Delete-knapp

Godkväll.

Sitter här och ska försöka plugga engelska grammatik, inte det lättaste... Dagen har varit lång, kom till Maxi och inventeringen klockan fyra och stannade till ca åtta. Det var inte så mycket att göra, vi var ganska många som inventerade så det gick fort, tyvärr. Hade varit bra med några timmar till och lite extra cash! Nu ska jag sova och vila upp mig inför morgondagen.


Ibland önskar jag att man kunde sova bort sina problem och ha en "delete" knapp i livet. Jag tror att jag hade passat perfekt på kampsport och boxning, hade varit ganska skönt att få slå av sig sin aggression ibland.

30 November

Day 30- Your favorite song.

Jag lyssnar på allt och jag har jätte många favorit låtar
men den låten som betyder mest för mig är:

 

Skin, skin som den sol du är, låt hela världen se ditt vackra leende


Lång dag

Detta inlägget skriver jag nu, innan jag går och lägger mig...
Dock kommer jag förinställa det till imorgon (nu) när ni läser det.


Dagen kommer bli lång idag för att jag slutar först halv 4 och sedan ska jag iväg till min systers jobb och hjälpa henna att inventera. Lite extra cash och pratstunder med syrran är aldrig fel. Kul att komma tillbaka på samma ställe jag hade min praktik på i våras!


bild från praktiken... vintern/tidig vår 2010.

29 November

Day 29 - In this past month, what have you learned

THINK OVER IT BEFORE YOU GET IN ACTION... Det är nog det jag lärt mig mest, att man ska verkligen tänka sig för innan man genomför sakerna OCH man ska tänka noga på vad konsekvenserna blir. Dessutom har jag lärt mig att man ska inte lyssna på allt killar säger, oftast är det bara tomma ord som har en innebörd -  all they want is to get you in bed.Gifts

Presenterna av mina grannar, en svart Billabong och en blå Quicksilver t-shirt och en plånbok. Skönt att tröjorna är lite halv stora, blir perfekta att sova i eller att träna i! Bugar och bockar, tack tack :)

Kort dag

Mmmmm, känns skönt att vara hemma halv två på en måndag! Mådde inget vidare på första lektionen så hade stor lust att åka hem men tänkte att det är ju en kort dag så jag kämpade mig igenom den. Hade matansvaret idag vilket inte var fullt lika roligt, missade dessutom musiklektionen pga det.

Nu ska jag kolla lite vänner och sen ska jag nog ut i snön och fota! :)Konstig mig på andra bilden men man kan ju inte bli bra på alla kort.
Jag gör något konstigt med min mun men finare det än ha en "ruta" över.

You never know unless you try

You'll only regret sitting wondering why


28 November

Day 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?


För ett år sedan


Några dagar sedan

Jag vet inte riktigt, jag tycker jag förändrats en del... Är det någon stor skillnad?

Kan man kalla det sexuella trakasserier?

Godkväll!

Denna helgen har verkligen varit igång hela tiden, ingen lugn stund! Steg upp vid elva idag och begav mig sedan mot stan och simhallen. Blev ett litet pass med Madde, vi tränade mest ben och armar med hjälp av dolme och platta.

Därefter värmde vi oss i den lilla bassängen varav vi träffade 3 tioåringar(?)... Riktigt äckliga ungar, den ena tog mig på röven, de klängde på oss, gick emot oss och bad om pussar, kallade oss baby osv. Detta kanske inte låter så storslaget och hemskt som jag upplevde det. Jag kände mig riktigt förnedrad efteråt, av ett par barn?!
Jag upplevde det riktigt obehagligt, vi sa till gång och på gång och jag reste mig upp ur bassängen och gick emot de och bad de sticka, efter många om och men slutade de trots allt inte så vi sa till en badvakt och som tur var så slutade de... Mån borde anmäla de för sexuella trakasarier, haha! Nej men ni kommer tycka detta låter fjantigt men jag kan säga att det var inte så roligt.27 November

Day 27- Your favorite time of the year

Alla årstider har sin tjusning! Jag älskar sommaren för jag tycker om att kunna gå i ett slappt linne och ett par jeans shorts, dessutom tycker jag om när det är varmt och solen skiner. Alla, eller i alla fall väldigt många blir så mycket gladare när det är varmt ute, det märker man tex när man går på stan!

Men jag älskar även vintern, jag tycker om snön som lyser upp i natten och isen som knastrar under fötterna när man går. Dessutom är julen och min födelsedag på vintern, julen är enligt mig höjdpunkten på året så detta är en utav anledningarna till varför jag älskar vintern, stämningen!

Hösten är mysig på sitt sätt med alla vackra löv och färger och våren är mysig när man kan ta av sig alla de tjocka kläderna och man ser blomknoppar sticka upp ur marken.

Kalas

Godkväll! Igår kväll stack jag in till Edvin och hade det trevligt. Vi spelade kort, kollade IDOL och busade. Därefter blev det en tråkig action film så jag somnade i soffan, när jag väl lyckades ta mig upp vinglade jag gatan hem och ville inget annat än lägga mig i min säng och sova.

Dagen började ganska tidigt med planerna att simma, dock mådde jag inte särsklit bra så jag bestämde mig för att hoppa över träningen. Vilade och gick först upp vid halv 3, gjorde v mig och stack sedan in till mina saknade grannar som kom hem från Thailand i förrigår. Därefter blev det kalas hos Edvin och när det var färdigt tillbringade jag resten av kvällen hos mina saknade grannar, känns så skönt att ha de hemma igen, saknade till tusen!


kärlek till dig, du betyder något fruktansvärt mycket för mig.

26 November

Day 26- Why are you doing this 30 day challenge

Jag tyckte denna utmaningen var en rolig sak, allt som oftast har jag bloggtorka och har ingen annan om vad jag ska skriva. Detta underlättar verkligen och det kan ju vara kul för att få veta lite mer om mig, trots att jag är väldigt personlig i min blogg. I december månad börjar jag på en ny utmaning, ganska lika denna men men... :)


Bild från brors student.

