Halmstads äventyrsbad!

I lördags efter Martins morgonträning åkte vi upp till Halmstad. Ett snabbt stopp på Max och åt lite innan vi for vidare till äventyrsbadet. Blev en heldel där med massa dyk och bus. Var riktigt roligt att se Martin dyka och göra volter. Jag själv vågade knappt hoppa från "hopptornet". Hahah!

Det finns en jättestark ström som var riktigt rolig att springa rundor i. Dock blev jag riktigt förbannad för det var en kille som tog mig på röven två gånger och verkligen gick efter mig och tog på mig. Jävla svin!

För övrigt så var det roligt där, lagom mycket folk. På slutet råkade jag skära av en bit hud på min stortå när jag skulle springa upp för en trappa, skönt var det. Ser riktigt köttigt ut när det blöder och vatten kommer på.Fina små barn

Sitter på bussen på väg från syster Lisa till Filborna och min simträning. Gjorde mitt första pass i fredags efter varit sjuk i en månad. Det var tufft men jag lyckades simma på bra och kom inte efter. Dessutom hade vi varsin bana, lyx! Vi körde fjärilsteknik.

I söndags blev mitt andra pass. Vi simmade från pallen och hade fartpass. Vi skulle alltså maxa! Avslutade med klockpass vilket var skönt.

Nu är skolan igång igen och det känns ganska bra hittills. Idag hälsade jag på Noah och Alva efter skolan. Badade dem och så åt vi middag.


'Cause maybe your loveable, and maybe your my snowflake. Your eyes turn from green to grey, in the winter I'll hold you in a cold place.


Summering av 2011! [Del 4]

6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Frihet från skolan.
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 25 maj - jag tog körkort.
8. Vad var din största framgång 2011? Jag lyckades skaffa mig ett mycket bra sommarjobb som nu i efterhand har gett mig stora möjligheter till jobb efter jag slutat skolan.
9. Största misstaget? -
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ovanligt lite för att vara jag (brukar vara rätt bra på det annars)
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? En gammal vän som jag dessvärre inte pratat med eller umgåtts med på några år. Tråkigt men tyvärr glider man ifrån varandra...

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? De två veckorna jag spenderade i USA! Den 2 augusti då vi firade min syster födelsedag och åt middag utomhus och plötsligt står min bror där som en överraskningen. Efter inte ha setts på ett år sprutade glädjetårarna!
8. Vad var din största framgång 2011? Jag fick mitt första riktiga sommarjobb och därefter ett riktigt jobb. Fick mitt första riktiga jobb. Jobbade som simintstruktör tre gånger i veckan

bild från sommarsimskolan. 

9. Största misstaget? I am a fool in love...

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Åkte på en långvarig förkylning under hösten.

11. Bästa köpet? Min Iphone och mina levis jeans!
Usa-shopping!

Six months,182.621099 days ♥

Den sjätte februari var det ett halvår sedan jag och Martin blev tillsammans. Det ville Martin fira genom att bjuda ut mig på restaurang. Det var en mysig kväll. I allt prat och skratt försökte jag faktiskt förstå att det har gått ett halvår, sex hela månader. Det känns som det var i förra veckan jag träffade honom för första gången. Tiden går otroligt fort!


I won't give up on us, even if the skies get rough.

I'm giving you all my love. I'm still looking up.


Light's gone, day's end.

Februari månad sjunger nu på sin sista refräng och vi övergår snart till mars månad. Snön har smällt bort och solens strålar visar sig allt oftare. Just nu har jag sportlov i en veckan innan jag återvänder tillbaka till skolan efter ha haft fem veckor praktik.

Sommaren närmar sig med stormsteg och snart sitter jag på ett plan ner till Magaluf för att ha en galen vecka tillsammans med mina vänner. Om några månader slutar jag dessutom mitt första år på gymnasiet. I helgen fyller ska jag på kalas för att fira min systerson som fyller ett år. Tiden bara springer iväg och det känns ibland som man inte hänger med.


Sjuk sjuk och återigen SJUK!

Efter en veva med halsfluss är jag återigen sjuk. Näsan rinner, halsen ömmar och öronen har lock. Idag gör det till och med ont när jag går på toa. Urinvägsinfektion på gång? Hmm... Börjar bli riktigt trött på att vara sjuk. Mitt immunförsvar verkar ha rubbats totalt denna hösten/vintern. Snälla gör mig frisk!

RSS 2.0