SM 2011!

Oavsett resultat så är du bäst i min ögon, jag är så stolt över dig. Min duktig pojke! <3


Lördagsmys

Myskväll med syster Amanda. Fått handmassage och mina naglar filade. Ansiktsbehandling och ögonbrynen plockade. Dessutom har hon lagat tacos och bakat lussebullar. Det kallar jag lördagsmys! Snart kommer min älskling och sover med mig, lovely.

Imorgon blir det jobb, ska bli roligt att återvända efter varit borta i tre veckor. Imorgon är det dessutom sista gången för denna terminen. Jag kommer sakna mina små underbara barn!

På kvällen blir det antagligen bio med min älskling, jag vill så gärna se breaking dawn!!
Bilden tagen av syster Amanda.

Bring med back, please!

Gaaaah, vad det ska vara kallt hela tiden. Är redan trött på denna kylan och jag tar mer än gärna en resa tillbaka till USA igen. Någon som är sugen på att ge mig en resa, skulle verkligen uppskattas! ;)

Äntligen fredag och helg. Egentligen har jag simträning ikväll men jag känner mig varken sugen eller motiverad till att gå och träna. Jag tror jag väntar tills på söndag morgon och börjar med träningen igen då. Det känns lite konstigt, under hela semestern saknade jag inte simträningen en sen gång... Och nu vill jag inte börja träna igen, hmm..Home sweet home!

Ohhh, äntligen hemma igen. Känns faktiskt otroligt skönt att vara hemma igen i kalla Sverige. Jag kom hem i lördagskväll efter en smärtfri flygresa. När jag kom hem välkomnades jag av mina syskon, kändes skönt att få träffa större delar av familjen igen.

Lite senare kom min underbara pojkvän hem till mig, kändes sååå skönt att äntligen få hålla om honom igen. Jag är så otroligt kär, helt galen i honom. Underbar känsla!

Sista dagen i paradiset, det är sorgligt!


Tillbaka från Vegas!

Godkväll!

Jag är nu tillbaka i Palm Desert efter en tur till Las Vegas i två dagar. Jag ska vara ärlig, jag är världens sämsta bloggerska... Men jag lovar er att bilder kommer komma ifrån min resa. På fredag eftermiddag far jag hemåt igen. På lördag får jag äntligen hålla om min underbara pojkvän igen, jag saknar honom något otroligt mycket.


Vårt hotell i Las Vegas.

111104 - Fredag morgon

Godmorgon.

Nu har vi precis käkat frukost och snart ska jag göra mig klar för att packa in oss i bilen. Vi ska åka upp i bergen med en linbana och titta på utsikten, det blir nog häftigt. Igår la vi vid poolen hela dagen, riktigt härligt. Vädret var perfekt! Nu har dem startat värmen i poolen så nu är det behagligt att bada.

Igårkväll åkte vi in till Palm Springs och åt på en mexikansk restaurang. Jag beställde en sallad men tyvärr åt jag knappt någonting, den var inte god... Därefter gick vi och kollade på street farien. En man som satt och gjorde målningar med hjälp av sprayfärg, riktigt häftigt!


Hej hopp!

Godmiddag eller godkväll som det blir för er i Sverige.

Just nu ligger jag i sängen med datorn på magen. Min förkyning och hosta vill inte ge med sig och nu har jag fått ögoninflammation med, ganska irriterande. Utöver detta mår jag riktigt illa. Med andra mår jag inte på topp för tillfället och därför ligger jag inne trots det fina vädret.

Ikväll ska vi ut och käka på en restaurang. Annars händer det inte så mycket här för tillfället. Vi solar, badar och åker och handlar mat... Ungefär så ser våra dagar ut för tillfället ^^


Hello beach girl!


The crew

Så vem är det jag är i USA med?

Jo, jag är här tillsammans med min farmor Kerstin och farfar Roland. Det är tack vare farmor och farfar som jag är här, dem njöd mig nämligen på denna resa. Utöver det så är min kusin Dennis, min farbror Bengt och hans fru Patrice med. Vi bor i deras hus som ligger i Palm Desert. Hoppas ni har lite mer koll på läget nu! ;)

Från v: Dennis, Patrice, Farfar, Farmor, Bengt och Sandra. (Sandra är också min kusin och hon var med dem första dagarna innan hon åkte till Arkansas.)

Pasta Factory

Efter vår runda på Venice Beach och Santa Monica Pier åkte vi till en italiensk restaurang en liten bit därifrån. Restaurangen hette Pasta Factory och deras förrätt var riktigt god. Det var ett bröd av något slag som man doppade i smält smör med vitlök, mmmm! Man luktade riktigt gott i munnen efteråt.

Jag beställde en pasta carbonara, som alltid när det gäller pasta rätter ^^Santa Monica Pier

När jag och Dennis badat klart åkte vi bort till Santa Monica Pier och tittade. Sett piren flera gånger i filmer och på tv/dator spel så det var lite roligt att se den på riktigt med. När vi stod och kollade ut över havet såg vi vilda delfiner, tre stycken var dem. Tyvärr hade jag inte kameran med mig utan bara min iPhone så fick ingen riktigt bra bild... Men man ser fenan i alla fall :)

Dem vita korsen på bild två representerar militär trupper som gått förlorat i irak och afghanistan.

Venice Beach

Efter någon timme längs Venice Beach gick vi ner mot stranden. Jag och Dennis hade sedan innan beslutat oss för att vi SKULLE bada oavsett hur kallt det var i vattnet. Vi gick ner och doppade vara fötter och det var grymt kallt. Gick upp på stranden igen och sprang sedan ner i vattnet, trodde jag skulle dö så kallt det var! Vi var dem enda personerna som inte badade i våtdräkt. När vi kom upp på stranden hejade några åt oss, jag tror dem blev imponerade av att vi vågade! ;)

Det var inte jätte stora vågor men kul ändå. När vågorna kom emot en kunde man se jätte mycket små fisk i dem. Vi stod där och hoppade ett tag innan vi gick upp igen. Nu är det i alla fall gjort - Jag har badat i stilla havetMot Los Angeles och Venice Beach!

Godkväll!

Nu är jag tillbaka i Palm Desert efter en natt i Hollywood.

Vid nio tiden på morgonen i söndags packade vi in oss i bilen och for mot LA. Vi stannde vid Venice Beach och gick och kollade i de olika affärerna/stånden och på gatuunderhållarna. Venice Beach är verkligen helt galet, om du åker dit kommer du se riktigt mysko saker. Typ en sköldpadda med två huvud, en man som kan vrida sina armar hela varvet runt eller varför inte en man som hoppar på glasskärvor?Vi hade riktigt skönt väder, alldels lagom varmt för att orka gå så länge och långt. Solen stekte på ganska rejält så fick en fin bränna av mitt linne! ;)

RSS 2.0