.

jag vägrar att inse du sviker mig alltid.

Slöjdarbete

Åhh jag blir något fruktansvärt trött efter jag kommit hem från skolan, vill bara lägga mig och sova tills kvällen kommer. Anyway, idag skulle vi vara klara med vårt slöjdarbete... Vi har inte varit i skolan på ca 4 veckor pga prao, höstlov och friluftsdag och detta har drabbat vårt arbete. Det var endast några få som var klara så vår slöjdlärare gav oss en vecka till. Jag är strax klar men jag är inte jätte nöjd med mitt arbete, om jag ska vara ärlig. Man har ju alltid en bild i huvudet av hur det kommer se ut och det blev inte riktigt som jag tänkt mig.

Nu har jag även satt upp min stjärna i fönstret! Ska titta lite på "Mysteriet på Greveholm" fast jag egentligen behöv städa mitt rum...Bilder från sjuan, bästa tiden i mitt liv!

25 November

Day 25- What I would find in your bag


In moste case... Så är detta väskan jag använder. Oftast den jag har som skolväska och vid andra tillfällen. Den är lagom stor och jag får plats med det mesta i den. Dock hade det inte skadat med en större för skolsaker ;)

1. Plånbok
2. Tuggummi
3. Medicin
4. Headset
5. Nycklar
6. Handsalva
7. Läppbalsam
8. Tågkort
9. Tamponger
10. Mobil

Under skoldagarna hittar du alltid min skolkalender, ett måste i min vardag... Skulle inte fungera utan min studieplan/kalender. Pennskrin och ett anteckningsblock!

Åh, det är jul i stan


Snön ligger tjock på gator och torg
Julaftons morgon jag ska köpa mig en gran
Människor springer om varandra
Åh, det är jul i sta'n

Istappar hänger ned från taket
Det knastrar så skönt under mina skor
Jag tror på tomten att han kommer hem
Dit där jag bor

Funderingar

Godkväll.

Dagen började klockan 06.45 för mig. Jag valde att ligga kvar och snooza i en kvart och jag förstår inte hur en kvart kan spela så fruktansvärd stor roll på morgonen som den gör för mig. Jag har mina rutiner och jag vet exakt hur jag ska göra på morgonen för hinna med allt, denna cirkeln får icke brytas ;)

Jag tänkte på en annan sak. När jag skulle ta bussen till Olympia för att lyssna på en redovisning(?) om ledarskap var det jätte mycket folk... Alla trängdes och trycktes för att komma på, folk beter sig värre än djur på morgonen, jag är glad att jag inte åker buss!

Efter skolan blev det bara att åka hem, packa träningsväskan, äta lite och sedan bege sig vidare mot träningen. Vi var endast två på träningen idag men jag tyckte det gick bra. Vi tränade massa ryggsim vilket jag hatar...


En nyvaken liten Alva och mig innan träningen i lördags.

24 November

Day 24- A letter to your parents

Mina föräldrar Ingrid och Bosse betyder otroligt mycket för mig, de var dessa två personerna som lärde mig prata och lärde mig ta mina första steg. Jag står min mamma mycket närmare än min pappa, jag har aldrig haft en bra relation till min pappa utan jag har mest bråkat med honom. Min mamma bråkar jag också med men jag stor henne trots allt närmare. Det är nog så, man står alltid den ena föräldren närmare.

Mamma.
Du är en mamma som alltid funnits där för mig när det har känts tungt, när jag känner mig ostadig och svag har jag alltid en famn att falla tillbaka i och en axel att gråta på. Du är så underbar och jag vill för alltid ha dig kvar, för inuti mitt hjärta är du älskad så djupt. Kära mamma jag är skyldig dig ett tack, tack för du alltid finns för mig. Du är guld värld och lite mer. Jag har aldrig träffat en så stark människa med så mycket vilja som min mamma har. Jag har alltid fått lära mig att man inte ska ge upp!


Jag är med och tävlar.

Jag är förresten med och tävlar om ett presentkort värde 300 :- på Evasunderkläder, detta är en sida som har väldigt mycket "sensuella" underkläder. Tävlingen avslutas på fredag och det är Elenore som håller i den! För att komma direkt till tävlingen så tryck här!


Kallhjärtad

Det har varit en dag med fruktansvärd blandade känslor, helt ärligt hade jag gärna velat hoppa över denna dagen. Så pissig har den varit. Jag är så trött på idioter som bara älskar se "sina offer" plågas, såras och ledsna. Jag förstår inte hur man kan vara så otroligt kallhjärtad och elak.

Efter skolan åkte jag med hem till min vän Axel som ville få mig på bättre tankar. Vi spelade teve/datorspel, kollade på teve och käkade godis. Dessutom skulle han massera min rygg, kan ju säga att jag fått bättre massage förrut, hahah!
det är svårt att sätta ord på hur man känner

Blotta tanken av det får mina armar och ben att rycka till, mina ögonen att tindra och mina läppar att le. Jag älskar att simma, jag älskar att träna. Jag älskar känslan av att vara utmattad och skakig i hela kroppen, jag till och med älskar att knappt få luft mellan armvändningarna under vattnet... För detta är vad jag verkligen vill fortsätta göra, IT MAKES ME HAPPY!


google bild.

23 November

Day 23- Something you crave for a lot

Jag är inte säker på översättningen men enligt vänner så är det bärga sig för?

Med tanke på att jag blivit en liten Harry Potter nörd så längtar jag tills jag får se Dödsrelikerna. Såg nyss klart den näst sista filmen och jag kan knappt bärga mig innan jag får se den sista... Så otroligt spännande! Något jag bärgar mig för är ett visst samtal som kanske dyker upp, ett samtal jag inte vill ha. Mer än så kan jag inte säga för att det är så pass privat. Dessutom längtar jag till julen och julafton, julpynt och nyår!


