det är inte så lätt att fotografera när dem dansar, det är tyvärr då man får dem coolaste bilderna. Vissa av bilderna är lite suddigare än dem övriga men jag har valt ut dem jag tycker blev bäst.

Prestationsångest

Orkar inte, vill inte, känner inte för något. Vill så mycket men känns som jag inte lyckas med hälften ensengång. Så höga krav på mig själv i skolan, simträningar etc. Så mycket prestationsångest och vill hela tiden utföra det bästa arbetet. Komplex över mitt utseende och min kropp. Allt man vill lyckas med men bara misslyckas med känns det som. Det är inte lätt att vara tonåring.

Jag masar mig upp ur sängen på morgonen, jag går till skolan, jag kommer hem helt utmattad och somnar, jag återgår till skolarbetet och går därefter och lägger mig. Allt som snurrar i huvudet är betyg och skolarbete.

Väldigt lång dag idag. Började vid nio och kom hem först vid fem pga läxhjälp inför NO-provet imorgon. Har pluggat, duschat, pratat med mamma och sovit. Jag skriver mer en annan dag.

RSS 2.0