Att komma ihåg namnen på 49 barn är inte så lätt

Hej hej hallå!

Ni får ursäkta att jag inte skrev något igår men när jag kom hem var jag så trött att jag for i sängen nästan direkt och halvsov tills det var dax att sova för natten. Igår cyklade jag till jobbet klockan 07.40, Min bror Erik var snäll och följde cyklade med mig. Vi hade motvind hela vägen och det tog oss en timme att cykla ca 1.6 mil.

Det var en aning kallare igår och jag frös väldigt mycket i bassängen, jag tog mig dock igenom dagen och satte mig återigen på min cykel och trampade hemåt. Denna gången utan motvind. Att vara på jobb i 9 timmar och cykla 3.6 mil är ganska ansträngande. Dessutom hinner jag inte direkt äta något under dagen mer än lunch och dricka vatten är jag super dålig på!

Idag har vi haft fint väder, lite blåsigt. Tyvärr har jag mått dåligt hela dagen så det var otroligt jobbigt att arbete. Magen bråkar med mig och jag känner mig hängig och trött. Jag har så många söta barn men det är så svårt att komma ihåg alla namnen. Jag har totalt 14 grupper per dag. Varje lektion varar i 30 minuter. Totalt under hela dagen så har jag 49 barn.

Inte så lätt att komma ihåg vad alla heter...


Nu ska jag gå och tvätta ur min hårinpackning, ni kan tro att håret bli slitet och tovigt av allt saltvatten. Torra ben och armar har jag med så nu har jag smörjt in mig med bodylotion. Vi hörs imorgon igen!


En bild som är någon vecka gammal.

Kommentarer
Postat av: J

sv:

=)

2011-06-29 @ 22:28:41
URL: http://wiinkys.blogg.se/
Postat av: joanna-ATT LEVA MED ASPERGERS SYNDROM!

Tänkte bara tipsa

att på min blogg finns en dagens blogg tävling där du har chansen att bli länkad inför mina 200-600 unika läsare dagen så passa på att gå in och anmäla dig (kolla på vänster sida av bloggen) Annars kanske du vill göra ett bloglovinbyte?:)

2011-06-29 @ 22:39:09
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: cindy

u welcome !:)

2011-06-30 @ 01:50:39
URL: http://ladybui.blogg.se/
Postat av: Henrik Olsson

3,6 mil är bra trampat - men glöm inte att dricka vätska, för annars säger kroppen ifrån!



Sv: Tack så mycket! En dag blir det nog en bok av allt! :)

2011-06-30 @ 05:33:25
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

Godmorgon söta.

Ha en skön sommar dag söta.kram

2011-06-30 @ 09:44:11
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0