Harry Potter love!

Hahaha, jag bara älskar ung och bortskämd! Kollade nyss gårdagens avsnitt på webben, I love drama!

Det blev en lång dag i skolan, den startade med beep/jojo test, trodde jag skulle dö men men... Började läsa om industriella revolutionen på sv/so vilket jag tyckte var väldigt ointressant. Däremot har jag en känsla av att mitt matteprov gick riktigt bra, hoppas det med!

Efter skolan såg jag klart Harry Potter-The Order Of The Phoenix, Jag har blivit lite besatt av Harry Potter nu, galet bra filmer! Nu blir det en dusch, plugg och sedan Harry Potter - And The Half-blood Prince!

Skallebank

Snöblandat regn droppar utanför, vinden viner och min skalle snurrar, jag känner att inom en kort stund kommer jag ha skallebank till 1000. Just därför ska jag stänga ner datorn, göra vid mig och krypa ner till sängs. Blev inte många timmars sömn inatt pga att jag kollade Harry Potter och Hemligheternas Kammare. Den var ju så spännande att man inte ville sluta titta. Har nyss gjort klart repetionerna inför morgondagens matteprov.


I miss u <3

22 November

Day 22- What makes you different from everyone else

Gud, vad är det frågor? Nästintill omöjliga att svara på. Varje människa och person är unik, det vill säg både du och jag är två helt olika personer med olika egenskaper. Jag vet ärligt talat inte vad som gör mig så speciell och vad som får mig att sticka ut mängden - jag har faktiskt inte den blekaste aning om det!

Tyvärr kan jag inte ge ert ett svar... Vad hade ni själv svarat om ni fått frågan?


And when you smile the whole world stops
and stares for a while. 'Cause, girl, you're amazing just the way you are. <3


All I want for christmas is him...

Kvaliten suger på de två sista bilderna - inte alltid lätt med fjärrutlösare!

21 November

Day 21- A picture of something that makes you happyMin älskade systerdöttrar och mina vänner. Speciellt min vän Axel som är så galen och alltid får mig på bra humör. Dessutom får musik mig på jättebra humör men har inte direkt någon bild på musik!

Frukostbjudningen i bilder

Nu går det att ladda upp bilder igen så jag slänger upp en hel del från i morse på frukostbjudningen. Dock är nästan alla bilder på Tea och Alva. Med tanke på att Alva bara stannade i så få dagar så ville jag fota henne så mycket som möjligt, dessutom hade nog ingen lust att bli fotade på morgonen!

Jag tycker det är svårt att veta vilken kategori jag ska lägga mina olika inlägg i.
Detta är ju mest barn så inlägget borde vara på barn katergorin men det är ju en sorts
festlighet så inläggt borde också vara på kategorin festligheter - dagens ilandsproblem!


Om en vecka blir Tea 1 år gammal men då är inte Lisa här så hon fick öppna presenten
nu istället, dock verkade Alva tycka det var roligare. Tea gillade mest presentsnöret!

Kallt kallt kallt

Godkväll.

Jag sitter här och försöker ladda upp en massa bilder från idag men det går inte. Något fel med blogg.se antar jag. Jäkligt trist så bilderna kommer antingen upp senare eller imorgon. Vid tio i morse kom Anna, Jonas och Tea på frukostbjudning. Ingo, Lisa och Alva kom i torsdags så de var också med på frukosten. Vid två tiden begav de sig mot Värmland igen! Jag lockade mitt hår och valde ut kläder och sedan sprang jag bort till Anna och följde med på Råå Julskyltning. Den blir bara sämre och sämre för var år tycker jag.

Nu ska jag ta något och äta och lägga mig i sängen. Jag är trött och fryser!
Och så gick det som det gick

Träning idag gick galant, första gången jag simmade i den nya bassängen - fräääscht! När jag kom hem blev det lite käk och sen kollade jag och Erik vänner, dock somnade han efter en stund i min säng och efter en kort stund somnar även jag. När jag vaknar efter en liten stund så går jag in och kollar i Amanda rum där Alva, Lisa och Ingo sover... Lite komiskt att alla som är hemma ligger och sover klockan 7 på en lördag!

Gjorde v mig snabbt och tog sedan tåget till stan för att träffa vänner, kvällen blev inte som planerat och hann bara in till stan och sedan fick jag ta nästa tåg hem igen. Vissa vänner lackar man sönder på. Kom hem från grannbyn för en stund sedan, drog dit där en timme och pallrade rundor med två pojks!

handen funkar utmärkt som anteckningblock enligt mig!

20 November

Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the future

Väldigt svår fråga och jag har inget bra svar på den. Jag gifter mig förmodligen med en person jag är väldigt kär i och älskar, en person jag helt enkelt inte fungerar utan. Det är en väldigt stor fråga att svara på när man är 15 år, den är nog svår för alla, men men! När jag hade mitt ex trodde jag att jag skulle leva livet ut med honom, min första kärlek och så slutade det med ett helvete... Dock ångrar jag inget jag gjort eller något som hänt.

random bilder.

The DJ got us fallin' in love again
Vinterland

Let it snow, let it snow - LET IT SNOOOOW!

Kärlek till snön, mysigaste!
Nu ska jag dra och träna, vi hörs senare :)


Friluftsdag

Det känns som min rumpa har somnat, jag har suttit väldigt konstigt på stolen och nu har jag ingen känsel i den, mysko! Anyway... Idag hade vi friluftsdag vilket var väldigt kul, det blev badminton och bowling! Gick verkligen in för badmintonen så efter åt var jag jättevarm, mindre mysigt med tänke på att jag inte hade några idrottskläder... Men men :D Förlorade på bowlingen med 2 poäng, kändes så surt.

