Sunny day!

Ahhhh, 29 grader, jag klagar inte! Igår badade vi och solade en stund efter vi käkat lunch och sedan for vi iväg till ett köpcenter här i närheten. Kollade på Victoria Secret och jag kan ärlig säga, gud vad överskattad butik! En del saker var hyfsat fina men jag hade aldrig kunnat lägga så mycket pengar på det.

Nu har vi precis käkat frukost och nu ska vi bege oss mot LA. Bada på Venice Beach och ikväll ska vi äta på en italiensk resturang. Ska även besöka walk of fame, stjärnorna i marken för er som inte vet vad det är! :)




Wal-Mart

Wal Mart, grym affär med allt man kan tänka sig. Blev chockad när jag kollade rundor på all mat man kunde köpa. Vad fan är detta slog mig ganska många gånger... Typ peanut butter jelly, wtf? Dessutom var förpackningar på väldigt mycket jättestooooora!

Köpte med mig Pop Tarts efter fått höra av min pojke att det ska vara gott,
hmm... Väldigt skeptisk.





Marknad

God middag!

Klockan är strax innan ett här och vi har nyss kommit tillbaka från marknaden. Fanns inte så mycket roligt där men jag fick med mig en handduk med USA-flaggans motiv. Efter marknaden åkte vi bort mot Wal-Mart och handlade lite mat. Den affären har verkligen ALLT och jag menar det verkligen. Blev chockade över all konstig mat som fanns, haha!

Nu har vi precis käkat lite lunch så tänkte prata lite med min pojke och sen dra på mig bikinin och lägga mig i solen.






Flygresan till USA!

God morgon eller god eftermiddag blir det för er som läser!

I torsdags eftermiddag hade jag en underbar sista stund med min fina pojke innan jag skulle åka, Åh, vad jag tycker om honom! På kvällen for jag hem till farmor och farfar och sov över där. Vi gick upp vid fem-halv sex tiden på fredag morgon och tog taxi ner till Knutpunkten. Satte oss på ett tåg mot Kastrup och hoppade sedan på planet mot London!




I London fick vi lite problem för att vi sakande ett referensnummer vilket ledde till att vi var tvungen att fixa ESTA för oss allesammans om vi ville åka vidare. Tog sin lilla tid och inte det lättaste om man säger så... Vi mötte sedan upp min farbrors fru, Patrice och min kusin Dennis som hade våra referensnummer så vi hade fixat allt i onödan ^^ Satte oss på planet mot USA som tog nästintill elva timmar...




När vi landat i Los Angeles och hämtat vårt bagage mötte vi upp min andra kusin Sandra och min farbror Bengt. Åkte inom Dennys och käkade innan vi for vidare mot huset. Min åsikt om maten, den smakar olja och fett!

Nu är klockan nio på morgonen här och vi har precis ätit frukost och duschat. Vi ska snart bege oss ut på en marknad!

A relationship is only meant for two people. But there's always a bitch that comes around that doesn't know how to count.

I will fight for you.

4 dagar kvar och sedan sitter jag på ett plan härifrån!


Årets skolfoto


Distance is just a test to see how far love can travel!

Idag är det exakt tio dagar tills jag sitter på planet till USA. Det ska bli så skönt att komma bort till lite sol och värme, mmmm! Tiden har gått så snabbt, kändes som vi bokade resan igår. Det kommer dock bli jobbigt att vara ifrån pojkvännen så pass länge... Jag tycker det är jobbigt om jag inte träffar honom varannan dag så hur jag ska klara mig i 15 dagar är en bra fråga! ^^


Darkness

Regnet öser ner utanför fönstret, riktigt deprimerande. Om en timme slutar jag och då ska jag åka hem och lägga mig och sova en stund innan jag åker och tränar. Slutar först halv nio idag så lär vara hemma väldigt sent...

Igårkväll åkte Erik till Stockholm så jag var helt ensam hemma, ogillas skarpt. Som tur är har jag en otroligt snäll pojkvän som kom och sov med mig. Jag gillar verkligen inte att vara ensam hemma och speciellt inte om det är mörkt ute, jag är en liten mes ;)

Nu börjar snart min matte lektion så jag ska pysa ner till skåpet och hämta mina matteböcker.


frida, amanda, filippa.

Underbara systerdotter!

Om allt skulle varit som planerat skulle jag just nu befinna mig på en maskeradfest tillsammans med mina fina vänner. Tyvärr ändrades planerna och jag sitter istället hemma och städar mitt rum en lördagkväll! Kanske lika bra det... Börjar träna klockan tio imorgon bitti.

Förövrigt så har jag pluggat lite smått idag, alldeles för lite egentligen. Dessutom så har Tea sovit över hos oss idag så i morse åkte jag, Tea och pappa till City Gross för att handla. Tea busade rundor hela tiden och hon är så underbar när hon hela tiden skrattar!

Ingo, Lisa, Alva, Noah och Emma kom också på besök idag. Pappa lagade en god och wok som vi alla åt! Nu ska jag fortsätta att plugga lite smått på musklerna/benen och deras namn på latin.


Pommes galen unge!

I skrivandes stund

God eftermiddag där ute!

Just nu sitter jag på bussen mot Filborna. Ska vara där om tre kvart för uppvärmning och sedan blir det träning i 1.5 timme. Ska bli skönt!

Det har hänt väldigt mycket dem senaste dagarna, det är skrämmande hur mycket som kan förändras på en natt.

Egentligen skulle jag träffa min fina pojk idag men han ligger tråkigt nog hemma och är sjuk. Så ikväll blir det att plugga, massor!


Jag är kär i en ängel


LOVE ♥

Igårkväll kom min fina lilla påg hem till mig så det blev en härlig kvällspromenad innan vi landade i sängen framför en film. Jag somnade dock i hans armar ganska snabbt, mysigt. Kände mig inte helt hundra när jag vaknade i morse så jag stannade hemma från skolan, tur att han stannade hos mig och underhållit mig under dagen. Han åkte först vid tjugo i fyra så jag är en riktigt glad tjej nu som fått spendera så många timmar tillsammans med honom.


He's so wonderful and I'll tell him that every single day. He makes me feel so good. He's there when I feel bad, he comforts me when I am sad. I wouldn't want to have it in any other way. My feelings for him grows stronger for everyday. If he ever come to doubt these words I hope he let me be the one who makes him understand. Lots of love to my beautiful prince

Fööörkyld!

Godkväll allesammans.

Sitter här och snörvlar och hostar, jag lyckades inte undgå förkylningen. Känns som min bröstkorg ska gå i sönder och lungorna ska komma upp, ajj... Klarade mig igenom skolan igår och sen gick jag hem och la mig. Blev alltså inget jobb för mig igår, tråkigt nog.

Har suttit och pluggat och matte under kvällen, 55 tal han jag med på någon timme, inte illa pinkat för att var jag! Nu har jag precis duschat och bäddat sängen, ska snart gå och lägga mig. Blir att återvända till skolan imorgon, oavsett om lungorna är på väg upp, så det känns just nu i alla fall.


Blev lite sugen på chokladboll idag, hehe.

If you like two people at the same time, choose the second one, because if you really liked the first one you wouldnt have fallen for the second...



RSS 2.0