Ovältränad

Av någon anledning blev mitt inlägg om Tea två inlägg och mitt andra ang dagen försvann... Jag orkar inte skriva om det för jag är så trött men jag skriver kortfattat.

Läxförhöret/provet på SV/SO gick galant... Vilket känns jätte skönt. Slapp dessutom att stanna på matte läxhjälpen då jag kom ifatt på lektionen. Tror dock jag måste stanna en dag och få vissa saker förklarade. När jag kom hem från skolan hade mamma lagat en pastarätt med broccoli och valnötter. Därefter sprang jag ner till Edvin och kollade teve med honom, vilade mig ett tag i soffan innan vi stack iväg och körde.

Kände mig ganska ovältränad... Orkade några varv och sedan skakade mina fingrar, haha! Känns att man inte kört på ett halvår. Trots det tyckte jag att körningen gick bra. Körde i ca 1 ½ timme... Tror jag. När vi var påväg hem så stannade vi vid soptippen där det brann.


gammal bild från sjuan.

Kommentarer
Postat av: Marielle

ja visst gör den! =)



vad jobbigt att någon tagit skylten :P

2010-09-23 @ 23:11:03
URL: http://mariellep.blogg.se/
Postat av: tjohej vad det går mellan pattar & lår!

sv: men jag tkr inte man är rasist för det. menar ibland kan väl jag också sucka och säga "men lär er språket lr lär er stå i kö." men oftast tror jag rasism byggs på okunskap. menar jag hatar ingen för att den är brun. tkr samma om finnar som vägrar prata svenska liksom. tkr man tar seden dit man kommer, det kan jag bli irriterrad på. men skulle aldrig hata någon för deras religion lr hudfärg

2010-09-23 @ 23:29:16
URL: http://joonnaak.blogg.se/
Postat av: Linda - En Vimsig Mamma

ja jag blir tokig på allt som har med valet att göra just nu.....kram

2010-09-23 @ 23:35:40
URL: http://holen666.blogg.se/
Postat av: Emma

Så söt bild!

2010-09-27 @ 21:07:05
URL: http://emmafridlund.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0