Nu ska jag ut med Tobias i snön.... Så vackert när allt är vitt ute!

gammal bild

19 November

Day 19- Nicknames you have; why do you have them

När jag var liten blev jag kallade tossimyran, hönan och speciellt Ippi av min familj. Hur jag fick just dessa smeknamnen är pågrund av min mamma, alla barnen i famlijen har massa olika smeknamn. Av mina gamla vänner blir jag kallade Fille och jag antar att smeknamnet är lättare att säga än Filippa. Av mina grannar blir jag kallad Floppen och varför vet jag faktiskt inte heller. Floppen är ju inget särskilt snällt smekamn för en flopp är ju inte dirket något postivit... Men men, inget svar på hur smeknamnet kom upp. Detta var/är mina smeknamn ;)


Sooooovmorgon

Hallå!

Idag har jag friluftsdag och börjar först klockan 12. Jag gick och la mig väldigt sent inatt, vid halv två-två... Jag räknade och tänkte - Bra jag får sova ut imorgon och får dem timmarna sömn jag behöver! Men självklart så vaknar jag klockan 6, pigg och kan inte somna om förräns halv nio... Life is great!

Hörs i eftermiddag!

18 November

Day 18- Plans/dreams/goals you have

Jag tror de flesta drömmer om ett perfekt liv, vara rika och bo i en fet lyxvilla i Hollywood och ha de finaste barnen och den mest eftertraktade mannen. Ja, mina drömmar ser väl likadana ut nästan, haha! När jag blir vuxen vill jag nog ha ett sånt där Svensson liv, bo i mitt hus med en volvo, hund och grilla med grannarna. Ni kan kalla mig tråkig men jag tror att jag skulle trivas väldigt bra med det.

Helst av allt vill jag nog vara rik så jag kan resa omkring. Få åka till Australien och dyka i barriärrevet med alla fiskar och koraller! Mitt drömyrke är att bli en framgångsrik och stor skådespelerska, bosätta mig i USA och leva livet.

Kopps är bara för underbar!

- Enligt lag är du skyldig att anmäla för annars kan vi anmäla
dig för utelämnad anmälan för att du inte anmälde den anmälan som du är
skyldig att anmäla och då kan din anmälan anmälas för att du inte
anmälde och då kan din anmälan anmälas av oss! Förstår du?


att nicka och inte fatta någonting

Godkväll... Egentligen skulle jag just nu befinna mig i simhallen och tränat ett riktigt svettigt pass. Men i morse när jag ätit min frukost fick jag sådan magknip och illamående att jag hade ingen lust att gå till skolan, framåt förmiddag blev det bättre och sedan kom det igen framåt eftermiddag... Men nu mår jag bra igen. Jag gillar inte vara hemma från skolan, jag älskar att gå till skolan.

Älskar att få lära mig saker om samhället, kunna diskutera med folk om vad som händer och inte bara sitta som en idiot och nicka och inte fatta någonting.


google bild.

17 November

Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why

Hmm... Jag har faktiskt ingen aning vem jag hade velat byta liv med. Det hade varit kul att byta liv med Kissie och se hur hon mår på insidan. Jag undrar om hon sover gott om nätterna efter allt elakt hon säger mot allt och alla, alla diss listor, pikar hit och dit osv...

Dock hade jag velat byta liv med Jennifer Aniston för det är en person jag ser upp till, jag tycker hon är en så grym skådespelerska och jag bara älskar henne i serien Vänner. Sen hade det ju inte varit fel att byta med Noomi Rapace och kunna ha lite kul med Ola Rapace. Dock vet jag att de skillt sig men men ;)


Godis på en onsdag....

Nyss ätit middag och nu ligger jag med min godispåse, mmm! Det var längesedan jag åt godis så unnar mig nu. :D Skoldagen gick bra bra, efter lagt sig vid halv två på natten för lite mindre roliga saker kan jag säga att jag var hyfsat trött när jag vaknade i morse. Jag tror läxförhöret gick bra, dock råkade jag skriva "cellplastma" när det skulle vara "cytoplasma"... Aja ;)

Nu ska jag kolla Svergies skönaste familjer och sen blir det att plugga, vi hörs senare!


Doooooodis!

16 November

Day 16- Another picture of yourself


tandställning is just so cute!

Sveriges Skönaste familjer!

Hello!

Jag är på galet bra humör för jag har precis sett fem avsnitt av Sveriges skönaste familjer, kan man annat än älska det programmet? Hahah så roligt. Har dessutom pluggat på cellens beståndsdelar som är läxan till imorgon, kan det hyfsat... No är inte mitt starka ämne, tycker det är ganska ointressant.

Babysimmet gick jättebra i alla fall. Nu ska jag svara på lite kommentarer, lägga upp dagens award, läsa igenom läxan och sedan blir det att kolla ett till avsnitt och sedan sova ;)


google bild.

Det flyter på bra nu!

Nyss hemkommen från skolan, ska bara packa simkläder och käka något lätt och sen drar jag med Anna och Tea till babysimmet, jag älskar att vara i vatten! Simträning på torsdag, jag vet att det kommer bli galet jobbigt men jag är riktigt taggad ändå, jag bara älskar att simma.

Skolan gick bra idag, vi hade matte diagnos och jag fick 15 av 19 rätt så jag är jätte nöjd, jag brukar aldrig få så pass bra... Jag ogillar verkligen matte och har svårt för det men att veta att man bara fick fyra fel glädjer mig! Fick dessutom alla rätt på engelsk läsförståelse, wiho! Det flyter på bra nu.


bild på Tea från babysimmet i September.

Dagens absolut torraste skämt!

-Vet ni vad Tarzan sa när elefanterna kom?
-Näe?
-Nu kommer elefanterna!

Hahah för tillfället så flabbar jag ihjäl mig av sådana torra skämt, på kvällarna när jag är trött skrattar jag verkligen åt allt, skrämmande. Men men, ett gott skratt förlänger livet.... Isåfall borde jag bli väldigt gammal!

Nu ska jag sova, pluggat matte och cellens beståndsdelar... DOTTIG :D


15 November

Day 15- Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play

1. Hot'N cold - Katy Perry
2. What can I say - Dead By April
3. I'd do anything - Simple Plan
4. Bad boys - Alexandra Burke
5. Boys boys boys - Lady GaGa
6. How could this happen to me - Simple Plan
7. Bring me to life - Evanescence
8. Kung Fu Fighting - Jack Black
9. Your Love - The Outfield
10. Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din - Håkan Hellström

Jag lyssnar inte på en enda låt av dessa ovan, jag har 188 musikfiler på
min mobil varav jag lyssnar på kanske 10 stycken?Dagens mest intressanta - Yeah right!

Idag när jag kom hem från skolan så såg jag att vi hade kokta ägg i kylan och jag tycker ägg är gott men kan inte äta mycket av det för det känns som det växer i halsen på, precis som man behöver spy... Dessutom får jag ont i magen av det. I alla fall, jag tog fram sånt bröd Subs vilket jag ogillar skarpt men vi hade inget annat bröd framme och jag orkade inte tina, tog på ägg, kokt medvurst och skagen röra som jag ogillar likt alla andra röror som finns...

Tro det eller ej, macken blev inte såååå äcklig men den var inte god. Och nu undrar säkert många varför jag äter sånt som jag ogillar men det var för vi inte hade något annat typ ;p


bilder lånade ifrån google

Tänkte att ni ville veta något såhär intressant!
Nu ska jag pysa iväga och duscha, se ung och bortskämd och plugga!

Tandregleraren

Godkväll!

Idag vaknade jag med bättre humör och var inte alls lika ledsen vilket kändes jätte skönt. Jag gjorde inte särskilt igårkväll därför uppdaterade jag inget heller. I morse stack jag till tandregleraren och spände tandställning för första gången, mina tänder spänner inte och jag har inte haft ont på hela dagen, underbart!

Första lektionsdagen efter 4 veckor, kändes faktiskt kul! Slutade redan vid 13:30 och då stannade jag i stan i 45 minuter med min vän Axel och umgicks lite.


amanda och jag, pluttar!

14 November

Day 14- A picture of you and your family
Hope

Jag skakar, jag gråter, jag hoppas och jag hoppas så otroligt mycket...
I could really use a wish right now.gamla bilder.

Saknar sommaren.

Fick bli ett litet ego inlägg....


Barn är lättroade

Ulrika kom hem lite tidigare igår vilket var ganska skönt. Vi snackade ett tag och sedan skjutsade hon mig till min farmor och farfar, ville överraska dem lite så jag bestämde mig för att komma oinbjuden! Stannade där ett bra tag vilket var trevligt, sällan man har tid att träffa dem... Eller om sanningen ska fram så prioriterar jag andra saker framför det.

Fick en ring av Nicole... Ganska svårt att gissa vilken?


Nicole tyckte det var kul att räkna mina ringar femtioelva gånger, sen skulle hon
testa alla hela tiden... Lite för stora kanske!

Jag kan inte koka kaffe men jag skyller bara på att jag redan haft min kaffekokare karriär!


Kollade i album hos farmor&farfar, alltid kul!

Äkta kärlek är en obrytbar cirkel.Såg denna på Paows blogg, det stämde något otroligt... Skrämmande! Men om sanningen ska fram så saknar jag inte dig, jag saknar bara att ha någon vid min sida.

Barnvakt

Godkväll!

Efter en fartfylld dag med två små busungar ska jag snart bege mig, det har varit en bra dag och inte knappt något bråk vilket känns jättebra. Det är så tråkigt när man ska bli ovänner... Tyvärr har vi inte tagit oss ut i kylan utan det har varit en inne dag med lek och film. Just nu badar Oliver och Nicole och snart ska dem gå upp och klä på sig. Vi hörs ikväll när jag kommer hem.


En gammal bild på mig när min syster gjort v mig!

13 November

Day 13- A picture of your room

Det finns väl inget direkt att säga men det är väl, pretty much it!
Såhär ser mitt rum ut och jag är faktiskt nöjd med det. :)Sovmorgon och sluta tidigt - Perfekt fredag!

Kom till skolan vid tio idag, vi bestämde oss för att ta sovmorgon med tanke på att vi var nästan helt klara med projektarbetet... Fixade det sista och slutade 13:20, fick vänta på tåget i en timme så bestämde mig för att dra ner på stan och leta efter ringar, hittade äntligen korsringen! Kvällen har varit lugn och jag somnade ett tag och när jag vaknade var nästan IDOL slut, tycket det var lite trist att Elin åkte ut. Hon är bra trots hennes hemska uttal.

Imorgon blir det att vara barnvakt hela dagen så missar min simträning... Vi hörs imorgon kväll!12 November

Day 12- Why did you start blogging?

Jag bloggade på en annan adress innan man jag tyckte det var ganska tråkigt och jag var inte alls insatt i bloggvärlden så jag la ner mitt konto. Dessutom använde jag bilddagboken varje dag och skrev rätt långa texter om mina dagar och jag vet inte, men jag tror att folk tyckte det var lite irriterande med femtioelva bilder varje dag... Det var då jag bestämde mig för att starta blogg. För att skriva av mig, sen tyckte jag det var kul att läsa mina vänner bloggar och jag kände att jag vill också vara med i bloggvärlden ;)


Exotisk fläskfilégratäng med banan och curry

Dagens ring-inköp!

Dagens två inköp! Som ni ser på bilden är det en dödskallering och en korsring, letade efter korsringen ett bra tag och idag hittade jag den äntligen... Väl framme i kassan blev den andra ringen ett impuls köp!Written in the stars!
Deltar i en tävling


Jag är med och tävlar inne hos Linda - En Vimsig Mamma om ett pressentkort värt 300kr hos
Dunken.se, Tävlingen hittar du HÄR! och var med du också.

11 November

Day 11- Another picture of you and your friends

Jag har faktiskt inte så många nya bilder på mig och mina vänner så jag slänger in en på mig och Sanna som vi fotade i sjuan innan vi skulle iväg på diskotet ekebo. Jag valde denna bilden för jag saknar just den tiden sååå mycket och sen tycker jag vi är så galet söta på bilden :D


Spagetti ben!

Mina ben och armar skakar, det känns som jag ska trilla ihop vilken minut som helst! Jag var som sagt och tränade simning idag med gruppen och jag är faktiskt stolt över mig själv för jag klarade allt de gjorde, dock måste jag ju öva på teknik och träna upp kondition för jag la ju en bit efter men ändå... Jag är stolt! När jag väl drog mig upp ur bassängen trodde jag att jag skulle trilla i igen, jag var som spagetti!

Det ska bli kul och börja träna igen men satan vad jobbigt det är, kommer vakna upp med en HÄRLIG träningsvärk imorgon, LOOOVE!


School-time!

God förmiddag :)

Just nu sitter jag i skolan och arbetar med framtidspiloterna och förtillfället skriver jag en företagsanalys... Jag är galet trött och vill egentligen bara hem och sova, men jag ska inte klaga, vi har det hyfsat lugnt denna veckan. Inga riktiga lektioner utan bara att stort grupparbete där du planerar din tid helt själv. I kväll blir det simträning, hoppas det kommer gå bra och jag kommer komma in i gruppen!


söta bilder jag hittade på min inloggning på datorn. ;)

10 November

Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad

Jag är en sådan person som lyssnar på ALLT... Det enda jag inte direkt gillar är hårdrock och opera. Jag har nog inga direkta speciella låtar jag lyssnar på just när jag är glad/ledsen. Jag vet att när det slut mellan mig och mitt ex eller om jag känner mig deppig och ledsen så har jag lyssnat många gånger på:Secondhand Serenade - It's not over

Ras Cricket - Skin

En av mina absolut favoritlåtar som betyder så mycket för

mig för det väcks så mycket minnen av den.

David Guetta ft Kid Cudi - Memories

Två låtar som jag gillar att lyssna på innan jag dra ut med vänner!

Flo Rida ft David Guetta - Club can't handle me

 


Campeon - Besök

Godkväll!

I morse när jag kom till skolan var det bara att möta upp vännerna och sen vidare till Campeon där vi var på besök, skolan verkade väl bra, den är i princip steget efter PeterSven för dem verkar jobba mycket på det vi gör med... Kommunikation, lära sig stå upp och prata och jobba entreprenöriellt. Fortfarande vet jag inte vilket gymnasie jag ska välja. Därefter blev det att arbeta med Framtidspiloterna och ärligt har det varit en chill dag!

Efter skolan blev det lite käk och sedan somnade jag!
9 November

Day 09- Something you’re proud of in the past few days

Det jag är mest stolt över med mig själv de senaste dagarna är att jag inte lagt ner massa onödig energi på saker jag vill ska lösa sig, ibland måste folk få vara förbannade ett bra tag innan dem kan bli glada igen. Alla gör vi misstag, tyvärr är jag inte mer än människa... Men jag är stolt att jag lyckats tänka på annat trots att jag vill reda upp all skit som hänt.

tiden löser det mesta.


hittade en gammal bild på mig och edvin, haha!

Stress

Tjollahopp!

Är så galet trött, vill bara vända på mig och ta en powernap men då kommer jag inte somna tidigt ikväll... Kändes skönt att komma tillbaka till skolan igen efter varit därifrån i 3 veckor. Känns som det kommer bli en stressig vecka med massa arbeten, illa!

Några bilder jag glömt lägga upp... Tea 4/11

Good night!

Godnatt alla där ute!

Nu ska jag gå och lägga mig... Imorgon väntar första skoldagen på tre veckor och först om en vecka börjar de riktigt lektionerna, imorgon börjar vi med något som hör ihop med vår prao - nämligen framtidspiloterna! Det går ut på att vi ska marknadsföra ett företag. Blev precis klar med mitt personliga brev och jag är väldigt nöjd, hoppas bara att jag har gjort rätt! Vi hörs imorgon efter skolan - Hemma rätt sent!


saknar dig jätte mycket lilla alva palva <3

8 November

Day 08- Short term goals for this month and why

Mina största mål för denna månaden är att kunna gå i skolan så mycket som möjligt trots min magont och framförallt inte stressa så mycket. Prestrera så bra jag kan i skolan och på sikt bli bättre i många ämnen och helst höja mig. Mitt största mål är nog att få träffa honom.Frostigt värre

Godkvälll.

Gick en riktig långrunda med min syster innan och fy satan vad kallt det var ute idag, frosten från natten har legat kvar större delar av dagen.  Jag har just fått ihop mitt CV och gjort min bokrecension till boken "Livets möjligheter", här näst väntar ett personligt brev som ska skrivas och... Jag tror det är det enda som ska göras faktiskt.

Så vi hörs lite senare då dagens award kommer upp!

7 November

Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you

Väldigt svårt att bestämma mig för vad jag ska lägga upp så förklarar med text och avslutar med en bild. Personer som jag litar på och personer i min omgivning har ganska stor inverkan och påverkan på mig. Det som har mest inverkan och påverkan på mig likt många andra ungdomar är nog media, där skrivs det hur man ska vara och inte vara, vad som är inne och ute osv. Jag går min egna väg men visst påverkas jag mycket av vad folk säger till mig... Media hjärtvättar oss otroligt myckt, fast vi inte tror det!

Bättre svar än så kan jag nog inte få fram.google bild

Somnade igårkväll och glömde bort att lägga upp inlägget!

Morning Sunshine

Gick upp för en liten stund sedan och nu ska jag iväg på en långrunda med min syster och systerdotter Tea, skönt att få komma ut i det sköna vädret. Fick nyss reda på en jättebra nyhet och jag är så himla glad, trots att jag saknar honom jätte mycket glädjer det mig att han har det bra där borta!
Engel - Rasmus Seebach

Bon Jovi!

- Jatack!

Hade inte tackat nej till en biljett till Bon Jovi konserten i sommar som äger rum i Danmark. Skulle inte sitta helt fel... Nej, det gäller att spara ett tag för jag vill verkligen dit!Bon Jovi Greatest Hits - Spotify

Kom igen HIF!!!

God eftermiddag!

Det rycker i benen på mig och jag är så nervös, jag vill verkligen att HIF vinner... Åh, är så sur för att jag inte köpt biljett och just nu sitter inne på läktaren och väntar på att matchen ska börja. Drog till stan vid halv tolv idag och tränade med Madde, det blev mer simning idag än vad det blev i sist i alla fall. Om jag ska orka deras tempo så måste jag verkligen träna upp min kondition!

Nu ska jag ner och käka litta!


Google bild

6 November

Day 06- Favorite super hero and why

Min hjälte är faktiskt musiken... Den finns alltid där och den kräver inget av mig.
Det finns låtar och musikstilar för varje humör. Med rätt låtar kan du göra ett
vanligt tillfälle till något helt magiskt och underbart... Musik är det bästa för öronen!


bild i repris (Okänd bildkälla)

Lyxmiddag!

Förrätt: Löjromstoast
Varm rätt: Coeur de filet provencale...

Som är Oxfilé med vitlökssmör och råstekt potatis,
till detta hade vi Carl-Johan svampsås med murklor i!

Städning på G

Godkväll!

Vaknade fruktansvärt sent men jag behövde faktiskt sova dem timmarna... Gick upp vid halv tre och åt frukost, gick ut i trädgården och sparkade lite fotboll, skönt med frisk luft! Därefter satte jag igång att städa mitt rum, bädda nytt i sängen och plocka undan massa skit... Senare blir det att göra rent i akvariumet!

Har nyss ätit en riktig lyxmiddag, bilder kommer senare!
5 November

Day 05- A picture of somewhere you've been to

Den första platsen som dök upp i huvudet på mig var Spaninen -09 med min f.d bästa vän. Två månader innan hade jag träffat min pojkvän (mitt ex) och jag var så galet kär i honom och tyckte de var riktigt jobbigt att vara ifrån honom under den semestern... Dessutom hade jag körtelfeber vilket inte gjort det bättre. Det var galet hett där nere och jag blev riktigt brun när jag kom, kommer aldrig glömma den semestern!
Som man bäddar får man ligga

Hello... Sitter här med mina arbeten framför mig och pluggar, konstigt nog så pluggar jag riktigt riktigt bra på natten.

Igårkväll blev det krök hos Emma och det var faktiskt riktigt kul men min natt spårade ur lite och jag gjorde väl något man inte direkt bör göra, men som man bäddar får man ligga! Drog hem vid halv två och käkade frulle och duschade och tog därefter itu med skiten som hände igår, mindre kul. Försökte lägga mig och sova vid 7, dock somnade jag inte... Det går inte att sova bort sina problem. Kollade IDOL med mamma och nu ska jag sova, vi hörs väl imorgon.


En bild från igår

4 November

Day 04- A habit that you wish you didn’t have

Tyvärr kan jag inte peka ut en egenskap utan det är många som jag inte vill ha, tyvärr. Men så är det ju, det är alltid lättare att peka ut nackdelarna med sig än fördelarna

- Jag är väldigt envis och tycker inte om att ha fel (dock beroende på vem jag har fel mot)
- Har i en del lägen svårt att säga nej för jag är rädd att såra personer
- Jag bryr mig för mycket om vad folk tycker om mig... dåligt självförtroende.


(jag glömde lägga upp awarden igår så lägger upp gårdagens nu istället)

Patetisk och ynklig, fy fan vilken dag...

Jag duschar men samvetet det sitter kvar!


Ibland gör man saker som man inte borde

Baby we can do it, we can do it all night!

Godkväll, nu har jag nyss lockat håret och tagit på lite mascara och nu ska jag bege mig till grannorten och träffa några av mina gamla vänner, mysigt! Middagen blev god och jag lyckades utan att bränna den ;)

Vi hörs imorgon!


Sleeping Beauty

Nej... Nu måste det bli lite ordning och reda här, kan inte hålla på att ligga och sova till halv ett varje dag. Nu ska jag klä på mig och springa bort och handla mat så jag kan laga middag, pasta carbonara blir det! I helgen när pappa är hemma och kan hjälpa mig ska jag städa mitt akvarium... Dessutom har jag en hel del plugg att fixa!

Små saker som värmer!

Tänk att man kan göra en person så glad att man till och med gör personens kväll bara för att man skriver första bokstav i namnet och ett hjärta med ketchup på sina makaroner. Det är faktiskt såna små saker som gör en otroligt glad, det behöver inte alltid kosta och det behöver inte vara stora saker!


Gymnasieval

Godkväll!

Min dag har varit ganska meningslös för det har inte hänt något direkt, bara slappat och kollat film... Men det är lov så jag inbillar mig att det är okej att kolla på massa skit och äta smörja hela tiden, dvs glass och godis! Jag skulle träffat min vän Emma men hon var trött så vi skulle ta det en annan dag. Just nu kollar jag på julkalendern Sunes Jul och tittar igenom gymnasikataloger, hur ska jag någonsin kunna välja vilken skola och vilken linje jag vill gå?!

Det finns femtielva miljoner olika linjer och yrken som lockar, hur ska man kunna välja?Det är tre yrken som lockar... Framförallt lockar yrken där jag kan hjälpa en person, så som kurator, socionom, psykolog osv... Min största dröm har ju varit att bli en stor skådespelerska!

3 November!

Day 03- A picture of you and your friends

Jag har ju en hel del vänner och alla får ju inte plats på ett kort så det får bli en massa bilder istället. Min bästa vän är ju Axel och förhoppningsvis vet dem flesta vem han är redan... Sen har jag ju alla mina vänner i klassen och i skolan och alla mina gamla vänner från Påarps och Mörarps skola. Dessutom har jag inte bilder på alla min vänner men nedan hittar ni några bilder på några av mina vänner :)
Och min gamla vänner!


Bilderna nedan är några år gamla!!!Ola Rapace <3

Gaaaaaaah, jag har så dåligt samvete. Hela dagen igår la jag bara inne och kollade film och sov... Jag såg i alla fall på serien Tusenbröder med vrålheta Ola Rapace som dessutom har skiljt sig från Noomi Rapace. La och kollade serien till halv fyra i morse och såg klart det sista avsnittet idag, det är så sorligt när en serie man verkligen gillar tar slut. Nu har jag nyss ätit frukost och duschat och ska nog ta mig ut en runda nu, kan ju inte bara ligga inne!

Dessutom har jag en massa plugg denna veckan, uhe :(


2 November

Day 02- The meaning behind your Blog name

Mitt namn är Filippa Matilda Fredriksson så mitt bloggnamn är ganska tydligt... Jag ville ha ett namn som var lätt att komma ihåg, alltså mitt egna namn. Jag hatar bloggar där man heter typ; "baaahduuu" eller "saaaraaa", det är bara jobbigt och komma ihåg såna bloggar.
Tyvärr så tycker jag det är ganska långt men men :)Att le med tandställning är hemskt, usch!

Ridskola

Igår när jag kom in till Olivia så hade jag med mig en bukett rosor till Jenny som ett tack för hon alltid ställer upp för mig, hon blev jätteglad. Därefter åkte vi till ridskolan och jag fotade lite, det var inte så lätt för att ljuset var jätte konstigt inne i ladan som de rider i... Men jag fick några få bra i alla fall.

När jag kom hem följde jag direkt med Mamma till Kenta och kollade MFF-BP, tyvärr så fick Malmö in 4 poäng i andra halvlek vilket var riktigt synd för att Brommapojkarna spelade jättebra i första halvlek. Dock såg jag inte klart andra halvlek för jag stack hem till Stoffe och träffade Mattias, Tobias och Sofia. Cyklade till Påarp med Mattias och Tobias och lämnade Mattias så han slapp cykla själv, tur man har lampor på cyklarna... Det är ju bäckmörkt ute vid 10, saknar sommarens långa ljusa kvällar!
Ungdomsmottagningen!

God eftermiddag.

Åkte in till stan vid halv ett och lunkade runder i stan, kollade in i olika affärer men tyvärr hittade jag varken ringen eller halsduken som jag ville ha. Dock hittade jag en klänning och ett par svarta tights som fick följa med mig hem. Gick upp till UM och väntade, 20 minuter innan jag hade min tid ringer dem och säger "tyvärr är doktorn sjuk idag så du får få en annan tid"... Oh vad kul att höra, speciellt 20 minuter innan.

Nu ska jag byta om och gå in till Olivia och sedan ska jag följa med henne på ridning!


gammal bild från förra vintern

1 November!

När jag tittade in på en blogg innan så såg jag denna awarden som jag tänkte köra hela denna månaden... Vi börjar med punkt och dag ett.

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself

1. Jag är jätte mörkrädd och jag klarar inte av att se skräckfilmer

2. Jag har ett hål (blåsljud) i mitt hjärta som är ca 6-8 mm stort


3. När jag var 2 år, gifte jag mig på en soptunna med min granne Anton

4. Två utav mina favoriträtter är pasta carbonara och lasange


5. Jag kollar massa vänner avsnitt varje dag

6. Min största drömyrke är att bli en stor skådespelerska

7. När jag kommer hem från skolan och ska lägga mig i sängen för att se teve så MÅSTE jag ta av mig mina jeans, jag klarar inte av när folk eller jag själv sitter i min säng med kläder dem haft hela dagen.

8. Jag är orädd för höga karuseller som går jättefort

9. Min största dröm är att få dyka med tuber i barriärrevet

10. Jag är envis och ogillar att ha fel

11. Jag är väldigt empatisk och lyssnar gärna på mina vänner när de mår dåligt

12. Mina grannar betyder oerhört mycket för mig, som ett andra hem.

13. Det bästa jag vet med killar är muskler (^^) och om de kan spela gitarr och sjunga!

14. Den bästa tiden i mitt liv var när jag gick i sjuan på Påarps Skola

15. Jag älskar musik och det är något jag bara måste ha runt mig varje dag!


Mardröm

Godmorgon... Märkligt nog är klockan bara tjugo i nio men jag är hyfsat pigg! Jag vaknade redan vid 08:20 - gråtandes! Jag hade en så hemsk dröm så när jag vaknade var jag helt förtvivlad och tårarna sprutade, mindre roligt att starta dagen på så sätt.

Min dröm gick ut på att jag var på ett tåg eller något och att två hundar sprang över tågrälsen, den ena hunden kände jag igen sen mina dagar på djursjukhuset och den andra trodde jag att min farmor och farfar kände, så jag skulle ringa till farfar för att be honom hämta hunden. Till min stora förvåning svarade min mamma... Hon berättade att farfar hade avlidit kvällen innan. Usch, det var en hemsk DRÖM vilket resulterade i tårar.


farmor och farfar i somras på erik och amandas kalas.

RSS 2.0